2021 Şubat Anneleri

Süt izni yanıyor mu, rapor sonrasında kalanı kullanırsın. Ben ilkinde 10 rapor 10 yıllık izin kullanarak Bebek 6 aylık olana kadar idare ettim. Sonra işe başlayınca süt iznimin kalan kısmını kullanmıştım. Saatlik izinlerde de gelmesi gitmesi sıkıntı diye, 4 gün tam saat geleyim 1 gün izin verin dedim, kalan süreyi saati mazaretimden düşün demiştim. benim 8 mayıs iş başı olarak gözüküyor. O tarihlerde kontrole gidip rapor alıcam 10+10 rapor alıp izinlerimi kullanmaya başlarım.
Kalan kısmı kullanılıyor, kadrolu olsam yarim gün çalışacağım ama sözleşmeli olduğum için 3 saat, yıllık iznim 20 gün var olmadı onu da kullanırıl, medipol rapor konusunda sıkıntılı vereceğini sanmıyorum, hayırılısı artık

Kalan kısmı kullanılıyor, kadrolu olsam yarim gün çalışacağım ama sözleşmeli olduğum için 3 saat, yıllık iznim 20 gün var olmadı onu da kullanırıl, medipol rapor konusunda sıkıntılı vereceğini sanmıyorum, hayırılısı artık
5rapor 5 izin yaparsan haftasonlarını kurtarırsın, izne sayılmaz 2 gün bile candır vallahi. Babanesi de bakar ya endişelenmeyin, anne gibi olmuyor evet ama mecbur. Zaten uyuyorlar çoğunlukla, acil bir şey olsa gelirsin. Üzme kendini.

Yani biz aile ve sosyal politikalar bakanlığı na gidip başvurduk belki başka yerden de oluyordur bilmiyorum canim
Emzirme ödeneği bana da çıkmamış. İnternette kurum başvuru olayı kaldırılmıştır yazıyor. Ama neden çıkmıyor o zaman 😕

Emzirme ödeneği bana da çıkmamış. İnternette kurum başvuru olayı kaldırılmıştır yazıyor. Ama neden çıkmıyor o zaman 😕
E devlette doğum yardımı yazıp aratırınca itiraz başvuru sorgulama da çıkıyor, alo 144tü galiba bi arayıp sorsanız sosyal yardım hakkınızı, hastane başvuru yapmamış diyin... Alacağınız cvba göre de itiraz edin.

Açlık şekerim 99,içeçeği içtikten 1 saat sonra 224, ondan 1 saat sonra ise 180 çıktı ,75 mg'lık içecek içtim ben, 1tane açlık 2 tanede içecekten sonra toplamda 3 kan alındı,bende diyete başladım bakalım,bir hafta sonra endokrine gidicem diyetle düşürülmezse insülin dedi doktor ama inş gerek kalmaz ,sizin şuan geçti mi tamamen ?
Yüksek çıkmış canım diyetine harfiyen uy inşallah sağlıklı bir şekilde doğum yaptıktan sonra geçer benim sancılar başlayınca bile düşmeye başladı hemen şuan ikimizde de sıkıntı yok çok şükür 🤲

Günaydın kızlar..Kızımın 2 aylık kontrolü vardı bugun verem aşısı oldu.. Ağrı kesici verdiniz mi? Birde kilosu 5 kg 400 gr olmuş boyu 58 cm iyi mi sizce 3 kilo 190 gr doğmuştu
Maşallah annesi 🤗 çok güzel ❤️
Eğer ateş yoksa verme, ben bu asida çok ağlayıp mız miz olmuştu o zaman akşama doğru vermiştim bir kez ağrı kesici👍

Çok ağlıyo ya Annem verdi ağrı kesici calpol adı
Mor olan değil mi ? Bacakları nasıl arada böyle buzu sarıp bacaklarına değdir çek degdir çek .... Bizim kız biraz nazliydi bacaklarında oralar sisiyordu bu aşı biraz sert belki kuzunun oraları aciyordur. Şöyle bir saat 20 dk da bir yapın.

Mor olan değil mi ? Bacakları nasıl arada böyle buzu sarıp bacaklarına değdir çek degdir çek .... Bizim kız biraz nazliydi bacaklarında oralar sisiyordu bu aşı biraz sert belki kuzunun oraları aciyordur. Şöyle bir saat 20 dk da bir yapın.
Bir tane koluna yaptı 2 tane de bacaklara yaptı şişecek dedi hatta canı yanıyor ki ağlıyo. Hareket ettirme ve kolunu da kıpırdatma fazla dedi dr.

X