2021 Şubat Anneleri

Civile hiç bakmamıştım mantıklı bir bakayım orayada. Aynen giydikleri direk ihtiyacı olana vericem kardeş felan düşünmüyorum önümüzde ki 10 yıl falan 🤣

Çok güzellermiş güle güle kullansın cnm. Şuan kilosu kaç seninkinin ben de 0-3 mü alsam 3-6 mı bilemiyorum şuan normal zamanda doğanlar 3-6 mı giyiyor?

Normalde her sene lcw yapıyodum trendyoldan çekmiş üyeliğini kendi sitesinde bakmaya üşendim 🙈 ama bir bakayım oraya da yine
Lcw koton kısıtlama nedeniyle mağazaları kapattı ya, yoğunluk nedeniyle trendyoldaki satışı durduruyor. Bayram sonrası tekrar görürsün. Ebebekte motherlove var hem organik hem de uygun bi marka. H&mde 4 6 diğerlerinde 3-6 giyiyor şu an. Ama lcw kalıp olarak diğer 3--6aylardan daha geniş bilgin olsun🤗

Kizlar 3. Ay kontrolu var oğlanın ama şu göz ne zamandı? Bu 3. Aydamiydi yoksa 6mi?

Canım💞💞💞

Gündüz doğru dürüst emmeme bizde de başladı bunu sesleri daha net duymasına bağlıyorum. Çünkü ablasının en ufak sesinde durup dinliyor. Ben kucağımda gezdirerek emzirince daha iyi emiyor sanki. Gece sessizlik ve uykusu oluyor ya sorunsuz emiyor 🤭 Bence uykuları gayet iyi bizde o iki saatlik uyku da yok hep yarım saatlik 🤷

Biberon ucu nasıl benim kızım avent almamıştı bebedor almıştı oglanda şimdi avente bayılıyor 🤷
Tommee tippee kullanıyordum emiyordu ama şimdi biberon ve anne memesini ayırt ediyor yaramaz 😅
Bugün damaklı biberon aldım bakalım ne yapacak 🙃

Esrasvn Esrasvn 6 kg şuanda 3-6 aylık aldım bazıları şu an bile tam bazıları biraz büyük zaten temmuz ağustosa kadar idare etsin diye aldım o zamanlar olur diye düşünüyorum

Lcw koton kısıtlama nedeniyle mağazaları kapattı ya, yoğunluk nedeniyle trendyoldaki satışı durduruyor. Bayram sonrası tekrar görürsün. Ebebekte motherlove var hem organik hem de uygun bi marka. H&mde 4 6 diğerlerinde 3-6 giyiyor şu an. Ama lcw kalıp olarak diğer 3--6aylardan daha geniş bilgin olsun🤗
Lcw artık sadece kendi sitesinden satış yapacakmış. Ben oradan aldım 2. Gün geldi kargo dün geldi yani kısıtlamada aldım

Lcw artık sadece kendi sitesinden satış yapacakmış. Ben oradan aldım 2. Gün geldi kargo dün geldi yani kısıtlamada aldım
Ben daha önce de kısıtlamada aynısını yapınca öyle bi durum var sanıyordum. Kötü olmuş😒 kargo bedeli olmadan bi parça ürün söyleyebiliyordum üzüldüm.

Kızlar bende hamileyken tüm kıyafetlerini almıştım kızımın gecen sene ebebek ve lcw indiriminden çok fazla yazlık 6-9 aylık nolcak ya şimdi onlar çok üzülüyorum kaldı hepsi. Şuan 75 günlük 6 kilo falandır minik Bi bebiş çok iri değil

Kızlar bende hamileyken tüm kıyafetlerini almıştım kızımın gecen sene ebebek ve lcw indiriminden çok fazla yazlık 6-9 aylık nolcak ya şimdi onlar çok üzülüyorum kaldı hepsi. Şuan 75 günlük 6 kilo falandır minik Bi bebiş çok iri değil
Yazlıkları 6-9 aylık mı aldın yani? Kalıpları küçük olanları giyer ama diğerleri büyük gelebilir benimki de 6kg çok iri bebek değil 3-6 aylık aldım yeni. Bazıları şimdi oluyor 2 ay sonra olmayabilir bir denersin olmazsa dolapta sat

