2021 Şubat Anneleri

Aynen öyle canım biz kendimizin kıymetini bilmiyoruz ki kocalarımız bilsin. Hamilelikte Bi kere nazlanmadım diye diyo ki senin hamileliğin çok kolaydı gel sen taşı bakalım 9 ay, sesimiz çıkmıyo diye hep iyiyiz sanıyorlar. Valla annemlerde öyle mutluyum ki dönesim yok. Eşim olcak adam çiçek bile almadı anneler gününde annemle babam yaptırmış bana hediye gel de dön o eve şimdi. Sen de hiç canını sıkma git biraz, tatil yap ailenin evinde.

Benim eşim bugün oğlanı gece uykusuna yatırdı sanırsınız dünya rekoru kırmış 100 metre kelebekte zaten saat neredeyse 11 olmuştu
Bir de bu saatte tam uyumadan önce hazır bebek de uyurken neden emziriyoruz diye hafif tartışma çıktı :) e uyanma istemediğim bir şey olunca ben de hafiften yükseldim çünkü hadi gazını çıkarayım dedi sonra nasıl yatırayım öyle mi böyle mi diye uygulamalı gösterince uyandı çocuk . Bu sefer uyutayım diye evde dolaşma ve sallamaya başladı. Namaz kılarken aklımdan,atmaya çalışsam da,çocuğu alıştıracak gaz sancısı olduğu dönemlerdeki gibi tekrardan diye geçiriyorum Allah kabul etsin
Ahh ahh neredeyse üç aydır hep bu saat civarında yatıyorduk ama ilk kez sordu neden bu saatte emziriyorsun diye dedim ki tam uykuya dalacakken veya 1 saat sonrasına uyanmak istemiyorum sanırım anladı

Canım öncelikle geçmiş olsun bence böbreğinde taş ya da kum olabilir ki bence bu durumdan korkmamalısın tedavisi olan şeyler. Hep şöyle bak erkenden keşfedilmiş ve tedavisi olacak şeyler bunlar çok şükür hiç korkma. Benim kızımın karaciğer değerleri yüksek çıkıyodu hep araştırdık bişey bulamadık doktor “ keşke böbreğinde taş olsaydı işimiz çok daha kolay olur “ demişti

Canım benim bir böbreğim küçük ve bunu 21-22 yaşında öğrendim. Ultrasonda bulmakta zorlanıyorlar. Dr bebekken farkedilirse düzelirdi demişti. Yani sen aksatma çocuk nefrolojiye götür. Tedavisi vardır mutlaka. Allah şifasını verdin inşallah
Çok teşekkür ederim bende 6-9 seçmiştim onları değişip alıyorum inşallah ama şapkalı takımı bulamadım ayıp olmazsa adını yazarmisiniz?
Bu canım foto atıyorum

Eklentiler

• A70D3965-7DAE-4036-A59E-8C949DBA9696.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 43
hayek gerçekten nazlı olmak, ilk baştan herşeyi yapmamak lazımmış. Nasıl alışılıyorsa öyle gidiyor. Ta en baştan ev temizliğine kadın alsaymışım öyle gidermiş yada hastalığımı abartsaydım daha kıymetli olurmuşum . İyiyim dedikçe gerçekten hiç bişeyin yok zannediyorlar halbuki sürekli sızlanmak olmasın diye iyiyim diyorsun . Başım hep ağrıyor diyorum dün öbür gün ağrımadı ya diyor sana söylemedim söylesem geçer deniliyor daha da demiyorum.
M morestrong benimki de çocuklara yardım ediyor o konuda bişey diyemem ama benim hastalığıma inanmıyor onunda sebebi hastayım diye yatmıyorum yapacağım işimi yapıyorum yatsak nazlansak kıymetli oluruz. Seni anlıyorum canım arada ver çocuğu sırtın dinlensin bazen ayakta durulmuyor.
E ebse26 ailen yakınlardaysa git canım uzakta olsa git biz kendimize bebeğimize lazımız boşuna yıpratma kendini olan bize oluyor biraz kendi kıymetimizi bilmemiz bildirmemiz lazım. Bakmıyorsa sevdirme de uyuyor de öyle emeksiz yemek olmuyor .
A allymcbeal haftaiçi oradaydım canım valla rahatlamıştım eve geldim yine aynı. Sende kalabildiğin kadar kal dinlen iyice . Kendileri yaşamadıkları için o süreci tabi kolay derler ne oluyprsa kadına oluyor

Biz bebeğe 1 ay kadar önce alerji testi yaptirdik, kan tahlili şeklinde yapıldı.

