- 9 Ocak 2012
- 14.734
- 28.190
Hamak geldi mi cnm? Ben hamakta sallayarak uzatıyorum gündüz uykusunu. Tam dalınca bırakıyorumO 30 dakikadan sonra ne yapsam uyumuyor ya nasıl uzatabilirim onu. Kucağımda da sallıyorum gözleri mayışıyo ama tam kapatmıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamak geldi mi cnm? Ben hamakta sallayarak uzatıyorum gündüz uykusunu. Tam dalınca bırakıyorumO 30 dakikadan sonra ne yapsam uyumuyor ya nasıl uzatabilirim onu. Kucağımda da sallıyorum gözleri mayışıyo ama tam kapatmıyo
Hamilelik döneminde bu beden sıkma olayından bahsetmiştim sleepy hakkında. içeriği temiz ama nolursa olsun bacakta iz yapan bi ürün. 13 kiloya 15 kiloluk ürün bile iz yapıyordu... Bu bebeğime bu sebeple canbebe lila paket aldım. Hem sleepye göre yumuşak esnek kalıp gibi durmuyor, hem pişik yapmıyor hem de İz çıkmıyor. Parfüm kokosu yok bu Benim için önemli çünkü parfüm kokusu pudra vs hepsi bir şeyleri gizlemek için bence.Ya bu bacak sıkma olayı hepimizde var demekli. Bezi açıyorum lastik izi çıkmış hep bacagında 3 numaraya gectik sleepy de boyut iyi ama bacak kısmu aynı... el emme olayı bizdede var iki haftadır şappur şupur sabah sese uyanıyorum özellikle acıktıgında yapıyor ama . Molfix i cok duyuyorum bu sıralar eğer deneme paketi varsa alırıım belki
Birebir aynı şeyleri yaşamışız, benim arkadaşlar korkuttu beni anne sütü alan bebek kabız olmaz diye. 2 haftadır doktor doktor geziyorum içimi rahatlattın. Ben de mi bıraksam damlalaları. Kaç günde düzeldi damlayı bırakınca,Canim evet sadece anne sütü aliyor. Nerdeyse 1 aydir ugrasiyoduk, kaka yapamadiginda 2.gun basliyordu aglayip ikinmaya, hep mudahale edip yaptirdim 3.4.gunlerde. bi kez mudahale etmeden bekledim 6.gun kendi yapti ama perisan oldu aglamaktan.cok zorlandi. Yaptiginda da dedigin gibi dis macunu kivaminda poposuna yapisan kati bi kakaydi
Gözün aydın canım zaten o beslenme kaynaklı yeniğdoan döneminde olurmuş bizimkiler artık yenidoğan sayılmıyormuş, tekrarı olmaz inşallahB Bircansev geçmiş olsun canım bizde gündüz kusma oluyor gazını tam çıkaramadığı zaman özellikle inşallah gece olmaz
Mugolata spor harika olur.. Bende iki bebiş ile wc ye gitmek zor duş almak sevindirici 65 ile hamile kalmıştım 73 ile doğuma gittim 65im yine ama ilk doğumdan 6 kaldı 59dum. Belim ağrıyor yürüyüş için bugün büyük oğlumu aldım çıktım harika geldi.. keşke ufaklık da sling sevse onla da çıkabilsem
seyyav İdrarda leke sanırım beslenmeden değil gece uyandirmama konusunu vicdan yapmıştım tartı aldım ölçüm 6.200 gr. Ortalama. 2 şubat doğumlu oğlum kilo alımı olmuş şükür o nedenle tahlile götürmedim
Uyku eğitimi için hazır hissetmiyorum ona zaman var gibi 1 ay daha bekliyorum ♡
Herkese selamlar sevgiler güzel bol sütlü uykulu sağlıklı günlerimiz olsun♡
@Kedilianne25 nasıl oldun sağlık durumun nasıl?? İnşallah hersey yolundadir
O bariyerler nasıl oluyomuş canım ben de bilmiyorum sanırım
AY bende ya bendeee.. özellikle akşam çayın yanında tatlı bişey olacak çayı bıraktım rezene vs içiyorum yada çaydan sonra rezene karışımı var çörek otlu onu içiyorum ama yanına mutlaka tatlı olacak. On iki kilo gitti on kilo kaldı. Alt bedenim iki beden büyüdü hiç biley olmuyor tayttan da nefret ediyorum
Üç numara bizede tam şuan kaç kilo bebeğiniz gecen hafta 5800 dü 2.ay kontrolunde şimdi 6 olmuştur bence bizimki. 6 kiloya 3 numara iyi sleepy de .
Evet haklisin bende artik ondan oldugunu dusunuyorum. Once d vit. damladan oldugunu dusundum saglik ocaginin verdigi,onu biraktim bi kac gun yine yapmadi kakasini, sonra nurse ve biogaia yi kestim 3.gun ve sonrasi her gun yapmaya basladi,sancilari da azaldi aglamasi da
Merhaba, hangi şehir, cinsiyeti ne bebeklerinMerhaba hanımlar arkadaşımın ekim ayı gibi ikiz bebekleri olacak ve maddi acıdan zor durumdalar.aranizda kıyafetleri saklamayacak verecek kimsesi olmayan makul fiyata satabilir mi acaba? Kargoyu da ben karşılarım
Cinsiyetleri nedir acaba? Kızımdan kalan kıyafetler mevcut oğlumdan da bir şeyler var.Merhaba hanımlar arkadaşımın ekim ayı gibi ikiz bebekleri olacak ve maddi acıdan zor durumdalar.aranizda kıyafetleri saklamayacak verecek kimsesi olmayan makul fiyata satabilir mi acaba? Kargoyu da ben karşılarım.
Biri kız biri erkek antalyaMerhaba, hangi şehir, cinsiyeti ne bebeklerin
Biri kız biri erkekCinsiyetleri nedir acaba? Kızımdan kalan kıyafetler mevcut oğlumdan da bir şeyler var.
Özelden detaylı konuşabiliriz yardımcı olurum size.Biri kız biri erkek
Ben de Antalya dayım. Çok kıyafet yok ama elimdekileri verebilirim. Çocuğum erkek ama genel de unisex renkler. Elden alabilirsiniz belkiBiri kız biri erkek antalya
İlkinde vurulmamistim şimdi de vurulmamKızlar hatırlatmaya almıştım 3.tetenoz aşısı zamanım gelmiş ilk ikisini hamileyken vurulmuştuk üçüncüyü vurulcak mısınız siz emzirmeye süte bi zararı olmaz dimi
Bende de var bikaç bir şey ama çok değilMerhaba hanımlar arkadaşımın ekim ayı gibi ikiz bebekleri olacak ve maddi acıdan zor durumdalar.aranizda kıyafetleri saklamayacak verecek kimsesi olmayan makul fiyata satabilir mi acaba? Kargoyu da ben karşılarım.
Ben vurulmayı düşünüyorum benimki mayıstaKızlar hatırlatmaya almıştım 3.tetenoz aşısı zamanım gelmiş ilk ikisini hamileyken vurulmuştuk üçüncüyü vurulcak mısınız siz emzirmeye süte bi zararı olmaz dimi