- 18 Haziran 2020
- 441
- 683
Biz hem 3. Ay kontrolünü olduk bugün hem de yanımda uyuyor şimdiOff benimde cuma iş başı yılllık izin talep edeceğim yıllık iznimde rapor alacağım allah kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hem 3. Ay kontrolünü olduk bugün hem de yanımda uyuyor şimdiOff benimde cuma iş başı yılllık izin talep edeceğim yıllık iznimde rapor alacağım allah kolaylık versin
Benim kızın iki gözünde de vardı canım baya uzun bir süre aktı hep ılık suyla dikkatle temizledim ve masaj yaptım göz diplerine bastırıyordum damarlar açılsın diye Dr nasıl gösterdiyse canını acıtmadan yap canim geçerKızımın sadece sağ gözünde akıntı var. İki gözüne de mi yapmam lazım acaba. Ben tek gözüne yapıyordum Doktor masaj yaparken çığlık çığlığa ağladı zaten. Hiç sormak aklıma gelmedi. Doktor aşırı baskılı masaj yaptı. Benim gözümde de gösterdi. Benim canım acıdı çocuğun nasıl acımasın. Yoksa işe yaramaz dedi.
Çocuk işçi çalıştıyorlar çıks çıks nasıl sağlığı iyi mi? Benim de bugün randevum vardı gidemedim korkudan. Dün malum yine her yere saldırdık haftaya aşısı var tek seferde çıkar artık.Biz hem 3. Ay kontrolünü olduk bugün hem de yanımda uyuyor şimdi
Küçüçüklerama her şeyi biliyolarOrtuyu kaldirinca uyanmasi kotu olur tabi, oysa ne bilirsin yuzundeki ortuyu uyumussun yat uyu iste
Sürmesin ya çok zorluyo anne karnı rahattı tabi dönmek isterler :)O yanlışı biz de yaptık ya
Eşim dışarda gezdirirkrn bebek arabasıyla güneş geliyor diye örtmüş hep belki de ondan kafayı gömmeye karanlık istemeye başladı
Bu sıçramada dünyaya geldiklerini artık anlayıp anne karnına geri dönmek istiyolarmış. Ondan böyle karanlık istemeler,aşağı yukarı hareketler falan demekki.
inş 5 hafta falan sürmez kitapta sürenler var yazıyor
İnşallah tekrar etmez Bence takip edin tekrarlayacak mı? Ve çocuk doktorunuzu muhakkak bilgilendirin belki epilepsi bile olabilir (bir sürü şekli var) biz onu ayırt edemiyoruzbebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor
Yemeğini suyunu bekletmeden veriyoruz ya daha neÇocuk işçi çalıştıyorlar çıks çıks nasıl sağlığı iyi mi? Benim de bugün randevum vardı gidemedim korkudan. Dün malum yine her yere saldırdık haftaya aşısı var tek seferde çıkar artık.
Çok sevindim canım. İlk başlangıç resmini çekseydin. Program bitincede çekersin, ozaman fark çok belli oluyor. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız ben de kahvemi içtim şimdi. Önceden zaayiflayim diye 2 öğün yiyordum ama metabolizma mi yavaslatirdim bildiğim halde. Grup olunca daha zevkli oluyor. Evde tek başına daha zor. Hadi inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikteF fatosayk sana teşekkür ederim cidden. İyi ki bahsetmişsin bu emzirme kampından. valla gayet iyi gidiyor, 3. Gün ama ben farkı hissedebiliyorum. Menüler zengin, aç kalmıyorum ama iki öğünle meğer ne çok yiyormuşum dedim. Tek sorunum sürekli mutfaktayım gibi geliyor. Şimdi biri ağlıyor uyku istiyo çorba mı aldım geçtim yanına pış pış
Çektim resmimi, merakla bekliyorum sonumu. İnşallah hedefimi görücem. Evet zevkli oluyor cidden, gözüm doyuyor paylaşımlarla inşallah hep beraberÇok sevindim canım. İlk başlangıç resmini çekseydin. Program bitincede çekersin, ozaman fark çok belli oluyor. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız ben de kahvemi içtim şimdi. Önceden zaayiflayim diye 2 öğün yiyordum ama metabolizma mi yavaslatirdim bildiğim halde. Grup olunca daha zevkli oluyor. Evde tek başına daha zor. Hadi inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Ayyy İnşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz damatliklarini gelinliklerini görürüz İnşallahYalnız değilsin şişmandaş bi ara başladım amaaaa 2 çocukla kendime ayrı yemek yapamadım elimde kaldı
Damatlığını da görürsün inş. İlk gün huysuz oluyor sonra bitiyor olay
Şifa olsun inş kuzuya
Nasılsınız tatlım gittiniz mi doktorabebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor
merak edip yazdığın için sağol canım. Gittik kan tahlili yapıldı genel muayene yaptı doktor bir sıkıntısı yok gibi duruyor. Önemli bir durum değildir ama içimiz rahat etsin dedi nöroloji doktoruna yönlendirdi. Özel hastanede çocuk nörolog yok. Şehir hastanesinden sıra aldım bakalım haftaya.Nasılsınız tatlım gittiniz mi doktora
Merhaba çok geçmiş olsun diğer şikayetleriniz neydi?Bebeğinde süt proteini allerjisi olan anneler özel tıbbi mamayı tatlandırmak için bir şey yapıyor musunuz? Kilo alımı olmayınca doktora getirdim. Diğer şikayetlerle birlikte süt proteini allerjisine bağladı ben zaten yemiyordum ama takviye verdiğim mamada laktoz süt vardı sonuçta. Üstüne ev akarlarına da allerjisi varmış. Gün içindeki huzursuzluğu uyumaması da ondanmış galiba bakalım tüm halıları kaldıracağım.
