2021 Şubat Anneleri

Bana da ilk doğduğunda bi akrabamız biogaia göndermişti kullanırsın diye ama hiç kullanmadım bağırsak sistemini etkiliyor diye düşünüyorum.
Bi arkadaşımda sürekli ondan kullanıyor ve çocuğu kakasını yapamıyor günlerce.
Bence damlalar zorluyor.
İlk zaman biraz ağlasa da bağırsaklar ilaçsız damlasız yapmaya alışmalı ve bağışıklık kazanmalı, yoksa sürekli onları kullanmak gerekir diye düşünüyorum

Bunu bende merak ediyorum acaba son sütü alıyo mu diye
Geçen kakası yeşildi netten baktım ilk sütü alıp son sütü almadığında yeşil olurmuş
Demekki hardal rengiyse yağlı kısmını da alıyo diye düşündüm sonradan
Kiloda güzel aldı şükür
Yani kakaları takip edebiliriz bunu anlamak için

Ayy Allahım korusun
Çok dikkat etmemiz lazım ya

Bende başlamak istyorum ama Ramazandan sonra inşallah
Yada güç bulursam kendimde 10 dk 15 dk da yapsam süper olur benim için

Benim sorunum da tatlılarla
Azaltmayı başarsam daha hızı kilo verebilirim ama şu sıra pek mümkün olmuyor

Dakikadan anlaşılmıyor vücut ne kadar üretiyor belli değil. Her seferinde de aynı miktarda olmuyor ilk süt. Bu gece yatmadan önce bebeğim tek meme emdi uyudu. Diğer memeyi veremedim ve doluydu. Gece beni rahatsız eder diye birazını sağdım. Buzdolabına koydum ama buzluk kısmına değil. Sonra baktım üstte koyu beysz katman (yağlı süt) çok az yani ilk sütü sağmışım. Yaklaşık 50 cc süt vardı

Prima premium kullaniyoruz 2 aydir, bu sefer molfix almis esim 3 numara cok memnunum, primadan bir farki yok, primada cisini ve kakasini yaptigini acmadan goruyordum sadece,
Benim sorunum bacaklarinda ve poposunda bez iz yapiyor, o da illaki olur heralde, gecen kontrolde drumuz 1 numara buyugunu kullanin bezin dedi, zaten 1numaradan 3e gecmistim,

Bir de reflu yatagi kullananlar bebeginiz kaymiyor mu, duzgunce yatiriyorum, gece basi ayakucunda kaymis inmis oluyor asagi,

Kayıyor ya uçta uyanıyor genelde

O bariyerler nasıl oluyomuş canım ben de bilmiyorum sanırım

Bezde kaç numara kullanıyorsunuz kızlar 3 numara küçük gelmeye başladı bizde benim kızımda elini şapır şupur emmeye başladı uyurken ama ben acıkmıştır diye emziriyorum
3 numara kukkanıyorum bende. Bez aslında iyi ama bacak aralarında iz çıkıyor gevşek bağlayınca da beri göbeği açık kalıyor. Bu bezesinin çözemedim Ellerini elime Biz de 3 haftadır var.
Ben bir paket sleepy avanta yağlı İyi geceler külot bezi almışım. külot bezden memnun kaldı giyderilmesi zor sızdırma ihtimali daha yüksek buldum. Netten falan aldıysan iade et derim.
Benim için içeriğin temiz olması en önemli şey. Ben Prima premium care ile başladım sleepy stoklamış tım. Baby turco yeni çıkıyor diye ondan da almıştım şimdi baby turko kullanıyorum sleepy den hiçbir farkı yok. Sadece şu ayaklarını sıkma olayının her ikisinde de yaşadım bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum

Benim esimvde almış yanlışlıkla çok sıkıyor göbek kısmı iz çıkıyor resmen

Aynen damlalar daha da sıkıştırdı benim kızı da bırakınca uykusu düzene girdi S Storycan sen gaz ilaci kullanıyor musun

Ben molfix’e geçtim. Ne yapsam hangisini kullansam iz yaptı bacaklarına. Molfix 3 numara kullanıyorum rahat etti bence bebeğim.

Ya bu bacak sıkma olayı hepimizde var demekli. Bezi açıyorum lastik izi çıkmış hep bacagında 3 numaraya gectik sleepy de boyut iyi ama bacak kısmu aynı... el emme olayı bizdede var iki haftadır şappur şupur sabah sese uyanıyorum özellikle acıktıgında yapıyor ama . Molfix i cok duyuyorum bu sıralar eğer deneme paketi varsa alırıım belki

Üç numara bizede tam şuan kaç kilo bebeğiniz gecen hafta 5800 dü 2.ay kontrolunde şimdi 6 olmuştur bence bizimki. 6 kiloya 3 numara iyi sleepy de .

AY bende ya bendeee.. özellikle akşam çayın yanında tatlı bişey olacak çayı bıraktım rezene vs içiyorum yada çaydan sonra rezene karışımı var çörek otlu onu içiyorum ama yanına mutlaka tatlı olacak. On iki kilo gitti on kilo kaldı. Alt bedenim iki beden büyüdü hiç biley olmuyor tayttan da nefret ediyorum

Canim evet sadece anne sütü aliyor. Nerdeyse 1 aydir ugrasiyoduk, kaka yapamadiginda 2.gun basliyordu aglayip ikinmaya, hep mudahale edip yaptirdim 3.4.gunlerde. bi kez mudahale etmeden bekledim 6.gun kendi yapti ama perisan oldu aglamaktan.cok zorlandi. Yaptiginda da dedigin gibi dis macunu kivaminda poposuna yapisan kati bi kakaydi

Evet haklisin bende artik ondan oldugunu dusunuyorum. Once d vit. damladan oldugunu dusundum saglik ocaginin verdigi,onu biraktim bi kac gun yine yapmadi kakasini, sonra nurse ve biogaia yi kestim 3.gun ve sonrasi her gun yapmaya basladi,sancilari da azaldi aglamasi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…