Kesinlikle dediğin gibi en azından sosylaşıp kafanı dağıtıyorsun. Benimki günün yarısında oturuyo ve epi topu doğumdan sonra 15 gün evde kaldı. Ben işe gidiyorum, yok arkadaşlarım gece benmde kalkmamı garipsiyorlar diyordu. Arkadaş dediği de kesin annesidir! i
. Hayır zaten terketme kararı almışsın çocuğa bakacağın günler sayılı onda da söyleniyorsun ya pes! Bir de meme reddi yaşadığımız dönem .süt sağmaktan helak olıyordum sağıp eline veriyordım içirsin diye ben sağmaya devam.
babalık ne kdr kolay iş ona bile gelmiyorlar.. bu ulvi görev niye bize verilmiş belli
Çok tatlı doktorumuz bu 2.dr um ya laf söyletmem
belki bir sonraki randevumuz da söyler diye umuyorum ya da ben sorarım. Hani böyle fotoğraflarda bazılarının gözü kırmızı çıkar ya. O işte. "Bu test bebeklerin görme ekseni boyunca herhangi bir kornea bozukluğu, katarakt varlığı, retina bozukluğu veya nadir bir tür göz tümörü olan retinoblastom şüphesini ekarte etmek için uygulanır."
Evet baktım cnm 6 aya kadar yapılması gerekiyor 1 yaşta tekrar yapılmalıymış.
Devlet kalabalık değil miydi? Pandemiden dolayı hiç yanaşasım gelmiyor,özeller bile bu kadar kalabalıkken. Ama baya da masraflı oluyor böyle
malum dul bir kadın olacağım için dikkat etmem gerekiyor..