2021 Şubat Anneleri

Sanki daha iyi gibi ya baldirlari sıkıyordu bantlı olan büyük numara kullanmama rağmen bakalım ins sızdırma olmaz çok almış bı de
Ben iki numara kullanıyordum, bebeğim 5400 gr. Çok sıkıyor diye gevşek bağlamaya çalışıyordum çiş çıkıyordu hep. Şimdi 3 numara külot bez kullanıyorum yine biraz iz çıkıyor ama bu kez bel kısmında ve hafif

Böyle bir tecrübem yok canım. Geçmiş olsun. Ancak tsh büyüme ve gelişme için çok önemli. Erkenden teşhis edilirse uygun tedavilerle sorunsuz gelişir bebeğin. Tabi umarım böyle bir şeye gerek kalmaz

B Bircansev covid olduklarıni, bebektede belirtiler olduğunu söylemişti en son, nasıl oldular acaba merak ediyorum bi kaç gü
Meraba A asude38 ve H heyecanli_anneee çok şükür atlattık bebeğim ben ve eşim. Bebeğiminki bir iki gün ateş ve öksürükle gösterdi kendini emmek istemedi meme reddi yasadı. Dr u daha iki aylık oldgunu bolbol emzirmem gerektigini bagısıklıgı daha oluşmadıgını tam söyledi. Çok üzüldüm çok..O sıra eşimde baska ildeydi bebekle ben tek evdeydik. Benim ilk bi kaç gün sadece ter ve ateş oldu. Ama bu hastalıkta bol sıvı alımı ve direnc önemli. Emzirdiğim için ilaç kullanamadım ve bebek emdikçe benim direnç düşmeye başladı, gitgide agırlaştm. 6.gün öksürük ve derin nefes alamama başladı. Ne dinlenebiliyorum ne beslenebiliyorum. Moralde bozuk . 6.günümde eşimin karantinası bitti geldi. Bize destek olunca bitki çayları vitamn yemek birwz toparlanmaya başladım ama öksürük basladı çokkötü. Bugun 16.günüm. Öksürük bas agrısı sırt agrısı devam ediyor azalmakla birlikte. Elhamdulillah atlattık ama cok zor gecti çok.. aile hekiminden günlük arıyorlardı bebeginiz var daha agır geçirebilirsiniz dikkat edin direncli olun diye. Gecirdik ama eşim ve bebeğim hafif ben agır atlattım. Hiç evden çıkmadım eşim işten getrdi. Allahım düşmanıma dahi vermesin. Hepinizi esirgesin

Meraba benim bebegide de sarılık ve tsh aynı çıkmıştı. Anne sütü yeterli almadıgından böyle oluyor 1.ay kontrolunda tsh de sarılıkta düzelmişti. Nete bakma hiç cünkü bizimki anne sütü almadgından yeterlicr bu degerler bu şeklde cıkabiliyor. Ayında düzelir emin olun..

Kızlar covid olunca bayagı uzak kaldım buralardan 2.ay kontrolunde bebişim bir kilo almış ann sütüyle . Ama boyu gecen ayla aynı 57 cm dedi yine . Bende nasıl ay ı mı dedim hemşire gecen ay yanlş ölçülmüştür , bacakalrını cekiyorlar yanlışlık olabiliyor dedi. Anlamadım. Kilosu 5950 (150 gr bez kıyafet) 57 cm boyu dedi. 2.ay aşılarını olduk ama özel aşılarını olmadı rota menenjt hangi aylarda oluyor yapacakmısınjx?

