- 13 Mart 2019
- 12.754
- 40.885
Ben 26 ocakta doğum yaptim 2 mayıs 'ta regl oldum.cnm. Sürekli emziriyorum mama vermiyorum. Buna rağmen yumurtlama oldu.
Çok iyi vermişsin canım maşallahCanım ben de 80 ile diyeye başladım 2 hafta önce . Şu an 77.5 kg. Diyetisyen kontrolün de online danışmanlık. Diyetisyenim önceden 3-4 kez gittiğim bir bayan. Kan testlerimin hepsini yaptirmistim. Başladık bakalım bu 3. haftam. Insallah hedefim 68.
Kızım böyleydi ama kana göre daha çabuk tedavi oluyor diyetle.Selam anneler nasılsınız? Oğluma 3 ay probiyotik damla kullandım, kestim 3 aylık dolunca. Normalde günde en az 3 kez kaka yapardı. Biraz mukus mevcuttu. Alerji şüphem var. Kusuyor da bazen. Bugün 3. Kakasını yaptı, köpük köpük geldi. Kokuyor da. Dün 6 kez yaptı. Ateş ya da huysuzluk olmadığından enfeksiyon şüphem yok. Resmi atıcam affınıza sığınıp, alerjik bebek anneleri var mı sizlerde de böyle Bi durum.
Ya inşallah geçer. şimdi randevu da alamıyorum bayram üstü. Ben hiç yediğime içtiğimde dikkat etmedim. Probiyotik mi acaba düzeltiyordu kakasını, bıraktığımıdan beri hiç sindiremiyor gibi emdiğini. Farklı olarak bi meyve yedim iki gündür alerji tetikleyenlerden.Kızım böyleydi ama kana göre daha çabuk tedavi oluyor diyetle.
Ne yedin meyve?Ya inşallah geçer. şimdi randevu da alamıyorum bayram üstü. Ben hiç yediğime içtiğimde dikkat etmedim. Probiyotik mi acaba düzeltiyordu kakasını, bıraktığımıdan beri hiç sindiremiyor gibi emdiğini. Farklı olarak bi meyve yedim iki gündür alerji tetikleyenlerden.
Aklıma gelmişken yazayım dedim. Kabızlık ek gıda da bela oluyor. Çok fazla katı vermemen gerekiyor sıvı ağırlıklı beslemen gerekli aklında olsunCanım çok yapacak bişi yok benim doktorum zeytinyağı ver demişti çay kaşığıyla ben verdim işe yaramadı. 4.gün fitil koyuyorum düzeliyor gibi ben Bi çözüm bulamadım 4.aya gecince düzeliyormuş. Çözüm bulursan bana da yaz anne sütü mü alıyordu?
Benim oğlum diş çıkarırken köpük köpük kaka yapmıştı. Ama ateşte olmuştu. İnş alerji değildirYa inşallah geçer. şimdi randevu da alamıyorum bayram üstü. Ben hiç yediğime içtiğimde dikkat etmedim. Probiyotik mi acaba düzeltiyordu kakasını, bıraktığımıdan beri hiç sindiremiyor gibi emdiğini. Farklı olarak bi meyve yedim iki gündür alerji tetikleyenlerden.
Çilek, kivi yedim.Ne yedin meyve?
Probiyotik kesmende etken olabilir.
Ateş yok hiç, keyfi de yerinde hamd olsun. İnşallah değildir, ben diyet yapamam da. Az besleniyim direkt migrenim tutuyor. bi tas yemeği de anca yapıyorum pofBenim oğlum diş çıkarırken köpük köpük kaka yapmıştı. Ama ateşte olmuştu. İnş alerji değildir
İkiside alerjik besin,sen bir süre inek sütü ve bunlardan uzak tut bakalım en azından 3 gün ....Çilek, kivi yedim.Dünkü kaka hepten beyaza çalıyordu anormal geldi ama sürekli yaptığından sindiremedi herhalde dedim.
Ateş yok hiç, keyfi de yerinde hamd olsun. İnşallah değildir, ben diyet yapamam da. Az besleniyim direkt migrenim tutuyor. bi tas yemeği de anca yapıyorum pof
Kizlar benim oğlan kapkara bir kafayla doğdu ama gitgide sarariyor yahu?
Allah Allah ben bunu ilk duyup görüyorumEvet benim oğlumda doğduğunda simsiyahtı saçları onları 7.günde traş ettik saklıyorum hala
Şimdi yeniden çıkıyor ama açık renk kaşları falan sarı gibi
Allah Allah ben bunu ilk duyup görüyorum
Evet canimGit gide açılıyor mu seninde oğluşun
Bizim bezimizde 3 4 gundur bu sekildeydi simdi duzeldi, hemen acinca gordunuz sanirim kopugu, yesil renk , sanirim mukusda var, ben biraz temizlik yaptim, usutmus olabilirim diye dusundum,Selam anneler nasılsınız? Oğluma 3 ay probiyotik damla kullandım, kestim 3 aylık dolunca. Normalde günde en az 3 kez kaka yapardı. Biraz mukus mevcuttu. Alerji şüphem var. Kusuyor da bazen. Bugün 3. Kakasını yaptı, köpük köpük geldi. Kokuyor da. Dün 6 kez yaptı. Ateş ya da huysuzluk olmadığından enfeksiyon şüphem yok. Resmi atıcam affınıza sığınıp, alerjik bebek anneleri var mı sizlerde de böyle Bi durum.
İnşallah canım büyüklerimizde daha bebek biraz sabredicezAilede herkes eğitimci bizde konuşamamak odak noktası olunca etkilendim ben de.. ilk 1 yaş tv izlemedi hiç ama bebiş olunca mecburen izliyor arada.. ilk 3 sene alınıyor bilişsel hafıza en yoğun diye endişem yoksa sorun değil bir de artık eskisi gibi çok kitap okuyamıyorum akşam saatlerinde huzursuz oluyor bebiş hâlâ.. hep de bende oluyor o nedenle inşallah bu ayın sonunda biter şu huzursuz saatler
Mukus neredeyse hep vardı ama renk iki gündür değişti hatta dün beyaza çalıyordu. Biz de kombiyi kapattık sıcak diye artık. Ama altına patikli alt üstüne ince bi takım giydiriyorum. Ara ara pencere de açıyorum o mu yaptı diyorsunuz? İnşallah ondandır biraz daha dikkatli olayım.Bizim bezimizde 3 4 gundur bu sekildeydi simdi duzeldi, hemen acinca gordunuz sanirim kopugu, yesil renk , sanirim mukusda var, ben biraz temizlik yaptim, usutmus olabilirim diye dusundum,
Biraz sayarak sakınarak yiyim haklısın hem küçülürüm de belkiİkiside alerjik besin,sen bir süre inek sütü ve bunlardan uzak tut bakalım en azından 3 gün ....