Bu oğlumda da alerji var şimdilik cilt tepkisi ve Konak var . Doktor diyet verdi ama benim iki hamilelik peşpeşe oldu büyük oğlum 1.5 yaşında zaten gün içinde çok yoruluyorum uykusuz kalıyorum sütüm azalıyor bide yemeyerek hepten sütümü etkilemek istemiyorum . Bizede bepamthol sensiderm iyi geldi o iyi gelmeseydi bende coresatin alıcaktım. Tavsiyem çok katı diyet yapmayın ne yaparsanız yapın o belirtiler tam anlamıyla geçmiyor ilk oğlumda öyleydi makarna patates zeytin salatalık yiyordum bide osteocare kullanıyordum onun dışında herşey yasaktı yine kakada mukus da oluyordu kanda olan benim sütüme olmuştu. İnşallah en kısa zamanda geçer alerjileri
Kan tatlili verdik bakalım, bizde konak yok. Uykuları iyi, huzursuzluk yok ama cildi fena. Yüzü, boynu, kulakları, kulak arkası şimdide eklem yerleri kızarmaya başladı. Eski doktorumuz tavuk çapraz alerjendir demişti bu değil yiyebilirsin dedi.İlk oğlum kadar belirti yok kaka sayımız diyetle düzeni girdi, ancak diyet yaparken oğlum sakinlemiyti uykusu düzene girmişti, şimdi diyeti açtım oğlum acayip huysuzlanrı uykusu ğitti
İyi sonuç alınsınız inşallah, ben anlamıyorum bi doktor başka bi doktor başka bebektin bebeğe değişiyor bence denenmeliKan tatlili verdik bakalım, bizde konak yok. Uykuları iyi, huzursuzluk yok ama cildi fena. Yüzü, boynu, kulakları, kulak arkası şimdide eklem yerleri kızarmaya başladı. Eski doktorumuz tavuk çapraz alerjendir demişti bu değil yiyebilirsin dedi.
Aynen 2 aylık bnde anlamadım bugün gittim Dr a fitil verdi mamayı yaparken suyunu çok katicax
Evet minnoş ellerine bnde bayılıyorum oğlumun.Ağzına götürüyor daha doğrusu sokuyor diye öpemiyorum da. Benimki emerken beni dövüyor,göğsümü cimcikliyor, bluzumu tutup çekiyor. Özellikle emzirrken çorap giydiriyorum artık
Rotanın 2 doz olanı da 3 doz olanı da varmış. Hangisini tercih etmeliyiz bende bilmiyorum.
2 aylık aşılarını yaptıran var mı? Sağlık ocağı bana yok 20 li paket tüm bebekleri toplayıp ortak günde yapacağız diye erteledi. 64 günlük olduk bugn ayın 16 sına gün verdi. 2.5 aylıkken yaptırılr mı?
Bebek makası kullandım e bebekten almıştımBebek makasiyla kesin tirnaklarini , makasin kenari ete dayandigi icin eti kesme ihtimali yok, tirnagi kesiyor, hatta dipten kesmiyor daha iyi ve banyodan sonra uyurken kesin, daha kolay oluyor,
Canim emzirdigin için vücut halsiz kalıyor normal bunların olması uyku en iyi ilaç aslında o da çocuklardan pek mümkün olmuyor Dr vitamin falan yazar belki
Geçmiş olsun herkes ağır atlatacak diye birşey yok sonuçta 82 yaşında dedem ve eşimin annanesi evde atlattılar, bağışıklığınıza dikkat edin iyi beslenin hafif atlatırsınız inşallahArkadaşlar moralim bozuk annemin covid testi pozitif hafta sonu dışında hep bizde 2 yaşında oğlum var destek oluyor çok bebişimde 2aylik bu perşembe aşılar vardı. Temasliyiz ne yapicaz ne edicez bilmiyoruminşallah kolayca atlatırız
Bize de aşı için aynısını dediler. 52 günlüğüz şuan ama bakalım ne zaman arayacaklarEvet minnoş ellerine bnde bayılıyorum oğlumun.Ağzına götürüyor daha doğrusu sokuyor diye öpemiyorum da. Benimki emerken beni dövüyor,göğsümü cimcikliyor, bluzumu tutup çekiyor. Özellikle emzirrken çorap giydiriyorum artık
Rotanın 2 doz olanı da 3 doz olanı da varmış. Hangisini tercih etmeliyiz bende bilmiyorum.
2 aylık aşılarını yaptıran var mı? Sağlık ocağı bana yok 20 li paket tüm bebekleri toplayıp ortak günde yapacağız diye erteledi. 64 günlük olduk bugn ayın 16 sına gün verdi. 2.5 aylıkken yaptırılr mı?
Kaç saat uyuyup keyif yapmak istiyo minnoşSaat gecenin 2 buçuğu bu arada bakalım bu gece kaça kadar ayaktayiz
Gündüzleri hiç derin uyumuyo gece 2-2.5 saat max ancaDerin uykuys geçtiğinde maksimum 2,5-3 saat uyuyor. Sizde durum nedir?
Gündüz bir kere gece bir kere derin uykusu. Bikaç gündür de 5-6-7-8 saat başı kalkıyoGündüzleri hiç derin uyumuyo gece 2-2.5 saat max anca
İnşallah çok teşekkür ederim moral oldu bu yazdığınız ♡Geçmiş olsun herkes ağır atlatacak diye birşey yok sonuçta 82 yaşında dedem ve eşimin annanesi evde atlattılar, bağışıklığınıza dikkat edin iyi beslenin hafif atlatırsınız inşallah
Gece geç uyuduysa özellikle 4 saati bulabiliyor uyuduğu maksimum.5 ama gündüz 1 saati geçmiyor o zaman..Derin uykuys geçtiğinde maksimum 2,5-3 saat uyuyor. Sizde durum nedir?
Hic korkmayin, kolayca atlatacaktir ins, 20 gun once annemde covid oldu bir hafta evindeydi grip zannettik gitmedi dra sonradan cikti pozitif oldugu, halsizlik disinda bi sikayeti yoktu cok sukur, ayni evden kardesim pozitif cikti onun yuksek atesi agrisi vardi , daha zor 2 -3 gun gecirdi, ama gecti ilk 3 gun biraz zor geciyor sonra yavas yavas toparliyorlar, cok korktum bende annemden cunku bagisikligi dusuktur hemen hasta olur, Allahim sizede acil sifa versinArkadaşlar moralim bozuk annemin covid testi pozitif hafta sonu dışında hep bizde 2 yaşında oğlum var destek oluyor çok bebişimde 2aylik bu perşembe aşılar vardı. Temasliyiz ne yapicaz ne edicez bilmiyoruminşallah kolayca atlatırız