- 11 Ağustos 2020
- 573
- 789
- 40
Dün maskeyle emzirmeye çalıştım ama sürekli emmek istediği ve kucakta uyuduğu ancak kucaktayken durduğu için maskeyi bıraktım yetişemedim. Bugün boğazım acıyınca da korktumkedilianne84 geçmiş olsun..
Çift maskeyle emzirin bebişi zor oluyor ama etkili. Antikor geçiyor da Bebeğe deniyor inşallah kolayca atlatırsınız.
Seni en iyi ben anlarım 2 tabak yemek yapacak sanki masterchef onu yıka bunu getir buraları topla. Ev işlerini yapıyor ama sinir stres hiç yapmasa keske pasaklı olsa diyorum. Annem geliyo onu şikayet ediyo annen evi dağıttı. Senin ev huzurun temizlikten önemsiz mi, daha 50 günlük bebeğin var Bi tadını çıkar. Valla o kadar bıktım ki kaç kere sinir krizi geçirdim en son evden kaçtım temiz temiz otursun SafiyeYahu bizde de aynı durum bazen sinirimden ağlıyordum karantinada 2 çocukla kırıkları topla görürse sıkıntı olacak diye şaka gibi.. düzenli olmaya tamam ama kendin de kimseyi rencide etmeden yapacaksan.. eş kişisi yapar 40 tane ultimatom verir yerleri topla oyuncakları al... hiç supurmese daha iyi
Canım boğaz ağrısı olmuyo galiba korondan, psikolojik olabilirDün maskeyle emzirmeye çalıştım ama sürekli emmek istediği ve kucakta uyuduğu ancak kucaktayken durduğu için maskeyi bıraktım yetişemedim. Bugün boğazım acıyınca da korktum
İnşallah canım ben de baktım nete de başka belirtilerin de olması gerekiyormuş ateş öksürük gibi tek başına covidi ifade etmiyor yazıyordu.Canım boğaz ağrısı olmuyo galiba korondan, psikolojik olabilir
Okuyunca darlandımBenim eşimde tam tersi masumlar apartmanı Safiye. Yere kırıntı dökeyim yemek yerken Bi saat yere bakar gider süpürge getirir ters ters bakarak süpürür, korkudan simit yiyemiyorum evde.onu niye oraya koydun bunu niye buraya koydun kaynana gibi tüm gün başımda.Allahım bunların Bi ortası yok mu
Benim ilk bogaz agrısıyla kendini gösterdi , sonra iki gün bogaz agrısından sonra bas agrısı ve ates olunca korona oldgumu anldım test yaptım pozitifCanım boğaz ağrısı olmuyo galiba korondan, psikolojik olabilir
Sen ben misin acabaaaAynen öyle. 3 kişiyiz artık.
Bir tek benimki ile konuşarak anlaşılmıyor zannediyordumBen de cezalandırma yöntemi denedim ama seninki gibi onuda tınlamadı. Dağıttı mı bırak dağınık kalsın üstünden atla görmezden gel dediler onu da yaptım .o da aynı şekilde üstünden atlayıp geçip gidiyor o dağınıklık pislik onu asla rahatsız etmiyordu. HoşBenimki dağınık ve pis bir evden geldiği için.. dediğin gbi Keşke bizde erkekler gibi umursamaz rahat olabilsek Benimki ağlamaları mı bile umursamazdı.
6 mı? Maşallah@hayek ben 3 saat uyusun diye binlerce dua ediyorum 2.5 a daha yeni yeni çıkıyoruz.
TesekkurlerrArada öksürüp hapşırması normal herhalde benimki de yapıyor. Sütü içerken sanki boğazına kaçmış gibi yapıyordu eskiden çok , ben de korkuyordum ama azaldı artık belkş tazyikli geliyor süt ve kontrol edemiyorlar. Nefes alırkenki hırıltısı da burnu tıkanmış olabilir ama çok evham yapıyorsan hasta mı diye doktora götürebilirsin.
Ben her gün yıkıyorum canım
Bende dun kullandim fizyolojik serumu gece buhar makinasi açtım odada bugun baya bitti gibi hiriltisiBurnu tıkalı olabilir ben uzun süredir serum fizyolojik yapıyorum ben 3 gündür nezleyim Bebeğime de bulaştı doktor günde 4 defa yapabilirsin dedi burnu tikaliyken ağzını dolu tutamaz özellikle burnunu acıyorum sonra emziriyorum
Aynı aynı benimkiBen de 1 kere 6 bir kerede 5 saat gördüm ama akşam 9.30-11.00 civarında artık uyuduğunda en az 3-4 saat uyuyor.
Hayır bazı doktorlar diyor ya 1 aydan sonra 7 saat uyuyorsa uyusun uyandırmayın falan o bebekler nerede acaba? Bizimki 3 saat sonunda ortalığı ayağa kaldırıyor “acıktıımmm acıktımmm meme ver kadıııııın” diyeKüçük dana nasıl çıkıyor o ses o minicik vücuttan anlamıyorum.
