2021 Şubat Anneleri

Kızlar bu 3 gündür saçlarım çok aşırı derecede dökülmeye başladı saçı bu zamanda çok aşırı dökülen var mı acaba 🙄 ne yapsam kessem mi uzun seviyorum saçlarım belimde kıyamam da ne yapsam ya
Vitamin kullanmanızı öneririm benim dişer gebeliklerimde emzirme dönemi felaket saçım dökülüyordu şimdi şükür dökülme yok. imom latte diye bir vitamin kullanıyorum içeriğini araştırın isterseniz

Kizlar dün vurulduk asi hala ateşi var var mı böyle olan?
Benimkinde de iki gün ateş oldu ılık suyla ıslatılmış bezi dizlerine dirseklerine bağladım. Odanın sıcaklığını düşürdüm
Şimdi kızlarcım benim ilk doğan çok tembeldi. Geç hareket etti geç oturdu geç yürüdü geç emekledi hatta geç konuştu. Çok stresli geçti günlerim annelik de evham demekti zaten. Şimdi sizin benibişlerin hareket durumu nasıl? Dönmeye başladılar mı? Kıyaslama yapmak istemiyorum ama elimde değil takip de kalayım en azından
Yüz üsü yatınca kafasını dik tutuyor bir iki kere döndü ama bence tesadüfen oldu yoksa daha o kadar yapamazlar. Bir de agulama var gözle takip etme var. Eline bişey koyunca tutmuyo ama elimi tutuyo. Farklı dokuları ellemek istemiyo
Yok canım daha erken değil mi? Kafa çeviriyor ve yüz üstü kafasını dik tutuyor birde sürekli bık bık konuşuyor 😜😜😜
Aynısı sürekli agu
Ben de 2 kere yardımcı aldım hayatım da. Birisi 3+1 evimin salonuna el vurmamıştı. 1 Ardiye odamın tek camını silmişti. Duvarlara asla ellememişti. Tuvalet banyo balkon kalmıştı!
İkinciyi yeni aldım. Yine 3+1 evimin 2 odasına ellemedi tuvalet banyolar kaldı. Neymiş dolap içine de ellemezmiş kaldı mutfak vestiyer. Güya toz da alınmazmış da o almış! 250 liraymış benden tanıdık diye 225 aldı!
Gelseler yarımyamalak yapıyor sonra eş diyor kadın da geldi daha ne? Yemek bulaşık çamaşır çocuklar tuvalet banyo balkon hergün aynı şeyler! Sanki eve gelen kadın bunlara el sürer.
O nasıl iş yaa ilk kez duyuyorum ki benim teyzem de temizliğe giden birş, akrabalarda da çok var öyle anlatmıyorlar

Benimkinde de iki gün ateş oldu ılık suyla ıslatılmış bezi dizlerine dirseklerine bağladım. Odanın sıcaklığını düşürdüm

Yüz üsü yatınca kafasını dik tutuyor bir iki kere döndü ama bence tesadüfen oldu yoksa daha o kadar yapamazlar. Bir de agulama var gözle takip etme var. Eline bişey koyunca tutmuyo ama elimi tutuyo. Farklı dokuları ellemek istemiyo

Aynısı sürekli agu

O nasıl iş yaa ilk kez duyuyorum ki benim teyzem de temizliğe giden birş, akrabalarda da çok var öyle anlatmıyorlar
Bende huzursuzlukda çok var o yüzden verdim calpol sakinlesin diye .... Artık daha da vermem 😒 Kız meğer daha güçlüymus 😜

Sürekli bir ağu var dilinde bıcır bıcır, ablasıyla çok eğleniyor gözler aşık gibi hep onda 🤭

Geçmiş olsun ama o kadar bekleme bir kazaya kurban gitme 😂🤦🏼‍♀️

Evet canım sağlık sektöründe çalışıyor konuştuk öyle yapıcaz birkaç gün gidicem o da kalmak isterse gelicek yoksa eve gelirim diyor artık kendi bilir ben kendimi bi atıyım da 😂
Şu 17 günlük süreçte gitmediğime pişman oldum valla benim yerimere kafa dinle

