2021 Şubat Anneleri

Ya bu bacak sıkma olayı hepimizde var demekli. Bezi açıyorum lastik izi çıkmış hep bacagında 3 numaraya gectik sleepy de boyut iyi ama bacak kısmu aynı... el emme olayı bizdede var iki haftadır şappur şupur sabah sese uyanıyorum özellikle acıktıgında yapıyor ama . Molfix i cok duyuyorum bu sıralar eğer deneme paketi varsa alırıım belki
Hamilelik döneminde bu beden sıkma olayından bahsetmiştim sleepy hakkında. içeriği temiz ama nolursa olsun bacakta iz yapan bi ürün. 13 kiloya 15 kiloluk ürün bile iz yapıyordu... Bu bebeğime bu sebeple canbebe lila paket aldım. Hem sleepye göre yumuşak esnek kalıp gibi durmuyor, hem pişik yapmıyor hem de İz çıkmıyor. Parfüm kokosu yok bu Benim için önemli çünkü parfüm kokusu pudra vs hepsi bir şeyleri gizlemek için bence.

Canim evet sadece anne sütü aliyor. Nerdeyse 1 aydir ugrasiyoduk, kaka yapamadiginda 2.gun basliyordu aglayip ikinmaya, hep mudahale edip yaptirdim 3.4.gunlerde. bi kez mudahale etmeden bekledim 6.gun kendi yapti ama perisan oldu aglamaktan.cok zorlandi. Yaptiginda da dedigin gibi dis macunu kivaminda poposuna yapisan kati bi kakaydi
Birebir aynı şeyleri yaşamışız, benim arkadaşlar korkuttu beni anne sütü alan bebek kabız olmaz diye. 2 haftadır doktor doktor geziyorum içimi rahatlattın. Ben de mi bıraksam damlalaları. Kaç günde düzeldi damlayı bırakınca,

B Bircansev geçmiş olsun canım bizde gündüz kusma oluyor gazını tam çıkaramadığı zaman özellikle inşallah gece olmaz:KK43:
Mugolata Mugolata spor harika olur.. Bende iki bebiş ile wc ye gitmek zor duş almak sevindirici😅🤣 65 ile hamile kalmıştım 73 ile doğuma gittim 65im yine ama ilk doğumdan 6 kaldı 59dum. Belim ağrıyor yürüyüş için bugün büyük oğlumu aldım çıktım harika geldi.. keşke ufaklık da sling sevse onla da çıkabilsem🥰
seyyav seyyav İdrarda leke sanırım beslenmeden değil gece uyandirmama konusunu vicdan yapmıştım tartı aldım ölçüm 6.200 gr. Ortalama. 2 şubat doğumlu oğlum kilo alımı olmuş şükür o nedenle tahlile götürmedim 🙏
Uyku eğitimi için hazır hissetmiyorum ona zaman var gibi 1 ay daha bekliyorum ♡
Herkese selamlar sevgiler güzel bol sütlü uykulu sağlıklı günlerimiz olsun♡
@Kedilianne25 nasıl oldun sağlık durumun nasıl?? İnşallah hersey yolundadir
Gözün aydın canım zaten o beslenme kaynaklı yeniğdoan döneminde olurmuş bizimkiler artık yenidoğan sayılmıyormuş, tekrarı olmaz inşallah🙂

O bariyerler nasıl oluyomuş canım ben de bilmiyorum sanırım

Canım ben bezlemeden önce her şeyimi hazır ediyorum kremin kapağını açıyorum, ıslak mendili çıkarıyorum, bezi güzelce açıyorum büyük kanatlar dışa doğru olacak içinde ki lastikli kanatlarsa içe doğru dönük olacak bi arkadaşım sızdırma yapıyo diyince böyle yaparsan olmaz demişti gerçktende olmuyor 😊

Bezi.değiştirirken temiz bez kapalı olursa zor oluyor onu da açıp hazır et daha kolay olur yoksa bi telaş oluyo insan 😄😄

