Benim annem yapiyor yakı bebege olmayanlara, tutturdugu cok oldu ama tutmayan da oldu, isterseniz tarif veririm yaparsinizKizlar öncelikle merhaba hamile olanlar için Allah sağ salim zorlanmadan doğum yapabilmeyi çocuk sahibi olanlara ise Allah analı babalı büyütsün son olarak ta benim gibi çocuk isteyipte olmayanlara inşallah duaları istekleri kabul olur herşeyin hayırlısı diyerek bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittim prolaktin hormonun yüksek çıktı 37 eutroxhy 25 mg ilaç verdi onu kullanıyorum birde bele yakı yaparak hamile kalanları görüp duydum aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler
Sağ ol canımAynen benim kızda öyleydi kakası kokuyor canim gazla beraber koku dışarı çıkıyor artık tecrübe sahibi oldum duya duya
Olur tabi çok sevinirimBenim annem yapiyor yakı bebege olmayanlara, tutturdugu cok oldu ama tutmayan da oldu, isterseniz tarif veririm yaparsiniz
Ayni ben de senin gibiyim. Disari cikayim diyorum burasi asiri ruzgarli. Dün aylar sonra temizlikci geldi evi temizledi. Bi rahatladım. Hafta ici erken gelse esim ona birakicam ama gec geliyor sonra yemek vs.Bence evde olduğumuz sürece oluyomarkete bile gidemiyorum. Hava soğuk bebekle çıkılmıyor. Haftasonu babasına bırakıyorum site içinde yürüyorum biraz stres sıkıntıyı alıyo
Ben de bu sefer daha cok müzik dinletiyorum daha cok konusup foto cekiyorum. Kucakta oluyor genelde. Ama bu sefer kizima az vakit kaliyor. Cünkü o gün az uyuduysa akşam olunca pert oluyorum.Hayır canım almadım o kartlardan. Bizimkinin de dikkatini kırmızı renkler çekiyor. Benim 3. Çocuk Olunca eski usul büyüyor. Emir yatır arada sohbetdiğerlerinin dersiydi, yemek yap birinin yediğini diğeri yemiyor. Zaten benim ufaklık sürekli kucakta. Kendime 0 zaman
Bazi günler bizim de böyle cnmBugün bizim minnoşun içine çift başlı ehder kaçmış gibikucakta hoplatıp zıplatmaktan belim kolum bacaşım her yanım gitti. Bağırdım artık çocuğa ne istiyosun diye. Uykusu var gibi ama uyumuyo emziriyorum karnı da tok ama anlamadım. Ev göçüyor yemek yok duş alamadım tuvalete gidemiyorum valla geldiler bana bugün böyle ömür mü geçer bilmiyom. Zaten bişey yiyemiyorum gündüz kollarım hiç boş kalmıyo gece uykusu yok inşallah geçecek bu günler
Senin minnos tek kişinin bakabilecegi bir bebis degil gibi yardım alabilecegin biri var mi tatlim? Ben de bazi gunler esimi isten cagiracak.gibi oluyorum sonra kendime engel oluyorum. Haftada 2 gun annem gelip beni toparliyor torununu seviyor. K.validem.yemek veriyor.Bugün bizim minnoşun içine çift başlı ehder kaçmış gibikucakta hoplatıp zıplatmaktan belim kolum bacaşım her yanım gitti. Bağırdım artık çocuğa ne istiyosun diye. Uykusu var gibi ama uyumuyo emziriyorum karnı da tok ama anlamadım. Ev göçüyor yemek yok duş alamadım tuvalete gidemiyorum valla geldiler bana bugün böyle ömür mü geçer bilmiyom. Zaten bişey yiyemiyorum gündüz kollarım hiç boş kalmıyo gece uykusu yok inşallah geçecek bu günler
Gaz zaten hadsafada yaz da çıkarsa kakada yapsa ikinmalar sancılar geçmiyorGaz sancisimi vsr acaba
Regl bittigi gun yapilacak.ortalama 7.8.gunlerOlur tabi çok sevinirim
Evet kolay değil. Gözlük taktığım için farketmemişim geçen gün bi baktım göz altlarım morlaşmış. Aşırı moralim bozulduEvet evdr tekim simdi hava mis disariya bakiyorum sole mis icim sıkılıyo sendede oluyor o zmn ic skintisi ben logussliktan diye düşünüyorum kendiminkini ve dediğinden olablr annemden yeni geldim cumartesi günü eve .. alisamadim dahs bebekli hayata cok zor geliyor
Haftaiçi ben de aynı. Haftasonu da yasak var sitenin içinde sadece yürüyüp hava alıyorum. Buna da şükür vaka sayıları çok arttı zaten dışarı çıkılmaz mecbur olmadıkçaAyni ben de senin gibiyim. Disari cikayim diyorum burasi asiri ruzgarli. Dün aylar sonra temizlikci geldi evi temizledi. Bi rahatladım. Hafta ici erken gelse esim ona birakicam ama gec geliyor sonra yemek vs.
