Benim ortanca kizim doğduğu andan itibaren gözleri kayiyordu. Ama normal Bi kayma değil sadece aşağı kayiyordu ve bembeyaz kalıyordu gözler. Bi kaç saniye oylece kalıyordu. 8 gunlukken hastane hastane dolaşmaya başladım. Yukarı yada yanlara kaymasını problem etmiyorlar henüz tam anlamıyla bakmayı bilmedikleri ve göz sinirleri henüz tam gelişmedigi için. Kizimda hidrosefaliden şüphelendiler, her gittiğim cocuk nöroloji doktoru özellikle sordu yukarı mi kayiyor aşağı mı, hep aşağı kayiyordu. Gittiğim her doktordan da bizzat duydum yukarı ve yanlara gitmesinin sorun olmadığını.asagi kaymayı önemsiyorlar, 7-8 kez MR girdi kizim daha 1 aylık olmadan. Başka şehirlere de aldim götürdüm sonuç olarak çok şükür hiç bisey cikmadi. Suan yeni doğan bebeğim de gözleri yukarı kayarak bazen kalıyor öyle uykuya geçeceği zaman. Ben doktora sordum tekrar tamamen göz sinirlerinin tam gelismemesinden dedi. Cok uzattım nöroloji ye giderseniz eğer tomografi çektirmeyin, ilk olarak onu oneriyorlar, Henuz çok küçük çünkü, Allah korktuğunuza ugratmasin insallah, hiç biseyi yoktur Allahin izniyle