Bebeği emzirip yatırırken bazen çok hafif sert bıraksan bile korkma refleksi olur. Bi kaç saniyede düzelir. Korkma refleksini daha önce tecrübe ettiniz mi?Uykuya geçişte yukarı bakma göz kayması olur. Böyleyse endişelenme. Uyurken sıçradı ve sadece
Yukarı bakma değil benim kızımdaki sanki zaman durmuş gibiydi biri bir tuşa basmış gibi dondu kaldı çocuk sarstım eşime seslendim o bakana kadar düzeldi çok kısa sürdü. Çocuk nörolojiye gideceğim.
Kesinlikle aynı durumdayım 3 normal doğum, dikişsiz vs diye seviniyordum fakat bende de şikayetler boy göstermeye başladı, özellikle idrar çok bekletemiyorum, sıkışmamam lazım, hemoroid bende de oldu hamilelikte halen düzelmedi, ağrı acı yok ama kendiliğinden kanamalar oluyor. Üstüne Bi de halen regl olmadım onun şişliği ve ates basmalari da var3. Travmatik normal doğum sonrası şikayetler boy göstermeye başladı kızlar. Doğum sonrası boşaltım sistemimde bir anormallik olduğunu hissediyordum ama bedenim kendini toparlanamadı henüz ondandır diyordum. Gebelikte hemoroidten de çok çektim halen onun sancısı sanıyordum. Maalesef başka belirtiler eklenip araştırınca rahim sarkması ve rektosel teşhisine uygun olduğumu gördüm. Cerrahi müdahale gereken seviyedeyim. Normal doğum güzellemesi yapıyorduk kimse korkmasın diye ama madem herkes kavuştu işin acı tarafı böyle
Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.3. Travmatik normal doğum sonrası şikayetler boy göstermeye başladı kızlar. Doğum sonrası boşaltım sistemimde bir anormallik olduğunu hissediyordum ama bedenim kendini toparlanamadı henüz ondandır diyordum. Gebelikte hemoroidten de çok çektim halen onun sancısı sanıyordum. Maalesef başka belirtiler eklenip araştırınca rahim sarkması ve rektosel teşhisine uygun olduğumu gördüm. Cerrahi müdahale gereken seviyedeyim. Normal doğum güzellemesi yapıyorduk kimse korkmasın diye ama madem herkes kavuştu işin acı tarafı böyle
Makyaj malzemeleri aklıma hiç gelmemişti. Çok teşekkür ederimHalıyı kaldırmak işe yarıyor bir de perdenizi sadece camı ödetecek kadar kadar seçebilirsiniz . Çok toz barındırıyor. Oğlumun gece burnu tıkanıyor hırıltısı oluyordu tabi egzamasını da tetikliyordu akar. yatak odasında makyaj malzemesi vs ne varsa dolap içine kaldırdım her gün tozları da süpürüyorum çok azaldı şikayetleri.
Sert mi bıraktım hiç bilmiyorum. Dondu kaldı gözleri kayık şekilde. Hemen düzzeldi.Bebeği emzirip yatırırken bazen çok hafif sert bıraksan bile korkma refleksi olur. Bi kaç saniyede düzelir. Korkma refleksini daha önce tecrübe ettiniz mi?
