Çok teşekkür ederim bende 6-9 seçmiştim onları değişip alıyorum inşallah ama şapkalı takımı bulamadım ayıp olmazsa adını yazarmisiniz?Ben kumaşlarını çok beğendim ince tam yazlık ve yumuşak kumaşları. 6 kg benim bebeğim bazılarının kalıbı küçük şu an oluyor. Bazıları bol temmuzda falan olur. Genel olarak güzel. Bir tane de eylül ekim için 6-9 aylık almıştım o çok büyük oldu. Yazlıklara 6-9 aylık büyük gelir bence alma
Dur bakalım gönlünü ferah tut sünnetli mi? bazı bebekler böyle oluyor sünnet olunca düzeliyor.Arkadaslar moralim bozuk biraz.. kıyafet yazıklar gülücükler pek hoş şeyler konuşulmuş ♡
Ben kitap kart yapboz alıyorum küçük çaplı kreş olacak ev 2 evlat da beyin algı gelişimi iyi olsun diye ilk 3 yas kritik diye...
Ama kıyafet almadım alacağım e bebek ve civil düşünüyorum.
Geleyim moral bozukluğu sebebine. Bahsettiğim birsey buraya idrar tahlili sonuç fotosunu da atıp sormuştum hatta.. bebiş gelişimi iyi bezde hafif pembelik var diye.. Dr.takip edelim demişti ateş yoktu kilo alımı iyiydi idrar tahlili temizdi ancak idrar kültürü sıkıntılı çıktı şimdi öğrendim bobrekte sorun olabilir dedi dr yazmış yani mesajda 1 hafta içinde ultrason yaptırın demiş
Annem de böbrek rahatsızlığı var şöyle ki 65 yaşında bir böbreğinin çürük olduğunu öğrendik şok olmuştu annem sağlıklıdır sadece urik asit yüksekti gut vardı başkaca bir sıkıntı yoktu.
Simdi bir üzüldüm ki...
Acile mi gitsek 2 yaşında oğlum da var Yarını mı beklesek bu süreç uzadı çiş yaparken acı mı çekiyor kolik gaz sancısı mı ben bilemedim doğrusu....
Benimki de iki gündür öyleydi. Biz gerçekten üşütmüşüz çocuğu ama. AteşlendiKizlar kizim cok huysuz 2 gundur, sadece bende durmak istiyor, o da beni cok yoruyor sabah 6da uyandi bu saate kadar 2 kez yarim saat uyudu, aglayarak uyaniyo , anlayamadim sebebini, gecmeyen bir hiriltisi var, bisey cikmiyo serum fizyoyu damlatiyorum cekiyoruz aspiratoruyle bisey yok ama genzi dolu hep, kakamizda yesil gibi bazende turuncu ve mukusda goruyorum, dra gitmeli miyim? Annem var usuttuk ondan diyor yine giydirdik kat kar
Merhaba,Arkadaslar moralim bozuk biraz.. kıyafet yazıklar gülücükler pek hoş şeyler konuşulmuş ♡
Ben kitap kart yapboz alıyorum küçük çaplı kreş olacak ev 2 evlat da beyin algı gelişimi iyi olsun diye ilk 3 yas kritik diye...
Geleyim moral bozukluğu sebebine. Bahsettiğim birsey buraya idrar tahlili sonuç fotosunu da atıp sormuştum hatta.. bebiş gelişimi iyi bezde hafif pembelik var diye.. Dr.takip edelim demişti ateş yoktu kilo alımı iyiydi idrar tahlili temizdi ancak idrar kültürü sıkıntılı çıktı şimdi öğrendim bobrekte sorun olabilir dedi dr yazmış yani mesajda 1 hafta içinde ultrason yaptırın demiş
Annem de böbrek rahatsızlığı var şöyle ki 65 yaşında bir böbreğinin çürük olduğunu öğrendik şok olmuştu annem sağlıklıdır sadece urik asit yüksekti gut vardı başkaca bir sıkıntı yoktu.
Simdi bir üzüldüm ki...
Acile mi gitsek 2 yaşında oğlum da var Yarını mı beklesek bu süreç uzadı çiş yaparken acı mı çekiyor kolik gaz sancısı mı ben bilemedim doğrusu....
Yok sünnet olmadı inşallah bir sorun yoktur çok teşekkür ederim ♡Dur bakalım gönlünü ferah tut sünnetli mi? bazı bebekler böyle oluyor sünnet olunca düzeliyor.
Çokkk teşekkür ederim paylaştığınız için. İçim rahatladı biraz..en çok da geç kalmış olabilme ihtimali yoruyor insanı.. bugün huysuz bu kadar değildi atak haftası sanırsam. Hepimizin bebekleri sağlıklı güzel günler görsünlerMerhaba,
Benim de küçük oğlum 1 Mart doğumlu, o sebeple fikir edinmek için başlığı sık sık okuyordum, mesajınızı gördüm.
