2021 Şubat Anneleri

Benim bebis arada öksürüyor normalmi acaba birde sutu icerken hep nefessiz kaliyor 3 4 saniyeliğine cok korkuyorum sut bogazina anlık cokmu geliyor acaba ? birde bazen nefes alırken hirilti var neden olablrki

Allah korusun ben yatağa yatırdı mi yanına yastık koyuyorum bazen bı bakıyorum tepine tepine kenara kadar gelmiş bizimki de bı mama yerdirir her yedirmesinde kıyafet değiştiririm neyse ne desek boş bizimki kadar akillari mi çalışmıyor anlamadım gitti

Çok geçmiş olsun canım sen tedbir amaçlı çift maskeyle emzir bebeğini çok da kucağına almamaya çalış Allah yardımcınız olsun inşallah eşin de hafif atlatır

Kız ama nasıl kız tam terörist adamı suya götürür susuz getirir cadoloz çok ağlak değil ama cazgır bağırıyor konuşuyo gülerek adamın içini eritiyo
MaşAllah kuzuya az da uyusaymış ne iyi olurmuş
Senin nezdinde diğer annelere de tavsiyem olsun cnm. Ben ocak annelerine de bakınıyorum. Orda bir anne pışpış müziği atmış çocuğum bir bunda duruyor diye. Benim velet bunla durur mu dedim ve durdu yani. Hamağa koyuyorum açıyorum bu pışpışı sakinleşip uyuyor. Hepsinde değiş ama sadece bunda. Dün bahsetmiştim eşime bıraktım sinirlendim diye pışpış açtı uyumuyor ben de büyüğümle ilgileniyordum başkasını açmış gittim dedim boşa sallıyorsun yanlış açmışsın. Doğruyu açıp gittim uyudu sıpa. Deneyin bakalım. Ben o paylaşan anneye duacıyım valla saolsun.

Bizimki de sıkı durmaktan hoşlanmıyor. Ama slingde kollar yanlardan çıkıyor sıkıntı yok o yüzden
Owli’nin kundak uyku tulumunu almıştım, darlanıyordu aynı sebepten ne zamandır kullanamadım ama bugün kundakta yatırdım şimdi. Son zamanlarda irkilerek kendini uyandırıyor, uykular bölük pörçük bakalım iyi uyuyacak mı bu öğlen uykusunda

Geçmiş olsun cnm. Sen bir sadaka falan ver hep aksilikler yaşadın bir rahat nefes alamadın. Heyecanlı annenin dediği gibi maske tak kendine öyle emzir. Ben bebeğe de antikor geçeceğini düşünüyorum ama tabi bilimsel bir şey okumadım

Şu sıra burun akıntısı herkeste var. Çoğu kişi covid ve farkında değil bence. Çok geçmiş olsun.

Benim doğum iznim de 27sinde bitiyor. Aşı olacağım haftaya. Aramızda emzirip aşı olan anne var mı? Varsa biontech mi sinovac mı oldu?

Geçmiş olsun canım , udi hindi yağını bi araştırın sakin kalmaya çalışın

Kızlar merhaba. 8 günlük bebeğimin sarılık kontrolü için gittik. Sarılık değeri 12.8den 12.5e düşmüş. Ama tsh denilen guatr hormonu yüksek çıktı 16değeri.10gün sonra tekrar kontrol dedi.doktora Sorun mu var dedim yuvarlak cevaplar verdi. Netten bakınca kötü kötü şeyler yazıyor. Moralim çok bozuk. Bu durumda olan yani Tsh değeri ilkinde yüksek çıkıp sonra düşen var mı. ben 8nisan annesiyim. Kan kolundan alındı henüz topuk kanı sonucu gelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar külot bez kullanan var mı aranızda eşim yanlışlıkla almış kullanışlı mi sızdırma falan yapıyo mu

Göz muayenesi ve özellikle kalça ultrasonu rutin yapılıyor bebeklerde. Kalça çıkıķlığı varsa erken teşhis ve tedavi edilebilmesi için. Bizede 2 çocuğumda da tekrar tekrar söylenen bi şey bu. Doktotunuz niye atlamış, nasıl atlamış anlamadım.

Kızlar sol göğsümden bir damla bile süt gelmiyor. Tamemen kesildi. Doktora gitsem bir şey önerir mi?
Internetten Tomris'in emzirme notlarını bulup okuyun lütfen. Tomris hanım kendide 3 mü 2 mi kiz çocuğu annesi bi doktor. Tamamen sütü gelmemeye başladıktan sonra bile uygulayıp sonuç alanlar var. Sizde mutlaka fayda göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…