- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
Kendimi okudum sanki sadece 2,5 yaşındaki kızımda da bunda 5-7 arası başlıyor krizler. Sürekli gezinmek istiyor gezerken omzumda uyuyor, bakınmak istiyor şaka gibi koluma yatırsyım basıyor çığlığı.Arkadaşlar benim bebiş 38 günlük bir ay kontrolünde 1.200gr almıştı. Kaka da yapıyor günde 3-4 kez bio-gaia almıştım bitti hatta bugün.. genel durum bu iken akşam 7de bir başlıyor 11e kadar Çılgınca ağlamak... belimde fıtık da var ağrıdan duramıyorum korse takıyorum.. aç mı acaba sorusu gelince kan beynime sıçrıyor babası bana paslıyor... 2 yaşında ki oğlum kıskançlık krizinde onunla da süreç zorluyor. Buna da şükür ama benim pil biterse ne yaparız hiç bilmiyorum ki O da kolik bebekti.. çok zor zamanlar yaşadık tecrübe de yoktu.. ama yine aynı durum ve akşamlar böyle.. gece de ıkınıyor bebiş kalkıyor mutlaka 3 kez gazı çıkmadan uyuyunca kısır döngüye giriyoruz.. var mıdır önerisi olan ♡ hepimize kolaylıklar diliyorum canı gönülden ♡♡
habire beşikten eğil al benimde belim tuttu.
2,5 yaşındaki kızımı bek fıtığı sebebiyle emme aşığı olduğundan aniden 20 aylıkken kesmiştim. Çünkü o kadar çok gece kalkıyordu ki(45 dk bir) mecburen bıraktırmıştım.!zaten 1 ay sonrada hamile kalmıştım.
Ödüm patlıyor belim tekrar tutulacak diye ne yaparımne ederim bilmiyorum. En son tutulduğumda 1 ay kalkamadım yerimden.
emzik vermeyi büyük kızımda da hiç istememiştim ama bunda mecbur kalıyorumx vericem sanırım. Azıcık bi yatıp bakınması lazım Z çünkü kızımla hiç ilgilenemiyorum yüreğim paramparça. Tam oyun oynayacağız diğeri ağlıyor falan kısır döngü. Gerçekten 2 sene sonra herşey öok güzel olacal ama şuan çokkkk çokk hem bedensel hem psikolojik olarak zor . Rabbim kolaylık versin kuzularımızda sağlıklı bi şekilde bu süreci atlatıp kardeşlerine bağlansınlar inş