Çok teşekkür ederim Sürekli tekrarlayan geçmeyen pişik, iyileşmeyen makat çatlağı, gürültülü ve ıkınarak kaka yapma ama çıkan kaka katı değil, mukuslu kaka, kulak arkası döküntüsü, mama yemesine rağmen kilo alamama, sürekli ağlama ve huzursuzluk, uyumamaMerhaba çok geçmiş olsun diğer şikayetleriniz neydi?
Uyumama huzursuzluk gaz sancısı ıkınma gürültülü kaka arada da mukuslu kaka benim bebeğimde de var kilo alımı normal döküntüsü falan yok makatta arada pişik oluyor doktor bunlara hep normal diyor her bebekte var diyor illa kanlı kaka görmemiz ya da egzama falan görmemiz lazım diyor.ben kendim süt yoğurt peynir tüketmiyorum çok nadir yemeklerde tereyağ oluyor ya da bazen bir iki bisküvi çikolata yediğim oluyor yani çok sıkı diyette değilim. Süt yoğurt peynir tüketmeme rağmen hala aynı.daha bir aylık eğer ikinci aya kilo problemi olursa test yapmasını isteyeceğimÇok teşekkür ederim Sürekli tekrarlayan geçmeyen pişik, iyileşmeyen makat çatlağı, gürültülü ve ıkınarak kaka yapma ama çıkan kaka katı değil, mukuslu kaka, kulak arkası döküntüsü, mama yemesine rağmen kilo alamama, sürekli ağlama ve huzursuzluk, uyumama
Çok teşekkür ederim. Deri testi yaptılar. Ama dediğiniz gibi yine de bu yaş grubunda testler çok doğru sonuç vermez, onun için fizyolojik bulgular gözlemler daha önemli bizim için dedi doktor. Doğduğundan beri sık hapşurur ve en az 4 kez hapşurur. Burun akıntısı yok ama tıkalı gibi. Ağlarken burun ve geniz eti var gibi hır hır kaba ses çıkarır. Annemler çocuğu onlara göre ince giydirdiğim için bana hep üşütüyorsun ondan hapşuruyor diyordu. O yüzden hep üşüyor mu acaba diye düşünürdüm. Bakalım halıları kaldırıp evi iyice temizleyince fark edecek mi.Vanilya çubuğu deneyebilirsiniz ama içmeyen bebek asla içmeyebilir benim ilk oğlumda kilo alımı olmayıp üstüne egzama basmıştı sonra teşhis süt ürünleri alerjisi, tek doktorun ev akarları alerjisi teşhisini nasıl koydu, test mi yapıldı bu yaş ay grubunda solunum yolu alerjisi pek görülmüyor
Laktoz intoleransım var. 1 dilim bisküviyle ben hastanelik olmuştum. Peynir altı suyu tozu bana yoğurttan daha fazla dokunuyor. Allerjide daha dikkatli olmak lazım. Hazır gıda pek tüketmesek iyi olacak. Hazır gıdalar çok riskli. Kızımın da gazı çok oluyor onu söylemeyi unutmuşum. Karnı çok şişiyor. Ufacık bedende belli oluyor zaten şiş karın. Kakası hep mukuslu arada değil. Huzursuzluğu şöyle tarif edeyim. Bugün emzirme odasında 3 anneydik. Sadece benim bebeğim ağlıyordu. Herkes bana yardım etmek için seferber oldu. Çocuğum diyorsun her şeyine katlanıyorsun ama onları görünce gerçekten normal değiliz dedim. Ben bu belirtilere rağmen kararsız kalmıştım. Sizde pek sıkıntı yokmuş. Geçmiş olsun ..Uyumama huzursuzluk gaz sancısı ıkınma gürültülü kaka arada da mukuslu kaka benim bebeğimde de var kilo alımı normal döküntüsü falan yok makatta arada pişik oluyor doktor bunlara hep normal diyor her bebekte var diyor illa kanlı kaka görmemiz ya da egzama falan görmemiz lazım diyor.ben kendim süt yoğurt peynir tüketmiyorum çok nadir yemeklerde tereyağ oluyor ya da bazen bir iki bisküvi çikolata yediğim oluyor yani çok sıkı diyette değilim. Süt yoğurt peynir tüketmeme rağmen hala aynı.daha bir aylık eğer ikinci aya kilo problemi olursa test yapmasını isteyeceğim