2021 Şubat Anneleri

kedilianne84 geçmiş olsun..
Çift maskeyle emzirin bebişi zor oluyor ama etkili. Antikor geçiyor da Bebeğe deniyor inşallah kolayca atlatırsınız.
Dün maskeyle emzirmeye çalıştım ama sürekli emmek istediği ve kucakta uyuduğu ancak kucaktayken durduğu için maskeyi bıraktım yetişemedim. Bugün boğazım acıyınca da korktum

Seni en iyi ben anlarım 2 tabak yemek yapacak sanki masterchef onu yıka bunu getir buraları topla. Ev işlerini yapıyor ama sinir stres hiç yapmasa keske pasaklı olsa diyorum. Annem geliyo onu şikayet ediyo annen evi dağıttı. Senin ev huzurun temizlikten önemsiz mi, daha 50 günlük bebeğin var Bi tadını çıkar. Valla o kadar bıktım ki kaç kere sinir krizi geçirdim en son evden kaçtım temiz temiz otursun Safiye

Okuyunca darlandım okurken kendimi gördüm bende eşimin başındayım malesef ama onun pisliği yüzüne asla safiye gibi değilim ama benim eşim aşırı pis bi insan. Gerçekten ortaları yok galiba bunların erkeğin safiye gibi olması sıkıntı

Sen ben misin acabaaa o yöntemi bende denedim sonuç yine ihale bana kaldı asla rahatsız olmuyo bokunun üstüne otursa rahatsız olmaz o derece :) geldği ev de öyle anası çok rahat yetştimiş bi de. marifet gibi söyler rahatlık anlayışı pislikleirni bile kaldırmamak

Tesekkurlerr

Bende dun kullandim fizyolojik serumu gece buhar makinasi açtım odada bugun baya bitti gibi hiriltisi

Aynı aynı benimki
O 6 saat uyuyunca sen de 6 saat uyuyamıyorsun acaba birşey mi oldu nefes alıyor mu diye kontrol etmek için uyanıyorsun
Evet bi kere 3.5 saat uyudu o arada 2 kere uyandım neden uyanmadı diye
Aynennn benimki de aynısıı

Birçoğu ayrı manyak! Gerçekten ya biz çok hassasız ya onlar çok kalas. Ben çok kibar bir insandım artık herşey çıkıyor ağzımdan sinirlerime hakim olamıyorum. Bendeki de tam tersi. çorapları bir yerden çıkıyor kirlileri fırlatıyor sepete. İçine koysana! Çayı içiyor koltuğun kenarına bırakıyor. 7 yaşındaki oğlum topluyor anne sen yorulma diye! Ama evlendiğimiz ilk yıllar böyle değildi sonradan bozuldu işte

N
Bu ara bi ben degilim demekki, goresim gelmiyo adami, cok yoruyomus bebek , aglayinca basi agriyomus, gece bi kere kalkmaz, sabah 6 da uyanir bebek alir diger odaya gecerim , uyur beyfendi, arada bi kucagina alir aglayinca da acikti bu diyip verir, yoruyomus bebek onu ve bunu diyen adam ramazan sonrasi bi bebek daha yapalim, o doguncaya kadar bu 1 yasina girer dedi ben sok heralde delirmemi istiyor, ama ev temiz, elimden geldigince yemek var, bebek hep ustumde bende ona kolay gibi geliyor heralde 2 gun haftasonu dayanamiyor, bundan sonra gece her seferinde kaldircam, su getir , bez getir , vercem kucagina bebegi sustursun diye ama tutmayi bile beceremiyor ki, gorsun uykunun bolunmesi nasil oluyor

İnsanda biraz vicdan merhamet olacak, bu erkeklerde merhamet eksikliği var onu anladım

Benimki bugün saat 10:00dan bu saate kadar hiç uyumadı. Oturtmuyor da illaki al kucağa gez evde 10000 adımı tamamlattı bana başım dönüyor yorgunluktan. Şimdi de fotoğraflarına bakıyorum bebeğin :)
Şu an o durumdayım

Herkes eşinin dağınıklığından şikayetçi ben de düzen temizlik takıntısından şikayetçiyim 10 yılda beni obs yaptı kendi gibi. Bir yerde toz kir görecekte surat asıp küsecek diye diken üstünde yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…