Benimkinin eğer bezi çok çok dolduysa o sarı belirgin oluyo ya da çişini hemen yeni yaptıysa. Bence senin de öyledir yoksa bezden renk tayin etmek biraz zor olurKızlar bebeklerinizin gündüz ve gece bezlerindeki idrar rengi arasında fark var mı? Benimkinin 3 gündür gece bezlerindeki idrarlar belirgin sarı. Gündüz bezleri ise uçuk sarı, nerdeyse idrar yapıp yapmadığını anlayamacağım. Acaba geceleri sütü az mı emiyor diye düşünüyorum. Doymazsa uyumazdı diye düşünüyorum bir taraftan da. Bilemedim ya.
Ben de gaz ilacından memenunum yan etkisini görmedik çok şükür. Nurse harveys kullanıyoruz. Gün de 4 kereydi ben hep 3 verdim düzenli saatlerde. Şu aralar 2 ye düşürdüm.Kızlar, ben de gaz damlası kullanıyorum. Doktor, oğlum 15 günlükken probiyotik ile birlikte vermişti. Her gün belli saatlerde 3-4 saat ağlıyordu kolik nedeniyle. Doktor, mucize beklemeyin bu reçeteden de bu ağlamalar 45 güne kadar artarak devam sonra azalmaya başlar ve 3-3,5 aya kadar sürebilir demişti. Gecelerim pilates topunun üzerinde zıplayarak ve sallanan koltukta sızarak geçti. Beşiğinde toplasanız 5 saat uyumamıştır. Damlaları saati saatine verdiğimde faydasını gördüm. Süreç içinde damla vermeyi unuttuğum sonra da bugün de vermeyeyim dediğim günler oldu. Gerçekten damlayı vermediğim bir iki gün damlalı halinden daha iyi oldu. Ne var ki sonradan ağlamaları daha da arttı. Tekrar başladım. İkinci ay kontrolüne gittiğimde doktora günde dört kez değil iki kez veriyorum gaz sorunu azaldı dedim. Olur, dedi ama bırakmamamı söyledi. Bu damlaların etkisi uzun sürede görülür, bırakırsanız tekrar eski günler gelebilir üç üç buçuk aya kadar kullanın dedi. Son zamanlarda gaz sorunu gerçekten çok azaldı, sizinkilerde de durum böyledir. Çünkü hareketlendiler ve pırt pırt çıkarıyorlar kendileri. Perşembe ikinci ay aşıları yapıldı oğlumun dün hep uyumak istedi ve hooop akşama yine gaz birikmesi vebir de ben gaz damlasına bağlı bir kabızlık yaşamadım bebeğimde. Son derece düzenli bi sistemi var, sadece iki kez bir gün boyunca yapamadı kakasını, sonraki gün acısını çıkardı. Kaka ve gaz için günün belli saatlerinde hareket etmesini sağlamaya çalışıyorum ve faydasını görüyorum. Bizim için oyun saatleri.
bebeği aralıksız uzun saatler uyuyan arkadaşlarım, size çok imreniyorumOğlum bir buçuk aylık hallerine göre güzel uyuyor ama biraz farklı. Uyandıktan sonra 1-1,5 saat uyanık kalıp tekrar uyumak istiyor gündüzleri. Uyku süresi de taş çatlasın 40 dk. Gece 10 gibi uykuya geçip genel olarak 1.30, 3.30, 5.30 gibi kalkıyor. 5.30’dan sonra bi süre uyanık kalıp 6.30 gibi uyuyor. Sonra gündüz düzeni başlıyor. Tabii saatler değişiyor bazen ama aralıklar genel olarak sabit.
bir de sorum var, bebeğim çok salyalandı ve eli sürekli ağzında. Dişle ilgili olabilir mi bu durum? Dağa iki buçuk ayı görmedik.
Ben de sizin gibi düzenli ve aynı saatte kullanıyorum. Hergün 8 10.30 arası mızırdanmadı ağlama var ama işe yarıyor çünkü işe yaramayan hali konusunda tecrübeliyim sabahlıyorsun öyle bi durumda.Kızlar, ben de gaz damlası kullanıyorum. Doktor, oğlum 15 günlükken probiyotik ile birlikte vermişti. Her gün belli saatlerde 3-4 saat ağlıyordu kolik nedeniyle. Doktor, mucize beklemeyin bu reçeteden de bu ağlamalar 45 güne kadar artarak devam sonra azalmaya başlar ve 3-3,5 aya kadar sürebilir demişti. Gecelerim pilates topunun üzerinde zıplayarak ve sallanan koltukta sızarak geçti. Beşiğinde toplasanız 5 saat uyumamıştır. Damlaları saati saatine verdiğimde faydasını gördüm. Süreç içinde damla vermeyi unuttuğum sonra da bugün de vermeyeyim dediğim günler oldu. Gerçekten damlayı vermediğim bir iki gün damlalı halinden daha iyi oldu. Ne var ki sonradan ağlamaları daha da arttı. Tekrar başladım. İkinci ay kontrolüne gittiğimde doktora günde dört kez değil iki kez veriyorum gaz sorunu azaldı dedim. Olur, dedi ama bırakmamamı söyledi. Bu damlaların etkisi uzun sürede görülür, bırakırsanız tekrar eski günler gelebilir üç üç buçuk aya kadar kullanın dedi. Son zamanlarda gaz sorunu gerçekten çok azaldı, sizinkilerde de durum böyledir. Çünkü hareketlendiler ve pırt pırt çıkarıyorlar kendileri. Perşembe ikinci ay aşıları yapıldı oğlumun dün hep uyumak istedi ve hooop akşama yine gaz birikmesi vebir de ben gaz damlasına bağlı bir kabızlık yaşamadım bebeğimde. Son derece düzenli bi sistemi var, sadece iki kez bir gün boyunca yapamadı kakasını, sonraki gün acısını çıkardı. Kaka ve gaz için günün belli saatlerinde hareket etmesini sağlamaya çalışıyorum ve faydasını görüyorum. Bizim için oyun saatleri.