çok teşekkür ederim cevabınız için. Şaşı gibi yapıp yanlara kaydı gözleri. biraz içime su serpildi. Epilepsi olsa art arda hareket olurdu diyorlar. Tek sefer oldu durmadan çocuğumu inceleyip duruyorumBenim ortanca kizim doğduğu andan itibaren gözleri kayiyordu. Ama normal Bi kayma değil sadece aşağı kayiyordu ve bembeyaz kalıyordu gözler. Bi kaç saniye oylece kalıyordu. 8 gunlukken hastane hastane dolaşmaya başladım. Yukarı yada yanlara kaymasını problem etmiyorlar henüz tam anlamıyla bakmayı bilmedikleri ve göz sinirleri henüz tam gelişmedigi için. Kizimda hidrosefaliden şüphelendiler, her gittiğim cocuk nöroloji doktoru özellikle sordu yukarı mi kayiyor aşağı mı, hep aşağı kayiyordu. Gittiğim her doktordan da bizzat duydum yukarı ve yanlara gitmesinin sorun olmadığını.asagi kaymayı önemsiyorlar, 7-8 kez MR girdi kizim daha 1 aylık olmadan. Başka şehirlere de aldim götürdüm sonuç olarak çok şükür hiç bisey cikmadi. Suan yeni doğan bebeğim de gözleri yukarı kayarak bazen kalıyor öyle uykuya geçeceği zaman. Ben doktora sordum tekrar tamamen göz sinirlerinin tam gelismemesinden dedi. Cok uzattım nöroloji ye giderseniz eğer tomografi çektirmeyin, ilk olarak onu oneriyorlar, Henuz çok küçük çünkü, Allah korktuğunuza ugratmasin insallah, hiç biseyi yoktur Allahin izniyle
3. Travmatik normal doğum sonrası şikayetler boy göstermeye başladı kızlar. Doğum sonrası boşaltım sistemimde bir anormallik olduğunu hissediyordum ama bedenim kendini toparlanamadı henüz ondandır diyordum. Gebelikte hemoroidten de çok çektim halen onun sancısı sanıyordum. Maalesef başka belirtiler eklenip araştırınca rahim sarkması ve rektosel teşhisine uygun olduğumu gördüm. Cerrahi müdahale gereken seviyedeyim. Normal doğum güzellemesi yapıyorduk kimse korkmasın diye ama madem herkes kavuştu işin acı tarafı böyle
Benim ilk normal doğum. Doğumdan sonra bir süre idrar tutmakta zorlandım. İnternette sondadan veya doğum hormonlarından olabileceği yazıyordu sonradan düzeldi çok şükür. Hemoroid benim önceden de vardı doğumda büyüdü ama ağrı kanama yok çok şükür. Ben de hala adet olmadımKesinlikle aynı durumdayım 3 normal doğum, dikişsiz vs diye seviniyordum fakat bende de şikayetler boy göstermeye başladı, özellikle idrar çok bekletemiyorum, sıkışmamam lazım, hemoroid bende de oldu hamilelikte halen düzelmedi, ağrı acı yok ama kendiliğinden kanamalar oluyor. Üstüne Bi de halen regl olmadım onun şişliği ve ates basmalari da var
Bisey cikmaz Allahin izniyle,gelmis gecmis olsun insallahçok teşekkür ederim cevabınız için. Şaşı gibi yapıp yanlara kaydı gözleri. biraz içime su serpildi. Epilepsi olsa art arda hareket olurdu diyorlar. Tek sefer oldu durmadan çocuğumu inceleyip duruyoruminşallah bişi çıkmaz
Ilk 2 dogumda alt raraf cok cabuk toparlamisti benim, lohusalik bitti 15 gun sonra adet olmustum hatta. Ama bu farkli yani degisik olan biseyler var,Benim ilk normal doğum. Doğumdan sonra bir süre idrar tutmakta zorlandım. İnternette sondadan veya doğum hormonlarından olabileceği yazıyordu sonradan düzeldi çok şükür. Hemoroid benim önceden de vardı doğumda büyüdü ama ağrı kanama yok çok şükür. Ben de hala adet olmadım
Biz eşimle geçen akşam büyük tartıştık. Üstüne oğlum ağlıyodu uyucam diye ama uyumuyordu. İkisini bırakıp dışarı çıktım. 10 dk yürüyüp geldim. Çocuğu uyuttum. Geldiğimde eşim mum gibiydi. Arada yapmak lazım. Üçünü bırakıp çık sokağın başına kadar yürüsen iyi geliyor.Geleneksel lohusa krizimi yaşadım inşallah bi daha olmaz. Biri meme istiyor, diğeri uyumak istemiyor. Eşim de odadan kaldıramadığım süpürgenin üstünden atlayarak defalarlarca balkona çıkıp sigara içiyor. Bana bi geldiler iştehiç işim yokmuş gibi kendime iş çıkardım etrafı dağıtırak. ne zor yalnızlık, çocukları kimseye bırakıp bi terapiye bile gidemiyorsun.
