- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Aynen öyle canım biz kendimizin kıymetini bilmiyoruz ki kocalarımız bilsin. Hamilelikte Bi kere nazlanmadım diye diyo ki senin hamileliğin çok kolaydı gel sen taşı bakalım 9 ay, sesimiz çıkmıyo diye hep iyiyiz sanıyorlar. Valla annemlerde öyle mutluyum ki dönesim yok. Eşim olcak adam çiçek bile almadı anneler gününde annemle babam yaptırmış bana hediye gel de dön o eve şimdi. Sen de hiç canını sıkma git biraz, tatil yap ailenin evinde.Ana gibi yar baba gibi diyar olmazmış boşuna dememiş. A allymcbeal senin gibi kocayı eve bırakıp anne evine gidesim var . Hamilelikten beri tansiyonum yükseliyor lohusalıkta 14-9 ları görüp ağlardım eşim de bi gece kalktı baktı ağlıyorum tansiyondan dedim limon iç geçer diyip yattı bende korkudan bişey olur diye yatamıyorum kaç kere tuvalete kalktı da bi kere bakmamıştı.Bugün kaynanama gittim görümcem de oradaydı aramızda 1 ay var o da Doğum yaptı . Tansiyonları düşüyormuş ay bizimki napsak hemen doktora mı götürsek bişey olursa arayın acaba neden düşüyor bi evham yaptı kadının kocası oturuyor bizimki peşine koşuyor. Bunu da görünce tepem attı ben kendimi boşuna paralıyorum demekki ya yardım ediyor falan ama bi önemim yok herhalde.