bebeği aralıksız uzun saatler uyuyan arkadaşlarım, size çok imreniyorumOğlum bir buçuk aylık hallerine göre güzel uyuyor ama biraz farklı. Uyandıktan sonra 1-1,5 saat uyanık kalıp tekrar uyumak istiyor gündüzleri. Uyku süresi de taş çatlasın 40 dk. Gece 10 gibi uykuya geçip genel olarak 1.30, 3.30, 5.30 gibi kalkıyor. 5.30’dan sonra bi süre uyanık kalıp 6.30 gibi uyuyor. Sonra gündüz düzeni başlıyor. Tabii saatler değişiyor bazen ama aralıklar genel olarak sabit.
bir de sorum var, bebeğim çok salyalandı ve eli sürekli ağzında. Dişle ilgili olabilir mi bu durum? Dağa iki buçuk ayı görmedik.
Anladım canım çok sağ olBenimkinin eğer bezi çok çok dolduysa o sarı belirgin oluyo ya da çişini hemen yeni yaptıysa. Bence senin de öyledir yoksa bezden renk tayin etmek biraz zor olur
Tükürük bezleri geliştiği için sürekli salya akıyormuş ağızlarından. Diş çıkacağı ve açlıktan değil yani. Hepimizin bebeğinde bu durum var. Bu tükürük antiseptik özelliğe de sahipmiş. Ağızlarına bir şey soktuklarında onları temizliyormuş. Akması iyi bir şeymiş yani.Kızlar, ben de gaz damlası kullanıyorum. Doktor, oğlum 15 günlükken probiyotik ile birlikte vermişti. Her gün belli saatlerde 3-4 saat ağlıyordu kolik nedeniyle. Doktor, mucize beklemeyin bu reçeteden de bu ağlamalar 45 güne kadar artarak devam sonra azalmaya başlar ve 3-3,5 aya kadar sürebilir demişti. Gecelerim pilates topunun üzerinde zıplayarak ve sallanan koltukta sızarak geçti. Beşiğinde toplasanız 5 saat uyumamıştır. Damlaları saati saatine verdiğimde faydasını gördüm. Süreç içinde damla vermeyi unuttuğum sonra da bugün de vermeyeyim dediğim günler oldu. Gerçekten damlayı vermediğim bir iki gün damlalı halinden daha iyi oldu. Ne var ki sonradan ağlamaları daha da arttı. Tekrar başladım. İkinci ay kontrolüne gittiğimde doktora günde dört kez değil iki kez veriyorum gaz sorunu azaldı dedim. Olur, dedi ama bırakmamamı söyledi. Bu damlaların etkisi uzun sürede görülür, bırakırsanız tekrar eski günler gelebilir üç üç buçuk aya kadar kullanın dedi. Son zamanlarda gaz sorunu gerçekten çok azaldı, sizinkilerde de durum böyledir. Çünkü hareketlendiler ve pırt pırt çıkarıyorlar kendileri. Perşembe ikinci ay aşıları yapıldı oğlumun dün hep uyumak istedi ve hooop akşama yine gaz birikmesi vebir de ben gaz damlasına bağlı bir kabızlık yaşamadım bebeğimde. Son derece düzenli bi sistemi var, sadece iki kez bir gün boyunca yapamadı kakasını, sonraki gün acısını çıkardı. Kaka ve gaz için günün belli saatlerinde hareket etmesini sağlamaya çalışıyorum ve faydasını görüyorum. Bizim için oyun saatleri.
Benim bebeğim kaka yapmadığı için bezi açıyorum dolu ama tertemiz su gibi Bi rengi var hiç sarı idrar yapmadı. Gariplik mi var acaba hiç düşünmemiştim böyle. Saydam su rengi idrar normal miKızlar bebeklerinizin gündüz ve gece bezlerindeki idrar rengi arasında fark var mı? Benimkinin 3 gündür gece bezlerindeki idrarlar belirgin sarı. Gündüz bezleri ise uçuk sarı, nerdeyse idrar yapıp yapmadığını anlayamacağım. Acaba geceleri sütü az mı emiyor diye düşünüyorum. Doymazsa uyumazdı diye düşünüyorum bir taraftan da. Bilemedim ya.