Canım vücut yağlandı. O yüzden kilo aynı olsa da hacmen daha genişiz. O yüzden ben kiloya değil vücudumun durumuna odaklandım. Bu toparlanma için de spor şart maalesefBugün çok moralim bozuldu. 68 ile hamile kaldım. 38 beden pantolon giyiyordum. Şuan 69um. Bir tane pantolonum olmadı. Hepsi dar. Bacaklarım kalçam genişlemiş. Göbek var. Neden böylekilom nerdeyse aynı adet oluyorum şişkinlik yok. Ne yapmam lazım ki.
Ben kendimi bildim bileli hiç kiloyu dert etmezdim hep zayıftım
Canım çoook haklısın. Okurken bana bile bir geldiler yani. Arkadaşın dediği gibi bırakıp gitmek lazım evden görsünlerGeleneksel lohusa krizimi yaşadım inşallah bi daha olmaz. Biri meme istiyor, diğeri uyumak istemiyor. Eşim de odadan kaldıramadığım süpürgenin üstünden atlayarak defalarlarca balkona çıkıp sigara içiyor. Bana bi geldiler iştehiç işim yokmuş gibi kendime iş çıkardım etrafı dağıtırak. ne zor yalnızlık, çocukları kimseye bırakıp bi terapiye bile gidemiyorsun.
Ya ben de aynı dertten muzdaribim. 1,5 kilom kaldı ama göbek ve basenden hiçbir şeyim olmuyor. Bugün tam olarak bunu düşündüm. Çocuk durmuyor ki göbeğimle kendimle bi ilgileneyim. Korsem olmasına rağmen kullanamadım göbek kaldı. 38 giyerken şimdi 42 beden pantolona zor giriyorum. Adet olamadım henüz ama kendimi şiş hissetmiyorum.Bugün çok moralim bozuldu. 68 ile hamile kaldım. 38 beden pantolon giyiyordum. Şuan 69um. Bir tane pantolonum olmadı. Hepsi dar. Bacaklarım kalçam genişlemiş. Göbek var. Neden böylekilom nerdeyse aynı adet oluyorum şişkinlik yok. Ne yapmam lazım ki.
Ben kendimi bildim bileli hiç kiloyu dert etmezdim hep zayıftım
Ya Zeynep kamile bir türlü randevu alamıyorum siz nasıl aldınızZeynep kamil hastanesi şefik çaman
Öncelikle geçmiş olsun. Benim bebeğim de 10 Şubat doğumlu. Bacağında minik bir egzama gördüm önceki gün. Acaba alerji mi diye düşünüyorumNeye alerjisi oldgunu bilmemek cok zor hep isal her yedigini atıyor dışarı bugun vok söylendim niye dedim. Sonra buna şülğr dedim. Mutfaga gittim bebeğim 10 şubat dogumlu.içerden pat diye bir ses geldi bir geldim ki halıya düşmüş kanepeden . Cok korltum hasteneye gititk ultarson vs vs . Dikkat edin artık dönebilir.. bir de bukadar isal ya gelişmeyecek diye korkuyorum kilo alamaıyor . 4,5 aylıkken ek gıdaya gececez dedi dr.
Eğer arkadaşın bahsettiği doktora randevu bakıyorsan, Önümüzdeki hafta randevusu yok sanırım, dün randevusu vardı, alınabiliyordu.Ya Zeynep kamile bir türlü randevu alamıyorum siz nasıl aldınız
Biz eşimle geçen akşam büyük tartıştık. Üstüne oğlum ağlıyodu uyucam diye ama uyumuyordu. İkisini bırakıp dışarı çıktım. 10 dk yürüyüp geldim. Çocuğu uyuttum. Geldiğimde eşim mum gibiydi. Arada yapmak lazım. Üçünü bırakıp çık sokağın başına kadar yürüsen iyi geliyor.
Onu ilk bebiş de denemiştim bu defa yemez.Canım çoook haklısın. Okurken bana bile bir geldiler yani. Arkadaşın dediği gibi bırakıp gitmek lazım evden görsünler