S SkyAsteR bana da biri böyle söyledi. Lcwden aldım ama kargo ödedim dediğin gibi trendyolda iyi oluyordu

Ebebekten aldıklarım da bunlar. Hepsi çok tatlı :)

Eklentiler

• D4108042-883D-4CFB-AF18-AD1FAE6B7918.jpeg
    D4108042-883D-4CFB-AF18-AD1FAE6B7918.jpeg
    164,9 KB · Görüntüleme: 63
  • BF303F60-06B1-40C2-A397-819AC3CD84E2.jpeg
    BF303F60-06B1-40C2-A397-819AC3CD84E2.jpeg
    185,2 KB · Görüntüleme: 60
Sırayla hepinizin yazdıklarına bakicam şimdi bende çoğunu 0-3 ay alim en iyisi daha 4500 kilolardayız e bebek ve lcw rövanş ta gördüğüm kararıyla

Nasıl peki kalitesi falan kaç aylık aldınız? Genelde yorumlar büyük alın diyor🤷 ben de bugün sipariş vereceğim
Ben kumaşlarını çok beğendim ince tam yazlık ve yumuşak kumaşları. 6 kg benim bebeğim bazılarının kalıbı küçük şu an oluyor. Bazıları bol temmuzda falan olur. Genel olarak güzel. Bir tane de eylül ekim için 6-9 aylık almıştım o çok büyük oldu. Yazlıklara 6-9 aylık büyük gelir bence alma

Arkadaslar moralim bozuk biraz.. kıyafet yazıklar gülücükler pek hoş şeyler konuşulmuş ♡
Ben kitap kart yapboz alıyorum küçük çaplı kreş olacak ev 2 evlat da beyin algı gelişimi iyi olsun diye ilk 3 yas kritik diye...
Ama kıyafet almadım alacağım e bebek ve civil düşünüyorum.
Geleyim moral bozukluğu sebebine. Bahsettiğim birsey buraya idrar tahlili sonuç fotosunu da atıp sormuştum hatta.. bebiş gelişimi iyi bezde hafif pembelik var diye.. Dr.takip edelim demişti ateş yoktu kilo alımı iyiydi idrar tahlili temizdi ancak idrar kültürü sıkıntılı çıktı şimdi öğrendim bobrekte sorun olabilir dedi dr yazmış yani mesajda 1 hafta içinde ultrason yaptırın demiş
Annem de böbrek rahatsızlığı var şöyle ki 65 yaşında bir böbreğinin çürük olduğunu öğrendik şok olmuştu annem sağlıklıdır sadece urik asit yüksekti gut vardı başkaca bir sıkıntı yoktu.
Simdi bir üzüldüm ki...
Acile mi gitsek 2 yaşında oğlum da var Yarını mı beklesek bu süreç uzadı çiş yaparken acı mı çekiyor kolik gaz sancısı mı ben bilemedim doğrusu....

Kizlar kizim cok huysuz 2 gundur, sadece bende durmak istiyor, o da beni cok yoruyor sabah 6da uyandi bu saate kadar 2 kez yarim saat uyudu, aglayarak uyaniyo , anlayamadim sebebini, gecmeyen bir hiriltisi var, bisey cikmiyo serum fizyoyu damlatiyorum cekiyoruz aspiratoruyle bisey yok ama genzi dolu hep, kakamizda yesil gibi bazende turuncu ve mukusda goruyorum, dra gitmeli miyim? Annem var usuttuk ondan diyor yine giydirdik kat kar 🤷

Yazlıkları 6-9 aylık mı aldın yani? Kalıpları küçük olanları giyer ama diğerleri büyük gelebilir benimki de 6kg çok iri bebek değil 3-6 aylık aldım yeni. Bazıları şimdi oluyor 2 ay sonra olmayabilir bir denersin olmazsa dolapta sat

S SkyAsteR bana da biri böyle söyledi. Lcwden aldım ama kargo ödedim dediğin gibi trendyolda iyi oluyordu
Evet canım yazlıkları 6-9 almışım kışlıkları 0-3 ay almışım 3-6 doğru düzgün bişi yok

X