2021 Şubat Anneleri

Çok sağol canım, neden sekreter gösterih diyor anlamadım, sırf Salih bey icin gideceğim

Biraz rahatlamaya başladı gibi kuzum ama hala gündüzleri beşiğe alışamadı o da olacak inşallah teyzesi

Çok sağol canım, neden sekreter gösterih diyor anlamadım, sırf Salih bey icin gideceğim
İnstagram hesabına kendisi bakıyormuş, bazen randevusuz yazmıştık biz diyenler oluyormuş. O yüzden Instagram yazışmasını görmek istedi sekreter.

Merhaba. 22 günlük bebeğim var hiç uyumuyor ne yapmam lazım gece 3 saat uyuyor sonra bir uyanıyor tüm gün uyanık. Kucağımdan inmek istemiyo güm içimde kucağımda uyusa yatağına koyuyorum hemen ağlamaya başlıyor. Bütün günü böyle geçiriyoruz 10 ar dklarla. Gece de illa memede uyuyacak ve sürekli emmek istiyor. Kusuyo yine dr emiyo. Ne yapacağım
Bilmiyorum göğsümde süt kalmadı

Bırak gögsünde uyusun sende uzan gögsünde uyusun

Merhaba bence her ağlamada emzirmeyin. Sütü hazmetmesi için en az 2 saat gerekiyor.
8. Haftada bir büyüme atağı var o hafta biraz uykusuz ve huzursuz olabilir. Bir uyku.rutini oluşturun. Omuzda pis pislama, ana kucağında uyutma, besikte sallama gibi...beyaz gürültü acın uykuya gecegi zaman. Bir de beslenme sonrası gazini çok iyi çıkarın. Bir kez geğirmesi yeterli deil. Bir kaç kez geğirsin. Umarım düzene girer. 40 günlükken biraz düzeliyor merak.etmeyin

Arkadaşlar selam nasılsınız bizim bugün kontrolümüz vardı 2cm göbek fıtığı var gazdan sancı dan olurmuş zamanla geçermiş bir de ultrasonda çok yoğun gaz gördüler kimyonu söyledim icir dedi bir de başka gaz ilacı verdi yarın aşı var sizler yaptırdınız mı aşıları kontrolleri nasıl bebisler

Merhabalar sanki bizden bahsetmissin doktor reflu yatağında yatsın en az 30 derece eğik olsun yatağı dedi kusuyor ama gazdan ve fazla içmekten içtiği burnuna boğazına kadar geliyor burun tıkanıklığı yapıyor dedi bir kaç defa ağzına geldi geri yuttu mesela böylece tıkanıklık oluyormuş 2saatte bir emzir dedi olmuyor tabi yatmadan önce temizliyorum senin yaptığın gibi bazen çıkana şaşırıyorum bazen de hırıltı var ama bir şey yok yapacak bir şey de yok oluyor böylece

Ben de senin gibi giydiriyorum cnm. Alta citcitli body, üzerine ayaklı tulum. Ayağına çorap. Eğer biraz serinse üzerine yelek, tulumun içine külotlu çorap.

Mamayı bırakmıştık ama 2 gün önce tekrar aldım gece kalkıp süt sağmam lazım hem süt sapmaya hem oğluma kalkmak yorucu oluyor diye gece yatmadan bi kere içiyor
Tmm cnm mamasını sulandir biraz suyunu fazla koy biz öyle çözdük olayı 90 içiyorsa iki buçuk ölçek koy ya da 3 ölçeğe 100 CC fln yap

Benim kız kesinlikle 1 kezden fazla geğirmiyor, emzirince hemen omzuma alıp sırtını sıvazlıyorum 10 dakka uğrasmıyorum böyle nerdeyse. Başka ne yapıyosunuz bende yapayım

Tmm cnm mamasını sulandir biraz suyunu fazla koy biz öyle çözdük olayı 90 içiyorsa iki buçuk ölçek koy ya da 3 ölçeğe 100 CC fln yap
60 içiyor yarınkininöyle yapayım, yarın İlk ii kendime kayısı incir alacağım gazıda öyle böyle kokmuyor çok fena

Ya seninkinde de var mı uyumama inanın gündüz uyurdu o bile gitti deli çıkacağım bir tane de kızım var o olmasa ama yok yok
bizde sadece sıkıntısı varsa uyuyamama oluyor onun haricinde iyi bence, sadece gündüzleri emme sıklığı fazla olduğundan çabuk uyanıyor ya da ani sesler fazla olduğundan az uyuyor ve o uykuya göre yiyor bilmiyorum kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…