2021 Şubat Anneleri

Bir tane koluna yaptı 2 tane de bacaklara yaptı şişecek dedi hatta canı yanıyor ki ağlıyo. Hareket ettirme ve kolunu da kıpırdatma fazla dedi dr.
Veremde bana üstüne bile yatabilir dedi. Ondan sıkıntı yaşamadık ama bacağa yapılan karma aşı çok huzursuzluk verdi şişti de.

Bu coronayı git gide yakınlarımdan duymaya başladım ve hepsi çok zor atlattı, atlatıyor. Diyorum ki artık önlem olarak süt sağıp dolaba atayım, 3 ay dayanıyor derin dondurucuda. Nolur nolmaz, sizin de aklınızda olsun kızlar.

Bizimde öyle az az var dolapda

Günaydın kızlar..Kızımın 2 aylık kontrolü vardı bugun verem aşısı oldu.. Ağrı kesici verdiniz mi? Birde kilosu 5 kg 400 gr olmuş boyu 58 cm iyi mi sizce 3 kilo 190 gr doğmuştu
Kaç günlük canım benim de kızım 3200 doğdu bugun kontrole götürdüm 49 günlük 57.5 cm 4840 gram da kilosu

Kızlar doktora geldik kontrole, makatta çatlak olmuş ıkınmaktan 2 gündür kaka yapmıyo yine. Nasıl düzelecek bu durum çok üzülüyorum

YAŞAyıp göreceğiz bakalım, bencede bakar ama kendi cok kasıyor bakalım ne olacak

Günaydın kızlar..Kızımın 2 aylık kontrolü vardı bugun verem aşısı oldu.. Ağrı kesici verdiniz mi? Birde kilosu 5 kg 400 gr olmuş boyu 58 cm iyi mi sizce 3 kilo 190 gr doğmuştu
O aşının vurulduğu gece çok huzursuzdu benimki. Calpol bulundur evde canım. Kilosu da bizim ki de 5500 kg 3 kilo doğdu. Boy da 57 olmuş

Bizim 9 .gün bugün sanırım bebeğin antikora ihtiyacı olduğu için anne de güçlü oluyor sırt ağrısı bende zaten vardı onun dışında hafif geçirdim şükür ama eşim evde maalesef onun nazi niyazi stresi ultimatomları herkese yetti
Demem ki arkadaşlar anneler maşallah güçlü oluyor karantinada sadece iyiyim demeyin ki kimse işleri üstünüze yikmasin:)❤

Ağrı kesici vermedik, 3220 doğdu 2 aylık kontrolde 4800 dü doktorunuzda söylemiştir iyi diye bence

Hiç merak etme canım Allah kolaylık veriyor 23 aylık oğlum da hafif ateş oldu calpol verdik ki diş çıkarıyor küçük oğlum da ateş oldu ona da verdik calpol başka bir sıkıntı olmadı benim sorunum eşim düzen takıntısı var iş yapmak da istemez yapsa da burnundan getirir insanın

D vitamini aldım Bal zencefil limon ıhlamur sıkça her ihtimale karşı dvitamini almanızı öneririrm arkadaslar dr. Bebislerin de ocean 400 kullandığımız vitamini 600luk yaptı sadece başka bisey yok

Merhaba devlet memurları da emzirme ödeneğine başvurabiliyor mu? Ben sadece doğum yardımına başvurdum. Eşimde memur onun iş yerine yaptım başvuruyu. 1 ay oldu e devletten bakınca herhangi bir başvurunuz bulunamamaktadır diyor

Merhaba, sgklılar emzirme ödeneği alır. 657liyseniz alamıyorsunuz onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…