- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 31
Bugün hazır hiç etki yokken gece yoğurt yiyeyim bakalım az bişi. İnşallah tepki göstermezÇıkmasın diye bi Ümit hala zorluyorum 3 hafta çok zor geçti. Hele peynir, hele sütlü tatlılar Hamilelikte hiç aşermedim şimdi aşeriyorum resmen
Öyle valla canım seni çok iyi anlıyorum bugün 20 dk gözüm dalmış kalktım sanki oruçluymuşum gibi bi acıkmışım gözüm döndü atıştırmalık bişey de yenmiyor. Bi dene bakalım bizede haber ver. Bugün oğlum kaka yapmadı bakalım diyet işe yaradı mı. Oğluma da yaptırmamıştık bu sefer de doktor yapamayız dedi alerji var diye bi araştır istersen.Aksine rota virüsü konusunu kendi açtı demedi öyle birşey
Pttye gidip soruyorsunuz. Ama bizim daha yatmamışSüt parası nasıl alınıyor kızlar?
Kaç günlükken aldınız?Biz rota aşısı olduk ağızdan verdiler fiyat da 360 tl maşallah yani daha ikincisi de var
Ben bir türlü karar veremedim 2 doz olandan mı 3doz olanından mı alsam? Dr farketmez dediSağlık ocağı vuruyor. Bana al gel dedi 3. Ay hemşire.
Süt parası için herhangi bi yere başvuru yapmıyorsunuz doğum yaptığınız hastane işlem yapıyor. Kaç gün oldu dopum yapalı? Edevletten kontrll ettniz mi?Süt parası nasıl alınıyor kızlar?
Edevlet üzerinden doğum yardımı yaz durumunu görürsün. Ödeme aşamasında derse, pttyi arayıp sor yatmış mı hesaba diye, ona göre şubeye gider alırsın.Süt parası nasıl alınıyor kızlar?
Ben de yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.Kaç günlükken aldınız?
Ben bir türlü karar veremedim 2 doz olandan mı 3doz olanından mı alsam? Dr farketmez dedi
Pumpkin34 Zaten damla ağızdan veriliyor. Neyini yapmıyorlarmış ya.
Herhangi bir sıkıntı olduğunu duymadım olmaz inşallah, süt iznimi raporla yaklak istemiyorum ama babannemiz nasıl bakıcam diyor, aldınız mı raporKabul ediyorlarsa niye almıyorsun. Ben doğum doktoruyla doğumdan sonra konuştum. Sizden hamilelik sürecinde rapor istemedim, doğum sonrası talep edicem ama dedim, kabul etti. İnsan vicdan yapıyor ama bebeğin az daha büyür.
İki haftalık bir durumsya bakalım ne gelecek ni gidecekAlabiliyorsan al tabi şimdi esnek çalışma geldi onu da bi sor yararlanabilirsen yararlan.
Dediğin gibi çok küçükler bende kıyamıyorum bide bu pandemide kimseye de bırakamam mecbur tek maaşla idare edicez bizde. Sadece mukus olsa ben diyet yapmıcaktım ama kan olunca 1-2 ay yapıcam inşallah düzelir . Huzursuzluğu nasıl oluyor gazı mı oluyor ? Maalesef çikolata yok ama lotus bisküvi yiyebiliyorız diye hatırlıyorum bide pestil yenilebilir tatlı niyetine
Süt izni yanıyor mu, rapor sonrasında kalanı kullanırsın. Ben ilkinde 10 rapor 10 yıllık izin kullanarak Bebek 6 aylık olana kadar idare ettim. Sonra işe başlayınca süt iznimin kalan kısmını kullanmıştım. Saatlik izinlerde de gelmesi gitmesi sıkıntı diye, 4 gün tam saat geleyim 1 gün izin verin dedim, kalan süreyi saati mazaretimden düşün demiştim. benim 8 mayıs iş başı olarak gözüküyor. O tarihlerde kontrole gidip rapor alıcam 10+10 rapor alıp izinlerimi kullanmaya başlarım.Herhangi bir sıkıntı olduğunu duymadım olmaz inşallah, süt iznimi raporla yaklak istemiyorum ama babannemiz nasıl bakıcam diyor, aldınız mı rapor
Süt parası için herhangi bi yere başvuru yapmıyorsunuz doğum yaptığınız hastane işlem yapıyor. Kaç gün oldu dopum yapalı? Edevletten kontrll ettniz mi?
Bizim 71 gün oldu ben baya oldu alalı. Hatta emzirme ödeneğine de başvurmuştum onu da aldım. 232 +300 tl
E-devlette doğum yardımı başvurunuz bulunmuyor diyor. Emzirme ödeneği de çıkmadı. Süt parası yazınca da çıkmıyor. Ben mi bulamıyorumEdevlet üzerinden doğum yardımı yaz durumunu görürsün. Ödeme aşamasında derse, pttyi arayıp sor yatmış mı hesaba diye, ona göre şubeye gider alırsın.
Kimler alabiliyor bunları? Şart var mı herkese mi veriliyorSüt parası için herhangi bi yere başvuru yapmıyorsunuz doğum yaptığınız hastane işlem yapıyor. Kaç gün oldu dopum yapalı? Edevletten kontrll ettniz mi?
Bizim 71 gün oldu ben baya oldu alalı. Hatta emzirme ödeneğine de başvurmuştum onu da aldım. 232 +300 tl
Sgkya dogum belgesiyle başvurdun muE-devlette doğum yardımı başvurunuz bulunmuyor diyor. Emzirme ödeneği de çıkmadı. Süt parası yazınca da çıkmıyor. Ben mi bulamıyorum
Normalde kamu çslışanlarınınkini iş yeri yapıyor. Ama ben onlara güvenmediğimden iki çocukta da bizzat başvuruda bulundum.Sgkya dogum belgesiyle başvurdun mu
Emzirme yardımını e devletten işgörememezlik raporu yazınca görmen lazım. Süt yardımı da sosyal yardım olarak geçiyor herhalde . Aile ve sosyal politikalar başkanlığının hattını arayıp oradan 300 TL lik yardım olanı sorabilirsin yatıp yatmadığınıE-devlette doğum yardımı başvurunuz bulunmuyor diyor. Emzirme ödeneği de çıkmadı. Süt parası yazınca da çıkmıyor. Ben mi bulamıyorum
Çalışmayanlar da alabiliyor mu acabaSüt parası nasıl alınıyor kızlar?
Sgkya dogum belgesiyle başvurdun mu
Yok hiçbir yere başvuru yapmadım işyeri de yapmamış sanırım bulunamıyor dediğine göre.Normalde kamu çslışanlarınınkini iş yeri yapıyor. Ama ben onlara güvenmediğimden iki çocukta da bizzat başvuruda bulundum.
Yarın bi arayıp sorayım bakalım emzirme yardımı da çıkmadı süt yardımı daEmzirme yardımını e devletten işgörememezlik raporu yazınca görmen lazım. Süt yardımı da sosyal yardım olarak geçiyor herhalde . Aile ve sosyal politikalar başkanlığının hattını arayıp oradan 300 TL lik yardım olanı sorabilirsin yatıp yatmadığını
Çalışmayan annelerde yardıma baba başvurur diyor açıklamadaÇalışmayanlar da alabiliyor mu acaba
Benim eşimde maaşlı çalışmıyo borsacı, alamıyorum ben o zaman dimiÇalışmayan annelerde yardıma baba başvurur diyor açıklamada
Bizimki de taktı bu aralar borsayaBenim eşimde maaşlı çalışmıyo borsacı, alamıyorum ben o zaman dimi