2021 Şubat Anneleri

Ben de alcam o çaydan kaç bardak içiyosunn, humana ve rezene çayı var bide komposto yapuyo annem onları içiyorum. Çok mu olur hepsi üst üste

Kızlar normal doğum yaptım 20 gün oldu bende aşırı terleme var geceleri kalkıp üst değiştiriyorum yorganı kaldırdım pike örtüyorum ama yine terliyorum gece.. böyle olan var mı
Vücudun hamilelikte biriktirdiği suyu atmaya çalışıyor canım çok normal. Bana da oluyor

Kızlar bebeğim bir aylık oldu ilk zamanlar kokmayan dışkısı son birkaç gündür ekşi ekşi çok kötü kokuyor, miktarı da arttı. Daha zor temizleniyor. Bu normal mi? İlk bebeğim bu. Doktora sorduk bekliyoruz.

Aaa ben de sizden mesaj bekliyodm.ise yradimi benm de cok olmasa sa ise yaradi mayya siparisi verdm bakakm o nasl.olcak

Ya sen gozumde ornek annesin onerilerne hastayim cidden benim de stresim azaldikca bebek de gevsedi

Arkadaşlar kontrolumuz vardı bugün 45 günlük oğlum ve bal abimiz 23 aylık. Kalça ultrasonu çektirdik normal çıktı şükür. Kilo alımı iyi 1.600 gr almış. Buraya da çok yazdım sordum denk gelmiş olabilirsiniz. Akşam saatlerinde başlayan ekstra aglama seansları kolik lafını ne kadar uzak tutsam da biraz öyle gibi... beslenmeye dikkat et dedi dr diyet vermiyorum ama et hayvansal ağırlıklı beslenme tahini yumurtayı azaltmayı önerdi. Benim en çok tükettiğim şey kahvaltıda tahin pekmez yumurta bağırsak florası için bio gaia 6 damla. 3 kez de nurse harveys damla yazdı. Burada az önce okudumdamla değil şurup olan daha etkili diye bilemiyorum onu ne alsam.. akşamları bir süre daha devam eder dedi diğer oğlumda da 3.5 ay devam etmişti. Anne beslenmesi bebeğin bağırsak florası bertaraf edilirse son neden alerji olabilir ona en son 4.ayda bakarız devam ederse şikayetler dedi.
Gelelim 23.aylik oğluma 2 azı dişi çıkıyor huzursuz bu ara hayır deme reddetme olacak sabır ve en önemlisi kurallar ve hayırı öğrenmesi dedi. Kardeşi ile ortak yapın yapabildiğiniz herseyi olmuyorsa mutlaka belli bir saatte hergun sadece onunla oynayın ve ikisi için de hep aynı saat olsun olabiliyor ise hersey dedi.
Özetle böyle uyuyup stresi azaltmak yürümek cok iyi gelir dedi bencede öyle ama yapabilene tabi:)
2 yas için adeda 3 seri kitabını bitirdik konuşma yok diye üzülüyordum erken daha okumaya devam dedi..
Bizden böyle güzel sağlıklı gazsız bol uykulu günler hepimize..♡♡♡

Oğlumda kanlı kaka yoktu. Benekler başta normaldi sonra yaygın kırmızılıklara dönüştü. Başta doktor bize dediği gibi size de isilik diyebilir ama iyi takip edin sonradan inşallah egzamaya dönüşmez.

Ben de alcam o çaydan kaç bardak içiyosunn, humana ve rezene çayı var bide komposto yapuyo annem onları içiyorum. Çok mu olur hepsi üst üste
Diğerlerini bırak sadece momstok iç yemeklerden sonra gğnde 3 kere ceviz ve hurmayla ye ve en fazla 2 saatte bir ya emzir ya süt sağ. 1 hafta sonra farkı görürsün

Aaa ben de sizden mesaj bekliyodm.ise yradimi benm de cok olmasa sa ise yaradi mayya siparisi verdm bakakm o nasl.olcak
Valla yaradı maşallah minnoş iyi kilo alıyo he hiç sağmadım çünkü biliyosundur benim bebek kucaktan inmiyo o yüzden sağma fırsatım olmuyo ama saat başı emiyo ve doyuyo

Ya isilik gibi değil şuan büyüdü kızarıkliklar çünkü ama goturcem bi esimin izin gununde insallah cnm ya

Bebeğinde alerji çıkan arkadaşlar kan tahlilinde hangi değerler yüksek çıktı? Gastroentolojiye gidenlerde ne gibi belirtiler oldu?

Valla yaradı maşallah minnoş iyi kilo alıyo he hiç sağmadım çünkü biliyosundur benim bebek kucaktan inmiyo o yüzden sağma fırsatım olmuyo ama saat başı emiyo ve doyuyo

Ben duzenli icmedm.masallah ama gece de sk emzriiyomsnz
Ben de mayayi duzenli kullanip duzenlj sagim yapicam.insallah siz etkiyi ne zaman gormeye basladnz

Bebek kolay uyusun die taktigi.olan anneler varmi
Benmki disari cknca uyuyo ama malum hava soguk cikamiyorm mahfoldum

Bebek kolay uyusun die taktigi.olan anneler varmi
Benmki disari cknca uyuyo ama malum hava soguk cikamiyorm mahfoldum
Aspiratörü açıp sırtını kendi göğsüme dayıyorum sağ sol sallanıyorum veya tam tersi tutup kafasını elimin içine koyuyorum sağ sol sallıyorum. Ağlıyorsa yine de asansör hareketi yani o kucağımdayken squat yapıyorum. Yoruluyorum ama işe yarıyor

Çarşamba günü 6. Haftaya girdik. O günden beri günlerimiz zehir oldu. Doğduğundan beri kakasız bezini almazdım. Çarşambadan beri kaka yapamıyor. Gaz zaten hak getire. 2 saatte hatta 3 saatte bir kendi ağlardı meme isterdi şimdi sürekli meme istiyor. Uykuları derin değil.
Nedenini şuna bağlıyorum.
Kolik genellikle doğumdan sonra 2-4 hafta arasında başlar ve 6-8 haftada pik yapar.

Bizim de zor geçiyor bu saatler ne yapsam alternatif bilemiyorum artık sürekli kucak yıpratıyor insanı

Şu an aralaro 3.5 yaş aklı olan 2. Çocuğu yapmaz modundayım, bizi gören bırak çocuk yapmayı evlenmekten korkar
Hahah deme öyle yaa :)
Kızlar normal doğum yaptım 20 gün oldu bende aşırı terleme var geceleri kalkıp üst değiştiriyorum yorganı kaldırdım pike örtüyorum ama yine terliyorum gece.. böyle olan var mı
Ben de aynııı kan ter içindeyim

Ben duzenli icmedm.masallah ama gece de sk emzriiyomsnz
Ben de mayayi duzenli kullanip duzenlj sagim yapicam.insallah siz etkiyi ne zaman gormeye basladnz
Benim bebek kucaktan inmediği için değil sağım tuvalete bile gidemiyorum 45dk-1saatte bir emziriyorum her emzirme seansı da min 40dk sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…