2021 Şubat Anneleri

Hangi doktora gidiyorsunuz acaba çocuk cerrahisi olarak ben de doktor arıyorum

Zeynep kamil hastanesi şefik çaman
Ben sana sormuştum ya ismi nedir diye yaklaşık bir ay önce gittik bu doktora büyük çocuğum için. sayesinde hergün yapıyor ama kabızlığı hala var. Yine kontrole götüreceğim 1 ay sonra gelin demişti azarlamıştı bizi ama hak ettik, davranışınızı düzeltin dedi, her ağlamasına bakmayın o sizin ananız babanız olmuş parmağında oynatıyor dedi

Burda herkesi okurken aynı durumun başıma geleceğini düşünmemştm. Bebeğim gürültülü kaka aşırı mukuslu ve hep isal . Her emmeden sonra isal. Artık emin gibiyim süt proteşni alerjisi yada yumurta . Yiyecek bişe kalmadı sütğm azaldı... ve bebeğim az kilomaldı. Bwsin alwrjisi olunca büyümede de gerilik oluyor. Canım cok aıkılıyor bu duruma . Kimlerin bebeğinde besm alwrjisi var .

Ne güzelmiş geçiciyse ben de sabrederim inş geçicidir
Emzik de kullanıyoruz biz zaten onsuz asla uyumaz
vallahi sana helal olsun nasıl dayandın iki buçuk ay vallahi bi haftada kafayı yiyeceğim

Bir saat kesin uyuyacağını bilsem tüm işleri o saate sığdırırdım
Bu aylar uykular çok düzensiz galiba
Ama ortalama 6 aydan sonra kendi kendilerine uyuma aşamalarına geliyolarmış galiba ama her bebekte aynı olmuyomuş
İki yaşına kadar beyaz gürültü ile uyuyanı duydum
Benim gözüm korktu 5-6aydan sonra uyku danışmanına başvurabilirim belki
Ben beceremiycem gibi

O yanlışı biz de yaptık ya
Eşim dışarda gezdirirkrn bebek arabasıyla güneş geliyor diye örtmüş hep belki de ondan kafayı gömmeye karanlık istemeye başladı
Bu sıçramada dünyaya geldiklerini artık anlayıp anne karnına geri dönmek istiyolarmış. Ondan böyle karanlık istemeler,aşağı yukarı hareketler falan demekki.
inş 5 hafta falan sürmez kitapta sürenler var yazıyor

Ne yaptı ki hemen düzeldi?

Dyt.gozdekocaman böyle bak istersen
Kızlar siz yapın 4 hafta bakalım nasıl olacak sonuçlar. ben bu hafta işe başladığımdan önce bi yeni sürece alışmam lazım aynı zamanda özel beslenme ve yemek hazırlama ile ilgilenmek şimdi zor geliyor sizin sonuçlara göre gaza gelebilirim

Ne yaptı ki hemen düzeldi?
Baticonlu sabah akşam banyo yaptırdık 2 tane krem verdi poposu için, 6 ay kullanacak. Ekmek bile yemeyecek dedi, glutensiz ekmek aldım biraz onla takıldık ama şu an onu da yedirmiyorum. Çilek, domates yicek dedi. Ama en önemlisi mantıklıysa evet mantıksızsa hayır demeyi öğrenin, Her ağlamasını duymayın dedi. bir de benim korkulu rüyam tuvalet eğitimiydi. Ama korktuğum gibi olmadı çok çabuk atlattı, 3 gün sürdü. Onun da etkisi var bu sürece, çünkü anladığım kadarıyla kakasının tenine değmesini istemediğinden de tutuyormuş.1 yıllık kabusum bitti. Ama yediği sebzelere rağmen hala kaka sert. Probiyotik duphalac ducosoft xmdiyet kullanmadığım ilaç kalmadı, şimdi buna da hamd olsun diyorum.

Ne güzelmiş geçiciyse ben de sabrederim inş geçicidir
Emzik de kullanıyoruz biz zaten onsuz asla uyumaz
vallahi sana helal olsun nasıl dayandın iki buçuk ay vallahi bi haftada kafayı yiyeceğim
Burda hep yazıyodum bıkmıştı herkes benden sanırım dayanamadım ya hem çok zayıfladım bedensel olarak hem de çok çöktüm depresyona girdim paikolojik olarak. Rabbim başka dert vermesin ama uyumayana bebe çok fena

Off benimde cuma iş başı yılllık izin talep edeceğim yıllık iznimde rapor alacağım allah kolaylık versin

bebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor

Büyüğüm 3yaşına girecek bazen gözleri açık uyur. Bebekliğinde daha çok yapıyordu. Küçüğümün de gözleri uykuya geçerken yukarı kayıyor. Ben de endişelendim bir şeyleri mi var diye. İkisini de çocuk doktoruna ve göz doktoruna sordum normal dedi. Gözler uykuya geçerken yukarı yana kayar dedi göz doktoru. Sıçrama gibi ani refleksleri olur, elleri bile hareket etse irkiliyordur. Emzirdim diyosun, Gazı çıkmadıysa yaşadığı bi sancı bile sıçratmış olabilir bence, sonra da gözü açık uyumaya devam etmiştir

cevabın için teşekkür ederim. Gözleri kapalıydı uyuyordu. yatırmama ramak kala irkilip donup kaldı gözleri de kaymıştı. 4-5 sn dondu kaldı çocuk. Sonrada tuşuna basılmış gibi normale döndü. Pek normal gelmedi bana inşallah dediğin gibidir canım

Merhaba arkadaşlar.2 Şubat'ta doğum yaptım.Allah bağışlasın bir erkek bebeğim oldu.Bebegimin doğumdan beri sol göğüsü yok gibi.sadece iğne ucu kadar bir renk var .sağ göğsü daha belirgin.buyudukce daha belirgin olmaya başladı iki göğsü arasındaki fark hiç bu durumu yaşayan var mı aranızda. Çocuk doktoru takip edicez dedi ama ben artık korkmaya başladım

Merhaba hiç korkmayın bebeklerin genelde yaptığı şeydir o.bir anda gözleri açık uykuya dalıyorlar insan şaşırıyor.irkilip hemen geri uykuya dalmıştır o bebiş.Ama yine de içiniz rahat etmeyecekse doktora götürün

Cevabın için teşekkür ederim. Kayması sıkıntı değilde canım. Durma tuşuna basılmış gibi donup kaldı. Sonra kendini toparladı. O beni endişelendirdi.

Canım panik yapma normaldir genetiğe de bağlı.. Benim bebeğim çok korkardı uyurken sıçrardı tekrar uyurdu gözleri açık uyur mayışır o şekilde çoğu bebek öyle dua edin

Aynı durumdayız süt ve yumurta alerjisi var bebeğim de ne yiyeceğimi şaşırdım bu ay hiç kilo almadı neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…