Bir iğne bile yok kaça satacaginizi ne olduğunu özelden yazabilirsinizBende de var bikaç bir şey ama çok değil
Ben vurulmayı düşünüyorum benimki mayısta
Geldi ama henüz sevmedi sanırım canım ya bugğn aşırı huysuz bir de doğum günüm benimHamak geldi mi cnm? Ben hamakta sallayarak uzatıyorum gündüz uykusunu. Tam dalınca bırakıyorum
O bacağının yanındaki kıvırcık kanatları mı diyosun kuzum ?Canım ben bezlemeden önce her şeyimi hazır ediyorum kremin kapağını açıyorum, ıslak mendili çıkarıyorum, bezi güzelce açıyorum büyük kanatlar dışa doğru olacak içinde ki lastikli kanatlarsa içe doğru dönük olacak bi arkadaşım sızdırma yapıyo diyince böyle yaparsan olmaz demişti gerçktende olmuyor
Bezi.değiştirirken temiz bez kapalı olursa zor oluyor onu da açıp hazır et daha kolay olur yoksa bi telaş oluyo insan
2. Çocuğu düşünüyorsan vurul bence. Ben ilkinde 5 e tamamladım ikinci de hiç vurulmama gerek kalmadı. Doktorum ömür boyu bağışıklık kazandın gerek yok dedi. Emzirmeye bir etkisi yoktur bence çünkü çocuğum emiyordu ve ölü bir aşıKızlar hatırlatmaya almıştım 3.tetenoz aşısı zamanım gelmiş ilk ikisini hamileyken vurulmuştuk üçüncüyü vurulcak mısınız siz emzirmeye süte bi zararı olmaz dimi
Senin kız dalamıyor cnm. Uyumak istiyor belli ama uyumayı bilmiyor. Benim kızımda dalmakta zorlanıyor. Dalınca çok uzun süre uyuyor yoksa sürekli sallıyorum emziriyorum ya da emzik veriyorum. Çünkü emziği de tutamıyor uzun süre bir iki dakika tutup atıyor uykudan kalkıyor. Düzelecek ama. Düzelmese benim oğlum düzelmezdi.Geldi ama henüz sevmedi sanırım canım ya bugğn aşırı huysuz bir de doğum günüm benimhiçbişey anlamadım sallaması durunca uyanıyo hemen
Ay kuzum çok teşekkür ederim2. Çocuğu düşünüyorsan vurul bence. Ben ilkinde 5 e tamamladım ikinci de hiç vurulmama gerek kalmadı. Doktorum ömür boyu bağışıklık kazandın gerek yok dedi. Emzirmeye bir etkisi yoktur bence çünkü çocuğum emiyordu ve ölü bir aşı
Senin kız dalamıyor cnm. Uyumak istiyor belli ama uyumayı bilmiyor. Benim kızımda dalmakta zorlanıyor. Dalınca çok uzun süre uyuyor yoksa sürekli sallıyorum emziriyorum ya da emzik veriyorum. Çünkü emziği de tutamıyor uzun süre bir iki dakika tutup atıyor uykudan kalkıyor. Düzelecek ama. Düzelmese benim oğlum düzelmezdi.
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı hayırlı yaşlar versin Rabbim ailenle sevdiklerinle
Doğum günün kutlu olsunGeldi ama henüz sevmedi sanırım canım ya bugğn aşırı huysuz bir de doğum günüm benimhiçbişey anlamadım sallaması durunca uyanıyo hemen
Topiğimizin yorgun ama güçlü,bebeğinin kahraman annesi doğum günün kutlu olsunGeldi ama henüz sevmedi sanırım canım ya bugğn aşırı huysuz bir de doğum günüm benimhiçbişey anlamadım sallaması durunca uyanıyo hemen
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun
Yaaa nasıl güzel bi kutlama bu çok teşekkür ederim canım benim valla burası olmasa rahatlayamazdımTopiğimizin yorgun ama güçlü,bebeğinin kahraman annesi doğum günün kutlu olsun
Benim eşimde sleepy almış.. Ben baby turco dan memnunum.. Kampanya vardı sitesinde sipariş verdim3 numara kukkanıyorum bende. Bez aslında iyi ama bacak aralarında iz çıkıyor gevşek bağlayınca da beri göbeği açık kalıyor. Bu bezesinin çözemedimEllerini elime Biz de 3 haftadır var.
Ben bir paket sleepy avanta yağlı İyi geceler külot bezi almışım. külot bezden memnun kaldı giyderilmesi zor sızdırma ihtimali daha yüksek buldum. Netten falan aldıysan iade et derim.
Benim için içeriğin temiz olması en önemli şey.Ben Prima premium care ile başladım sleepy stoklamış tım. Baby turco yeni çıkıyor diye ondan da almıştım şimdi baby turko kullanıyorum sleepy den hiçbir farkı yok. Sadece şu ayaklarını sıkma olayının her ikisinde de yaşadım bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum
Evet canım onlar dış kanat dışa.doğru dönük olacak hrpsiO bacağının yanındaki kıvırcık kanatları mı diyosun kuzum ?
Canim damlalari biraktiktan sonra 3 4 gunde duzeldi. Korkmana gerek yok anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar kaka yapmamasi normal kabul edilir. Sen damlalari birakip bi kac gun bekle bakalim. Bugun baska sitelerden baktim. Bi tanesinde ayni bizimkiler gibi bebek gunlerce kakasini yapamamis biogaia ya baslayinca. Doktor cevap olarak yazmis ki; biogaia yi kesin, tekrar duzenli kakasini yapmaya baslarsa ilacin yan etkisidir. Yani her bebekte olmaz belki ama benim bebegimde kabiz yaptigindan eminim artik. Damlalari kestim inanki bebek daha mutlu ve sancisizBirebir aynı şeyleri yaşamışız, benim arkadaşlar korkuttu beni anne sütü alan bebek kabız olmaz diye. 2 haftadır doktor doktor geziyorum içimi rahatlattın. Ben de mi bıraksam damlalaları. Kaç günde düzeldi damlayı bırakınca,
Ben nurse Harvey i verince benim kız uyumuyodu gece acaba senin kızı da gaz ilaci sıkıştırıyor olabilir miKullanıyorum canım gripe water diye çok da memnunum 2 kutu bitiyo 3. Yü aldım uyku etkisi de var
Aynen bnde genişletiyoruz elimle ama daha çok var günde bir kere sadece kullanıp bitirmeye çalışıyorumBen kenarlarından yırtıyordum. Ama yine de çok iz yaptı. Tamamını bitirmeden değiştirdim bezi.
Çok teşekkür edefim canımm
amin canım benim inşallah çok sağol
Tamam kuzum sağolEvet canım onlar dış kanat dışa.doğru dönük olacak hrpsi
Çook teşekkür ederim