Heyet raporu değil de 10günlük rapor için nuran hanımla konuşmuştum. Tamam demişti. Şimdi 17 mayısa kadar idari izinliyim. 17sinde ona gidip rapor alıcam izinli değilse, yoksa göz doktoruna, olmadı ortapediyeCentralda bi kadın doğumcu arkadaşıma 24 32 arası heyet verdi. Bi rahatsızlığı yoktu.
2 yasa dek TV gostermeyin diyor uzmanlarKızlar bugun tv den bebek şarkıları açtım kızım ağlıyodu dans edelim dedim Bi baktım gözünü ayırmadan izliyo, sonra ana kucağına yatırdım tv arkasında bu sefer geriye dönüp bakarak izliyo. Kızım iki aylık tv yi algılar mı Bi zararı olur mu
Kızlar bugun tv den bebek şarkıları açtım kızım ağlıyodu dans edelim dedim Bi baktım gözünü ayırmadan izliyo, sonra ana kucağına yatırdım tv arkasında bu sefer geriye dönüp bakarak izliyo. Kızım iki aylık tv yi algılar mı Bi zararı olur mu
2 yasa dek TV gostermeyin diyor uzmanlar
Ben oturma odasında film izlerken uyutuyordum bebişi sürekli tv açık. İzlemese ama duysa bişi olur mu. Siz nasıl tv izliyorsunuzZarari olur cnm algilar renkli seyler ve sürekli hızlı hareket eden bisey var orda bebeklerin zihnini yoruyor en azindan 1 yaşına kadar tanismasa iyi.
Bi yazış istersen, ya da ara kendini hatırlatarak sekreteriyle konuş. ben malum Hiç kimsem olmayınca maaile kontrole gidiyordum yanına, açık açık istedim kimsem yok bırakıcak dedim. Tamam 40ın çıkınca değil, doğum izni bitince kontrole gelirsin yazarız dedi. Ben şehir dışına çıkmasam 5 izin 5 rapor takılırdım. 10 gün, rapor, 10. Gün kontrolde yine rapor alabiliyorsam alıcam sonra yıllık izin moduna geçicem.Benim raporum doldu ayin 26 sinda nuran hanima gitsem soylesem acaba verirmi banada bi 10 gün daha 24-32 arasi dedigin gebelik zamanindami
Bilmiyorum ki ama merak ediyorum bendeAcaba site öğrenebilir mi?
Ses etkilemez yeterli görüntüye baktirma ben çok o odada tutmuyorum ... Ablası izlerken sesini duyuyor.Ben oturma odasında film izlerken uyutuyordum bebişi sürekli tv açık. İzlemese ama duysa bişi olur mu. Siz nasıl tv izliyorsunuz
Ayy Allahim korusun, az buyusunler cunku cok yorucu benim kizim, ee o zaman surekli gebelik testi mi yapcaz? Ben cok pinpirikliyim, herseyi belirti sayar stres yaparim,Benim işten arkadaşım ilk bebeğini emziriyordu hiç regl olmadı. Bebeği 1 yaşındaydı sağlıkocağı demiş lütfen gel bir kere kan ver bak hiç kan değerlerin yok elimizde biz sıkıntı yaşarız. O da ayıp olmasın diye kan vermiş unutmuşta gidip öğrenmeyi. Onlar arayıp yaklaşık 3 aylık gebesin demişhastaneye gittiğinde cinsiyetini öğrenmişti. Yani regl olacakken yumurtlayıp döllenebilir. O da aktif emziren hiç mama vermeyen bir anneydi. Yanında annesi olmasına rağmen çok zorlandı. Dikkat et bence. Çünkü rahim 2 yılda ancak toparlanıyor tabi annelerin toparlanması bence 5 yılı buluyor bu 5 yıl olan ben
Şi an bu yazdıklarının morundaydım eşimi görmek istemiyorum kapıyı açarkenki çıkan sese sebep vermesi çıldırtıyor üstüne iznimin bitmesine 18 gün kaldı2 bebek seninki çok zor tabi Allah kolaylık versin bir de prematüreler. Zaten sistem yanlış. İlk 6 ay sadece annesütü deyip 3 aylık işe başla deniliyor. Rapor bir hak değil ama mecburiyet yani. Dene bence zaten lohusalık depresyonunu sonuna kadar yaşıyoruz. Doktor bana orda şey demişti sana herşey dokunuyor eşin bile, bebeğime yetemiyorum hissi var, keyif almıyorsun birşeyden falan dedi ki hepsi mevcuttu daha da kötüydüm.
İnş alabilirsin
3.5 sya kadar yapılabiliyor rota. Benimki 15 şubat doğumlu. Kapanmadan sonra yapılacakKizlar benim oğlan 2 ay 14 günlük oldu sizce rota için geç kaldık mı yarın alıp vurdurayim diyorum da
Evet canım 40 gün sürdü ama öyle çok çok değil 5 gün temiz iki gün lekeli gibi canım benim.
Şüphen varsa olabilirçünkü süt korur tezi çürüdü defalarca
Amin canım valla herşeyi unutuyorum herhalde b12 de bitti şimdi bütün vitaminlere başlıcam bakalım
Ben ilk oğlumda Haziran’da Doğum yaptım bi sonraki Nisa’n adet oldum ondan sonra da hamile kalmışımsüt de korumadı emziriyordum da sen kendine dikkat et
Eğer bebek hiç mama almıyorsa gün içinde sık sık emiyorsa(2-3 saatte bir) salgıladığımız prolaktin nedeniyle koruma yapar ama bu koruma %100 değildir buna güvenilmez.
S
Erken doğsa da hızlı gelişir yaşıtlarına yetişir o maşallah
Ben de daha olmadım. 15 şubat doğum. Mama hiç vermedim bebeğe sürekli emiyo o yüzden adet biraz geç olurum ben. Hamilelik şüphem yok daha ilişki yaşamadık. Hamilelikte de yaşamamıştık senesi geliyor
Yok hic riske giremem, ben 2 ve 3 cocuklu arkadaslara hayranlikla bakiyorum, bazen hic kahvalti yapmadan saat 2 oluveriyor, diyorum birde kucuk olsa evde mecbur yaptircan kahvaltisini, ilgileniceksin , su an bebrge bile yetemiyorum
Benim işten arkadaşım ilk bebeğini emziriyordu hiç regl olmadı. Bebeği 1 yaşındaydı sağlıkocağı demiş lütfen gel bir kere kan ver bak hiç kan değerlerin yok elimizde biz sıkıntı yaşarız. O da ayıp olmasın diye kan vermiş unutmuşta gidip öğrenmeyi. Onlar arayıp yaklaşık 3 aylık gebesin demişhastaneye gittiğinde cinsiyetini öğrenmişti. Yani regl olacakken yumurtlayıp döllenebilir. O da aktif emziren hiç mama vermeyen bir anneydi. Yanında annesi olmasına rağmen çok zorlandı. Dikkat et bence. Çünkü rahim 2 yılda ancak toparlanıyor tabi annelerin toparlanması bence 5 yılı buluyor bu 5 yıl olan ben