Ben de tuvalet iletişimi yapıyorum. Dışarı yaptırdığım için görüyorum çişini neredeyse su gibi ama bir sorun olacağını sanmıyorum. Doktora sormadım genel olarak yetişkinden düşündüğümde sorun olan bişey değilBenim bebeğim kaka yapmadığı için bezi açıyorum dolu ama tertemiz su gibi Bi rengi var hiç sarı idrar yapmadı. Gariplik mi var acaba hiç düşünmemiştim böyle. Saydam su rengi idrar normal mi
evet öyle olması lazım yeterli sıvı aldığını doyduğunu gösteriyor. sarının koyulaşmaması lazımBenim bebeğim kaka yapmadığı için bezi açıyorum dolu ama tertemiz su gibi Bi rengi var hiç sarı idrar yapmadı. Gariplik mi var acaba hiç düşünmemiştim böyle. Saydam su rengi idrar normal mi
Ben de 2 buçuk aylıkken salyasından şüphelenip alt damağına baktım. Diş yerleri hafif şiş ve beyazımsı. Yer hazırladığını düşündümKızlar, ben de gaz damlası kullanıyorum. Doktor, oğlum 15 günlükken probiyotik ile birlikte vermişti. Her gün belli saatlerde 3-4 saat ağlıyordu kolik nedeniyle. Doktor, mucize beklemeyin bu reçeteden de bu ağlamalar 45 güne kadar artarak devam sonra azalmaya başlar ve 3-3,5 aya kadar sürebilir demişti. Gecelerim pilates topunun üzerinde zıplayarak ve sallanan koltukta sızarak geçti. Beşiğinde toplasanız 5 saat uyumamıştır. Damlaları saati saatine verdiğimde faydasını gördüm. Süreç içinde damla vermeyi unuttuğum sonra da bugün de vermeyeyim dediğim günler oldu. Gerçekten damlayı vermediğim bir iki gün damlalı halinden daha iyi oldu. Ne var ki sonradan ağlamaları daha da arttı. Tekrar başladım. İkinci ay kontrolüne gittiğimde doktora günde dört kez değil iki kez veriyorum gaz sorunu azaldı dedim. Olur, dedi ama bırakmamamı söyledi. Bu damlaların etkisi uzun sürede görülür, bırakırsanız tekrar eski günler gelebilir üç üç buçuk aya kadar kullanın dedi. Son zamanlarda gaz sorunu gerçekten çok azaldı, sizinkilerde de durum böyledir. Çünkü hareketlendiler ve pırt pırt çıkarıyorlar kendileri. Perşembe ikinci ay aşıları yapıldı oğlumun dün hep uyumak istedi ve hooop akşama yine gaz birikmesi vebir de ben gaz damlasına bağlı bir kabızlık yaşamadım bebeğimde. Son derece düzenli bi sistemi var, sadece iki kez bir gün boyunca yapamadı kakasını, sonraki gün acısını çıkardı. Kaka ve gaz için günün belli saatlerinde hareket etmesini sağlamaya çalışıyorum ve faydasını görüyorum. Bizim için oyun saatleri.
Doğum günün kutlu olsun tatlım evlatlarımızla nice sağlıklı yaşlaraGeldi ama henüz sevmedi sanırım canım ya bugğn aşırı huysuz bir de doğum günüm benimhiçbişey anlamadım sallaması durunca uyanıyo hemen
Sürekli ıkınma halinde bu aralar artık gaz ilacı düşünüyorum ciddi ciddiKızlar selam nasılsınız bebeklerin gaz sorunu ne durumda benimki çok fenalarda ya
Amin canım benim çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun tatlım evlatlarımızla nice sağlıklı yaşlara
EvetKızlar yuzustu yatırınca kafasını kaldırıp karsıya bakabiliyor mu bebısleriniz
Bakıyo canım önüne dikkat çekici şeyler koyuyorum yorulup kafayı gömüyo ama sonra kaldırıyo tekrarKızlar yuzustu yatırınca kafasını kaldırıp karsıya bakabiliyor mu bebısleriniz
Benimki sürekli ıkınıyo. Çıkarıyor alttan ve kötü kokulu olmaya başladı. Önceden koku yoktu sanırım biraz daha gelişti bağırsakları. Yedikleri bağırsakta eskisinden uzun kalıyor ondan koku oluyorKızlar selam nasılsınız bebeklerin gaz sorunu ne durumda benimki çok fenalarda ya
Bakıyor canım. Ben çok koyuyorum gündüz, seviyo ve kolay gaz çıkarıyor. Boynunu tutma süresi epey uzadı. Tam hakimiyet yok ama iyi gidiyorKızlar yuzustu yatırınca kafasını kaldırıp karsıya bakabiliyor mu bebısleriniz