- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
Yok cnm maalesef. Arkadaşım ulaşabilir olma dedi aklıma da yattı özgürlüğünü yaşarken istediği zamanda gelip bizi görebiliyordu bu hafta 3 kez gelmek istedri 3 ünü de reddettim.video fotoğraf istiyordu biliyorsun. Terslemiştim bir daha istemedi. Şimdi oğlumu çok özledim diyip duruyor. Bugün video iwteei yolladım 1 haftann sonunda oğlum nasıl güzel büyümüş maşallah gözlerim doldu dedi. Bende bir şey demiyorum senin tercihin dedim terketttiyse özleyecekte! Kafasına nasıl taş düşer de akıllanır bilemiyorum hiç, resmen bir mucize bekliyorum...Bahar bende seni merak ediyordum, naptın Bi gelişme var mı eşinde. Valla ben eşimin yüzünü görmemek için annemlere geldim burda kalcam bikaç ay
Sorunlarınız çözülebilecek gibiyse konuşmayı deneyin tekrar tekrar. Uzaklaşmak cidden wrayaı baya açıyor. Erkekler rahat biz bir şeyler anlasınlar diye yapıyoruz ama onlar özgürlüğünün tadını çıkarma derrin oluyorlar. Bende eşimi evden yollarrım annemlerle yazlığa giderdim. Ama yok anlamıyorlar maalesef. Ayrıca sen çocukla niye düzenini bozuyorsun onu gönder. İstersen özelden detaylı yazabilirsin dertleşiriz....Herkeste ayni sorun bu es mevzusu bizim lohusaligimiz devam.ediyor çünkü lohusalik 40 gün le sinirli degil malesef ekstra ilgi bekliyoruz ama karşıdaki sanki daha bi geri cekilme modunda bende 2 cocukla cildiricaktim 10 gün oldu ablamlara geldim esimle konuşmak dahi istemiyorum ilk oglumda esimden tiksinmistim nefret ediyodum yani baya depresyonagirmistim 6 ayda eskiye anca döndüm bu surec olabiliyor diye kendimi telkin ediyorum ama yinede daha fazla dayanamadim.valla 2 bebekle kafayi yemek üzereydim 10 gündür cok şükür yüküm hafifledi. Uykusuzlukta nirvana yapmistim sütüm 0 di nerdeyse simdi en azından yaşayabilecek kadar uyuyabiliyorum