2021 Şubat Anneleri

Bahar bende seni merak ediyordum, naptın Bi gelişme var mı eşinde. Valla ben eşimin yüzünü görmemek için annemlere geldim burda kalcam bikaç ay
Yok cnm maalesef. Arkadaşım ulaşabilir olma dedi aklıma da yattı ☺️özgürlüğünü yaşarken istediği zamanda gelip bizi görebiliyordu bu hafta 3 kez gelmek istedri 3 ünü de reddettim.video fotoğraf istiyordu biliyorsun. Terslemiştim bir daha istemedi. Şimdi oğlumu çok özledim diyip duruyor. Bugün video iwteei yolladım 1 haftann sonunda oğlum nasıl güzel büyümüş maşallah gözlerim doldu dedi. Bende bir şey demiyorum senin tercihin dedim😏🤔 terketttiyse özleyecekte! Kafasına nasıl taş düşer de akıllanır bilemiyorum hiç,🤷🏻‍♀️ resmen bir mucize bekliyorum...😒😔
Herkeste ayni sorun bu es mevzusu bizim lohusaligimiz devam.ediyor çünkü lohusalik 40 gün le sinirli degil malesef ekstra ilgi bekliyoruz ama karşıdaki sanki daha bi geri cekilme modunda bende 2 cocukla cildiricaktim 10 gün oldu ablamlara geldim esimle konuşmak dahi istemiyorum ilk oglumda esimden tiksinmistim nefret ediyodum yani baya depresyonagirmistim 6 ayda eskiye anca döndüm bu surec olabiliyor diye kendimi telkin ediyorum ama yinede daha fazla dayanamadim.valla 2 bebekle kafayi yemek üzereydim 10 gündür cok şükür yüküm hafifledi. Uykusuzlukta nirvana yapmistim sütüm 0 di nerdeyse simdi en azından yaşayabilecek kadar uyuyabiliyorum ☺️
Sorunlarınız çözülebilecek gibiyse konuşmayı deneyin tekrar tekrar. Uzaklaşmak cidden wrayaı baya açıyor. Erkekler rahat biz bir şeyler anlasınlar diye yapıyoruz ama onlar özgürlüğünün tadını çıkarma derrin oluyorlar. Bende eşimi evden yollarrım annemlerle yazlığa giderdim. Ama yok anlamıyorlar maalesef. Ayrıca sen çocukla niye düzenini bozuyorsun onu gönder. İstersen özelden detaylı yazabilirsin dertleşiriz😔....

Ya alışırsa bebek o duruma iyi bile olur. Ben uyku sersemi yanıma alıyorum çok tehlikeli Allah korusun. İlk çocuğum 5 yaşına kadar aynı oda da yattı bizimle ama kendi yatağında. Allah izin verirse 2. Yi ayıracağım hemen abisiyle yatsın. 1 yaşını bulur sanırım. Yoksa abiyi uyandırıp durur. Yalnız dediğim gibi bebeğin alışması lazım durumu o belirliyor biz ne kadar plan yapsak b

büyük beşiğe geçince o yatak odasına sığmayacak o yüzden odasına alışması lazım. Gündüz hep odasında uyuyo uyuduğu zaman. Alışır herhalde

ışık tuttular aparat koymadılar bizde ya yazık üzüldüm

Aslında lohusalık 40 gün değil doğumdan sonra 3 aya kadar olan süreç bilimsel olarak

Bizde 5 senedir Grundig marka var. Isı pompalı model. Bebek modu var kurutma için memnunuz. Biz köpek alınca almıştık. Tüyler her yerden çıkıyodu kurutma topluyor kılları

Ben bere hiç takmıyorum evde çünkü aşırı saçlı zaten bebeğim terliyor 1 saatte saçı yağlanıyor

Rahim kendini 3 aya toplarmış doğru biz ondan terliyoz sürekli demek 🙄😊

Tamam canım sağol o markaya da bakarım bebekte var şimdi tozunu tüyünü toplasa bizim içinde çok iyi olur

Selam ben doğum öncesi aldım arçelik tek kelimeyle hayatımı kurtardı. İki küçük bebeyke çamaşır bitmek bilmiyor. Şimdi o kadar rahatı im ki. Bşrde ben iç çamaşırları da ütülerim onları bile ütülemiyorum. Şansıma buruşturmadan çıkarıyor. İşim kolaylaştı ütüm hiç çıkmıyor

Ah ne güzel yaa darısı bana olur inşallah 😍

Merak etme hücreleri çabuk yenileniyor bebeklerin geçer bir iki güne. Ama tavsiyem artık eldiven hiç takmayın ellerini hissetmeleri lazım. Ben bir aylıktan sonra hiç takmadım bir ay bile geç aslında,minicik parmaklar kesmesi tutması çok zor ama mecbur gelişimi için kesmek lazım devamlı.
Bir de elleri soğuk üşüdü diye korkmayın eller ayaklar vücudun son noktaları olduğu için kan dolaşımı geç ulaşıyor soğuk oluyor normaldir.

