2021 Şubat Anneleri

Ayy Allahim korusun, az buyusunler cunku cok yorucu benim kizim, ee o zaman surekli gebelik testi mi yapcaz? Ben cok pinpirikliyim, herseyi belirti sayar stres yaparim,
Yok tabi korunmaya devam et yani süt korur deyip salma.
Kizlar benim oğlan 2 ay 14 günlük oldu sizce rota için geç kaldık mı yarın alıp vurdurayim diyorum da🤷
Ben 3 aylık olunca yaptırırım demiştim 3 aylık oldu bu hafta yaptıracağım. Yalnız hangi aşısı hangi markayı alacağım bilmiyorum. Yaptıranlar tavsiyede bulunursa sevinirim
Şi an bu yazdıklarının morundaydım eşimi görmek istemiyorum kapıyı açarkenki çıkan sese sebep vermesi çıldırtıyor üstüne iznimin bitmesine 18 gün kaldı
Psikiyatriye git sonra da iznin biterken gidesin rapor istersin

Arkadaşlar bebişleri basıl giydiriyorsunuz? Hava acayip ısındı burda ama ben bir türlü cesaret edemiyorum kısa kollu giydirmeye üşütürüm diye korkuyorum
Ben hep ince ve az giydiriyodum kıştan beri. Şuan içine sıfır kollu zıbın üstüne uzun kol badi altına ayaklı pijama okadar. Yatarken de ince bi müslin örtüyorum sadece. Aslında işk zamanlar bebeği nasıl alıltırdıysan öyle devam et birden açma

Ben 3 aylık olunca yaptırırım demiştim 3 aylık oldu bu hafta yaptıracağım. Yalnız hangi aşısı hangi markayı alacağım bilmiyorum. Yaptıranlar tavsiyede bulunursa sevinirim

Rotarix gibi bir marka dediler bana kızıma da onu yaptırmıştım.

Bi yazış istersen, ya da ara kendini hatırlatarak sekreteriyle konuş. ben malum Hiç kimsem olmayınca maaile kontrole gidiyordum yanına, açık açık istedim kimsem yok bırakıcak dedim. Tamam 40ın çıkınca değil, doğum izni bitince kontrole gelirsin yazarız dedi. Ben şehir dışına çıkmasam 5 izin 5 rapor takılırdım. 10 gün, rapor, 10. Gün kontrolde yine rapor alabiliyorsam alıcam sonra yıllık izin moduna geçicem.

Bi sorayım direk izin bitince almam daha iyi olurdu sanirim simdi rapor sgk tarafindan onaylanirmi bilemedim 🤷

Eğer bebek hiç mama almıyorsa gün içinde sık sık emiyorsa(2-3 saatte bir) salgıladığımız prolaktin nedeniyle koruma yapar ama bu koruma %100 değildir buna güvenilmez.

S

Erken doğsa da hızlı gelişir yaşıtlarına yetişir o maşallah

Ben de daha olmadım. 15 şubat doğum. Mama hiç vermedim bebeğe sürekli emiyo o yüzden adet biraz geç olurum ben. Hamilelik şüphem yok daha ilişki yaşamadık. Hamilelikte de yaşamamıştık senesi geliyor 😀😀
Merhaba ben 26 ocak 'ta doğum yaptım ve dün regl oldum. Ben de hiç mama vermiyorum bile gece uyanmadıysa veya emmediyse bile kalkıp süt sağdım. Zaten genellikle gece 3 kez uyanıyor. Ama kızımda da 3 aylikken regl olmustum. Şimdi de 3 ay +1 haftalık regl oldum. 1 sene fln olmak istemiyordum aslında. Kadın doğum kontrolde rahim kalınlaşmaya başlamış, yumurtlama başlayabilir yakinda demişti 1 ay önce. Biz de daha ilişki yaşamadık hatta riskli gebelik nedeniyle hamilelikte de yaşamadık. Bundan sonra olur artık herhalde. Ne de olsa yumurtlama başladı rahim eski düzene geldi artık.

Ben hep ince ve az giydiriyodum kıştan beri. Şuan içine sıfır kollu zıbın üstüne uzun kol badi altına ayaklı pijama okadar. Yatarken de ince bi müslin örtüyorum sadece. Aslında işk zamanlar bebeği nasıl alıltırdıysan öyle devam et birden açma
Valla açtım 😁 giydirdim şort birde kolsuz çıtçıtlı body üstünede tişört ☺️ inşallah hasta etmeyiz 🙏 İzmir şuan çok sıcak biz yanıyoruz

Direk rapor için gitmektense önden gitmem daha mantıklğ teşekkür ederim

O şortun kenarlarından sarkan etler 😘😘😘😘😘

Bende açacak modu yaaaa😁
Valla çok tatlış görünüyor küçük butlar tam yemelşk
Merhaba bende izmirdeyim iyi bir çocuk doktoru tavsiyeniz var mı, çok memnun değilim doktorumdan
ben doğumunu Tınaztepe Galen hastanesinde yaptım oğlumu da hep oraya götürüyorum hastane hem çok sakin temiz hemde çok igliler. Doktorumuz Özgür tanrısever ondanda memnunuz

