- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 31
Evet sizde mi ona gidiyorsunuz? Ben memnun kaldım güzel ilgilendi sorduğum sorulara da cevap verdi bilgilendirdi.Ben de erene gidiyorm.nilufer hanimmi doktorunuz
Ben de cok ama.cok.memnun kaldim.ben gecen ayin 25inden beri gtt cok ilgili walla nail bey mama baslatmadi cocugum zayif kaldi cidden nilufer hanim cok icten ve icime sindiEvet sizde mi ona gidiyorsunuz? Ben memnun kaldım güzel ilgilendi sorduğum sorulara da cevap verdi bilgilendirdi.
İlk ishal olduk biz sonra kakası sümüksü yapı aldı. Zaten çok gazı vardı oğlumun. Emerken de deli gibi çırpınıyordu sancıdan. Bugün de kan gördük Kanada ip gibi ince ince.Sizin de mi alerji var? Ne gibi belirtiler var
Yok kan tahlili yaptı kanda enfeksiyona baktı. İsilik yok dicem ama aşırı olmamak kaydıyla küçük sivilceler var yüzümüzde. İlk haftalarında başladı ama bizde sivilceler. Doktorumuz anne karnından sonra vücut alışma evresinde normal bunlar demişti.Enfeksiyon için idrar tahlili mi istedi kan mı? Mukus ve isilik varmıydı sizde de
Bizr doktor ocean vitamin d3 verdi onu kullaniyoruz.Güzel anneler d vitamini olarak aile hekimliğinin verdiğini mi kullanıyorsunuz. İçeriği sıkıntılı imiş sanırım.
Çok şükür temiz çıktı kan tahlilimiz. Doktor bey Ayşe hanımla görüştü telefonda. İnek sütü ürünlerini tamamen kestik ciddi bir diyet yapalım 5 gün cuma tekrar kontrol edelim dedi. Bir de yeni bir mama verdi süt alerjisi içinmiş. Günde 3-4 defa 60-70 cc mama veriyorum ben. Günlük kilo alımı gayet iyi ihtiyaç olmadığı durumda yarıya indirebilirsin dedi doktor. Biz içtiğimiz mamayı kusuyorduk hemen ardından yine acıkıyorduk o yüzden artırmıştım ben günde verdiğim mama miktarını. Şimdi cc değerini biraz düşürüp denicem bakalım yavaş yavaş.Bence kilo alımı iyi canım mama da veriyorsun değil mi? Doktor ne dedi ? İnşallah sonuçlar temiz çıkar bizi de haberdar edersin .
Hangi mamayi verdiler alerji.icin aptamilin var bi mamasi o.muÇok şükür temiz çıktı kan tahlilimiz. Doktor bey Ayşe hanımla görüştü telefonda. İnek sütü ürünlerini tamamen kestik ciddi bir diyet yapalım 5 gün cuma tekrar kontrol edelim dedi. Bir de yeni bir mama verdi süt alerjisi içinmiş. Günde 3-4 defa 60-70 cc mama veriyorum ben. Günlük kilo alımı gayet iyi ihtiyaç olmadığı durumda yarıya indirebilirsin dedi doktor. Biz içtiğimiz mamayı kusuyorduk hemen ardından yine acıkıyorduk o yüzden artırmıştım ben günde verdiğim mama miktarını. Şimdi cc değerini biraz düşürüp denicem bakalım yavaş yavaş.
Onun üstü çıplak benim üstüm çıplak evin koridorunda yürüyerek emzirmeye celismistim almıştı ama bunu yapana kadar saatler geçmişti kaşıkla o yüzden vermiştim resmen kasiga saldırmıştı açlıktan ağlamıştım neden daha önce sagmadim inat ettim memeyi alacak diye dedim ben bunu yaptığımda yaz sonuydu ama hafif terliyorsun bebek kokunu alıyor tenine temas ediyorTen teması nasıl tam olarak sağıp kasıla mi vereyim bende bizim 3. Gun bugun dogru durust emmıyor gece uyku arası veriyorum sadece
Süt alerjisi ise ete kadar herşeyi kesmeniz gerekir, paketli gıda zaten direk kesmelisiniz vücut 2 haftaya ancak kendine geliyor ama bir çay kaşığı kaçamak yapsanız rahatsız ettiği olurFaydalı olmuyor derken süt ürünlerini kessek de düzelmiyor mu ? Ben süt ürünleri ve yumurtayı tamamen kestim bugünden itibaren de başka ne yapmak lazım doktora gidicez zaten ama sizden de fikir alayım. Yani diyet iyi gelmiyomu
Bizimde 49. GünKızlar bugün 48. Günümüzdeyiz. Bu zamanlarda bebeklerimiz göğsünüzü kaş dk emiyor?
Biz mem reddini yeni aşıyoruz ya ne kadar kalması yeterli gelir ben hiç bilmiyorum
Bir göğsmü sağıp veriyorum çok açken emmiyor çnkü yarım saat 1 saat sonra diğer göğsümü emziriyorum.böyle böyle memeye alıştracağım inşallah
Ve bu günlerde uykusu kul uykusna döndü. Saatlerce uyutmaya çalışıyoruz. 5 dk uyuyor.kucakta uyutuyoruz yatağa koyuyoruz uyanıyor.Annemle çıldırmak üzereyiz,aşırı yordu Atak haftası dedikleri zamnda mıyız? Var mı bu durumu yaşayanm ne zamaan geçiyor?
