- 17 Kasım 2016
- 10.270
- 25.715
Oruç tutuyorsan kolay olurBiraz sayarak sakınarak yiyim haklısın hem küçülürüm de belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oruç tutuyorsan kolay olurBiraz sayarak sakınarak yiyim haklısın hem küçülürüm de belki
Benim kız sarı doğdu kararmaya başladıEvet benim oğlumda doğduğunda simsiyahtı saçları onları 7.günde traş ettik saklıyorum hala
Şimdi yeniden çıkıyor ama açık renk kaşları falan sarı gibi
Biraz arastirdim yesil renk ve mukus usutme belirtiside olabilir diyordu tabiki takip edin, gecmezse gidin dra, ben biraz daha rahat bir anne oldum, yani ilk baslarda cok pinpirikliydim, gecmeyen sarilikti kizim 2 ay sonunda gecti ama ben niye gecmedi diye korktum goturdum hep en son elinden 5 tup kan alip karaciger incelemesi yapicaz dediler, idrarda cok enfeksiyon var hast. yatis yapcaz dediler, o minicik elin morlugunu hala unutamam, o gozume baka baka agladi ben agladim, 5 tanede antibiyotik igne verdi idrar enf icin, sonra baska bi ozelden tecrubeli yasli bi dra goturdum kizdi bana sut sariligi hic duymadin mi , su cocugun elinine bak nasil kiydiniz dedi, ben 1 yasina kadar kan alinmasini onaylamam, idrar kulturu yapalim dedi.Mukus neredeyse hep vardı ama renk iki gündür değişti hatta dün beyaza çalıyordu. Biz de kombiyi kapattık sıcak diye artık. Ama altına patikli alt üstüne ince bi takım giydiriyorum. Ara ara pencere de açıyorum o mu yaptı diyorsunuz? İnşallah ondandır biraz daha dikkatli olayım.
Genelde kan oluyor diye biliyorum... Tek başına mukus bi gösterge de değil. Yuttuğu tükürüğü bile mukusaa sebep oluyor.Biraz arastirdim yesil renk ve mukus usutme belirtiside olabilir diyordu tabiki takip edin, gecmezse gidin dra, ben biraz daha rahat bir anne oldum, yani ilk baslarda cok pinpirikliydim, gecmeyen sarilikti kizim 2 ay sonunda gecti ama ben niye gecmedi diye korktum goturdum hep en son elinden 5 tup kan alip karaciger incelemesi yapicaz dediler, idrarda cok enfeksiyon var hast. yatis yapcaz dediler, o minicik elin morlugunu hala unutamam, o gozume baka baka agladi ben agladim, 5 tanede antibiyotik igne verdi idrar enf icin, sonra baska bi ozelden tecrubeli yasli bi dra goturdum kizdi bana sut sariligi hic duymadin mi , su cocugun elinine bak nasil kiydiniz dedi, ben 1 yasina kadar kan alinmasini onaylamam, idrar kulturu yapalim dedi.
Ve idrar sonucumuz temiz cikti, hastaneyle kalsaydim ki medicana , cocugumu yatircaklardi 1 hafta, o gun cok aglarsa, huysuzsa genel kontrole gel 1 ay sonra , bu kizida biraz sari sevcen annesi dedi, cok sukur 2. ayin sonuna dogru gecti sariligimiz, cok pismanim kan aldirip canini yaktigima, mesela simdide kusmasi var, emiyor ve bazen tamamini bazen birazini cikariyor, 2.ay kontrolunde soyledim medicanada ki baska bir dra, gaviscon verdi gecmezse endeskopi yapalim gelin dedi, ne ilaci aldim ne de gittim, bezler gunluk 5 6 dolu dolu cikiyor, kiloda aliyor, o kusuyo ben emziriyorum, o yuzden kakayada cok takilmadim, usutmedendir diye dusundum, cok sukur normale dondu, benimde merak ettigim alerjik bebelerin kakasi hep yesil ve mukuslu mudur?
Koku uşitme değilmidir?H heyecanli_anneee peki koku oluyor mu? Şu an yazarken 5. Kakasını yaptı aramızda bi metreden fazla var ve ben kokuyu alıyorum. Normalde hiç kokmuyordu iki gündür koku da acayip
Genelde kan oluyor diye biliyorum... Tek başına mukus bi gösterge de değil. Yuttuğu tükürüğü bile mukusaa sebep oluyor.
Oluyor arada ekşi ekşi koktuğu oluyor . Emer emmez mi kaka yapıyor ? Büyük oğluma dokunan bişey oldu mu emer emmez kakasını yapardı ama bunda öyle bişey yaşamadım günde 1 kere yapıyor .H heyecanli_anneee peki koku oluyor mu? Şu an yazarken 5. Kakasını yaptı aramızda bi metreden fazla var ve ben kokuyu alıyorum. Normalde hiç kokmuyordu iki gündür koku da acayip
Genelde kan oluyor diye biliyorum... Tek başına mukus bi gösterge de değil. Yuttuğu tükürüğü bile mukusaa sebep oluyor.
