2021 Şubat Anneleri

Çok teşekkür ederim bende 6-9 seçmiştim onları değişip alıyorum inşallah ama şapkalı takımı bulamadım ayıp olmazsa adını yazarmisiniz?

Dur bakalım gönlünü ferah tut sünnetli mi? bazı bebekler böyle oluyor sünnet olunca düzeliyor.

Benimki de iki gündür öyleydi. Biz gerçekten üşütmüşüz çocuğu ama. Ateşlendi çok yükselmedi takip ettik hep ama hep huzursuzdu ve hep kucağımda olmak istiyordu. Dün gece koltukta sabahladım. Bugün öğleden sonra düzeldi ateşi düştü bol bol uyudu. Şimdi yine uyuyor çok şükür. Annem üşüteceksin çocuğu dediği zaman sinir oluyordum ama sonunda dediği gibi üşüttüm

Merhaba,
Benim de küçük oğlum 1 Mart doğumlu, o sebeple fikir edinmek için başlığı sık sık okuyordum, mesajınızı gördüm.
1 yaşında yeğenimin de aynı şekilde idrar kültüründe E.Coli çıkmıştı, doktor antibiyotik verdi, bir kaç doktora daha sordular ancak hepsi kullanması şart dedi. Doktor böbrek ultrasonu da istedi ısrarla, sanırım idrar enfeksiyonlarında önlem olarak böbreği de kontrol ediyorlar. Yeğenimin temiz çıktı ultrason, ki o da öncesinde yaklaşık 15 gün boyunca ara ara ateşlenmişti bir şey bulamamışlardı. Yani idrar yolu enfeksiyonu uzun sürmüştü ama böbreği etkilememiş. Ancak o 15 gün boyunca aşırı huysuzdu, antibiyotik tedavisinden sonra rahatladı, sonrasında tekrar kontrol olarak idrar kültürü yapıldı. Bence içinizi ferah tutun zaten yarın götürecekmişsiniz, bir an önce tedaviye başlanırsa inşallah sorun olmayacaktır. Çok geçmiş olsun.

Çokkk teşekkür ederim paylaştığınız için. İçim rahatladı biraz..en çok da geç kalmış olabilme ihtimali yoruyor insanı.. bugün huysuz bu kadar değildi atak haftası sanırsam. Hepimizin bebekleri sağlıklı güzel günler görsünler

Rica ederim, hepimiz anneyiz o iç sıkıntısının ne olduğunu bildiğimden hemen yazmak istedim görünce. İçinizi ferah tutun, idrar yolu enfeksiyonu genelde geç fark ediliyor zaten sanırım...İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz

Yok sünnet olmadı inşallah bir sorun yoktur çok teşekkür ederim ♡
Yok inşallah geç kalmamissindir amcamın oğlu 4. Ay anlaşıldı çocuk meğer sünnet olmaliymis. Gayet sağlıklı ah ahh bana da sarılık zamanı beynini etkiler demişlerdi üniversite hastanesinden ayrılmadım her şeyi yaptırdım beynine bile ultrason çektirdim analık başka hamdolsun birşeyi yok

Ana gibi yar baba gibi diyar olmazmış boşuna dememiş. A allymcbeal senin gibi kocayı eve bırakıp anne evine gidesim var . Hamilelikten beri tansiyonum yükseliyor lohusalıkta 14-9 ları görüp ağlardım eşim de bi gece kalktı baktı ağlıyorum tansiyondan dedim limon iç geçer diyip yattı bende korkudan bişey olur diye yatamıyorum kaç kere tuvalete kalktı da bi kere bakmamıştı.Bugün kaynanama gittim görümcem de oradaydı aramızda 1 ay var o da Doğum yaptı . Tansiyonları düşüyormuş ay bizimki napsak hemen doktora mı götürsek bişey olursa arayın acaba neden düşüyor bi evham yaptı kadının kocası oturuyor bizimki peşine koşuyor. Bunu da görünce tepem attı ben kendimi boşuna paralıyorum demekki ya yardım ediyor falan ama bi önemim yok herhalde.