Evet doğru yorumunuzu okuyunca kesmye niyetlendim ama yok yapamadım babası ben yaaprım dedi etini kesti 😭 inşallah sakin sakin ben bi daha denicem sonra

Evet doğru yorumunuzu okuyunca kesmye niyetlendim ama yok yapamadım babası ben yaaprım dedi etini kesti 😭 inşallah sakin sakin ben bi daha denicem sonra
Kesmek için en derin uykusunu bekleyin canım ben öyle yapıyorum hatta bebek arabasında iyi uyuyor diye bi kere dışarda kesmiştim😅 turnak makası ile çok derin olmadan kesip törpüyle üstünden geçiyorum sanki beyin ameliyatı yapıyomuşum gibi bu işlem bi yarım saat sürüyodur😂
Bir de eşin değil de sen yap bence kadınlar ince işçiliğe daha yatkın çünkü erkekler küçük ince işleri çok beceremez.

Canım nerde vurdurdun? Aşıyı eczaneden mi alıyoruz nasıl oluyor? Sağlık ocağında vurulmuyormuş
Özelde canım,aile hekimliği rotayı yapmıyormuş bide çok fazla covid aşısı olunuyordu kalabalıktı o yüzden bizde özelden randevu aldık iki aylık kontrol için onlar biz devlet aşılarını da yapıyoruz deyince hepsini birden orda yaptırdık.sen de iki aylık kontrolünle beraber rotayı özelde yaptırabilirsin tabi randevu alırken sor yine yapıyor musunuz diye.

Kesmek için en derin uykusunu bekleyin canım ben öyle yapıyorum hatta bebek arabasında iyi uyuyor diye bi kere dışarda kesmiştim😅 turnak makası ile çok derin olmadan kesip törpüyle üstünden geçiyorum sanki beyin ameliyatı yapıyomuşum gibi bu işlem bi yarım saat sürüyodur😂
Bir de eşin değil de sen yap bence kadınlar ince işçiliğe daha yatkın çünkü erkekler küçük ince işleri çok beceremez.

Evet canım doğru diyosun sonradan pişman oldum zaten ona verdiğime 🙁şimdi uyudu bi denemeye çalışıcam 😔

Bide perşembe günü göz muayenesine gittik gözüne soktukları aparattan mı bilmiyorum sol gözünün altı hafif mor gibi bide göz kapağında ki damar belirginleşmiş :KK43: daha önceleri yoktu😐
Zeynep kamile gitmek pişmanlıktır bi kere daha anladım 😡

Zeynep kamil canım. Uzm dr şefik çaman
Bizim fıtığımızı ameliyat eden doktorumuz 😅
Bideee alakasız olacak ama tavsiyelerinize ihtiyacım var
Aranızda çamaşır kurutma makinesi önerisi olan varmı
Artık heryer çamaşır evin içinde balkoanda asamıyorum
Kurutma makinesini koyacak yerim yok aslında ama alaturka tuvaletim var orayı kapatıp ardiye tarzı yapmak istiyorum kiracıyız ama napayım 🙄
Ben Arçelik kullanıyorum doğumdan bir süre önce aldım evde çamaşır kurutmak imkansız 2-3 günde kurumuyor bir de kokuyor bir süre sonra nemden 😖 Ben çok memnunum tavsiye ederim. Bir de kurutmayı çamaşırın üstüne koydum yerden tasarruf 👍🏻

Bizim fıtığımızı ameliyat eden doktorumuz 😅

Ben Arçelik kullanıyorum doğumdan bir süre önce aldım evde çamaşır kurutmak imkansız 2-3 günde kurumuyor bir de kokuyor bir süre sonra nemden 😖 Ben çok memnunum tavsiye ederim. Bir de kurutmayı çamaşırın üstüne koydum yerden tasarruf 👍🏻

Aynen öyle ev içinde kurutmak çok sağlıksız soluyoruz çünkü havayı 🙄
Bende üstüne koymak isterdim ama malesef banyo dolabı var koyamıyorum küçük tuvaleti kapatayım dedim ama ordada piriz yok bugün aklıma grldi 😐

Kizlarrrrrr eşim ayağını burktu birde o bebeğim var artık 😩😩😩😩

Oyun halısı soustu bir arkadaş benimki bondigo serüven ormanı gibi birşeydi. Daha çıkarmadım 3 aylık olsun da👍

Slm kizlar.Yine bir sorunla ben :KK43: dogum yapali 62 gun oldu kanamam bitmisti ama ikidir iliskiden sonra kanamam oluyo_Ozellike dunden beri abartili bir sekilde kanamam var.Sezeryan dogum yaptim.Sizce normalmi bu durumu yasayan varmi:KK43:

İyi geceler çayı var ama içeriğini bilmem araştırmadım. Sen papatya çayı melisa çayı içsen. Kafein tüketiyor musun? Türk kahvesi, çikolata falan, çay onları bıraksan bi süre.
Yani benim sütümle alakalı bir durummu bu.. Kahve değilde.. Günde 10 bardak çay içerim

Slm kizlar.Yine bir sorunla ben :KK43: dogum yapali 62 gun oldu kanamam bitmisti ama ikidir iliskiden sonra kanamam oluyo_Ozellike dunden beri abartili bir sekilde kanamam var.Sezeryan dogum yaptim.Sizce normalmi bu durumu yasayan varmi:KK43:
Selam canım bende sezeryanla doğum yaptım 51 gün oldu
Sürekli gelen kahverengi akıntım var hiç kesilmedi malesef
Dediğin gibi ilk ilişki sonrasında hemen değil ama 1 gün sonra falan benimde kanama şeklinde geldi 2 gün sürdü aşırı değildi ama şimdi tekrar çok açık kahverengiye döndü hep öyle geliyor her namaz vakti abdest tazeliyorum 🙄
Bende bu ramazan belki hiç borcum olma diyodum ama bu gidişle zor 🙄

X