- 13 Mart 2019
- 12.778
- 41.032
Kizlar merhaba, benim kizimda gunlerce kakasini yapmiyordu. Ne yapacagimi bilemez halde 3 yada 4.gun ben yardimci olup kakasini yaptiriyordum. Sabahlari nurse harveys aksamlari biogaia kullaniyordum doktor tavsiyesi ile. Ikisini de kullanmayi biraktim ve kizim bi kac gundur her gun kakasini yapmaya basladi. Ustune bi de sanki gaz sancilari daha da azaldi,Acaba bu damlalar mi zorluyordu?
KızlAr ya bişey soracam sacma olabilir :) ben oğlumu emzirirken bi memeyi emiyor mesela dakika tutmuyorum ama çekiyor çekiyor yutkunmuyorsa değişiyordum memeyi. İlk bebeğimde böle yapardım bu durum ilk sütü alıyor son sütü almamasına neden oluyor mu acaba? İlk süt son sütü kızı da bilmezdim gaz olup dururdu. Ama şimdi cekip yutkunmuyor ya bes dakika saha bekliyorum çekmesini sonra yutkunuyor arar ara. Ben ne zaman bşr memeden digerine geceyim. Bu işk son sütün zamanlaması nedir bilen var mı? Son sütüde emsin istiyorum yaglı diye
Bende geçen yanlarını çıkarıp yatağın üzerine koymuştum reflüyü. Uyuyordu. Gittim geldim bi baktım dönmüş yüzüstü yatağa düşmüş debelenip duruyordu :) ilk defa başıma geldi şaşırmakla korkmak arasında kaldım
Kızlar ben leslie yapmaya başladım. 20dk olanı yapıyorum 2 gündür. Diyet yapamıyorum evde sıkıntıdan saçma sapam yiyorum ne bulursam zaten yemek yemeye tam otursam oğlum ağlıyo ayakta bişeyler yiyorum ama çok sağlıksız geliyor bu durum bana alışkın değilim. En azından spor olsun dedim leslie başladım
Dakikadan anlaşılmıyor vücut ne kadar üretiyor belli değil. Her seferinde de aynı miktarda olmuyor ilk süt. Bu gece yatmadan önce bebeğim tek meme emdi uyudu. Diğer memeyi veremedim ve doluydu. Gece beni rahatsız eder diye birazını sağdım. Buzdolabına koydum ama buzluk kısmına değil. Sonra baktım üstte koyu beysz katman (yağlı süt) çok az yani ilk sütü sağmışım. Yaklaşık 50 cc süt vardıKızlAr ya bişey soracam sacma olabilir :) ben oğlumu emzirirken bi memeyi emiyor mesela dakika tutmuyorum ama çekiyor çekiyor yutkunmuyorsa değişiyordum memeyi. İlk bebeğimde böle yapardım bu durum ilk sütü alıyor son sütü almamasına neden oluyor mu acaba? İlk süt son sütü kızı da bilmezdim gaz olup dururdu. Ama şimdi cekip yutkunmuyor ya bes dakika saha bekliyorum çekmesini sonra yutkunuyor arar ara. Ben ne zaman bşr memeden digerine geceyim. Bu işk son sütün zamanlaması nedir bilen var mı? Son sütüde emsin istiyorum yaglı diye
Prima premium kullaniyoruz 2 aydir, bu sefer molfix almis esim 3 numara cok memnunum, primadan bir farki yok, primada cisini ve kakasini yaptigini acmadan goruyordum sadece,Birde okuduğum kadarıyla sleepy kullanan annelerin cogu başka bezlere dönmüş. Bende sleepy üç numaraya gectim bebeğim 6 kilo olmultur herlade. Evet bez hem ince hem kücük ama ne deneyecegimi bilmşyorum. Halen sleepy kulanan var mı benm gibi ısrarla. Yoksa değişip memnun kaldıgınız sleepy e göre markalar varsa öğrenmek isterim
