Selvi sling kullanıyorum 6.aya kadar sonrası kanguru kulkanacam ikisi de bel destekli Slingden memnunumKizlar sling yada kanguru kullanan var mi? 45 gunluguz sling zamani gecti mi?birde hangi model ve markadan memnunsunuz?
Kizlar sling yada kanguru kullanan var mi? 45 gunluguz sling zamani gecti mi?birde hangi model ve markadan memnunsunuz?
Rica ederimTesekkurler bakiyim bu modele
Canim genelde 2 3saat uyuyup kalkıyor. Senin gubi bebegi uyumayan anneler üzülmeyin ama.Gunduzde çoğunlukla böyle ama gece uyumuyoruz işte.. gece gündüz olayımız karıştı sanırım.. Dün gece rekorla 1 saatte geri uyudu.. önceki geceler 2 de 3 de kalkıp 7 de uyuyordu..Kaç saat uyuyup keyif yapmak istiyo minnoş
Evet bu olabilir. Eşim işten geldiğinde de kucağına veriyorum uyuyup kalıyor.Eşin evdeyken stresin azalıyor olabilir mi bebişler bundan çok etkileniyorlar
O zaman siz de; eşinin rahatlığı bebişi huzursuz ediyorBizde de tam tersi eşin evdeyken uyumuyodüzeni bozuluyor çocuğun
Rayına girecek inşallah bu minnoşlar da yaCanim genelde 2 3saat uyuyup kalkıyor. Senin gubi bebegi uyumayan anneler üzülmeyin ama.Gunduzde çoğunlukla böyle ama gece uyumuyoruz işte.. gece gündüz olayımız karıştı sanırım.. Dün gece rekorla 1 saatte geri uyudu.. önceki geceler 2 de 3 de kalkıp 7 de uyuyordu..
Ben wrap sling aldım trendyoldan eggbaby markası. Kumaşı yumuşak ve esnek memnunum. Bebeğim de sevdi slinge koyup ev işi yapabiliyorumKizlar sling yada kanguru kullanan var mi? 45 gunluguz sling zamani gecti mi?birde hangi model ve markadan memnunsunuz?
Aynnen öyle aç diyip mamayı tıkıyor ağzına sonra siginamiyor çocukO zaman siz de; eşinin rahatlığı bebişi huzursuz ediyor
Aynen benim kızda öyleydi kakası kokuyor canim gazla beraber koku dışarı çıkıyor artık tecrübe sahibi oldum duya duyaGünaydın kızlar, iki gündür bebeğimin gazı çok kötü kokuyor ve dün de kakasını yapmadı. Böyle bir şey yaşayan var mı? neden kaynaklanabilir acaba?
Onu yapan cevval ablalar var bende yapamadımWrap sling buna deniyor. Böyle emziren de varmış ama bence nefes alamaz emerse
Baglamak zor degil miWrap sling buna deniyor. Böyle emziren de varmış ama bence nefes alamaz emerse
Gaz sancisimi vsr acabaBugün bir kahve içecek süresi kadar bile uyumadı yarim saat uyusa da kahve içsem dedim uyuyunca yaptım kahvemi yarım kaldı
Çocuğumun gözaltı torbaları oluştu resmen uyuyamamaktan neden bilmiyorum ama
İçinden şema çıktı bakarak bağladım kolay oldu çok zor değil. Benimki tam yemek saati uyanıyodu yemek yiyemiyordum böyle slingle yiyorumBaglamak zor degil mi
Bence evde olduğumuz sürece oluyoBu logusalik ic sıkıntısı ve sendromu ne zaman geçiyor yoruldum artik ic sikilmaalrimdan aglamakli hallerimddn
Evet evdr tekim simdi hava mis disariya bakiyorum sole mis icim sıkılıyo sendede oluyor o zmn ic skintisi ben logussliktan diye düşünüyorum kendiminkini ve dediğinden olablr annemden yeni geldim cumartesi günü eve .. alisamadim dahs bebekli hayata cok zor geliyorBence evde olduğumuz sürece oluyomarkete bile gidemiyorum. Hava soğuk bebekle çıkılmıyor. Haftasonu babasına bırakıyorum site içinde yürüyorum biraz stres sıkıntıyı alıyo