2021 Şubat Anneleri

İlk oğlum kadar belirti yok kaka sayımız diyetle düzeni girdi, ancak diyet yaparken oğlum sakinlemiyti uykusu düzene girmişti, şimdi diyeti açtım oğlum acayip huysuzlanrı uykusu ğitti
Kan tatlili verdik bakalım, bizde konak yok. Uykuları iyi, huzursuzluk yok ama cildi fena. Yüzü, boynu, kulakları, kulak arkası şimdide eklem yerleri kızarmaya başladı. Eski doktorumuz tavuk çapraz alerjendir demişti bu değil yiyebilirsin dedi.

İyi sonuç alınsınız inşallah, ben anlamıyorum bi doktor başka bi doktor başka bebektin bebeğe değişiyor bence denenmeli

Arkadaşlar moralim bozuk annemin covid testi pozitif hafta sonu dışında hep bizde 2 yaşında oğlum var destek oluyor çok bebişimde 2aylik bu perşembe aşılar vardı. Temasliyiz ne yapicaz ne edicez bilmiyorum inşallah kolayca atlatırız

Bu ağıza sokma olyı bizdede bi kaç gündür başladı sürekli değil ama arada yapıyor eller eller eller diye şarkıya giresim geldi sanırım ellerini yeni.keşfediyo bziimkide göğüs mıncıklama ve saça kolyeye yapışmalar 2 gündür başladı hayırlısı
Bide önceden yavaş yavaş sinyal verip aplamaya başlardı şimdi direk basıyor çığlığı hele bugün sürekli kucak ve meme istedi bi yerimi aprıyo acaba diye düşündüm uykuya dalamayınca çok huzursuz oluyor

Bebek makasiyla kesin tirnaklarini , makasin kenari ete dayandigi icin eti kesme ihtimali yok, tirnagi kesiyor, hatta dipten kesmiyor daha iyi ve banyodan sonra uyurken kesin, daha kolay oluyor,
Bebek makası kullandım e bebekten almıştım

Geçmiş olsun herkes ağır atlatacak diye birşey yok sonuçta 82 yaşında dedem ve eşimin annanesi evde atlattılar, bağışıklığınıza dikkat edin iyi beslenin hafif atlatırsınız inşallah

Bize de aşı için aynısını dediler. 52 günlüğüz şuan ama bakalım ne zaman arayacaklar

Kizlar sling yada kanguru kullanan var mi? 45 gunluguz sling zamani gecti mi?birde hangi model ve markadan memnunsunuz?

Günaydın kızlar, iki gündür bebeğimin gazı çok kötü kokuyor ve dün de kakasını yapmadı. Böyle bir şey yaşayan var mı? neden kaynaklanabilir acaba?

Hic korkmayin, kolayca atlatacaktir ins, 20 gun once annemde covid oldu bir hafta evindeydi grip zannettik gitmedi dra sonradan cikti pozitif oldugu, halsizlik disinda bi sikayeti yoktu cok sukur, ayni evden kardesim pozitif cikti onun yuksek atesi agrisi vardi , daha zor 2 -3 gun gecirdi, ama gecti ilk 3 gun biraz zor geciyor sonra yavas yavas toparliyorlar, cok korktum bende annemden cunku bagisikligi dusuktur hemen hasta olur, Allahim sizede acil sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…