2021 Şubat Anneleri

Sevinirim valla sanki inadına canım tatlı istiyor peynir süt çekiyor bugün 🥺

Güvenilir diye yiyordum ama hiçbir şeye güvenmemek lazım bu dönemde 😞
Ben artık paketli ve doğal olmayan şeyleri yemiyorum. Bu yönüyle iyi aslinda. Ama peynir, yogurt, tereyagi ve ceviz çok büyük kayip benim için...
Ne illet bir şeymiş süt alerjisi ne dokunduğunu da bilemiyorsun. Bir taraftan da her türlü vitamin ve minerale ihtiyaç var. Biz immünoloji uzmanına gitmedik bir süre diyete uygun gidicem bakalım. Çocuk doktorumuzun yönlendirmesi ile hareket edicem.

Kızlar iyi akşamlar, kızım bikaç gündür meme emdikten sonra inanılmaz ıkınıyo hatta kıpkırmızı oluyo suratı Bi anda sürekli ıkınıyo. Kakasında da Bi sıkıntı yok arada gaz da çıkartıyor neden olabilir acaba yaşayan var mı böyle bişi. Eskiden memede uyuyordu şimdi uyanıp ıkınıyo sürekli çok üzülüyorum

Kızlar iyi akşamlar, kızım bikaç gündür meme emdikten sonra inanılmaz ıkınıyo hatta kıpkırmızı oluyo suratı Bi anda sürekli ıkınıyo. Kakasında da Bi sıkıntı yok arada gaz da çıkartıyor neden olabilir acaba yaşayan var mı böyle bişi. Eskiden memede uyuyordu şimdi uyanıp ıkınıyo sürekli çok üzülüyorum
Canım geçmiş oldun benim aklıma gaz geliyor sadece. Yüzü kıpkırmızı oluyorsa ve ıkınıyorsa. Aynı tablo bizde de oluyor çünkü bazı günlerde.

Merhaba kızlar,
Alerji ile başı dertte olan arkadaşlarım, Allah yardımcınız olsun, şifa versin, sabır versin. Cuma günü aylık kontrole gitmiştik biz de. Eşim inmemiş testisten şüphelenip defalarca sormuştu doktorlara daha öncesinde. Biri biraz yukarıda duruyordu. Bu kez doktor çocuk cerrahına yönlendirdi. Yapılan muayene ve ultrason sonucunda oğlumun bir testisinin anne karnında işlevini yitirdiğini öğrendik. Çok kötü oldum, çok ağladım. Ama doktor diğerinin gayet sağlıklı olduğunu ve ilerde çocuk sahibi olmada da herhangi bir sorun yaşamayacağını söyledi. Bugün daha iyiyim. Sünnetle birlikte ameliyatını yaptıracağız. Boyu kilosu gayet iyi. Bu arada bende çok fena kaşıntı var. Bugün cildiyeye gittim. Hamilelik sonrası hormonlar etkisiyle normalmiş.

Ikunması normalmıs bizimki de oyleydı bu ara yapmıyor bagırsaklar duzene girene kadar olurmus

Ben artık paketli ve doğal olmayan şeyleri yemiyorum. Bu yönüyle iyi aslinda. Ama peynir, yogurt, tereyagi ve ceviz çok büyük kayip benim için...
Ne illet bir şeymiş süt alerjisi ne dokunduğunu da bilemiyorsun. Bir taraftan da her türlü vitamin ve minerale ihtiyaç var. Biz immünoloji uzmanına gitmedik bir süre diyete uygun gidicem bakalım. Çocuk doktorumuzun yönlendirmesi ile hareket edicem.
Ceviz de var mı?

Ceviz de yenmeyecekler arasında mı? 🤦🏻‍♀️ Tereyağı ve peynir en büyük darbe bana tabi bir de sütlü tatlılar 😣 Ben de şuan çocuk doktoruyla devam edicem sıkı diyete aldım kendimi. İnşallah rahatlar çocuğum.

BiZde de emdijten snra ıkınma ve kıpkırmızı oluyo ayrıca emdiği sütler çıkıyo ağzından o kdr sıktığı için kendini normalde emip uyuyan çocuk bu ıkınmalar başladıktan snra uykuya da geçemiyor emiyo ıkınıyo ağlıyo tekrar meme istiyo süreç böyle ilerliyo memelerim çatladı artık 🙈🙈 daha 23 günlük 3 ay böyle gidrrse sonumu düşünemiyorum

Merhaba kızlar,
Alerji ile başı dertte olan arkadaşlarım, Allah yardımcınız olsun, şifa versin, sabır versin. Cuma günü aylık kontrole gitmiştik biz de. Eşim inmemiş testisten şüphelenip defalarca sormuştu doktorlara daha öncesinde. Biri biraz yukarıda duruyordu. Bu kez doktor çocuk cerrahına yönlendirdi. Yapılan muayene ve ultrason sonucunda oğlumun bir testisinin anne karnında işlevini yitirdiğini öğrendik. Çok kötü oldum, çok ağladım. Ama doktor diğerinin gayet sağlıklı olduğunu ve ilerde çocuk sahibi olmada da herhangi bir sorun yaşamayacağını söyledi. Bugün daha iyiyim. Sünnetle birlikte ameliyatını yaptıracağız. Boyu kilosu gayet iyi. Bu arada bende çok fena kaşıntı var. Bugün cildiyeye gittim. Hamilelik sonrası hormonlar etkisiyle normalmiş.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ama diğeri işlevini görecekmiş üzme kendini. Çok şükür sağlıklı çocuğun daha ağır sağlık sorunları da olabilirdi. Rabbim hepimizin çocuklarını korusun kollasın inşallah 🤲🏻

Alerji şüphesi olam arkadaşlar bence çocuk doktoru ile zaman kaybetmeyin alerji doktoru edinin kendinize, belkide gereksiz katı diyetten kurtulursunuz, evet bu işi bilen çocuk doktorlarıde var ama çok nadur

Bebişleriniz kafasını rahat döndürmeye başladı mı kızlar.?Yüzükoyun yatırınca sorun yok, kurtarıyor sağ sol yapıyor. Ama sırt üstünde sağa döndüremiyorum, hamileliğimdeki duruşuyla mı alakalı anlamadım gitti. Acele mi ediyorum? 60 günlük oldu bugün.

X