Yani şüphe her zaman var bende 😄
İlk evlendiğimizde çok istiyodum hiç korunmak istemedim hemen bebeğim olsun istedim ama 1 seneye yakın korunmuştuk ve ben korunurken bile test yapan bi insandım 😄😄😄
Ben korunurken hamile kaldım bebeğime. Babam vefat etmişti senesi geliyor. Üzüntüden geciktim sandım adet söktürücü içecektim de nerden aklıma geldiyse test yapayım dedim. İdrarı bi damlattım direkt çift çizgi. O kadar inanmıyorumki ikinci çizgi silinecek sanıyorum 😀 doktora bir gittim 7 haftalık direkt kalbini dinletti bana 😀😀
Arkadaşlar bebişleri basıl giydiriyorsunuz? Hava acayip ısındı burda ama ben bir türlü cesaret edemiyorum kısa kollu giydirmeye üşütürüm diye korkuyorum
Dün ilk kez kısa kollu giydirdim İstanbuldayım. Rüzgar da yoktu bahçeye çıktık. Bugün esiyor o yüzden uzun kollu ama yine bahçeye çıktık sabah hava aldık
Siz hangisini yaptıracaksanız hemşire sağlık ocağinda gel hemen yapayım dedi. Doktora da sormadım bu hafta alıp yaptırsam mi?

Sen yaptırdın mi rota canım?
Rotarix dedi bana doktor
Merhaba ben 26 ocak 'ta doğum yaptım ve dün regl oldum. Ben de hiç mama vermiyorum bile gece uyanmadıysa veya emmediyse bile kalkıp süt sağdım. Zaten genellikle gece 3 kez uyanıyor. Ama kızımda da 3 aylikken regl olmustum. Şimdi de 3 ay +1 haftalık regl oldum. 1 sene fln olmak istemiyordum aslında. Kadın doğum kontrolde rahim kalınlaşmaya başlamış, yumurtlama başlayabilir yakinda demişti 1 ay önce. Biz de daha ilişki yaşamadık hatta riskli gebelik nedeniyle hamilelikte de yaşamadık. Bundan sonra olur artık herhalde. Ne de olsa yumurtlama başladı rahim eski düzene geldi artık.
Aynen rahim hızlı toparlanmış. Vücut dinç ne güzel. Hamilelik istemiyorsan dikkat etmende fayda var
Yok canım ben yaptırmadım sadece sağlık bakanlığı listesindekileri yaptırıyorum
Rota aşısı ne içindi
Şiddetli ishal şeklinde bir hastalık için

Ben korunurken hamile kaldım bebeğime. Babam vefat etmişti senesi geliyor. Üzüntüden geciktim sandım adet söktürücü içecektim de nerden aklıma geldiyse test yapayım dedim. İdrarı bi damlattım direkt çift çizgi. O kadar inanmıyorumki ikinci çizgi silinecek sanıyorum 😀 doktora bir gittim 7 haftalık direkt kalbini dinletti bana 😀😀

Dün ilk kez kısa kollu giydirdim İstanbuldayım. Rüzgar da yoktu bahçeye çıktık. Bugün esiyor o yüzden uzun kollu ama yine bahçeye çıktık sabah hava aldık

Rotarix dedi bana doktor

Aynen rahim hızlı toparlanmış. Vücut dinç ne güzel. Hamilelik istemiyorsan dikkat etmende fayda var

Şiddetli ishal şeklinde bir hastalık için

Başın sağolsun canım. Biz o kadar bekliyoduk ki ben 4 gün kala çok aşırı silik çizgiyle öğrendim test yapmadsn duramıyodum 😊

2.ay aşılarındada ishalle ilgili yapıldı sanki öyle araştırdım ama yanlış hatırlıyo olabilirim🙄
Toplamda 5 aşı
1 kol 2 bacaktan, karma aşının içindede 3 tane ayrı aşı varmış onlardan biri ishaldi sanki

Başın sağolsun canım. Biz o kadar bekliyoduk ki ben 4 gün kala çok aşırı silik çizgiyle öğrendim test yapmadsn duramıyodum 😊

2.ay aşılarındada ishalle ilgili yapıldı sanki öyle araştırdım ama yanlış hatırlıyo olabilirim🙄
Toplamda 5 aşı
1 kol 2 bacaktan, karma aşının içindede 3 tane ayrı aşı varmış onlardan biri ishaldi sanki
Rota aşısı büyük çoğunlukla paralı oluyor eczaneden alıp kendiniz yaptırıyorsunuz. Sağlık Ocağı yapmamıştı hatta bazıları ücretiyle alındığında bile yapmak istemiyor hastanede yaptırın diyor .

X