2021 Şubat Anneleri

Benim raporum doldu ayin 26 sinda nuran hanima gitsem soylesem acaba verirmi banada bi 10 gün daha 24-32 arasi dedigin gebelik zamanindami

Kızlar bide benim raporum 26 sinda bitti yani hemen pesine rapor almamis oluyorum siz rapor biter bitmezmi almistiniz analik sonrasi raporlari cok sordum ama

Kızlar bugun tv den bebek şarkıları açtım kızım ağlıyodu dans edelim dedim Bi baktım gözünü ayırmadan izliyo, sonra ana kucağına yatırdım tv arkasında bu sefer geriye dönüp bakarak izliyo. Kızım iki aylık tv yi algılar mı Bi zararı olur mu

2 yasa dek TV gostermeyin diyor uzmanlar

Zarari olur cnm algilar renkli seyler ve sürekli hızlı hareket eden bisey var orda bebeklerin zihnini yoruyor en azindan 1 yaşına kadar tanismasa iyi.

2 yasa dek TV gostermeyin diyor uzmanlar

Zarari olur cnm algilar renkli seyler ve sürekli hızlı hareket eden bisey var orda bebeklerin zihnini yoruyor en azindan 1 yaşına kadar tanismasa iyi.
Ben oturma odasında film izlerken uyutuyordum bebişi sürekli tv açık. İzlemese ama duysa bişi olur mu. Siz nasıl tv izliyorsunuz

Benim raporum doldu ayin 26 sinda nuran hanima gitsem soylesem acaba verirmi banada bi 10 gün daha 24-32 arasi dedigin gebelik zamanindami
Bi yazış istersen, ya da ara kendini hatırlatarak sekreteriyle konuş. ben malum Hiç kimsem olmayınca maaile kontrole gidiyordum yanına, açık açık istedim kimsem yok bırakıcak dedim. Tamam 40ın çıkınca değil, doğum izni bitince kontrole gelirsin yazarız dedi. Ben şehir dışına çıkmasam 5 izin 5 rapor takılırdım. 10 gün, rapor, 10. Gün kontrolde yine rapor alabiliyorsam alıcam sonra yıllık izin moduna geçicem.

Ayy Allahim korusun, az buyusunler cunku cok yorucu benim kizim, ee o zaman surekli gebelik testi mi yapcaz? Ben cok pinpirikliyim, herseyi belirti sayar stres yaparim,

Kizlar benim oğlan 2 ay 14 günlük oldu sizce rota için geç kaldık mı yarın alıp vurdurayim diyorum da

Şi an bu yazdıklarının morundaydım eşimi görmek istemiyorum kapıyı açarkenki çıkan sese sebep vermesi çıldırtıyor üstüne iznimin bitmesine 18 gün kaldı

Tamam canım daha dikişlerim bile tam iyileşmedi Rabbim hayırlı zamanda versin
Eşime güveniyorum korunma konusunda naaaaasip

Bende hiç mama vermedim canım inşallah bol bol salgılanıyodur prolaktin
Aktif şekilde emiyor oğlum

Senin ki en güzel korunma yöntemi

Vay canına maşallah size

Yok hic riske giremem, ben 2 ve 3 cocuklu arkadaslara hayranlikla bakiyorum, bazen hic kahvalti yapmadan saat 2 oluveriyor, diyorum birde kucuk olsa evde mecbur yaptircan kahvaltisini, ilgileniceksin , su an bebrge bile yetemiyorum

Bende öyleyim daha yeni yeni alışmaya başladım

Amanın amanınn kız benim dikişlerim bile iyileşmedi tam bencede 5 yılı bulur bu toparlanma

Arkadaşlar bebişleri basıl giydiriyorsunuz? Hava acayip ısındı burda ama ben bir türlü cesaret edemiyorum kısa kollu giydirmeye üşütürüm diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…