1 yaşında yeğenimin de aynı şekilde idrar kültüründe E.Coli çıkmıştı, doktor antibiyotik verdi, bir kaç doktora daha sordular ancak hepsi kullanması şart dedi. Doktor böbrek ultrasonu da istedi ısrarla, sanırım idrar enfeksiyonlarında önlem olarak böbreği de kontrol ediyorlar. Yeğenimin temiz çıktı ultrason, ki o da öncesinde yaklaşık 15 gün boyunca ara ara ateşlenmişti bir şey bulamamışlardı. Yani idrar yolu enfeksiyonu uzun sürmüştü ama böbreği etkilememiş. Ancak o 15 gün boyunca aşırı huysuzdu, antibiyotik tedavisinden sonra rahatladı, sonrasında tekrar kontrol olarak idrar kültürü yapıldı. Bence içinizi ferah tutun zaten yarın götürecekmişsiniz, bir an önce tedaviye başlanırsa inşallah sorun olmayacaktır. Çok geçmiş olsun.
Rica ederim, hepimiz anneyiz o iç sıkıntısının ne olduğunu bildiğimden hemen yazmak istedim görünce. İçinizi ferah tutun, idrar yolu enfeksiyonu genelde geç fark ediliyor zaten sanırım...İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsinizÇokkk teşekkür ederim paylaştığınız için. İçim rahatladı biraz..en çok da geç kalmış olabilme ihtimali yoruyor insanı.. bugün huysuz bu kadar değildi atak haftası sanırsam. Hepimizin bebekleri sağlıklı güzel günler görsünler
Yok inşallah geç kalmamissindirYok sünnet olmadı inşallah bir sorun yoktur çok teşekkür ederim ♡
Kesin şey derdim korkmayın ve hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli düşükten bir şey olmazAna gibi yar baba gibi diyar olmazmış boşuna dememiş. A allymcbeal senin gibi kocayı eve bırakıp anne evine gidesim var . Hamilelikten beri tansiyonum yükseliyor lohusalıkta 14-9 ları görüp ağlardım eşim de bi gece kalktı baktı ağlıyorum tansiyondan dedim limon iç geçer diyip yattı bende korkudan bişey olur diye yatamıyorum kaç kere tuvalete kalktı da bi kere bakmamıştı.Bugün kaynanama gittim görümcem de oradaydı aramızda 1 ay var o da Doğum yaptı . Tansiyonları düşüyormuş ay bizimki napsak hemen doktora mı götürsek bişey olursa arayın acaba neden düşüyor bi evham yaptı kadının kocası oturuyor bizimki peşine koşuyor. Bunu da görünce tepem attı ben kendimi boşuna paralıyorum demekki ya yardım ediyor falan ama bi önemim yok herhalde.
Doğurdu onunda 2 ay oldu . Bende öyle dedim düşük tansiyondan bişey olmaz geçer zamanla diye. Kendimizi nazlamıyoruz diye böyle oluyorKesin şey derdim korkmayın ve hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli düşükten bir şey olmaz
Aynen bizi biz anlıyoruz ♡ iyi ki varsınız ♡Yok inşallah geç kalmamissindiramcamın oğlu 4. Ay anlaşıldı çocuk meğer sünnet olmaliymis. Gayet sağlıklı ah ahh bana da sarılık zamanı beynini etkiler demişlerdi üniversite hastanesinden ayrılmadım her şeyi yaptırdım beynine bile ultrason çektirdim analık başka hamdolsun birşeyi yok
İstanbul’un bugünkü havasına kalırsak her an tekrar kışa dönmekten korkuyorumKızlar bebişlere yazlık kıyafet tulum vs aldınız mı 2 yaşında ki oğlumun da kızımında ihtiyacı var yazlık alışverişe nerelerden alışveriş yaptınız?
kız bu çocuklar hani komşuya gidince ay bizimki yapmaz dediğin her şeyi yaparlar ya bugün aynı o hesap başladı yine adam gibi emmeyeEvet persentil her ay aynı oranda ilerlemeli deniliyor. O yüzden benim kızın yüzde 99luk persentil anormal olsa da normal bulunuyordu sadece anne sütü aldığı için
O emerken bir anda memeyi bırakıp ağlama durumu benim oğlanda da mevcut. Emzik kullanıyorum ona bağlıyorum. Siz kullanıyor musunuz? Benim de gögüslerim öyle dolu dolu gözükmüyor bilhassa akşamları, bebiş ağlayınca sıkıp kontrol ediyorum süt çıkıyor da. Tazyikli mi geliyor acaba diyorum ya da dil bağı mı var falan? Gereksiz ehvam yapıyorum gibi de işte analık4 aya yaklaşıyor ve akşamları bu sebepten ağlayınca üzülüyorum.
