2021 Şubat Anneleri

Benim annem yapiyor yakı bebege olmayanlara, tutturdugu cok oldu ama tutmayan da oldu, isterseniz tarif veririm yaparsiniz

Bence evde olduğumuz sürece oluyo markete bile gidemiyorum. Hava soğuk bebekle çıkılmıyor. Haftasonu babasına bırakıyorum site içinde yürüyorum biraz stres sıkıntıyı alıyo
Ayni ben de senin gibiyim. Disari cikayim diyorum burasi asiri ruzgarli. Dün aylar sonra temizlikci geldi evi temizledi. Bi rahatladım. Hafta ici erken gelse esim ona birakicam ama gec geliyor sonra yemek vs.

Ben de bu sefer daha cok müzik dinletiyorum daha cok konusup foto cekiyorum. Kucakta oluyor genelde. Ama bu sefer kizima az vakit kaliyor. Cünkü o gün az uyuduysa akşam olunca pert oluyorum.

Bazi günler bizim de böyle cnm

Senin minnos tek kişinin bakabilecegi bir bebis degil gibi yardım alabilecegin biri var mi tatlim? Ben de bazi gunler esimi isten cagiracak.gibi oluyorum sonra kendime engel oluyorum. Haftada 2 gun annem gelip beni toparliyor torununu seviyor. K.validem.yemek veriyor.

Olur tabi çok sevinirim
Regl bittigi gun yapilacak.ortalama 7.8.gunler
Iki tane yaki alin eczaneden. Yarim kalip beyaz sabun rendeleyin,icine bi yumurta akı kırın,macun kivamina getirin, onu tam popo ile bel arasinda ki kuyruk sokumu yada pöçük deriz ya oraya sürün kalin halde. Uzerine yanyana yakıları yapistirin. Onun ustune de sıkıca bi bez dolayın akitmayacak sekilde. 3 gun kalacak. Cikardiginiz gun ve ertesi 3 gün iliski olacak, sonrasi gün asırı

Evet kolay değil. Gözlük taktığım için farketmemişim geçen gün bi baktım göz altlarım morlaşmış. Aşırı moralim bozuldu yorgunluktan uykusuzluktan böyle. Vücut alışmamış tabi. Zamanla alışcax inş
Ayni ben de senin gibiyim. Disari cikayim diyorum burasi asiri ruzgarli. Dün aylar sonra temizlikci geldi evi temizledi. Bi rahatladım. Hafta ici erken gelse esim ona birakicam ama gec geliyor sonra yemek vs.
Haftaiçi ben de aynı. Haftasonu da yasak var sitenin içinde sadece yürüyüp hava alıyorum. Buna da şükür vaka sayıları çok arttı zaten dışarı çıkılmaz mecbur olmadıkça

Pozitif çıktık ben de eşim de çocuklardan korkum biraz.. biraz da yetişemiyorum durumu var aksam saatlerindeki gaz sancıları zorluyor yine ama sağlık olsun diyorum.. çok teşekkür ederim mesaj için inşallah kolayca atlatırız herkese şifa olsun

Bir arkadaşın bebeği öyleydi benim kolik oğlum tam tersi sadece araba da uyurdu. Bir bebek arabada nasıl uyumaz derdim ki kızım öyle oldu. Hiç uyumuyor arabada kıyamet koparıyor

Yarın bi abla çağırrım temizlik için ancak ev temizlenebilsih diye etrafı toplarken canım çıktı resmen, evi temizletmek için bile önden bi tur temizlik yapsam yeridir ev o derece kötü, birde ara kat evimde rutubet oldu tüm tavan gitti alkolle silmek gerekiyormuş ve çoçukların ikisidi bizim odada yatıyo

Hep annem eşimin annesi geldi sağolsunlar bebeğe pek bakamadılar ama evi barkı çekip çevirdiler yemeğimi falan yaptılar amcak bu haftadan sonra herkes gidiyo e benim de tek başıma yetmem gerekiyo nasıl olacak bilmiyorum tabi

Kızlar merhaba umarım hepinizin bebekleri çok iyidir. Benim kızım kucakta durmayı daha doğrusu yatmayı hiç sevmiyor. Kucağımda ancak bacağımda yaptırabiliyorum asla kucakta durmak istemiyor. Sling kanguru bunların içinde aşırı sıkılıp hemen ağlıyor. Ancak yüzü dışa dönük gezdirirsek kucakta duruyor. Ğöğsüme falan yatırmak mümkün değil. Bebişi benim gibi olan var mı acaba

Sabaha kadar saat basi kalkti simdde sabah 8 ddn beri uyumuyo baygınlık gecirmek uzereyim gece hem emzirdim hem sagdigim sutu verdim 30.cc hemde 30 cc mama yaptim 60 a.tamamladim.60 80 arasi doyuyo diye acaba yarim karnini doyuruyor ondanmi 1 satte bir kalkiyo diye yok yine 1 saat sonrs geri uyandi cocuk neden 2 saat uyumuyo ya esim kacarak gitti evden babalik zormus annelik on kat zor diywrek gitti uykusuzluktan geberiyorum

Benim anlamadığım senin sütün varsa doyasıya emzirmeyip niye sağıyorsun hem kendine gereksiz süt yüklüyorsun hemde bebeği biberona alıştırıyorsun. Bebek demekki biberonla meme arasında kalıp memeyi tam kavrayamıyor hepsini çekemiyor . Bide sütün olduğu halde mama veriyorsun ? ( sağdığına göre çok var diye bu yorumu yapıyorum yoksa süt olmazsa tabiki mama verilir ) . Bence bebeğini çok ve düzensiz yediriyorsun o da rahatsız oluyor . Bir doktorunla görüş mama durumunu bence sor gerek yok gibi duruyor . Sütünü de seni rahatsız etmezse sağma bence sürekli emzir sütü memeden alsın biberonu unutsun . Bide uyumuyorsa uyumaz nedeni yok bebek bu benim oğlum da en fazla 1 saat uyuyup kalkıyor ama bezleri dolu memeyi emiyor o yüzden rahatım uyansın semde sev vakit geçir böyle düşün . Doyup doymadığını da bezlerinden anlarsın kaka yapar günde 4-5 kere dolu dolu çiş yapar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…