Gündüz ama asla bu kadar süre uyumuyoruykuya geçmekte zorlanıyor. Bazen sadece yarım saat max 1,5 saat uyuyor ve uyuduğunun 2 katı süre uyanık ve ilgi istiyor
Evet bi kere 3.5 saat uyudu o arada 2 kere uyandım neden uyanmadı diyeO 6 saat uyuyunca sen de 6 saat uyuyamıyorsun acaba birşey mi oldu nefes alıyor mu diye kontrol etmek için uyanıyorsun
Aynennn benimki de aynısııSen ben misin acabaaao yöntemi bende denedim sonuç yine ihale bana kaldı asla rahatsız olmuyo bokunun üstüne otursa rahatsız olmaz o derece :) geldği ev de öyle anası çok rahat yetştimiş bi de. marifet gibi söyler rahatlık anlayışı pislikleirni bile kaldırmamak
Birçoğu ayrı manyak! Gerçekten ya biz çok hassasız ya onlar çok kalas. Ben çok kibar bir insandım artık herşey çıkıyor ağzımdan sinirlerime hakim olamıyorum. Bendeki de tam tersi. çorapları bir yerden çıkıyor kirlileri fırlatıyor sepete. İçine koysana! Çayı içiyor koltuğun kenarına bırakıyor. 7 yaşındaki oğlum topluyor anne sen yorulma diye! Ama evlendiğimiz ilk yıllar böyle değildi sonradan bozuldu işteSeni en iyi ben anlarım 2 tabak yemek yapacak sanki masterchef onu yıka bunu getir buraları topla. Ev işlerini yapıyor ama sinir stres hiç yapmasa keske pasaklı olsa diyorum. Annem geliyo onu şikayet ediyo annen evi dağıttı. Senin ev huzurun temizlikten önemsiz mi, daha 50 günlük bebeğin var Bi tadını çıkar. Valla o kadar bıktım ki kaç kere sinir krizi geçirdim en son evden kaçtım temiz temiz otursun Safiye
Bu ara bi ben degilim demekki, goresim gelmiyo adami, cok yoruyomus bebek , aglayinca basi agriyomus, gece bi kere kalkmaz, sabah 6 da uyanir bebek alir diger odaya gecerim , uyur beyfendi, arada bi kucagina alir aglayinca da acikti bu diyip verir, yoruyomus bebek onu ve bunu diyen adam ramazan sonrasi bi bebek daha yapalim, o doguncaya kadar bu 1 yasina girer dedi ben sok heralde delirmemi istiyor, ama ev temiz, elimden geldigince yemek var, bebek hep ustumde bende ona kolay gibi geliyor heralde 2 gun haftasonu dayanamiyor, bundan sonra gece her seferinde kaldircam, su getir , bez getir , vercem kucagina bebegi sustursun diye ama tutmayi bile beceremiyor ki, gorsun uykunun bolunmesi nasil oluyorBirçoğu ayrı manyak! Gerçekten ya biz çok hassasız ya onlar çok kalas. Ben çok kibar bir insandım artık herşey çıkıyor ağzımdan sinirlerime hakim olamıyorum. Bendeki de tam tersi. çorapları bir yerden çıkıyor kirlileri fırlatıyor sepete. İçine koysana! Çayı içiyor koltuğun kenarına bırakıyor. 7 yaşındaki oğlum topluyor anne sen yorulma diye! Ama evlendiğimiz ilk yıllar böyle değildi sonradan bozuldu işte
İnsanda biraz vicdan merhamet olacak, bu erkeklerde merhamet eksikliği var onu anladımBirçoğu ayrı manyak! Gerçekten ya biz çok hassasız ya onlar çok kalas. Ben çok kibar bir insandım artık herşey çıkıyor ağzımdan sinirlerime hakim olamıyorum. Bendeki de tam tersi. çorapları bir yerden çıkıyor kirlileri fırlatıyor sepete. İçine koysana! Çayı içiyor koltuğun kenarına bırakıyor. 7 yaşındaki oğlum topluyor anne sen yorulma diye! Ama evlendiğimiz ilk yıllar böyle değildi sonradan bozuldu işte
Evet buhar makinesi de çok etkiliBende dun kullandim fizyolojik serumu gece buhar makinasi açtım odada bugun baya bitti gibi hiriltisi
Ben aldım denemek için 170 li paket.Baby turco sitesinde kampanya var kızlar alan oldu mu
Şu an o durumdayımBenimki bugün saat 10:00dan bu saate kadar hiç uyumadı. Oturtmuyor da illaki al kucağa gez evde 10000 adımı tamamlattı bana başım dönüyor yorgunluktan. Şimdi de fotoğraflarına bakıyorum bebeğin :)
Yorumlarınızı yazın buraya ebatlar nasıl sleepy ya da Molfix ile kiyaslayincaBen aldım denemek için 170 li paket.
Herkes eşinin dağınıklığından şikayetçi ben de düzen temizlik takıntısından şikayetçiyimAynen öyle. 3 kişiyiz artık.
Bir tek benimki ile konuşarak anlaşılmıyor zannediyordumBen de cezalandırma yöntemi denedim ama seninki gibi onuda tınlamadı. Dağıttı mı bırak dağınık kalsın üstünden atla görmezden gel dediler onu da yaptım .o da aynı şekilde üstünden atlayıp geçip gidiyor o dağınıklık pislik onu asla rahatsız etmiyordu. HoşBenimki dağınık ve pis bir evden geldiği için.. dediğin gbi Keşke bizde erkekler gibi umursamaz rahat olabilsek Benimki ağlamaları mı bile umursamazdı.
6 mı? Maşallah@hayek ben 3 saat uyusun diye binlerce dua ediyorum 2.5 a daha yeni yeni çıkıyoruz.