Uzun süredir yazmadınız, merak ettim gerçekten. Gelmiş geçmiş olsun. Allah başka dert hastalık vermesin inşallah. Covid bebeklerin ilk 3 ay riskli diye dinlemistim doktordan. Bebeğiniz hafif atlatmış şükür.Meraba A asude38 ve @heyecanli_anneee çok şükür atlattık bebeğim ben ve eşim. Bebeğiminki bir iki gün ateş ve öksürükle gösterdi kendini emmek istemedi meme reddi yasadı. Dr u daha iki aylık oldgunu bolbol emzirmem gerektigini bagısıklıgı daha oluşmadıgını tam söyledi. Çok üzüldüm çok..O sıra eşimde baska ildeydi bebekle ben tek evdeydik. Benim ilk bi kaç gün sadece ter ve ateş oldu. Ama bu hastalıkta bol sıvı alımı ve direnc önemli. Emzirdiğim için ilaç kullanamadım ve bebek emdikçe benim direnç düşmeye başladı, gitgide agırlaştm. 6.gün öksürük ve derin nefes alamama başladı. Ne dinlenebiliyorum ne beslenebiliyorum. Moralde bozuk . 6.günümde eşimin karantinası bitti geldi. Bize destek olunca bitki çayları vitamn yemek birwz toparlanmaya başladım ama öksürük basladı çokkötü. Bugun 16.günüm. Öksürük bas agrısı sırt agrısı devam ediyor azalmakla birlikte. Elhamdulillah atlattık ama cok zor gecti çok.. aile hekiminden günlük arıyorlardı bebeginiz var daha agır geçirebilirsiniz dikkat edin direncli olun diye. Gecirdik ama eşim ve bebeğim hafif ben agır atlattım. Hiç evden çıkmadım eşim işten getrdi. Allahım düşmanıma dahi vermesin. Hepinizi esirgesin