Veremde bana üstüne bile yatabilir dedi. Ondan sıkıntı yaşamadık ama bacağa yapılan karma aşı çok huzursuzluk verdi şişti de.Bir tane koluna yaptı 2 tane de bacaklara yaptı şişecek dedi hatta canı yanıyor ki ağlıyo. Hareket ettirme ve kolunu da kıpırdatma fazla dedi dr.
Bizimde öyle az az var dolapdaBu coronayı git gide yakınlarımdan duymaya başladım ve hepsi çok zor atlattı, atlatıyor. Diyorum ki artık önlem olarak süt sağıp dolaba atayım, 3 ay dayanıyor derin dondurucuda. Nolur nolmaz, sizin de aklınızda olsun kızlar.
Dolapta benimde var iki poset, ama icmiyor onlari, az once kolostrum vardi dondurmustum, onu verdim biberonla ememedi, kasikla verdim yarisi icine yarisi disina, biberon, emzik emmeyi beceremiyo, kasigida ben beceremiyorum, siz nasil veriyorsunuzBizimde öyle az az var dolapda
Kaç günlük canım benim de kızım 3200 doğdu bugun kontrole götürdüm 49 günlük 57.5 cm 4840 gram da kilosuGünaydın kızlar..Kızımın 2 aylık kontrolü vardı bugun verem aşısı oldu.. Ağrı kesici verdiniz mi? Birde kilosu 5 kg 400 gr olmuş boyu 58 cm iyi mi sizce 3 kilo 190 gr doğmuştu
Ne biliyim tekrar sorcam gidinceKaç günlükken aldınız?
Ben bir türlü karar veremedim 2 doz olandan mı 3doz olanından mı alsam? Dr farketmez dedi
Pumpkin34 Zaten damla ağızdan veriliyor. Neyini yapmıyorlarmış ya.
YAŞAyıp göreceğiz bakalım, bencede bakar ama kendi cok kasıyor bakalım ne olacak5rapor 5 izin yaparsan haftasonlarını kurtarırsın, izne sayılmaz 2 gün bile candır vallahi. Babanesi de bakar ya endişelenmeyin, anne gibi olmuyor evet ama mecbur. Zaten uyuyorlar çoğunlukla, acil bir şey olsa gelirsin. Üzme kendini.
O aşının vurulduğu gece çok huzursuzdu benimki. Calpol bulundur evde canım. Kilosu da bizim ki de 5500 kg 3 kilo doğdu. Boy da 57 olmuşGünaydın kızlar..Kızımın 2 aylık kontrolü vardı bugun verem aşısı oldu.. Ağrı kesici verdiniz mi? Birde kilosu 5 kg 400 gr olmuş boyu 58 cm iyi mi sizce 3 kilo 190 gr doğmuştu
Bizim 9 .gün bugün sanırım bebeğin antikora ihtiyacı olduğu için anne de güçlü oluyor sırt ağrısı bende zaten vardı onun dışında hafif geçirdim şükür ama eşim evde maalesef onun nazi niyazi stresi ultimatomları herkese yettiBu coronayı git gide yakınlarımdan duymaya başladım ve hepsi çok zor atlattı, atlatıyor. Diyorum ki artık önlem olarak süt sağıp dolaba atayım, 3 ay dayanıyor derin dondurucuda. Nolur nolmaz, sizin de aklınızda olsun kızlar.
Ağrı kesici vermedik, 3220 doğdu 2 aylık kontrolde 4800 dü doktorunuzda söylemiştir iyi diye benceGünaydın kızlar..Kızımın 2 aylık kontrolü vardı bugun verem aşısı oldu.. Ağrı kesici verdiniz mi? Birde kilosu 5 kg 400 gr olmuş boyu 58 cm iyi mi sizce 3 kilo 190 gr doğmuştu
İlk günler biraz zor olur ama alışır herkes bir şekilde diye düşünüyorum. Ben oğlumu 3.5 aylıkken bırakmıştım hem biberon aldı hem emzirmeye devam ettimYAŞAyıp göreceğiz bakalım, bencede bakar ama kendi cok kasıyor bakalım ne olacak
Maşallah bebise ❤O aşının vurulduğu gece çok huzursuzdu benimki. Calpol bulundur evde canım. Kilosu da bizim ki de 5500 kg 3 kilo doğdu. Boy da 57 olmuş
Hiç merak etme canım Allah kolaylık veriyor 23 aylık oğlum da hafif ateş oldu calpol verdik ki diş çıkarıyor küçük oğlum da ateş oldu ona da verdik calpol başka bir sıkıntı olmadı benim sorunum eşim düzen takıntısı var iş yapmak da istemez yapsa da burnundan getirir insanınB Bircansev ve M morestrong sizler nasıl oldunuz arkadaşlar covid süreci nasıl geçiyor ? Bu hastalıkta kendime hiç güvenmiyorum rabbim karşılaştırmasın hiç birimizi olanlara sağlık sıhhat versin
Merhaba devlet memurları da emzirme ödeneğine başvurabiliyor mu? Ben sadece doğum yardımına başvurdum. Eşimde memur onun iş yerine yaptım başvuruyu. 1 ay oldu e devletten bakınca herhangi bir başvurunuz bulunamamaktadır diyorE devlette doğum yardımı yazıp aratırınca itiraz başvuru sorgulama da çıkıyor, alo 144tü galiba bi arayıp sorsanız sosyal yardım hakkınızı, hastane başvuru yapmamış diyin... Alacağınız cvba göre de itiraz edin.
Merhaba, sgklılar emzirme ödeneği alır. 657liyseniz alamıyorsunuz onu.Merhaba devlet memurları da emzirme ödeneğine başvurabiliyor mu? Ben sadece doğum yardımına başvurdum. Eşimde memur onun iş yerine yaptım başvuruyu. 1 ay oldu e devletten bakınca herhangi bir başvurunuz bulunamamaktadır diyor
60 günlükKaç günlük canım benim de kızım 3200 doğdu bugun kontrole götürdüm 49 günlük 57.5 cm 4840 gram da kilosu