2021 Şubat Anneleri

gece emzirdikten snra bebişinizin gazını nasıl çıkartıyosunuz? Bnmki sırtını pış pışladığım zaman uyanıyo ve yatağakoyduğumda kendini kasıyo gazını da yapamıyo uykusu bölünüp uyanıyo huysuzlanıyo
Biz hamak aldık e bebekten. Gazını çıkarıp oraya koyup sallayınca uyuyor. Ya da yanıma alıyorum. Bu çok tehlikeli tabi ama uyku sersemi dalıp alıyorum

40 ı çıktıktan sonra uykusu düzelen var mı . Gündüz ve gece tam ters ilerliyor. Gündüz uykusunu gece uyusa bende biraz uykumu alırım . Cocuk gece kuşu resmen. Uykusuzluktan midem bulanıyor artık
Benim kızım 40 dan sonra kudurdu! Akşam 6 dan sabah 7 ye kadar uyumadığı oluyor. Hadi uyumamasına dayandım bir şekilde ama ağlayıp bağırıp duruyor! Eşim gece nöbetteydi çağırdım geldi uyuttu gitti. Ona abartıyorum gibi geliyordu. Bu hafta evde geceleri şok oldu. Sinirim bozuluyor bi saatten sonra diyor. Çok ağlıyor çünkü. Gazdan ama belli

Merhaba kızlar biz hem gecikmiş 1 aylık kontrolümüze yaptırdık hemde kalça ultrasonunu çektirdik. Çok şükür boyu kilosu çok iyi ultrasonu da temiz çıktı. Ama tahmin ettiğim gibi bu oğlum da alerjik çok ciddi Konak ve egzama var dedi bana diyet oğluma da krem verdi Konak için de badem yağı sürün banyodan sonra tarayın dedi. Bide bizim sarılığımız uzamış sarılık olarak geçiyormuş altta bi neden var mı diye baya kan tahlili istedi bizde ilk oğlumda da böyle diye yaptırmadık. Genelde biley çıkmaz biz kontrol amaçlı isteriz dedi yaptırsa mıydılk bilemedim
MaşAllah Paşaya. Ben baya pimpirikliyim yaptırırdım testi sanırım ama ilkinden tecrübelisin o da ayrı konu. İnş çabucak geçer kuzunun sarılığı.

Eğer hızlı ve aktif emiyorsa ve uyuyorsa yeter. Benimki anne delisi benim kucağımda ve mememde gün boyu duruyo 😂
Yok memede çırpınıyor benimki alerjiden muhtemelen . Size maşallah diyim 🧿
MaşAllah Paşaya. Ben baya pimpirikliyim yaptırırdım testi sanırım ama ilkinden tecrübelisin o da ayrı konu. İnş çabucak geçer kuzunun sarılığı.
Bende yaptırcaktım canım ama eşim yaptırtmadı . Oğlum da 2.5 aylıkken normale dönmüştü şimdi çok şükür iyi bişeyi yok

40 ı çıktıktan sonra uykusu düzelen var mı . Gündüz ve gece tam ters ilerliyor. Gündüz uykusunu gece uyusa bende biraz uykumu alırım . Cocuk gece kuşu resmen. Uykusuzluktan midem bulanıyor artık
Bnmde bebis 11 gunluk gunduz guzel uyuyor besledikten sonra gece saat basi kalkiyo kakasini yaparken cok sanci cekiyo yarım saat boyunca .. birde emmesi kuvvetli ama sutu cekemediginddn yarım saat emsede ac kaliyo mecbur sagip veriyorum emzirdikten sonra her uyandiedigimda bu rutin 1 saat 15 dk suruyo perisanim uykusuz yorgun .. gece sutum iyi gelsede benim bebek doymak bilmiyo gunduz hep sut gece 1 2 kez mecbur mama veriyorum acaba mamadanmi ki sancisi çok oluyo genelde gece dahada artiyor bilemedim

Kizlar sizin bebekler ne kdr sut iciyo miktar bilen varsa yardimci olablrmi benmkinin emmesi cok iyi ama daha 11 gunluk sutu tam cekemedigi icin ac kaliyo her emzirmeden sonra.. bende mecbur bi once sagdigim varsa veriyorum emzirmenin uzerine yoksa mecbur mama takviyesi oluyo
60 cc sut iciyo 1 saat sonrs yine acim diye bagiriyo bas bas .
Doktor bile sasirdi nasil yani kusmuyomu dedi yoo dedik 6 gunde 300 gr almis normalmi bu kdr yemesi bole yiyen varmi sukur istahli saglikli ama cokmu yiyo ki merak ettim sizinkiler ne kdr yiyor?? Birde vece veriyorum mamayi genelde kaka sancisifs gece artiyor acaba mama arttiriyomu sanciyi aptamil kullaniyorum ama ???