Teşekkürler canım bolca emziriyorum aslında kilo almaya başlamış. İnşallah bizimkide düzelir. Sizin değerlerde mi aynıydı canım

klbkbr canım meme reddi nasıl basladi size ne kadar surdu sagdıgın zaman biberonla veriyorsun tekrar memeye donusu nasıl oldu anlatır mısın
Bizimki doğuştandı. 30-35 gün sürdü. Sağıp biberonla verdim hep. Silikon göğüs ucuyla arada deniyordum ama kıyametleri koparıyordu savaşveriyordu .öyle öyle başladı. Çok şükür
Bugünde öğrendim ki beni yeni doğmuş çocuğumdan ayırdı diyormuş!! Saçımı balımı yolacağım. Cidden nasıl birine denk gelmişim ya 15 yıl peşimden koptu aşkımdan öldü. Herkesin kıskandığı çifttik. Konusu ailesi olunca içinden hayvan çıktı. Oğlunu bile bırakıp giden adam bnim acıma tbi saygı duymaz. Bir de herkese ayrılacağımızı yayıyor!çıldıracağım

hayek amin cnm

Allah senin eşine akıl fikir versin ilk defa kocamdan beterini görüyorum. Valla burdaki kadınlar birleşip dövcez artık kocanı

Ay dövün lütfe.n içimi soğur arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş!
Böyle adamlar sonunda çok pişman olur hiç şaşmaz bekle canım sen. Annesini de Allaha havale ediyorum insan der ki oğlum benim yüzümden yuvanı yıkma küçük bebeğin var

Kızlar dün lavman yapıldı bugun yine kaka yok, annem sabah kulak çubuğuyla müdahale etmiş katıymış yine kaka. Bu kabızlık nasıl geçer

Böyle adamlar sonunda çok pişman olur hiç şaşmaz bekle canım sen. Annesini de Allaha havale ediyorum insan der ki oğlum benim yüzümden yuvanı yıkma küçük bebeğin var
Cidden derdi çocuğu 5 dk görmek deiğil bizi ayırmak zaten. Eşim bir babaannne torununu göremedi ne kadar üzücü diyor bana! Ya oturdukları yerden babaanne dede olmak ne kadar kolay. Ben 9 ay taşayaım binbir zorlukla doğurayım binbir endişeyle uykusuz gecelerle bebeğime bakayım üstüne bir de mastitle uğraşıyorum onlar bedavadan baba,babaanne, dede olsunlar. Ne güzel iş cidden! Yanlış mıyım?
Onu da geçtim ben ne kadar kötü olursam olayım o torunlarını 5 dk görmedikleri için evliliğimi bitiren ailesi eğer insan olsalardı içlerinde 1 gram merhamet olsaydı eğer oğlum el kadar bebeğin babasız büyümesin biz belki ilerde görürüz ya da görmesekte olur o sâbi babasız büyümesin derlerdi! Eşim evdeyken Hadi ne zaman geleceksin mesajları atmazlardı!
Benim acıma zaten kimsenin saygıı duyduğu yok bari şu süt kokulu çocuğuma bunu yapmasalardı!

Benim bebis arada öksürüyor normalmi acaba birde sutu icerken hep nefessiz kaliyor 3 4 saniyeliğine cok korkuyorum sut bogazina anlık cokmu geliyor acaba ? birde bazen nefes alırken hirilti var neden olablrki
Burnu tıkalı olabilir ben uzun süredir serum fizyolojik yapıyorum ben 3 gündür nezleyim Bebeğime de bulaştı doktor günde 4 defa yapabilirsin dedi burnu tikaliyken ağzını dolu tutamaz özellikle burnunu acıyorum sonra emziriyorum

Kayınvaliden de çok acımasızmış, bazıları böyle vicdansız oluyo kendi torunlarına bile acımamışlar. Stres yapıp da sütünü bozma canımm gecen kontrolde doktor söyledi stres yaparsan sütün gaz yapar hiçbişi kafana takmıcaksın diye. Ben de artık eşim yokmuş gibi davranıyorum hastane ve maddi konularda sadece yardımını istiyorum