Kızlar bizim uyku sürelerimiz uZadı ama bebem bensiz uyumuyo onu naapcaz? Gece wc bile kalksam arkamdan hemen uyanıyo sıpa.. uyutup işime gücüme bakamıyorum ne sabah ne akşam hep benle uyumak isitiyo bende uykusunu iyice alsın diye yanından ayrılmıyorum

Aynısı sürekli agu

Benim bebeğimde aynen bunları yapıyor demek ki ayını takip ediyor kuzum. Birkaç kez de yan döndü bugün. Ve bu gece berbat geçiyor gazdan çaldırdı. Gaz ilacını 3 sen 2 ye düşürdüm birsüre öyle iyiydi bugün 1 e düşürdüm ama hazır değilmiş çok ağlıyor.
Yardımcıdan yana şansım olmadı ya şöyle işine önem veren birine denk gelirim inş. Aynı ilde olsak yönlendirdirirdin bildiklerini

Kızlar bizim uyku sürelerimiz uZadı ama bebem bensiz uyumuyo onu naapcaz? Gece wc bile kalksam arkamdan hemen uyanıyo sıpa.. uyutup işime gücüme bakamıyorum ne sabah ne akşam hep benle uyumak isitiyo bende uykusunu iyice alsın diye yanından ayrılmıyorum
Ben de akşamları 9.30’da uyutuyorum ve onunla birlikte yatıyorum. 1.30’a kadar uyuyor. Ama dün akşam işim vardı uyutup işime bakayım dedim 10.30’da kalktı. Sonra birlikte uyuduk yine bu kez 2.30’a kadar uyudu. Normalde gündüz güzel uyumaya başlamıştı, dün şaşırdı, yapıştı kaldı bana. Ben de kucağımdan bırakmadım sıcağımıza, kokumuza ihtiyaç duyuyorlar demek ki 🥰

Ben de akşamları 9.30’da uyutuyorum ve onunla birlikte yatıyorum. 1.30’a kadar uyuyor. Ama dün akşam işim vardı uyutup işime bakayım dedim 10.30’da kalktı. Sonra birlikte uyuduk yine bu kez 2.30’a kadar uyudu. Normalde gündüz güzel uyumaya başlamıştı, dün şaşırdı, yapıştı kaldı bana. Ben de kucağımdan bırakmadım sıcağımıza, kokumuza ihtiyaç duyuyorlar demek ki 🥰
Biz de beraber yatıyoruz. Gece uykusuna 11de geçiyor sabah 6 veya 7ye kadar sadece emmeye kalkıyor. Bu aydaki bebek için geç bi saat dimi? Ancak kendisi öyle programladı 😊

Biz de beraber yatıyoruz. Gece uykusuna 11de geçiyor sabah 6 veya 7ye kadar sadece emmeye kalkıyor. Bu aydaki bebek için geç bi saat dimi? Ancak kendisi öyle programladı 😊
Benimki de kendisi karar verdi bu saatlere canım. Akşam 6’dan 7’ye kadar uyusa bile 9.30’da uyumak istiyor. Bence aralarda emmeye kalkıyorsa sorun olmaz. Benimki 1.30, 3.30’da beslenmek için kalkıyor 5.30’da gece uykusu bitiyor. Geçen gece çok uzun süre kalkmadı gibi geldi nefesini kontrol edeyim derken karanlıkta ağzını burnunu kurcalayıp uyandırdım çocuğu.

