2021 Şubat Anneleri

Yaz geldi canım, soğuk hava cildi kurutuyor benim kız da düzeldi şu an cildinde bir şey çıkmıyor.

O yüzden mi çıkmıyor. İnşallah önümüzdeki kış tekrar etmez o zaman
İnşallah çıkmaz canım, cilt kuruyunca bilhassa kışın egzama nüksediyor. Geçenlerde bunla alakalı ali Fuat serpen post paylaşmıştı. Hergün yıkayın cildi nemli tutun diyordu. Halbuki bana doktor haftada bir kez şampuanlı banyo demişti. O postu okuduğumda beri hergün yıkıyorum cildi daha iyi cidden.

Kızlar yarın anneler günü ya eşleriniz size hediye aldı mı alacak mı
Benim eşim sağolsun bütün yıldönümü doğumgünü hepsini unuttuğu için muhtemelen bunu da unutacak
İlk anneler günüm olduğu için ben de hatırası olsun diye kendime bi hediye almak istiyorum ne alsam acaba

Bizim kız da öyle sürekli ellerini inceliyor

Ben arsızca istedim, philips lumea al dedim beklemedeyim

Ay ne güzel en azından bişeyler istemişsiniz. Aramızdaki konuşma:
[8/5 15:48] Yarın anneler günü
[8/5 15:48] Doğrudur
[8/5 15:49] Benim ilk anneler günüm
[8/5 17:46] Sen benim annem misin yigite söyle
[8/5 17:49] İncelik bekleyende kabahat neyse

Nem kızımın saçından anne sütünden kolye yaptırmıştım anneler gününe olmasa da ok özel bir şey oğluma da yapacam bu sefer yüzük yada küpe olur belki

Selam kızlar öncelikle hayırlı kandiller. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin

Biz 4 gündür emme savaşları veriyoruz resmen. Önce aç saldırıyor 2 dk emiyor sonra krize girip nefesi kesilene kadar ağlıyor sonra saldırıyor 3-5 çekiyor yine krize giriyor.göğüslerm zaten berbat önce meme reddi sonra aşırı hassasiyet ,sonra mastit sonra operasyon.. daha dikişlerim duruyor. Acayip zorlanıyorum. Mugolata atak haftası mı acaba? 1şubat doğumluyuz bizde.

Pumpkin34 instagramda yapan sayfalar var hatta sütün üstüne saçından baş harfini ismini bile yazıyorlar.

Bu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlar. Ayrıca atak haftası kapıdaa
Biz an itibariyle girdik o haftaya, cani yanmis gibi agliyo, yas indi gozunden , bu atak haftalariyla ilgili detayli bilgi var mi ki? Anneler gunu icin hic umudum yok, bahane hazir her yer kalaliydi, bos verin kizlar kendimize aliriz ,

11-13. Haftalar atası gösteriyor atak ama bebeğe göre önce veya sonra da başlayabilir. Huzursuzluk uykusuzluk memede kıpırdanmalar falan yazıyordu ve biz de yaşıyoruz. Benimki 15 şubat doğumlu dünden beri huyu değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…