Evet memedeyken yada 10dk icinde yapar ve her bezde illaki kaka olurOluyor arada ekşi ekşi koktuğu oluyor . Emer emmez mi kaka yapıyor ? Büyük oğluma dokunan bişey oldu mu emer emmez kakasını yapardı ama bunda öyle bişey yaşamadım günde 1 kere yapıyor .
Emiyor uyumazsa bir saati bulmadan kaka yapıyor, uyursa da uyandığı an ilk işi kaka yapmak. Bu hali biogaiayı bıraktıktan sonra oldu. Yaklaşık 20 gündür falan.Oluyor arada ekşi ekşi koktuğu oluyor . Emer emmez mi kaka yapıyor ? Büyük oğluma dokunan bişey oldu mu emer emmez kakasını yapardı ama bunda öyle bişey yaşamadım günde 1 kere yapıyor .
İlaçtan da olabilir kan görmedikçe tedirgin olma normal de olabilir belki bağırsakları hassastır .Emiyor uyumazsa bir saati bulmadan kaka yapıyor, uyursa da uyandığı an ilk işi kaka yapmak. Bu hali biogaiayı bıraktıktan sonra oldu. Yaklaşık 20 gündür falan.
Belki normaldir canım kan görmedikçe alerji demek doğru olmaz gereksiz diyet seni de yıpratır. Belki laktoz intoleransı vardır süt ürünleri çok fazla tüketmemeye çalış tamamen kesme mesela bigün kahvaltı da peynir ye o gün başka süt ürünü yeme sonraki gün yoğurt ye sadece gibi öyle gözlemle bakalım nasıl olucak.Evet memedeyken yada 10dk icinde yapar ve her bezde illaki kaka olur
Ya ben yaz bebeği annesiyim hiç üşütme konusunda tecrübem yok, hatta kış günü kısa kolla gezen biri olduğumdan tek korkum da onu anlamadan hasta etmekti. Hamd olsun olmadı da grip falan. Bu kaka konusunda kızın tam zıttı, biri yapsın öteki yapmasın istiyorum kabızlık konusunda ansiklopedi yazabilirim ama bu durum beni afallattı, eşim de pek rahat ne güzel yapıyor işte falan diyo.Koku uşitme değilmidir?
Ya benimde merak ettiğim şeylerden biri. Benim oğlumda simsiyah saçla dogdu , ablası daha sarı dogmuştu, şimdi sac rengi ablası giibi açık kumrala dönuyor tenide sanki açılıyor esmer gibiydi ama kumral olacak diyorlar . Kara böcikim diom ama bilmşyoeum açılır mı ki ? Ne güzel ya her anına şahit olmak sağlıkla büyüsünler inşşalahKizlar benim oğlan kapkara bir kafayla doğdu ama gitgide sarariyor yahu?
Aynenn canım ve bu normal elini keşfediyor. Doktot uzun uzun eline bakıp dalar gider demişti :Birde elleri cok hareketli sizde de öylemi tırnaklarını kısa turmaya calışıyoruz ama sürwkli
Çiziyor yüzünü ve uyandırıyor kendini elini emmeye calışıyor damagına sürüyor kaşıyor gibi uyurken yüzüne degdiriyor sakinken elini inceliyor. Elleriyle kafayı bozmuş
Bizimki elleriyle yüzünü çok fena kaşıyo mu desem yoluyo mu aşırı bi ellerini yüzüne dokundurma hali var tırnakları kısa ama acaba yüzümü kaşınıyo diyorum genelde uykuya geçerken yapıyo ellerini tutuyorum benden güçlü kundakta bile durmuyo bi şekilde çıkıyo o ellerBirde elleri cok hareketli sizde de öylemi tırnaklarını kısa turmaya calışıyoruz ama sürwkli
Çiziyor yüzünü ve uyandırıyor kendini elini emmeye calışıyor damagına sürüyor kaşıyor gibi uyurken yüzüne degdiriyor sakinken elini inceliyor. Elleriyle kafayı bozmuş
Aynen benimki de kendini çiziyoBizimki elleriyle yüzünü çok fena kaşıyo mu desem yoluyo mu aşırı bi ellerini yüzüne dokundurma hali var tırnakları kısa ama acaba yüzümü kaşınıyo diyorum genelde uykuya geçerken yapıyo ellerini tutuyorum benden güçlü kundakta bile durmuyo bi şekilde çıkıyo o eller
Küçük oğlum simsiyah saçlı doğdu. Ultrasonda doktor bebeğin çok saçlı doğacak diyordu öyle de oldu. Keşke size fotoğraflarını atabilsem siyah saçlar dökülüp sonradan sapsarı oldu. Öyle böyle değil limon sarısıYa benimde merak ettiğim şeylerden biri. Benim oğlumda simsiyah saçla dogdu , ablası daha sarı dogmuştu, şimdi sac rengi ablası giibi açık kumrala dönuyor tenide sanki açılıyor esmer gibiydi ama kumral olacak diyorlar . Kara böcikim diom ama bilmşyoeum açılır mı ki ? Ne güzel ya her anına şahit olmak sağlıkla büyüsünler inşşalah