Yaz geldi canım, soğuk hava cildi kurutuyor benim kız da düzeldi şu an cildinde bir şey çıkmıyor.Egzaması olan bebeklerimiz nasıllar şimdi? Buradaki arkadaşlarımın önerdiği kremler, yöntemlerle birlikte bir de annemi dinleyip uzaktan ehline dua ettirdik.her yolu denemek istedim çünkü resmini gören arkadaşlarım biliyor çok fenaydı oğlumun yüzü. Diyeti bırakmama rağmen tekrarlamıyor şuan için.
O yüzden mi çıkmıyor. İnşallah önümüzdeki kış tekrar etmez o zamanYaz geldi canım, soğuk hava cildi kurutuyor benim kız da düzeldi şu an cildinde bir şey çıkmıyor.
İnşallah çıkmaz canım, cilt kuruyunca bilhassa kışın egzama nüksediyor. Geçenlerde bunla alakalı ali Fuat serpen post paylaşmıştı. Hergün yıkayın cildi nemli tutun diyordu. Halbuki bana doktor haftada bir kez şampuanlı banyo demişti. O postu okuduğumda beri hergün yıkıyorum cildi daha iyi cidden.O yüzden mi çıkmıyor. İnşallah önümüzdeki kış tekrar etmez o zaman
Bizim kız da öyle sürekli ellerini inceliyorBirde elleri cok hareketli sizde de öylemi tırnaklarını kısa turmaya calışıyoruz ama sürwkli
Çiziyor yüzünü ve uyandırıyor kendini elini emmeye calışıyor damagına sürüyor kaşıyor gibi uyurken yüzüne degdiriyor sakinken elini inceliyor. Elleriyle kafayı bozmuş
Ben arsızca istedim, philips lumea al dedimKızlar yarın anneler günü ya eşleriniz size hediye aldı mı alacak mı
Benim eşim sağolsun bütün yıldönümü doğumgünü hepsini unuttuğu için muhtemelen bunu da unutacak
İlk anneler günüm olduğu için ben de hatırası olsun diye kendime bi hediye almak istiyorum ne alsam acaba
Robot beklemedieyim, sendekiyle git al diyor hayır ben kendim almayacağım sen alcaksın dedim yarın en fazla laf sokmalarıma karşın sokak başındaki çiçekciden çiçek alınBen arsızca istedim, philips lumea al dedimbeklemedeyim
Valla iyiymiş ben de uzun süreli kullanacağım bişey alayım diyorum bakalımBen arsızca istedim, philips lumea al dedimbeklemedeyim
Nem kızımın saçından anne sütünden kolye yaptırmıştım anneler gününe olmasa da ok özel bir şey oğluma da yapacam bu sefer yüzük yada küpe olur belkiKızlar yarın anneler günü ya eşleriniz size hediye aldı mı alacak mı
Benim eşim sağolsun bütün yıldönümü doğumgünü hepsini unuttuğu için muhtemelen bunu da unutacak
İlk anneler günüm olduğu için ben de hatırası olsun diye kendime bi hediye almak istiyorum ne alsam acaba
Hepimizin Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar dua ile sağlıkla İnşallahBu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlar. Ayrıca atak haftası kapıdaa
2 gündür huzursuz oğlum. 3 şubat doğumlu atak haftasında mıyız?Bu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlar. Ayrıca atak haftası kapıdaa
Ben bir şey beklemiyorum babam vefat ettiği için babalar gününde ben iptal oluyorum genelde kutlama içimden gelmiyor o yüzden o da bir şey yapmasa da olurBen de söyledim kutla diye ama bakalım ne olacak
Nasııl anne sütünden çok merak ettimNem kızımın saçından anne sütünden kolye yaptırmıştım anneler gününe olmasa da ok özel bir şey oğluma da yapacam bu sefer yüzük yada küpe olur belki
Biz an itibariyle girdik o haftaya, cani yanmis gibi agliyo, yas indi gozunden , bu atak haftalariyla ilgili detayli bilgi var mi ki? Anneler gunu icin hic umudum yok, bahane hazir her yer kalaliydi, bos verin kizlar kendimize aliriz ,Bu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlar. Ayrıca atak haftası kapıdaa