- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.661
Saat basi pompa ile sag deneKızlar sol göğsümden bir damla bile süt gelmiyor. Tamemen kesildi. Doktora gitsem bir şey önerir mi?
Allah korusun ben yatağa yatırdı mi yanına yastık koyuyorum bazen bı bakıyorum tepine tepine kenara kadar gelmiş bizimki de bı mama yerdirir her yedirmesinde kıyafet değiştiririm neyse ne desek boş bizimki kadar akillari mi çalışmıyor anlamadım gittiHiç dara gelemiyorlar:) sanki biz her gün fink atıyoruz dışarıda. Bir de baktıklarında iyi bakabilseler keşke ya Allah neden bunlara doğurganlık vermemiş ben anlıyorumdün oğlumu uyuttu bizim yatağın ayak kısmına en uca yatırmış. Bebek bu her an dönebilir belli olmaz tepinip bile düşer nasıl akıl edemezsin dedim. Sonra küsmeler kendini ağırdan almalar. Sanırsın onca kahrı çeken bunlar, bi tripler...
Çok geçmiş olsun canım sen tedbir amaçlı çift maskeyle emzir bebeğini çok da kucağına almamaya çalış Allah yardımcınız olsun inşallah eşin de hafif atlatırEşim pozitif çıktı. Hiçbir yere de gitmiyoruz bu hafta hep evden çalıştı dezenfektqnı elinden hiç düşmez nerden nasıl bulaştı bilmiyorum. Ben de pozitifsem çocuğuma da geçer mi? Resmen paramparça oldum
MaşAllah kuzuya az da uyusaymış ne iyi olurmuşKız ama nasıl kız tam teröristadamı suya götürür susuz getirir cadoloz çok ağlak değil ama cazgır bağırıyor konuşuyo gülerek adamın içini eritiyo
Bizimki de sıkı durmaktan hoşlanmıyor. Ama slingde kollar yanlardan çıkıyor sıkıntı yok o yüzdenSling almayı ben de düşündüm ama emin değilim duracağından,sıkı durmaktan hoşlanmıyor.kollarını kapattırmıyor. Kafasının arkası düz olmasın diye arkasına destekle yan yatırıyordum artık ona da gelemiyor beyefendi. Severken yüzüne çok yakınsak bile mızırdanıyor istemiyor
Geçmiş olsun cnm. Sen bir sadaka falan ver hep aksilikler yaşadın bir rahat nefes alamadın. Heyecanlı annenin dediği gibi maske tak kendine öyle emzir. Ben bebeğe de antikor geçeceğini düşünüyorum ama tabi bilimsel bir şey okumadımEşim pozitif çıktı. Hiçbir yere de gitmiyoruz bu hafta hep evden çalıştı dezenfektqnı elinden hiç düşmez nerden nasıl bulaştı bilmiyorum. Ben de pozitifsem çocuğuma da geçer mi? Resmen paramparça oldum
Şu sıra burun akıntısı herkeste var. Çoğu kişi covid ve farkında değil bence. Çok geçmiş olsun.Eşim pozitif çıktı. Hiçbir yere de gitmiyoruz bu hafta hep evden çalıştı dezenfektqnı elinden hiç düşmez nerden nasıl bulaştı bilmiyorum. Ben de pozitifsem çocuğuma da geçer mi? Resmen paramparça oldum
Çok geçmiş olsun canımEşim pozitif çıktı. Hiçbir yere de gitmiyoruz bu hafta hep evden çalıştı dezenfektqnı elinden hiç düşmez nerden nasıl bulaştı bilmiyorum. Ben de pozitifsem çocuğuma da geçer mi? Resmen paramparça oldum
Geçmiş olsun canım , udi hindi yağını bi araştırın sakin kalmaya çalışınEşim pozitif çıktı. Hiçbir yere de gitmiyoruz bu hafta hep evden çalıştı dezenfektqnı elinden hiç düşmez nerden nasıl bulaştı bilmiyorum. Ben de pozitifsem çocuğuma da geçer mi? Resmen paramparça oldum
Ben de yeni başladım kullanmaya şu ana kadar bi sorun çıkmadı canımKızlar külot bez kullanan var mı aranızda eşim yanlışlıkla almış kullanışlı mi sızdırma falan yapıyo mu
Sanki daha iyi gibi ya baldirlari sıkıyordu bantlı olan büyük numara kullanmama rağmen bakalım ins sızdırma olmaz çok almış bı deBen de yeni başladım kullanmaya şu ana kadar bi sorun çıkmadı canım
Göz muayenesi ve özellikle kalça ultrasonu rutin yapılıyor bebeklerde. Kalça çıkıķlığı varsa erken teşhis ve tedavi edilebilmesi için. Bizede 2 çocuğumda da tekrar tekrar söylenen bi şey bu. Doktotunuz niye atlamış, nasıl atlamış anlamadım.Ooyy sağol kuzum benm güzel sözlerin için inşallah sıkıntısız ateşsiz atlatırız
gözü de duymamıştım hiç o kaç aylıkken yapılmalıymış? 1.ay kontrolünde kırmızı refle testi yapmıştı kendi doktoru.
Ahh keşke başka şeyle uğraşmasam, psikolojim de iyi olsa. Tek derdim mastit olsa cnm ya
Çok çok acıyor cidden.iniallah seninde tekrarlamaz benimde hatta düşmanımın başına bile gelmesininiallah yarından sonra biraz küçülür.parol klmasa naparsdım bilmiyorum.
@sevnurum
anım kalça usg 'yi hastanede olsun sağlık ocağında olsun sürekli söyleyip hatırlattılar bana..3 aylık olana kadar yapılması gerekiyormus.. sana soylemediker mi?hatta devlette sıra bulamadık.. sağlık ocağı da sorup duruyorduk cektirdiniz mi diye..özel de çektirdik kurtulduk..çok şükür bisey çıkmadı..
Yok hayr ne doktoru ne sağlık ocağı demedi. Sadece ben arkadşlarımdan duymuştum ama ne zmn olduğunu bilmiyordum
Internetten Tomris'in emzirme notlarını bulup okuyun lütfen. Tomris hanım kendide 3 mü 2 mi kiz çocuğu annesi bi doktor. Tamamen sütü gelmemeye başladıktan sonra bile uygulayıp sonuç alanlar var. Sizde mutlaka fayda göreceksiniz.Kızlar sol göğsümden bir damla bile süt gelmiyor. Tamemen kesildi. Doktora gitsem bir şey önerir mi?