Kayıyor ya uçta uyanıyor geneldePrima premium kullaniyoruz 2 aydir, bu sefer molfix almis esim 3 numara cok memnunum, primadan bir farki yok, primada cisini ve kakasini yaptigini acmadan goruyordum sadece,
Benim sorunum bacaklarinda ve poposunda bez iz yapiyor, o da illaki olur heralde, gecen kontrolde drumuz 1 numara buyugunu kullanin bezin dedi, zaten 1numaradan 3e gecmistim,
Bir de reflu yatagi kullananlar bebeginiz kaymiyor mu, duzgunce yatiriyorum, gece basi ayakucunda kaymis inmis oluyor asagi,
O bariyerler nasıl oluyomuş canım ben de bilmiyorum sanırımBen de sleepy kullanıyorum ilk kullandığım zamanlar sızdırma yapıyodu sürekli ama sanırım büyük gelmiş o zaman ondan yada ben bağlayamoyodum heralde şu iç dış bariyerlerini falan sonradan öğrendim hiç sızdırma yapamdı ondan sonra,
Şimdi 3 numara kullanıyorum Şuan tam oluyor ve memnunum sızdırma hiç yapmıyor nerdeyse,
İçeriğinin temiz olduğunu okumuştum
Bi ara a101 in ve biminde bezini kullandım ama içim rahat etmedi tekrar sleepye geçtim
3 numara kukkanıyorum bende. Bez aslında iyi ama bacak aralarında iz çıkıyor gevşek bağlayınca da beri göbeği açık kalıyor. Bu bezesinin çözemedimBezde kaç numara kullanıyorsunuz kızlar 3 numara küçük gelmeye başladı bizdebenim kızımda elini şapır şupur emmeye başladı uyurken ama ben acıkmıştır diye emziriyorum
Ben bir paket sleepy avanta yağlı İyi geceler külot bezi almışım. külot bezden memnun kaldı giyderilmesi zor sızdırma ihtimali daha yüksek buldum. Netten falan aldıysan iade et derim.Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacaktı. Ben yanlışla külot bez sipariş vermişim paketi açınca farkettim. Bir de aksilik 5 paket sipariş verdim. Aranızda kullanan var mı memnun kaldınız mı? Normalde benim oğlan kakayı yapınca sırtına kadar bulaş olabiliyor umarım bu bez tutar
Benim için içeriğin temiz olması en önemli şey.Birde okuduğum kadarıyla sleepy kullanan annelerin cogu başka bezlere dönmüş. Bende sleepy üç numaraya gectim bebeğim 6 kilo olmultur herlade. Evet bez hem ince hem kücük ama ne deneyecegimi bilmşyorum. Halen sleepy kulanan var mı benm gibi ısrarla. Yoksa değişip memnun kaldıgınız sleepy e göre markalar varsa öğrenmek isterim
Benim esimvde almış yanlışlıkla çok sıkıyor göbek kısmı iz çıkıyor resmenArkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacaktı. Ben yanlışla külot bez sipariş vermişim paketi açınca farkettim. Bir de aksilik 5 paket sipariş verdim. Aranızda kullanan var mı memnun kaldınız mı? Normalde benim oğlan kakayı yapınca sırtına kadar bulaş olabiliyor umarım bu bez tutar
Aynen damlalar daha da sıkıştırdı benim kızı da bırakınca uykusu düzene girdi S Storycan sen gaz ilaci kullanıyor musunKizlar merhaba, benim kizimda gunlerce kakasini yapmiyordu. Ne yapacagimi bilemez halde 3 yada 4.gun ben yardimci olup kakasini yaptiriyordum. Sabahlari nurse harveys aksamlari biogaia kullaniyordum doktor tavsiyesi ile. Ikisini de kullanmayi biraktim ve kizim bi kac gundur her gun kakasini yapmaya basladi. Ustune bi de sanki gaz sancilari daha da azaldi,Acaba bu damlalar mi zorluyordu?
