- 5 Ağustos 2013
- 967
- 1.131
- 33
Canım nerde vurdurdun?Biz rota aşısı olduk ağızdan verdiler fiyat da 360 tl maşallah yani daha ikincisi de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nerde vurdurdun?Biz rota aşısı olduk ağızdan verdiler fiyat da 360 tl maşallah yani daha ikincisi de var
İğne değil ama ağızdan damla şeklinde benim kızıma ilk doktor yapmıştı. Bu sefer sağlık ocağına götürürüm diye düşünüyorum.Tam onu sorcaktım nerde vurdurdunuz vurduranlar
Bence en az 1 yaşına kadar yanında olsan iyi olur aktif emme zamanları işe gitmek çok zor oluyor. Ne kadar sağıp bıraksan da bebeğin emmesi gibi olmuyor süt de azalıyor bebek de memeden uzaklaşıyor. Hemde en güzel zamanları ,ilkleri 1 yaşına kadar oluyor bi daha da istesek de o zamanlar gelmiyor . Tabi durumun el veriyorsa böyle olmalı çalışmak da gerekirse mecbur gidicez Allahım çalışacak olanlara güç kuvvet versinKızlar selam, işe başlayacak arkadaslara kolay gelsin. Ben hamilelikten önce işten ayrılmıştım şimdi yavaştan iş aramayı düşünüyorum bikaç ay sürer yine. Sizce işe başlamak için bebeğin kaç aylık olması lazım tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum. Aşırı ihtiyacımız yok ama kariyerim de baltalansın istemiyorum
Gıda alerjisimi var?Bugün diyet dolu bişey yedin mi yoksa diyete devam mı ? Günü gününe tutmuyor ki bebeklerin bizde aşı olduk bugün biraz huzursuz ama çok şükür ateş olmadı daha da olmaz herhalde.
Sağlık ocağı vuruyor. Bana al gel dedi 3. Ay hemşire.Tam onu sorcaktım nerde vurdurdunuz vurduranlar
İğne değil ama ağızdan damla şeklinde benim kızıma ilk doktor yapmıştı. Bu sefer sağlık ocağına götürürüm diye düşünüyorum.
Sordum sağlık ocağına yapmıyoruz dedi. Neden farklı uygulamalarSağlık ocağı vuruyor. Bana al gel dedi 3. Ay hemşire.
Evet ilk oğlumda da vardı şimdi bu oğlumda da kanlı kaka oldu. Bende bugün itibariyle süt süt ürünleri ve yumurta diyetine girdimGıda alerjisimi var?
Hadi yaa geçmiş olsunEvet ilk oğlumda da vardı şimdi bu oğlumda da kanlı kaka oldu. Bende bugün itibariyle süt süt ürünleri ve yumurta diyetine girdim
Bugün diyete uydum zaten niyetlenmiştim oruç tuttum bugün şimdi iftarda da dikkat ederek yedim. En son dün 6-7 civarı kek vs yemiştim sonra markete dışarı çıktık bir iki saat sonra çok şiddetli ağladı kıvrandı ben arabada emzirmek zorunda kaldım marketten çıkıp sakinlesin diye ama ondan sonra da eve gelince mışıl mışıl uyudu. Gece biraz gazlandı o da ben gece emzirdikten sonra uyuyor diye gaz çıkarmıyorum ondan sanırım. Sabah 8 den sonra da pek güleçti oğlum. Bugünü sakin geçirdik çok şükür. Diyete devam mı etsem yoksa yoğurt vs yiyerek bi denesem mi bilemedim. Sanki hatırladığım kadarıyla ben yoğurt yediğimde sıkıntı yaşamıyordu oğlum ev yoğurdu yapıyorum hep belki ondandır bilmiyorum.Bugün diyet dolu bişey yedin mi yoksa diyete devam mı ? Günü gününe tutmuyor ki bebeklerin bizde aşı olduk bugün biraz huzursuz ama çok şükür ateş olmadı daha da olmaz herhalde.
