- 16 Kasım 2013
- 39
- 50
Ben yarın yaptıracağım, Biontech. Bir kaç farklı doktor görüşü dinledim emzirmeyi kesmemeyi öneriyorlar. Ayrıca oluşan antikorların anne sütüyle bebeğe geçtiği söyleniyor.Kızlar iyi akşamlar, covid aşısı sırası gelen var mı emzirirken yaptırılabiliyor mu acaba
Diğeri canlı aşı yan etkileri fazla diye canım. Ben allerjik bünyeye sahibim zaten. Riske girmek istemedim.Sınovac sevmenin sebebi neydi canım ben de olacagım 15 gun sonra hala karar veremedımn
Sağlık çalışanıyım geç bile kaldımNasıl geldi size sıra acaba, benim kronik hasta 55 yaş üstü babam yeni oldu
Aslında telaş iyi değil biliyorum ama elimde değil..M morestrong benim oğlum 7 yaşında şimdi. 19 aylıktan itibaren kreşe gitmesine rağmen 29 aylıkken ilk kelimeleri geldi. Çok korkmuştum. Kreş pedagogu muayene etmişti. Algısı açık sadece tembel demişti. Mesela ayakkabını getir dediğinde getiriyordu. Adın ne dendiğinde hooekrl gibi anlamsız sesler çıkarıyordu. Şimdi 7 yaşında MaşAllah çok zeki yaşıtlarını yakalayıp geçti bile. Tabi bu kıvama 5 yaşında geldi yavaş yavaş
Benim oğlum da 2 şubat doğumlu boyları aynı 64cm kilosu da 6700. Dr gayet iyi dedi bize de içiniz Ferah olsunMerhaba anneler. Kızım 1 şubat doğumlu. Bugün hem rota aşısını yaptırdık hem de kontrolümüz oldu. Sağlıkocağı değişikliği yaptık. Tartı da sadece 100 gram almış görünüyordu. Şok oldum hemşire önemsemediben panik yaptım. Eşim gelişimiz algısı iyi dedi ama dedim ki bebeğim gelişimini kilosu gösterir kilo almayan bebeği yatırırlar bile beyni organları gelişmez. Abartmış mıyım ne? hop eski sağlıkocağına gittik 650 gram civarı almış. Mama ve meme birlikte gidiyoruz. Çok üzülmüştüm de şükür almış. Kilosu 6350 gram boyu da 64 cm olmuş minnoş kızımın çok şükür
Dil terapistleri erkek çocuk geç konuşur düşüncesi doğru bilinen yanlışlardan diyor ama ben de bilemiyorum var tabi bazı sözcükler ama az canım16 mayis 2019 dogumlu benim oglumda ayni şekilde hırçınlık bagirma ve oyuncaklarını elinden atma var bu ara kardeşi de fazlaca kiskanmaya basladi eline oyuncal versem gelip aliyorerkek cocuklari geç konuşur derleeR genelde. soyledigi sözcükler yokmu hic
Peki genetik nasıl? Bazen bu da etkiliyor. Benim kuzenlerim geç konuştu, çocukları da öyle 4 yaş civarı konuşmaya başladılar hep.Dil terapistleri erkek çocuk geç konuşur düşüncesi doğru bilinen yanlışlardan diyor ama ben de bilemiyorum var tabi bazı sözcükler ama az canım
Dil terapistleri erkek çocuk geç konuşur düşüncesi doğru bilinen yanlışlardan diyor ama ben de bilemiyorum var tabi bazı sözcükler ama az canım
Amin amin. Ahhh annelik işte. Benim sıpa da öyleydi. Mesela suyu gösterirdi söylemezdi. Vermezsem sinirlenirdi. Ben de verirken bu su diye söylerdim. Sizin tek tük kelimelerde varmış bu iyi birşey. Çocuklarda evde boğuldu tabi bunun da etkisi vardır. Zamanla açılır paşaAslında telaş iyi değil biliyorum ama elimde değil..
Algı açık bizde de kelimeler var tek tük.. biraz benim 1 senedir evde olmam bu online eğitimden dolayı herseyi gözlemlemek isteklerini gösterip yapılmasına sebep oldu elimden tutup mutfağa götürüyor ama su demiyor mesela.. sağlıkla mutlulukla büyüsün hepsi ♡
MaşAllah kuzuya. Aynı gün doğmuşuz ben de 2 şubat doğumluyum. Kızım bir gün daha beklemediBenim oğlum da 2 şubat doğumlu boyları aynı 64cm kilosu da 6700. Dr gayet iyi dedi bize de içiniz Ferah olsun
Canım çok yapacak bişi yok benim doktorum zeytinyağı ver demişti çay kaşığıyla ben verdim işe yaramadı. 4.gün fitil koyuyorum düzeliyor gibi ben Bi çözüm bulamadım 4.aya gecince düzeliyormuş. Çözüm bulursan bana da yaz anne sütü mü alıyordu?Şimdi canım gözümün önünde olduğu için sanki diş macunu kıvamında geldi ama sonra dağıldı. Beze yapmış olsaydı muhakkak ben onu öyle görmeye cektim diş macunu kıvamında internette resimlere baktım daha katıl gözüküyordu o yüzden önemsemedim. Peki kabız olursa ne yapacağız?
Evet canım anne sütü alıyor çok nadir bazen mama veriyorum ama ona da z.yagi koyuyorum. Masaj iyi gelir deniyor birde ılık banyo. Zaten benimki banyoda yaptı kakayiCanım çok yapacak bişi yok benim doktorum zeytinyağı ver demişti çay kaşığıyla ben verdim işe yaramadı. 4.gün fitil koyuyorum düzeliyor gibi ben Bi çözüm bulamadım 4.aya gecince düzeliyormuş. Çözüm bulursan bana da yaz anne sütü mü alıyordu?
Buna ben cevap vermek istiyprumKIzlar napıyosunuz ? Nasıl oldu bebişler? Uykular ne alemde alıştınız mı
DeğişiyorKIzlar napıyosunuz ? Nasıl oldu bebişler? Uykular ne alemde alıştınız mı
Buaralar iyi şükürKIzlar napıyosunuz ? Nasıl oldu bebişler? Uykular ne alemde alıştınız mı
Merhaba sizce bu test pozitif midir çok silik bi çizgi var belim resmen kopuyor göğüslerim acıyor reglim geciktiRegle 7 gün var, inşallah buraya geliriz.İkinci bebeğim olacak eğer kısmet olursa. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Siz alacaksiniz 300₺ kusur birşeyler ...tabi tanesiKizlar merhaba bayramdan sonra rota asisi olacağız ,aşıyı nerden aldınız eczaneden mi yoksa özel hastane kendisi vurup parayı mi alıyor , birde yaptıranlar ne kadara aldı aşıyı ???