Dolaptan ne alışveriş yaptım ne bi şey sattım. Şimdi bebişin hiç kullanmadığım kıyafetleri bile var. Üyelik sistemleri falan nasıl acaba, fiyatlandirmayi nasil yapmak lazim. Çok uğraştırıcı bir sistem mi?

Ben de alım satım yapmadım da kuzenim tüm eşyalarını sattı yeni aldı. Dolaptan sattı yine dolsptan başkadından aldı çok memnun. Kolaymış üyelik ama satışta komisyon alıyor sistem. Ne kadar alıyor bilmiyorum

Biz de bugün 3. Ay kontrolüne gittik. 15 şubat doğum günü. 2. Ayda sadece ASM ye gitmiştik. Şu anda 6075gr olmuş boyu 62cm baş çevresi 39,5 çıktı. ASM de boyu 58 ölçmüşlerdi bir anda bu kadar uzamamıştır bence bir ölçüm sıkıntısı var. Anne sütüne devam mamaya gerek yok dedi zaten hiç vermedim. 4. Ayda demire başlanacakmış. Bir de sünnete onay verdi. Çocuk cerrahiden randevu alıcaz. Bu arada rota aşısı yaptırmaktan vazgeçtim. İnternette yorumları okudum yan etkilerine falan baktım yaptırmıcam

Bende gerçekten netteki yorumlara bakınca vazgeçtim çünkü kızımda yaptırmıştım ve ondan sonra dedikleri olmuştu

Sünneti bakalım bizde ne denilecek?

Ben kullanıyorum. Alım da satış da yapıyorum. Mesela stok yapıp elinde bez kalanlardan daha uygun açılmamış bebek bezi alıyorum ya da hm indirim kodu olup satış yapanlardan daha uygun ürün alabiliyorum. Üyelik basit, bir ücreti yok. Komisyon alıyorlar mesela 20 tlden eline kalan 14tl. fiyatlandırma yaparken sana kalan ücreti görebiliyorsun ona göre fiyatı koyuyorsun. gardrops diye bir uygulama daha var, eskiden komisyon almıyordu şu an alıyor mu bilmiyorum ama dolapa göre aktif bi uygulama değil.

Sonuç ne oldu? Hangi bölüm yaptı?
Abisinde çoklu besin alerjisi vardı. Bebektede memede huzursuzluk, kakada mukus, ciltte ciddi kızarıklık olunca test yaptırdık. Bezmialemde çocuk alerji bölümünde yapıldı 30 küsür ürüne bakıldı. Alerji çıkmadı. Cildinin egzamaya yatkın olduğunu söyledi doktor. Yüzü, boyun altı, boynu çok kötü olmuştu. Artık her banyo sonrası nemlendiriyorum mutlaka.

Abisindende bi sürü kıyafet birikti. Ikinci kiz olunca kullanamadımda çoğunu. Teşekkür ederim cevabınız için.

Benimde ablada sorun vardı ama şu an kardeşte bir sorun yok hamdolsun inşallah atlarirsiniz

Ya kızlar kızım biberona dilini vuruyor neden acaba 1 hafta öncesine kadar sorun yoktu birden bire biberonu istemiyor artık ama mememi verince emiyo biberonu verince dilini vuruyor

Arkadaşlar iyi akşamlar geçende bahsetmiştim kendi hırıltısıyla boğuşuyor uykusunda çok huzursuz dü gece uyuyamadım diye sabahına doktora gittik burnunu temizledi gönderdi beden olur alerjik bir şey var mı sizce dedim bu yaşta alerji olmaz dedi ısrarla böyle söylüyor çok sık emzirme yok enzirip yatırma yok gazdan ikindikca süt boğazına doluyor kusma yok ama boğaz doluluguu var serum fizyolojik yapıp otribebe ile temizliyorum ama yeterli olmuyor galiba tam anlamıyla gaz sorunu geçince bu da geçer İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…