AY bende ya bendeee.. özellikle akşam çayın yanında tatlı bişey olacak çayı bıraktım rezene vs içiyorum yada çaydan sonra rezene karışımı var çörek otlu onu içiyorum ama yanına mutlaka tatlı olacak. On iki kilo gitti on kilo kaldı. Alt bedenim iki beden büyüdü hiç biley olmuyor tayttan da nefret ediyorum

Bende canım iftars sonrası resmen bir sürü tatlı yiyebilirim yanii kendimi tutmaya çalışıyorum amaa ne kdar tutabilirsem
Hamile kaldığım kiloya inememe 6 kilo kaldı
İdeal kiloma inmeme ise daha baya var
71 le hamile kaldım 94 le doğuma girdim doğumdan sonra
10 günde 12 kilo gitti yaklaşık 1.5 aydır da 4 kilo verdim
Şimdi 78 im bakalım Ramazan sonuna kadar almasam yine iyi dyorum kendime 😄

Üç numara bizede tam şuan kaç kilo bebeğiniz gecen hafta 5800 dü 2.ay kontrolunde şimdi 6 olmuştur bence bizimki. 6 kiloya 3 numara iyi sleepy de .

Bizimde salı günü 2.ay kontrolümüz vardı 6.600 geldi ama 3 numaranın 9 a kadar yolu var bakalım ne kadar gidecek🙄 bacak sıkması bizdede var ama can acıtacak kadar sıkmıyorum diye düşünüyorım hem öyle olsa huzursuz olur, o da görünen de iz diyorum lastikin izi yani yapacak bişey yok biraz gevşek bağlasam o zaman da çıkıyor çişi sürekli üst değiştirmek de çocuğumu yoruyor ondan😐
4 numarada almıştık geçen bi markette fırsat ürünüydü, onuda denedim tabi büyük geldi pamuk kısmı göbek üstüme kadar geldi rahat edemedi

Evet haklisin bende artik ondan oldugunu dusunuyorum. Once d vit. damladan oldugunu dusundum saglik ocaginin verdigi,onu biraktim bi kac gun yine yapmadi kakasini, sonra nurse ve biogaia yi kestim 3.gun ve sonrasi her gun yapmaya basladi,sancilari da azaldi aglamasi da

Oh maşallah inşallah hep böyle gider 🤗

Merhaba hanımlar arkadaşımın ekim ayı gibi ikiz bebekleri olacak ve maddi acıdan zor durumdalar.aranizda kıyafetleri saklamayacak verecek kimsesi olmayan makul fiyata satabilir mi acaba? Kargoyu da ben karşılarım.

Kızlar bende valla gaz damlalrını bırakalı cocuk uyumaya başladı vermiyorum artık.. ya şöyle düşünüyorum ben keonik kabızlık var ilaç kullanıyorum tuvalete cıkmak için ama o ilaç dısarı cıkarana kadar beni sancı yapıyor karnımda bu damlalarda öyle . Kullanmayın barsak tembelliğide yapıyor sancıda bence

Merhaba hanımlar arkadaşımın ekim ayı gibi ikiz bebekleri olacak ve maddi acıdan zor durumdalar.aranizda kıyafetleri saklamayacak verecek kimsesi olmayan makul fiyata satabilir mi acaba? Kargoyu da ben karşılarım.
Cinsiyetleri nedir acaba? Kızımdan kalan kıyafetler mevcut oğlumdan da bir şeyler var.

Kızlar hatırlatmaya almıştım 3.tetenoz aşısı zamanım gelmiş ilk ikisini hamileyken vurulmuştuk üçüncüyü vurulcak mısınız siz emzirmeye süte bi zararı olmaz dimi

Bende de var bikaç bir şey ama çok değil
Kızlar hatırlatmaya almıştım 3.tetenoz aşısı zamanım gelmiş ilk ikisini hamileyken vurulmuştuk üçüncüyü vurulcak mısınız siz emzirmeye süte bi zararı olmaz dimi
Ben vurulmayı düşünüyorum benimki mayısta

X