Ben molfix’e geçtim. Ne yapsam hangisini kullansam iz yaptı bacaklarına. Molfix 3 numara kullanıyorum rahat etti bence bebeğim.Birde okuduğum kadarıyla sleepy kullanan annelerin cogu başka bezlere dönmüş. Bende sleepy üç numaraya gectim bebeğim 6 kilo olmultur herlade. Evet bez hem ince hem kücük ama ne deneyecegimi bilmşyorum. Halen sleepy kulanan var mı benm gibi ısrarla. Yoksa değişip memnun kaldıgınız sleepy e göre markalar varsa öğrenmek isterim
Ben kenarlarından yırtıyordum. Ama yine de çok iz yaptı. Tamamını bitirmeden değiştirdim bezi.Benim esimvde almış yanlışlıkla çok sıkıyor göbek kısmı iz çıkıyor resmen
Üç numara bizede tam şuan kaç kilo bebeğiniz gecen hafta 5800 dü 2.ay kontrolunde şimdi 6 olmuştur bence bizimki. 6 kiloya 3 numara iyi sleepy de .Ben de sleepy kullanıyorum ilk kullandığım zamanlar sızdırma yapıyodu sürekli ama sanırım büyük gelmiş o zaman ondan yada ben bağlayamoyodum heralde şu iç dış bariyerlerini falan sonradan öğrendim hiç sızdırma yapamdı ondan sonra,
Şimdi 3 numara kullanıyorum Şuan tam oluyor ve memnunum sızdırma hiç yapmıyor nerdeyse,
İçeriğinin temiz olduğunu okumuştum
Bi ara a101 in ve biminde bezini kullandım ama içim rahat etmedi tekrar sleepye geçtim
AY bende ya bendeee.. özellikle akşam çayın yanında tatlı bişey olacak çayı bıraktım rezene vs içiyorum yada çaydan sonra rezene karışımı var çörek otlu onu içiyorum ama yanına mutlaka tatlı olacak. On iki kilo gitti on kilo kaldı. Alt bedenim iki beden büyüdü hiç biley olmuyor tayttan da nefret ediyorumBende başlamak istyorum ama Ramazandan sonra inşallah
Yada güç bulursam kendimde 10 dk 15 dk da yapsam süper olur benim için
Benim sorunum da tatlılarla
Azaltmayı başarsam daha hızı kilo verebilirim ama şu sıra pek mümkün olmuyor
Canim evet sadece anne sütü aliyor. Nerdeyse 1 aydir ugrasiyoduk, kaka yapamadiginda 2.gun basliyordu aglayip ikinmaya, hep mudahale edip yaptirdim 3.4.gunlerde. bi kez mudahale etmeden bekledim 6.gun kendi yapti ama perisan oldu aglamaktan.cok zorlandi. Yaptiginda da dedigin gibi dis macunu kivaminda poposuna yapisan kati bi kakaydiAnne sütü mü alıyor acaba, Ne kadar sürdü canım bu durum, bide kakasını yaptırduğında kakası nasıldı cıvıık mı diş macunu kıvamında mı? Gün içinde ıkınıp yapmaya çalışıyor muydu? Çok soru sordum kusura bakma
Evet haklisin bende artik ondan oldugunu dusunuyorum. Once d vit. damladan oldugunu dusundum saglik ocaginin verdigi,onu biraktim bi kac gun yine yapmadi kakasini, sonra nurse ve biogaia yi kestim 3.gun ve sonrasi her gun yapmaya basladi,sancilari da azaldi aglamasi daBana da ilk doğduğunda bi akrabamız biogaia göndermişti kullanırsın diye ama hiç kullanmadım bağırsak sistemini etkiliyor diye düşünüyorum.
Bi arkadaşımda sürekli ondan kullanıyor ve çocuğu kakasını yapamıyor günlerce.
Bence damlalar zorluyor.
İlk zaman biraz ağlasa da bağırsaklar ilaçsız damlasız yapmaya alışmalı ve bağışıklık kazanmalı, yoksa sürekli onları kullanmak gerekir diye düşünüyorum