2021 Şubat Anneleri

Kızlar iyi akşamlar, covid aşısı sırası gelen var mı emzirirken yaptırılabiliyor mu acaba
Ben yarın yaptıracağım, Biontech. Bir kaç farklı doktor görüşü dinledim emzirmeyi kesmemeyi öneriyorlar. Ayrıca oluşan antikorların anne sütüyle bebeğe geçtiği söyleniyor.

Bana da geldi aşı sırası. Ama emziren ve hamilelere yapılmıyor diye bildiğim için düşünmedim bile.

Aslında telaş iyi değil biliyorum ama elimde değil..
Algı açık bizde de kelimeler var tek tük.. biraz benim 1 senedir evde olmam bu online eğitimden dolayı herseyi gözlemlemek isteklerini gösterip yapılmasına sebep oldu elimden tutup mutfağa götürüyor ama su demiyor mesela.. sağlıkla mutlulukla büyüsün hepsi ♡

Benim oğlum da 2 şubat doğumlu boyları aynı 64cm kilosu da 6700. Dr gayet iyi dedi bize de içiniz Ferah olsun

Dil terapistleri erkek çocuk geç konuşur düşüncesi doğru bilinen yanlışlardan diyor ama ben de bilemiyorum var tabi bazı sözcükler ama az canım

Dil terapistleri erkek çocuk geç konuşur düşüncesi doğru bilinen yanlışlardan diyor ama ben de bilemiyorum var tabi bazı sözcükler ama az canım
Peki genetik nasıl? Bazen bu da etkiliyor. Benim kuzenlerim geç konuştu, çocukları da öyle 4 yaş civarı konuşmaya başladılar hep.

Ya egitim vs onemli ama valla tecrube daha cok önemli bence benim teyzemin kizi mesela 7 ayina kadar kafasini zor tartiyodu ama cocuklari hep öyleymiş teyzemin hic soeun etmedi doktora gitse emar cektirir ayni sekilde gec konustular vs yani genetik vs oluyor evde abi abla yoksa önünde daha az konusabiliyor cok aklin takılmasın benim oğlumda biseyler soyluyor ama anlamıyorum yani uzun bir cumle hic anlamadm ama cok zeki her denileni anliyor yaoiyo neyin ne oldugunu biliyor ama soylemek istemiyor isine gelince söylüyor tabi terapist destek olur ama bence farkediyor cinsiyet-genetik ve cocuktaki tembellik

Amin amin. Ahhh annelik işte. Benim sıpa da öyleydi. Mesela suyu gösterirdi söylemezdi. Vermezsem sinirlenirdi. Ben de verirken bu su diye söylerdim. Sizin tek tük kelimelerde varmış bu iyi birşey. Çocuklarda evde boğuldu tabi bunun da etkisi vardır. Zamanla açılır paşa
Benim oğlum da 2 şubat doğumlu boyları aynı 64cm kilosu da 6700. Dr gayet iyi dedi bize de içiniz Ferah olsun
MaşAllah kuzuya. Aynı gün doğmuşuz ben de 2 şubat doğumluyum. Kızım bir gün daha beklemedi teşekkür ederim daha iyiyim şükür

Canım çok yapacak bişi yok benim doktorum zeytinyağı ver demişti çay kaşığıyla ben verdim işe yaramadı. 4.gün fitil koyuyorum düzeliyor gibi ben Bi çözüm bulamadım 4.aya gecince düzeliyormuş. Çözüm bulursan bana da yaz anne sütü mü alıyordu?

Evet canım anne sütü alıyor çok nadir bazen mama veriyorum ama ona da z.yagi koyuyorum. Masaj iyi gelir deniyor birde ılık banyo. Zaten benimki banyoda yaptı kakayi

Küçük oğlum sadece “anni”diyerek 3 yaşına kadar her şeyi anlatmayı başardı sonradan yavaş yavaş söküldü. Diğer gelişimleri çok aktifse dert etmeyin derim.

Kizlar merhaba bayramdan sonra rota asisi olacağız ,aşıyı nerden aldınız eczaneden mi yoksa özel hastane kendisi vurup parayı mi alıyor , birde yaptıranlar ne kadara aldı aşıyı ???

Kizlar merhaba bayramdan sonra rota asisi olacağız ,aşıyı nerden aldınız eczaneden mi yoksa özel hastane kendisi vurup parayı mi alıyor , birde yaptıranlar ne kadara aldı aşıyı ???
Siz alacaksiniz 300₺ kusur birşeyler ...tabi tanesi 2 tane vurulacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…