Lcw koton kısıtlama nedeniyle mağazaları kapattı ya, yoğunluk nedeniyle trendyoldaki satışı durduruyor. Bayram sonrası tekrar görürsün. Ebebekte motherlove var hem organik hem de uygun bi marka. H&mde 4 6 diğerlerinde 3-6 giyiyor şu an. Ama lcw kalıp olarak diğer 3--6aylardan daha geniş bilgin olsunCivile hiç bakmamıştım mantıklı bir bakayım orayada. Aynen giydikleri direk ihtiyacı olana vericem kardeş felan düşünmüyorum önümüzde ki 10 yıl falan
Çok güzellermiş güle güle kullansın cnm. Şuan kilosu kaç seninkinin ben de 0-3 mü alsam 3-6 mı bilemiyorum şuan normal zamanda doğanlar 3-6 mı giyiyor?
Normalde her sene lcw yapıyodum trendyoldan çekmiş üyeliğini kendi sitesinde bakmaya üşendimama bir bakayım oraya da yine
Tommee tippee kullanıyordum emiyordu ama şimdi biberon ve anne memesini ayırt ediyor yaramazCanım
Gündüz doğru dürüst emmeme bizde de başladı bunu sesleri daha net duymasına bağlıyorum. Çünkü ablasının en ufak sesinde durup dinliyor. Ben kucağımda gezdirerek emzirince daha iyi emiyor sanki. Gece sessizlik ve uykusu oluyor ya sorunsuz emiyorBence uykuları gayet iyi bizde o iki saatlik uyku da yok hep yarım saatlik
Biberon ucu nasıl benim kızım avent almamıştı bebedor almıştı oglanda şimdi avente bayılıyor
BakalımTommee tippee kullanıyordum emiyordu ama şimdi biberon ve anne memesini ayırt ediyor yaramaz
Bugün damaklı biberon aldım bakalım ne yapacak
MasallahBenim oğlum da doğduğundan beri çatık kaş. Hatta önceden o kadar çatıyordu ki kaşlarını iz oluşmuştu. Sonra hem kaş çatıp hem yandan gülmeye başladı. Şimdi arada kaş çatsa da daha çok gülüyor.
3. Ay sonuna kadar deniyor sonra 3 yaşKizlar 3. Ay kontrolu var oğlanın ama şu göz ne zamandı? Bu 3. Aydamiydi yoksa 6mi?
Lcw artık sadece kendi sitesinden satış yapacakmış. Ben oradan aldım 2. Gün geldi kargo dün geldi yani kısıtlamada aldımLcw koton kısıtlama nedeniyle mağazaları kapattı ya, yoğunluk nedeniyle trendyoldaki satışı durduruyor. Bayram sonrası tekrar görürsün. Ebebekte motherlove var hem organik hem de uygun bi marka. H&mde 4 6 diğerlerinde 3-6 giyiyor şu an. Ama lcw kalıp olarak diğer 3--6aylardan daha geniş bilgin olsun
Ben daha önce de kısıtlamada aynısını yapınca öyle bi durum var sanıyordum. Kötü olmuşLcw artık sadece kendi sitesinden satış yapacakmış. Ben oradan aldım 2. Gün geldi kargo dün geldi yani kısıtlamada aldım
Yazlıkları 6-9 aylık mı aldın yani? Kalıpları küçük olanları giyer ama diğerleri büyük gelebilir benimki de 6kg çok iri bebek değil 3-6 aylık aldım yeni. Bazıları şimdi oluyor 2 ay sonra olmayabilir bir denersin olmazsa dolapta satKızlar bende hamileyken tüm kıyafetlerini almıştım kızımın gecen sene ebebek ve lcw indiriminden çok fazla yazlık 6-9 aylık nolcak ya şimdi onlar çok üzülüyorum kaldı hepsi. Şuan 75 günlük 6 kilo falandır minik Bi bebiş çok iri değil
Şapka neredenEbebekten aldıklarım da bunlar. Hepsi çok tatlı :)
Bunların hepsi ebebek. Şapka da altındaki sarı tulumla takım satılıyorŞapka nereden
Nasıl peki kalitesi falan kaç aylık aldınız? Genelde yorumlar büyük alın diyorBunların hepsi ebebek. Şapka da altındaki sarı tulumla takım satılıyor
Ben kumaşlarını çok beğendim ince tam yazlık ve yumuşak kumaşları. 6 kg benim bebeğim bazılarının kalıbı küçük şu an oluyor. Bazıları bol temmuzda falan olur. Genel olarak güzel. Bir tane de eylül ekim için 6-9 aylık almıştım o çok büyük oldu. Yazlıklara 6-9 aylık büyük gelir bence almaNasıl peki kalitesi falan kaç aylık aldınız? Genelde yorumlar büyük alın diyorben de bugün sipariş vereceğim
Evet canım yazlıkları 6-9 almışım kışlıkları 0-3 ay almışım 3-6 doğru düzgün bişi yokYazlıkları 6-9 aylık mı aldın yani? Kalıpları küçük olanları giyer ama diğerleri büyük gelebilir benimki de 6kg çok iri bebek değil 3-6 aylık aldım yeni. Bazıları şimdi oluyor 2 ay sonra olmayabilir bir denersin olmazsa dolapta sat
S SkyAsteR bana da biri böyle söyledi. Lcwden aldım ama kargo ödedim dediğin gibi trendyolda iyi oluyordu