2021 Şubat Anneleri

Aksine rota virüsü konusunu kendi açtı demedi öyle birşey
Öyle valla canım seni çok iyi anlıyorum bugün 20 dk gözüm dalmış kalktım sanki oruçluymuşum gibi bi acıkmışım gözüm döndü atıştırmalık bişey de yenmiyor. Bi dene bakalım bizede haber ver. Bugün oğlum kaka yapmadı bakalım diyet işe yaradı mı. Oğluma da yaptırmamıştık bu sefer de doktor yapamayız dedi alerji var diye bi araştır istersen.

Süt parası nasıl alınıyor kızlar?
Süt parası için herhangi bi yere başvuru yapmıyorsunuz doğum yaptığınız hastane işlem yapıyor. Kaç gün oldu dopum yapalı? Edevletten kontrll ettniz mi?
Bizim 71 gün oldu ben baya oldu alalı. Hatta emzirme ödeneğine de başvurmuştum onu da aldım. 232 +300 tl

Kaç günlükken aldınız?

Ben bir türlü karar veremedim 2 doz olandan mı 3doz olanından mı alsam? Dr farketmez dedi
Pumpkin34 Zaten damla ağızdan veriliyor. Neyini yapmıyorlarmış ya.
Ben de yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.

Herhangi bir sıkıntı olduğunu duymadım olmaz inşallah, süt iznimi raporla yaklak istemiyorum ama babannemiz nasıl bakıcam diyor, aldınız mı rapor

İki haftalık bir durumsya bakalım ne gelecek ni gidecek

Herhangi bir sıkıntı olduğunu duymadım olmaz inşallah, süt iznimi raporla yaklak istemiyorum ama babannemiz nasıl bakıcam diyor, aldınız mı rapor
Süt izni yanıyor mu, rapor sonrasında kalanı kullanırsın. Ben ilkinde 10 rapor 10 yıllık izin kullanarak Bebek 6 aylık olana kadar idare ettim. Sonra işe başlayınca süt iznimin kalan kısmını kullanmıştım. Saatlik izinlerde de gelmesi gitmesi sıkıntı diye, 4 gün tam saat geleyim 1 gün izin verin dedim, kalan süreyi saati mazaretimden düşün demiştim. benim 8 mayıs iş başı olarak gözüküyor. O tarihlerde kontrole gidip rapor alıcam 10+10 rapor alıp izinlerimi kullanmaya başlarım.

Edevlet üzerinden doğum yardımı yaz durumunu görürsün. Ödeme aşamasında derse, pttyi arayıp sor yatmış mı hesaba diye, ona göre şubeye gider alırsın.
E-devlette doğum yardımı başvurunuz bulunmuyor diyor. Emzirme ödeneği de çıkmadı. Süt parası yazınca da çıkmıyor. Ben mi bulamıyorum

Kimler alabiliyor bunları? Şart var mı herkese mi veriliyor

E-devlette doğum yardımı başvurunuz bulunmuyor diyor. Emzirme ödeneği de çıkmadı. Süt parası yazınca da çıkmıyor. Ben mi bulamıyorum
Emzirme yardımını e devletten işgörememezlik raporu yazınca görmen lazım. Süt yardımı da sosyal yardım olarak geçiyor herhalde . Aile ve sosyal politikalar başkanlığının hattını arayıp oradan 300 TL lik yardım olanı sorabilirsin yatıp yatmadığını

Sgkya dogum belgesiyle başvurdun mu

Normalde kamu çslışanlarınınkini iş yeri yapıyor. Ama ben onlara güvenmediğimden iki çocukta da bizzat başvuruda bulundum.
Yok hiçbir yere başvuru yapmadım işyeri de yapmamış sanırım bulunamıyor dediğine göre.
Yarın bi arayıp sorayım bakalım emzirme yardımı da çıkmadı süt yardımı da

Biz aile ve sosyal politikalar bakanlığı na başvurduk gidip 400 TL yatirmislar ama bu emzirme ödeneği çalışmayan annelere veriyorlar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…