2021 Şubat Anneleri

Çok iyi vermişsin canım maşallah
Bende Ramazan ayında 1 kilo verdim şükür
77.100 gramdım en son
Ramazan bitmeden 76 yı görmeyi çok isterim ama bu kadar tatlı yemeye almadan bitirsem şükür edicem

Selam anneler nasılsınız? Oğluma 3 ay probiyotik damla kullandım, kestim 3 aylık dolunca. Normalde günde en az 3 kez kaka yapardı. Biraz mukus mevcuttu. Alerji şüphem var. Kusuyor da bazen. Bugün 3. Kakasını yaptı, köpük köpük geldi. Kokuyor da. Dün 6 kez yaptı. Ateş ya da huysuzluk olmadığından enfeksiyon şüphem yok. Resmi atıcam affınıza sığınıp, alerjik bebek anneleri var mı sizlerde de böyle Bi durum.

Eklentiler

• IMG_20210507_125257.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızım böyleydi ama kana göre daha çabuk tedavi oluyor diyetle.

Kızım böyleydi ama kana göre daha çabuk tedavi oluyor diyetle.
Ya inşallah geçer. şimdi randevu da alamıyorum bayram üstü. Ben hiç yediğime içtiğimde dikkat etmedim. Probiyotik mi acaba düzeltiyordu kakasını, bıraktığımıdan beri hiç sindiremiyor gibi emdiğini. Farklı olarak bi meyve yedim iki gündür alerji tetikleyenlerden.

Ne yedin meyve?

Probiyotik kesmende etken olabilir.

Aklıma gelmişken yazayım dedim. Kabızlık ek gıda da bela oluyor. Çok fazla katı vermemen gerekiyor sıvı ağırlıklı beslemen gerekli aklında olsun

Benim oğlum diş çıkarırken köpük köpük kaka yapmıştı. Ama ateşte olmuştu. İnş alerji değildir

Ne yedin meyve?

Probiyotik kesmende etken olabilir.
Çilek, kivi yedim. Dünkü kaka hepten beyaza çalıyordu anormal geldi ama sürekli yaptığından sindiremedi herhalde dedim.
Benim oğlum diş çıkarırken köpük köpük kaka yapmıştı. Ama ateşte olmuştu. İnş alerji değildir
Ateş yok hiç, keyfi de yerinde hamd olsun. İnşallah değildir, ben diyet yapamam da. Az besleniyim direkt migrenim tutuyor. bi tas yemeği de anca yapıyorum pof

İkiside alerjik besin,sen bir süre inek sütü ve bunlardan uzak tut bakalım en azından 3 gün ....

Kızlar oğluşum 19inde 3 aylık olacak ve acayip derecede göğsümün ucunu ısırıyor diş olamaz değil mi?

Bizim bezimizde 3 4 gundur bu sekildeydi simdi duzeldi, hemen acinca gordunuz sanirim kopugu, yesil renk , sanirim mukusda var, ben biraz temizlik yaptim, usutmus olabilirim diye dusundum,

İnşallah canım büyüklerimizde daha bebek biraz sabredicez

Bizim bezimizde 3 4 gundur bu sekildeydi simdi duzeldi, hemen acinca gordunuz sanirim kopugu, yesil renk , sanirim mukusda var, ben biraz temizlik yaptim, usutmus olabilirim diye dusundum,
Mukus neredeyse hep vardı ama renk iki gündür değişti hatta dün beyaza çalıyordu. Biz de kombiyi kapattık sıcak diye artık. Ama altına patikli alt üstüne ince bi takım giydiriyorum. Ara ara pencere de açıyorum o mu yaptı diyorsunuz? İnşallah ondandır biraz daha dikkatli olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…