Kesin şey derdim korkmayın ve hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli düşükten bir şey olmaz

Aynen bizi biz anlıyoruz ♡ iyi ki varsınız ♡

Kızlar bebişlere yazlık kıyafet tulum vs aldınız mı 2 yaşında ki oğlumun da kızımında ihtiyacı var yazlık alışverişe nerelerden alışveriş yaptınız?
İstanbul’un bugünkü havasına kalırsak her an tekrar kışa dönmekten korkuyorum
Ben çok ama ucuz kıyafettense az pahalı kıyafeti tercih ediyorum hele ucuz kaliteli ise tadından yenmiyor ama yakalarsan
bide bu sıralar kendime hiçbirşey alamadığımdan hiçbirşeyi kendime yakıştıramadığımdan varsa yoksa evlat :)
kız bu çocuklar hani komşuya gidince ay bizimki yapmaz dediğin her şeyi yaparlar ya bugün aynı o hesap başladı yine adam gibi emmeye
İşe gittim acaba bugün uyuyacak mı endişesi ile sabahtan beri nasıl güzel emiyor karnı şiş şiş oluyor öğlen de o kadar güzel uyudu ki maşallah diyim nazar değmesin :)
bence üzülme canım yaa artık yaz ksaımda ancak bitiyor kilosu olmasa da boy atacak illaki azıcık da büyük giyiversin ne olur :)
Doğurdu onunda 2 ay oldu . Bende öyle dedim düşük tansiyondan bişey olmaz geçer zamanla diye. Kendimizi nazlamıyoruz diye böyle oluyor
bazen ben de böyle düşünüyorum herşeye yeten yetişen kadın olunca yardıma ihtiyacın yok sanıyorlar
Yardım ederken birilerinin canla başla içinden gelerek yardım etmiyorsa ondan yardım istemeyi de sevmiyorum.
ama nazlı olmak lazımmış baştan..

Biz bir de tecrübeliyiz ya bir şekilde hallederiz yaklaşımı var. Benim eşim ilk çocukta alt alırdı şimdi yok cok küçük yok incitirim vs diyor önceden görmesem inanırım
Herşeyin üstesinden gelmek için 40a bölünmenin gereği yok sanırım. Faydasını gören duymadım hiç.. ben eve döndüm yine sırt ağrılarım başladı haftaya online dersler nasıl olacak bakalım

Gecmis olsunsizede, bilemiyorum hala nasil giydirecegimi, ins gecer bizimde, yesil mukuslu kaka kafama takiliyor ama bisey cikmaz ins, kontrolumuz bayramdan sonra

Kocaların çoğu bize karşı anlayışsız çekirdek aileleri önemsiz. Bende ki aynı hesap hergün ağrılarla geçiriyorum yardım etmediği gibi ilaç iç geçer diyo emzirdiğim halde süte geççeğini düşünmüyo 1 saat git yat dese o bile dilendiricek ama kendisi çok yorgunmuş evde olduğu gün bile doğumdan beri 4 ay olacak 1 kere 1 saat bakıyım uyu demedi çok şükür.. Ailemde uzakta kendimi artık kimsesiz gibi hissediyorum içimi dökcek yer arıyorum kusura bakmayın

Benim kıza 3-6 artık sıkıyor ve küçük gelmeye başladı 6-9 yazın ortasında falan olmazmi ki gel değiş tokuş yapalım bendede 6-9 aylık uzun kollu var

Pembelik derken canim fotosunu denk gelirse atsana benim kızımda cisi bu aralar değişik bir renk büyüdükleri için olabilir mi

Benim kıza 3-6 artık sıkıyor ve küçük gelmeye başladı 6-9 yazın ortasında falan olmazmi ki gel değiş tokuş yapalım bendede 6-9 aylık uzun kollu var
Senin kıza maşallah Benim kız tıfıl ya minnak oldu niye anlamadım çokta iştahlı aslında. Kıyafetler olsun diye sürekli emziriyorum, aile ekonomisi desen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…