- 18 Haziran 2020
- 441
- 683
Hahaha bu ben eşime söyledim Mohammede söyle diyor ben kendi anneme aldım ayrıca eşim yabancı onların anneler günü Marttaydı iki günde gittiAy ne güzel en azından bişeyler istemişsiniz. Aramızdaki konuşma:
[8/5 15:48] Yarın anneler günü
[8/5 15:48] Doğrudur
[8/5 15:49] Benim ilk anneler günüm
[8/5 17:46] Sen benim annem misin yigite söyle
[8/5 17:49] İncelik bekleyende kabahat neyse
Hahah üzerine de doğum günüm var bakalım ne olacak :)Daha bir kere kendiliğinden bir şey alıp geldiğini görmedim aldığınının da sürecini uzatır bi kaç günü bir arada çıkarır sen beğen, hatta al, ben parasını vereyim felsefesine hakim bahane de hazır, aldığımı sen beğenmezsen ki...
Üzülme yalnız değilsin
bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun iyi ki dünyaya gelip bizi anne yapmış güzel bebeklerimiz
ayy akşam akşam sinirden koptumArkadaşlar aşk olsun anneler günümü kutlamak için bugün eşim BİM’den fıstıklı Tombi seviyorum diye 4 paket almış gelmiş, sizler neyden bahsediyorsunuz bir de diyor ki “en ucuz çiçek 100 TL onu da yiyemiyorsun”
benim bebeğimde 5 gün kaldı her gittiğimde farklı şekilde yatıyordu sağ sol sırt üstü yüz üstü ben de sıraya koydum sürekli değiştiriyorum ama yan yaymalarda yastıkla desteklesem de uyandığında yanına gittiğimde sırt üstüne dönmüş oluyorBenimde bebegim kuvezde kaldigi icin heo saga yatirmislar hep saga yatmak istiyordu nasil yatarsa oyle birakiyorduk dr goturdugumuzde hep diger tarafa yatir 3aydan sonra duzeltmesi zor olur dedi simdi hep sola yatiriyorum