bence üzülme canım yaa artık yaz ksaımda ancak bitiyor kilosu olmasa da boy atacak illaki azıcık da büyük giyiversin ne olur :)Kızlar bende hamileyken tüm kıyafetlerini almıştım kızımın gecen sene ebebek ve lcw indiriminden çok fazla yazlık 6-9 aylık nolcak ya şimdi onlar çok üzülüyorum kaldı hepsi. Şuan 75 günlük 6 kilo falandır minik Bi bebiş çok iri değil
bazen ben de böyle düşünüyorum herşeye yeten yetişen kadın olunca yardıma ihtiyacın yok sanıyorlarDoğurdu onunda 2 ay oldu . Bende öyle dedim düşük tansiyondan bişey olmaz geçer zamanla diye. Kendimizi nazlamıyoruz diye böyle oluyor
Biz bir de tecrübeliyiz ya bir şekilde hallederiz yaklaşımı var. Benim eşim ilk çocukta alt alırdı şimdi yok cok küçük yok incitirim vs diyor önceden görmesem inanırımAna gibi yar baba gibi diyar olmazmış boşuna dememiş. A allymcbeal senin gibi kocayı eve bırakıp anne evine gidesim var . Hamilelikten beri tansiyonum yükseliyor lohusalıkta 14-9 ları görüp ağlardım eşim de bi gece kalktı baktı ağlıyorum tansiyondan dedim limon iç geçer diyip yattı bende korkudan bişey olur diye yatamıyorum kaç kere tuvalete kalktı da bi kere bakmamıştı.Bugün kaynanama gittim görümcem de oradaydı aramızda 1 ay var o da Doğum yaptı . Tansiyonları düşüyormuş ay bizimki napsak hemen doktora mı götürsek bişey olursa arayın acaba neden düşüyor bi evham yaptı kadının kocası oturuyor bizimki peşine koşuyor. Bunu da görünce tepem attı ben kendimi boşuna paralıyorum demekki ya yardım ediyor falan ama bi önemim yok herhalde.
Gecmis olsunsizede, bilemiyorum hala nasil giydirecegimi, ins gecer bizimde, yesil mukuslu kaka kafama takiliyor ama bisey cikmaz ins, kontrolumuz bayramdan sonraBenimki de iki gündür öyleydi. Biz gerçekten üşütmüşüz çocuğu ama. Ateşlendiçok yükselmedi takip ettik hep ama hep huzursuzdu ve hep kucağımda olmak istiyordu. Dün gece koltukta sabahladım. Bugün öğleden sonra düzeldi ateşi düştü bol bol uyudu. Şimdi yine uyuyor çok şükür. Annem üşüteceksin çocuğu dediği zaman sinir oluyordum ama sonunda dediği gibi üşüttüm
Kocaların çoğu bize karşı anlayışsız çekirdek aileleri önemsiz. Bende ki aynı hesap hergün ağrılarla geçiriyorum yardım etmediği gibi ilaç iç geçer diyo emzirdiğim halde süte geççeğini düşünmüyo 1 saat git yat dese o bile dilendiricek ama kendisi çok yorgunmuş evde olduğu gün bile doğumdan beri 4 ay olacak 1 kere 1 saat bakıyım uyu demedi çok şükür.. Ailemde uzaktaAna gibi yar baba gibi diyar olmazmış boşuna dememiş. A allymcbeal senin gibi kocayı eve bırakıp anne evine gidesim var . Hamilelikten beri tansiyonum yükseliyor lohusalıkta 14-9 ları görüp ağlardım eşim de bi gece kalktı baktı ağlıyorum tansiyondan dedim limon iç geçer diyip yattı bende korkudan bişey olur diye yatamıyorum kaç kere tuvalete kalktı da bi kere bakmamıştı.Bugün kaynanama gittim görümcem de oradaydı aramızda 1 ay var o da Doğum yaptı . Tansiyonları düşüyormuş ay bizimki napsak hemen doktora mı götürsek bişey olursa arayın acaba neden düşüyor bi evham yaptı kadının kocası oturuyor bizimki peşine koşuyor. Bunu da görünce tepem attı ben kendimi boşuna paralıyorum demekki ya yardım ediyor falan ama bi önemim yok herhalde.
Benim kıza 3-6 artık sıkıyor ve küçük gelmeye başladı 6-9 yazın ortasında falan olmazmi ki gel değiş tokuş yapalım bendede 6-9 aylık uzun kollu varKızlar bende hamileyken tüm kıyafetlerini almıştım kızımın gecen sene ebebek ve lcw indiriminden çok fazla yazlık 6-9 aylık nolcak ya şimdi onlar çok üzülüyorum kaldı hepsi. Şuan 75 günlük 6 kilo falandır minik Bi bebiş çok iri değil
Pembelik derken canim fotosunu denk gelirse atsana benim kızımda cisi bu aralar değişik bir renk büyüdükleri için olabilir miArkadaslar moralim bozuk biraz.. kıyafet yazıklar gülücükler pek hoş şeyler konuşulmuş ♡
Simdi bir üzüldüm ki...
Senin kıza maşallahBenim kıza 3-6 artık sıkıyor ve küçük gelmeye başladı 6-9 yazın ortasında falan olmazmi ki gel değiş tokuş yapalım bendede 6-9 aylık uzun kollu var