Baksan saf salak dersin. Eşimin gözünde de aciz hiçbir şeyden anlamz yardıma muhtaç biri. O yüzden bu kadar düşkünlüğü. Ama bana en başından beri yaptıkları....
Benim trajedim işyerinin beni 6.5 aylık hamileyken çıkarmaya çalışmasıyla başladı.doğumdan 2 hafta önce babamın vefatıyla tam bir yıkım yaşadım. Berbat bir sezeryan geçirdim, morfin yedim.oğlum doğduğundan beri memeyi reddetti. 4.günümde eşim terketme kararını açıkladı. 20. Günümde anneannemi kaybettik. annem de cenaze için ş.dışına gitmek zorunda kaldı ben bebeğimle tek kaldım haliyle şimdi de mastitle ve bu akılsız eşimle uğraşıyorum. Bu kadar acıya rağmen mucizevi şekilde sütüm kesilmedi. Allahıma şükürler olsun inşallah keislmez de. Hiçbir annenin kesilmesin Allahım

En iyisini yapıyorsun ben onu hamileyken uyguladım. Kendi mutluluğun önemli çünkü mutlu anne mutlu bebek cnm ilk defa duydum stresin gaz yaptığını

Valla devlet hastanesi bomboştu ve bebek ve anne dışındaki kimseyi almıyo randevusuzda kmseyi almıyolar yai boş kalabalkk yok ben çok bgndim özel hast. Bin kat iyiydi yada şansıma artık bilmiyorum. Özelde dr dan çıktık kalça usg için dr vermişim 150₺ para kalça 250 küsür bişi önümüzde bi sürü hasta dedim benek bu durmuyo öncelik yok mu yok 1 saate anca sıra gelir dedi bebek bu öncelk yok mu dedim bayadır bekliyo hastalar dedi dedim bu bebek bebeği olanlarda var dedi sanki bedavaya yapıyolar dedim eşime kalk gidiyoz dedim o sinirle çıktık arkdşla da knştum nerde çektirdin dedim devlette dedi aynı gün çekiyolar mı dedim evet dedi gerçekten de aynı gün hem muayene hem kalça hem göz oldu sıra yoktu kalabalık yoktu hemde tüm bunlar ücretsiz

Yaaa ne güzel olmuş cidden iyi yapmşsın. Benmde doğum yaptığım hastane öyle. Hamileykende randevulu olduğum halden en az 40 dk beklerdim çocuk dr u içinde yarım saat beklerdim. Hele ki bebekle daha zor altı kirleniyor,emme zamanı geliyor zaten pandemi var. Cidden 250 de çokmuş.
Benmde evime yakın bir devlet var diğerlerine göre daha sakin.ama annem bi ton laf eder devlete götürelm desem tam bi kaynana modunda ztn.şimdi birlkte yaşadığımız için her şeyime karşıyor. Eşim bu kadar karşmazdı cidden. Kendi düzenini kurduktan sonra babaevine dönmek ailenle yaşamakta biraz zor geliyor aslında...
Elimde zaten bir annem kaldı..

Benim bebis arada öksürüyor normalmi acaba birde sutu icerken hep nefessiz kaliyor 3 4 saniyeliğine cok korkuyorum sut bogazina anlık cokmu geliyor acaba ? birde bazen nefes alırken hirilti var neden olablrki
Arada öksürüp hapşırması normal herhalde benimki de yapıyor. Sütü içerken sanki boğazına kaçmış gibi yapıyordu eskiden çok , ben de korkuyordum ama azaldı artık belkş tazyikli geliyor süt ve kontrol edemiyorlar. Nefes alırkenki hırıltısı da burnu tıkanmış olabilir ama çok evham yapıyorsan hasta mı diye doktora götürebilirsin.
Bebislerinizi ne kadr sıklıkta yıkıyorsunuz haftada kac kez yani
Ben her gün yıkıyorum canım

Annenin de bir sen bir de torunu var

Kızlar gebelikte tansiyonu çıkanların şimdi tansiyonları ne alemde düzeldi mi? Bir de bebeleriniz gece kaç saat uyuyor max ve min?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…