Benimki de kendisi karar verdi bu saatlere canım. Akşam 6’dan 7’ye kadar uyusa bile 9.30’da uyumak istiyor. Bence aralarda emmeye kalkıyorsa sorun olmaz. Benimki 1.30, 3.30’da beslenmek için kalkıyor 5.30’da gece uykusu bitiyor. Geçen gece çok uzun süre kalkmadı gibi geldi nefesini kontrol edeyim derken karanlıkta ağzını burnunu kurcalayıp uyandırdım çocuğu.
Ahahhaa bunu bende çok yapıyorum 😂 nefes alıyomu diye karnına dokunuyorum uyanıyo 😂

Bu saydıklarıma hiç güvenme kuzum. Çünkü ilk oğluma ilaçlarla hamile kaldım. Nasıl olsa zor hamile kalıyorum ikinci için denemeye başlayalım dediğim ay hamile kaldım. 3.de korunma kontrolünü eşime bıraktığım için sürpriz oldu. Diyeceklerim bu kadar 🤗

Hadi yaa ben şimdi iyice tedirgin oldum 🙄😐 peki bu süt koruma mevzsu falan

Doğum sonrası adet olan var mııı
Benim 1 nisan da lohusalığım bitti ama 13 gün daha leke gelmeyr devam etmişti
Daha da gelen giden olmadı

Uzun süre durup durup emebilir ama kuvvetli değil. Bir süre sonra uyuduğunda emziği düşürür. Bizimki öyle yapıyor. İstemediğinde de emziği almaz zaten. Gündüz emzik yardımıyla uyutabiliyorum ancak. Hatta düşünce ağzından uyanıp ağlıyor. Hemen geri veriyorum devam ediyor bazen uyumaya. Gece ise gerek kalmıyor genelde Ya da çok kısa alıyor. ☺️☺️

İlk defa emzik denedk dye mi bilmiyorum uyusada bırakmadı ilk gün ama dün uykuya dalınca attı dediğin gibi 😊

Uykuya dalınca atıyor emziği benimki. Uzun uykusu başladı 1 haftadır 4 saatlik uykusu var. Emziksiz dalıyor. Uzun uyku yaşıyla ilgili bence emzikle ilgili değil. Benimki bazen hiç emzik almaz versem de bazen alır. İlla uyumak için emzik aramıyor 2 günlükten beri kullanmasına rağmen

Hahah aynen ben de :)

Bende sürekli vermiyorum karnı toksa ve huysuzlanoyorsa uyumak için o zaman veryorum
Dünde emzikten mii yoksa atak dediğimiz şey mi başladı bilmiyorum gündüz hiç uyumadı nerdeyse sonrada çok uykusu gelince baya huysuzlandı ağladı ne meme ne emzik ne alt değiştirme hiç.biriyle sakinleşmedi ilk kez böyle oldu :KK43:

Canım benim bebiş çok uykucu, uykuyu seviyor, emzik fark etmiyor. uykuya geçince çıkıyor emziği ağzından. öyle 3 saat azında tuttuğu olmadı hiç. İlk kez verdiysen ve böyle uykusu yoksa ondandır. Ama git gide uyku saatlerinin artması da lazım bu iyi bişey.

Sanırım ilk gün diye hiç bırakmsdı ben çıkardım
Ams dün uyuyunca attı:)
Gündüzleri uyurdu normalde ama dün nerdeyse hiç uyumadı uyku düzeni değişiyor artık sanırım 🙄😊

Biz sabah 6 buçukta kakaya kalkıyoruz. Arada bi yarım saat uyudu. Şimdi tekrar daldı.
Eşek sıpası ya hapşurdum uyandı uykusunun arasında bana baktı güldü güldü tekrar daldı. 😃

Hadi yaa ben şimdi iyice tedirgin oldum 🙄😐 peki bu süt koruma mevzsu falan

Doğum sonrası adet olan var mııı
Benim 1 nisan da lohusalığım bitti ama 13 gün daha leke gelmeyr devam etmişti
Daha da gelen giden olmadı
Yalan😅 emzirirken hamile kalan 3 kişi mevcut burda biri de ben😂
İlk çocukta 6 ay adet görmedim, bundaysa dün oldum. 3 ay sürdü bu defa

X