Kizlar sizin bebekler ne kdr sut iciyo miktar bilen varsa yardimci olablrmi benmkinin emmesi cok iyi ama daha 11 gunluk sutu tam cekemedigi icin ac kaliyo her emzirmeden sonra.. bende mecbur bi once sagdigim varsa veriyorum emzirmenin uzerine yoksa mecbur mama takviyesi oluyo
60 cc sut iciyo 1 saat sonrs yine acim diye bagiriyo bas bas .
Doktor bile sasirdi nasil yani kusmuyomu dedi yoo dedik 6 gunde 300 gr almis normalmi bu kdr yemesi bole yiyen varmi sukur istahli saglikli ama cokmu yiyo ki merak ettim sizinkiler ne kdr yiyor?? Birde vece veriyorum mamayi genelde kaka sancisifs gece artiyor acaba mama arttiriyomu sanciyi aptamil kullaniyorum ama ???
60 ideali ama bazı bebisler çok istiyor ...benim kızımı 60 keserdi oğlan 80 🤭

Gece sabaha kdr kac saat uyuyorsnzz ??
Ben süt sağmaya başladığımdan beri çok iyi uyuyorum, 12 gibi emzirip yatırıyorum ben de uyuyorum 3:30 gibi uyandırıp emzirip tekrar yatıyorum 6:30 gibi ben kalkmıyorum annem kaldırıp sağdığım sütü içiriyor yani 9 a kadar yatmış oluyorum. Bunu yapmaya başladığımdan beri hem sütüm arttı hemde daha mutlu uyanıyorum. Gece uyuması için de aksam üstü uyutmuyorum bebişi

Kızlar bebişlerde gaz problemi ne zaman başlıyor, kızım kaka yaparken ıkınmaya başladı. Gazını çıkartıyor ama kıpkırmızı oluyo, kolik olur diye korkuyorum ileride. 23 günlük şuan

Kilo kısmı zor biraz ben 8 kilo aldım hamilekikte 6sı gitti ama emzirirken sut olsun diye aldım tekrar 3ünü:KK43: 2.hamilelik benim ilkinden 5kilo fazlalık zaten kalmıştı arada kısa zaman var diye dikkat ettim ama emzirirken yemezsem güzel süt olmuyor bende ciddi etkiliyor ne yapmak lazım ki🤨

Kilo kısmı zor biraz ben 8 kilo aldım hamilekikte 6sı gitti ama emzirirken sut olsun diye aldım tekrar 3ünü:KK43: 2.hamilelik benim ilkinden 5kilo fazlalık zaten kalmıştı arada kısa zaman var diye dikkat ettim ama emzirirken yemezsem güzel süt olmuyor bende ciddi etkiliyor ne yapmak lazım ki🤨
8 kilo mu 😱 ben onu ilk 3 ayda almıştım 😁😁😁 ben de 10 kilo verdim 23 günde daha 13 kilom var fazlalık. Diyetisyene sordum sakın diyet yapmayın 6 aydan önce de gelmeyin bana dedi. Komposto içiyorum bende günde 2 litre ama baldan yapıyo annem güzel süt yapıyo, Bi deneyin isterseniz

Bende 12 kilo verdim 8 kaldı . Ama şimdi güzel yiyorum beslenmeden kısmamak lazım. Sıvı alımıda cok önemli.. ben ilk bebegimde cok paniktim ağlasa bende aglRdım stresten uykusuzlktan hep bi korku hep bi stres. Böle olunca bebek daha fazla aglıyor cok etkilenıyor. Şimdi ne kdar aglasada bu bebeğim sakinliğimi koruyom. Cünkü biliyorum ki gececek. Biliyprum ki bu günlerini özleyecem bile..

X