Insallah çabuk iyileşir doktor yazdiysa emzirmebde sıkıntı olcagini sanmiyorum geçmiş olsunBende 2 doz olanını yaptrmayı düşünüyorum aslında. 70 günlüğüz bu hafta yaptırım olmazsa.2.ay aşılarını sağlık ocağı 16sına gün vermişti. Siz diğer aşılarıyla aynı gün mü yaptırdınız? Bu ağızdan hoşta.. aynı gün olmasın diyorum ben
Yok demiyor biz ilgileniyoruz. Sıcak kompres sağ masaj diyip duruyor. Az önce gittim genel cerrahiye haliyle süt kanalı tıkanıklığı. Niye bu kdr geç kaldın diyor dedm kadın doğum dr um yapmaya devm et dedi bi şey demedi dedim. Bir antibiyotik yazdı aksef diye. Emzirme istersen sağ at dedi ama baktm da sezeryan sonrası doktorumun yazdığı antibiyotikte buymuş. Bi kaç dr da emzir dedi inşallah geçer gider yaa
E nabızdan yapan bi asmye geç. Ya da alo184e danış. Eski asmem de yenisi de yapıyorSordum sağlık ocağına yapmıyoruz dedi. Neden farklı uygulamalar
Ayşe hoca bize burda vuruluyor dedi 300 küsur bir rakam söyledi de hatırlamıyorum isterseniz bir eczacıya da getirebilirsiniz tanıdık yoksa pahalıya gelebilir ama demişti.Tam onu sorcaktım nerde vurdurdunuz vurduranlar
Sağol canımHadi yaa geçmiş olsun
Bir dene istersen diyet insana çok ağır geliyor daha ilk günüm ama sanki yıllardır bişey yemiyor gibi hissediyorum diyet yapmasam mı diyorum ama kan görünce de üzülüyorum. Denerken de sadece yoğurt ye süt ürünü olarak daha net tepkisini görürsün ona göre devam edersin .Bugün diyete uydum zaten niyetlenmiştim oruç tuttum bugün şimdi iftarda da dikkat ederek yedim. En son dün 6-7 civarı kek vs yemiştim sonra markete dışarı çıktık bir iki saat sonra çok şiddetli ağladı kıvrandı ben arabada emzirmek zorunda kaldım marketten çıkıp sakinlesin diye ama ondan sonra da eve gelince mışıl mışıl uyudu. Gece biraz gazlandı o da ben gece emzirdikten sonra uyuyor diye gaz çıkarmıyorum ondan sanırım. Sabah 8 den sonra da pek güleçti oğlum. Bugünü sakin geçirdik çok şükür. Diyete devam mı etsem yoksa yoğurt vs yiyerek bi denesem mi bilemedim. Sanki hatırladığım kadarıyla ben yoğurt yediğimde sıkıntı yaşamıyordu oğlum ev yoğurdu yapıyorum hep belki ondandır bilmiyorum.
Alerjisi olanlara rota yapılmıyor diye bilmiyorum canım doktor bişey demedi mi ?Ayşe hoca bize burda vuruluyor dedi 300 küsur bir rakam söyledi de hatırlamıyorum isterseniz bir eczacıya da getirebilirsiniz tanıdık yoksa pahalıya gelebilir ama demişti.
Damla ne verdi?Yaa :/ hamilelikte hiç kullanılmıyor diye bşlit
Benimki 27 günlük 5.gününden beri böyle. Doktora gittik gazından dedi damla ve şurup kullanıyoruz
Bugün hazır hiç etki yokken gece yoğurt yiyeyim bakalım az bişi. İnşallah tepki göstermez Çıkmasın diye bi Ümit hala zorluyorum 3 hafta çok zor geçti. Hele peynir, hele sütlü tatlılar Hamilelikte hiç aşermedim şimdi aşeriyorum resmenSağol canım
Bir dene istersen diyet insana çok ağır geliyor daha ilk günüm ama sanki yıllardır bişey yemiyor gibi hissediyorum diyet yapmasam mı diyorum ama kan görünce de üzülüyorum. Denerken de sadece yoğurt ye süt ürünü olarak daha net tepkisini görürsün ona göre devam edersin .
Özeldeki doktorun hemşiresi yaptı,devlet aşılarını da yapıyokarmış hepsini birden orda yaptırdık. Rotayı ağızdan verdiler.Canım nerde vurdurdun?
Aksine rota virüsü konusunu kendi açtı demedi öyle birşeyAlerjisi olanlara rota yapılmıyor diye bilmiyorum canım doktor bişey demedi mi ?
BUğün iyiydi şükür :)Benim normal doğum ve epidural falan da yok yine de ağrıyor sırtım. Bence yorgunluktan sürekli eğil kalk kucakta ağırlık taşı ondan
Benim bebeğim de öyleydi 3 gün sürdü sonra düzenldi atak haftasından sanırım