Sende bendensin. Ağlayınca atıyo kucağımaUyumadığı gecelerde öyle yapmak istiyorum ama çocuğuma acıyorum ya tutmayı da bakmayı da bilmiyiror ya ağliyor cocugum
Evet aptamilin verdilerHangi mamayi verdiler alerji.icin aptamilin var bi mamasi o.mu
Et derken dana eti mi yoksa kuzu dana tavuk balık hepsi mi?Süt alerjisi ise ete kadar herşeyi kesmeniz gerekir, paketli gıda zaten direk kesmelisiniz vücut 2 haftaya ancak kendine geliyor ama bir çay kaşığı kaçamak yapsanız rahatsız ettiği olur
Şimdi anladığım kadarıyla sıkı bir diyete girdin. Neler yemeyeceksin canım ve kaç güne erkisini gösterir dedi? Senle birlşkte bende başlamış olurumİlk ishal olduk biz sonra kakası sümüksü yapı aldı. Zaten çok gazı vardı oğlumun. Emerken de deli gibi çırpınıyordu sancıdan. Bugün de kan gördük Kanada ip gibi ince ince.
Yok kan tahlili yaptı kanda enfeksiyona baktı. İsilik yok dicem ama aşırı olmamak kaydıyla küçük sivilceler var yüzümüzde. İlk haftalarında başladı ama bizde sivilceler. Doktorumuz anne karnından sonra vücut alışma evresinde normal bunlar demişti.
Nail bey biraz üstünkörü ilgileniyor bizim ölçümlerimizi bile doğru ölçmemişti. Sağolsun Nilüfer hanım büyük oğlumla ilgili sorularımı bile yanıtladı oraya devam ederiz .Ben de cok ama.cok.memnun kaldim.ben gecen ayin 25inden beri gtt cok ilgili walla nail bey mama baslatmadi cocugum zayif kaldi cidden nilufer hanim cok icten ve icime sindi
Çok şükür zaten bu yaşta bebeklerde o tarz enfeksiyonlar çok nadir görülürmüş sadeceanne sütü aldıkları için. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla zorlanmadan atlatırsınız bu süreci Allah yardımcınız olsunÇok şükür temiz çıktı kan tahlilimiz. Doktor bey Ayşe hanımla görüştü telefonda. İnek sütü ürünlerini tamamen kestik ciddi bir diyet yapalım 5 gün cuma tekrar kontrol edelim dedi. Bir de yeni bir mama verdi süt alerjisi içinmiş. Günde 3-4 defa 60-70 cc mama veriyorum ben. Günlük kilo alımı gayet iyi ihtiyaç olmadığı durumda yarıya indirebilirsin dedi doktor. Biz içtiğimiz mamayı kusuyorduk hemen ardından yine acıkıyorduk o yüzden artırmıştım ben günde verdiğim mama miktarını. Şimdi cc değerini biraz düşürüp denicem bakalım yavaş yavaş.
Bu birazda bebeğinizlia ilgili bir durum daha eti çapraz alerjel, tavuk eti yumurtanın çapraz alerjeni, balık deniz ürünleri olarak ayrı grup, kimisinin bebeği kuzu etine bile tepki verir kimisinin çapraz alerjen olmasına rağmen danakıymayı vücudu tolere eder, çokk biliyorum ki diyet açıp açıp başa döndüğümüz, haa birde Cerrahpaşa bize süt ve yumunta ürünlerini 1 hafta kestirip, 1 hafta sonunda on tane yumurta yememi istemişti şükür tepki vermemiştiEt derken dana eti mi yoksa kuzu dana tavuk balık hepsi mi?
Ben herşeyi kestim süt ürünlerini yumurta ve dana etini. İnşallah işe yarar çok mukuslu kakası yavrumun yaBu birazda bebeğinizlia ilgili bir durum daha eti çapraz alerjel, tavuk eti yumurtanın çapraz alerjeni, balık deniz ürünleri olarak ayrı grup, kimisinin bebeği kuzu etine bile tepki verir kimisinin çapraz alerjen olmasına rağmen danakıymayı vücudu tolere eder, çokk biliyorum ki diyet açıp açıp başa döndüğümüz, haa birde Cerrahpaşa bize süt ve yumunta ürünlerini 1 hafta kestirip, 1 hafta sonunda on tane yumurta yememi istemişti şükür tepki vermemişti
5 gün sonra kontrol edelim dediğine göre etkisini gösterir diye düşünüyorum. Bizde inek sütü diyeti olacak. İlgili tüm ürünler yasak. Ne yiyeceğimi ben de bilmiyorum. İçeriklerini oku dedi doktor. Süt tozu bile olsa yasak.Şimdi anladığım kadarıyla sıkı bir diyete girdin. Neler yemeyeceksin canım ve kaç güne erkisini gösterir dedi? Senle birlşkte bende başlamış olurum
Eğer takviye vitamin alıyorsaniz onun içeriğine da bakın bazıları süt ürünü içerebiliyor.5 gün sonra kontrol edelim dediğine göre etkisini gösterir diye düşünüyorum. Bizde inek sütü diyeti olacak. İlgili tüm ürünler yasak. Ne yiyeceğimi ben de bilmiyorum. İçeriklerini oku dedi doktor. Süt tozu bile olsa yasak.