Pozitif çıktık ben de eşim de çocuklardan korkum biraz.. biraz da yetişemiyorum durumu var aksam saatlerindeki gaz sancıları zorluyor yine ama sağlık olsun diyorum.. çok teşekkür ederim mesaj içinHic korkmayin, kolayca atlatacaktir ins, 20 gun once annemde covid oldu bir hafta evindeydi grip zannettik gitmedi dra sonradan cikti pozitif oldugu, halsizlik disinda bi sikayeti yoktu cok sukur, ayni evden kardesim pozitif cikti onun yuksek atesi agrisi vardi , daha zor 2 -3 gun gecirdi, ama gecti ilk 3 gun biraz zor geciyor sonra yavas yavas toparliyorlar, cok korktum bende annemden cunku bagisikligi dusuktur hemen hasta olur, Allahim sizede acil sifa versin
Bir arkadaşın bebeği öyleydi benim kolik oğlum tam tersi sadece araba da uyurdu. Bir bebek arabada nasıl uyumaz derdim ki kızım öyle oldu. Hiç uyumuyor arabada kıyamet koparıyorBu gun 45 .gun 3 kez hastane disinda ananeye gittik ama pusete ve arabaya bininca cok agliyor, nasil alistircaz bilemedim, aglamaktan yoruldu uyudu kaldi hic durmadan 15 20dk agliyor, hastanede cok canini yaktilar acaba hast mi gidiyoruz saniyor bilemedim ki, ildisina cikmamiz lazim crs gunu korkuyorum cok
Hep annem eşimin annesi geldi sağolsunlar bebeğe pek bakamadılar ama evi barkı çekip çevirdiler yemeğimi falan yaptılar amcak bu haftadan sonra herkes gidiyo e benim de tek başıma yetmem gerekiyo nasıl olacak bilmiyorum tabiSenin minnos tek kişinin bakabilecegi bir bebis degil gibi yardım alabilecegin biri var mi tatlim? Ben de bazi gunler esimi isten cagiracak.gibi oluyorum sonra kendime engel oluyorum. Haftada 2 gun annem gelip beni toparliyor torununu seviyor. K.validem.yemek veriyor.
Biz yine 3 gündür kaka yapamıyoruzAynen benim kızda öyleydi kakası kokuyor canim gazla beraber koku dışarı çıkıyor artık tecrübe sahibi oldum duya duya
Bizimde en son cumartesu yaptıBiz yine 3 gündür kaka yapamıyoruz
Benim anlamadığım senin sütün varsa doyasıya emzirmeyip niye sağıyorsun hem kendine gereksiz süt yüklüyorsun hemde bebeği biberona alıştırıyorsun. Bebek demekki biberonla meme arasında kalıp memeyi tam kavrayamıyor hepsini çekemiyor . Bide sütün olduğu halde mama veriyorsun ? ( sağdığına göre çok var diye bu yorumu yapıyorum yoksa süt olmazsa tabiki mama verilir ) . Bence bebeğini çok ve düzensiz yediriyorsun o da rahatsız oluyor . Bir doktorunla görüş mama durumunu bence sor gerek yok gibi duruyor . Sütünü de seni rahatsız etmezse sağma bence sürekli emzir sütü memeden alsın biberonu unutsun . Bide uyumuyorsa uyumaz nedeni yok bebek bu benim oğlum da en fazla 1 saat uyuyup kalkıyor ama bezleri dolu memeyi emiyor o yüzden rahatım uyansın semde sev vakit geçir böyle düşün . Doyup doymadığını da bezlerinden anlarsın kaka yapar günde 4-5 kere dolu dolu çiş yapar .Sabaha kadar saat basi kalkti simdde sabah 8 ddn beri uyumuyo baygınlık gecirmek uzereyim gece hem emzirdim hem sagdigim sutu verdim 30.cc hemde 30 cc mama yaptim 60 a.tamamladim.60 80 arasi doyuyo diye acaba yarim karnini doyuruyor ondanmi 1 satte bir kalkiyo diye yok yine 1 saat sonrs geri uyandi cocuk neden 2 saat uyumuyo ya esim kacarak gitti evden babalik zormus annelik on kat zor diywrek gittiuykusuzluktan geberiyorum