- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Ben de alcam o çaydan kaç bardak içiyosunn, humana ve rezene çayı var bide komposto yapuyo annem onları içiyorum. Çok mu olur hepsi üst üsteKızlar benim bebeğim ilk 10 gğn hiç kilo almadı sütüm hiç gelmedi emmeyi seven bi bebekti. Şimdi kilo alımı çok iyi sütümü artıran şey momstok anne çayı oldu. Öneririm size onu. Bir de gaz ilacı için gripe water aldık onu deniycem.
Vücudun hamilelikte biriktirdiği suyu atmaya çalışıyor canım çok normal. Bana da oluyorKızlar normal doğum yaptım 20 gün oldu bende aşırı terleme var geceleri kalkıp üst değiştiriyorum yorganı kaldırdım pike örtüyorum ama yine terliyorum gece.. böyle olan var mı
Kızlar benim bebeğim ilk 10 gğn hiç kilo almadı sütüm hiç gelmedi emmeyi seven bi bebekti. Şimdi kilo alımı çok iyi sütümü artıran şey momstok anne çayı oldu. Öneririm size onu. Bir de gaz ilacı için gripe water aldık onu deniycem.
Doktoruna danışarak mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin. Banyo rahatlatır banyo yaptırabilirsiniz. Popo altına karnına şu kiraz çekirdeği bantları dan koyabılırrsın. Ben termosla yaptım. Ilığa yakın sıcaklıkta termos anakucağına koydum. Battaniyeye sarılı bebişi de üzerine koydum. Kaka yaptı gevşeyip. İlk bebekte kaygılı oluyoruz, olunuyor ve bu stresi bebek de hissediyor, olabildiğince sakin kalmaya çalışman, paniklememen lazım. Beslenme aralığını açmaya çalış, yoksa gaz kaçınılmaz olur. Emziğe olumlu bakıyorsan emzik kullan, emme refleksini oyalamak için.
Alttan bakmıyor dikisine bakıyor sadeceKızlar sezeryan doğum sonrası kadın doğum kontrolünde doktor nasıl muayene yapıyor? Alttan muayene yapmıyor di mi?
Oğlumda kanlı kaka yoktu. Benekler başta normaldi sonra yaygın kırmızılıklara dönüştü. Başta doktor bize dediği gibi size de isilik diyebilir ama iyi takip edin sonradan inşallah egzamaya dönüşmez.Kızlar bebeğinizin alerjik oldugu bitek kanli kakadanmi anlasiliyor benim.kizimin yuzu kulaklari hatta vucuduna vurmaya basladi kizarikliklar. Var acaba buda alerji belirtisimi doktora goturmelimiyim ev sicak degil ve kat kat giydiren bir anne degilim oglumu yazın doğum yaptim bi kere isilik olmadi ama kizin günden gune artan ve yayilan kirmizi benekleri oluyor
Diğerlerini bırak sadece momstok iç yemeklerden sonra gğnde 3 kere ceviz ve hurmayla ye ve en fazla 2 saatte bir ya emzir ya süt sağ. 1 hafta sonra farkı görürsünBen de alcam o çaydan kaç bardak içiyosunn, humana ve rezene çayı var bide komposto yapuyo annem onları içiyorum. Çok mu olur hepsi üst üste
Valla yaradı maşallah minnoş iyi kilo alıyo he hiç sağmadım çünkü biliyosundur benim bebek kucaktan inmiyoAaa ben de sizden mesaj bekliyodm.ise yradimi benm de cok olmasa sa ise yaradi mayya siparisi verdm bakakm o nasl.olcak
Normal bu durum, hamileyken oluşan ödemi atiyor vücudumuz.Kızlar normal doğum yaptım 20 gün oldu bende aşırı terleme var geceleri kalkıp üst değiştiriyorum yorganı kaldırdım pike örtüyorum ama yine terliyorum gece.. böyle olan var mı
Oğlumda kanlı kaka yoktu. Benekler başta normaldi sonra yaygın kırmızılıklara dönüştü. Başta doktor bize dediği gibi size de isilik diyebilir ama iyi takip edin sonradan inşallah egzamaya dönüşmez.
Valla yaradı maşallah minnoş iyi kilo alıyo he hiç sağmadım çünkü biliyosundur benim bebek kucaktan inmiyoo yüzden sağma fırsatım olmuyo ama saat başı emiyo ve doyuyo
Aspiratörü açıp sırtını kendi göğsüme dayıyorum sağ sol sallanıyorum veya tam tersi tutup kafasını elimin içine koyuyorum sağ sol sallıyorum. Ağlıyorsa yine de asansör hareketi yani o kucağımdayken squat yapıyorum. Yoruluyorum ama işe yarıyorBebek kolay uyusun die taktigi.olan anneler varmi
Benmki disari cknca uyuyo ama malum hava soguk cikamiyorm mahfoldum
Bizim de zor geçiyor bu saatler ne yapsam alternatif bilemiyorum artık sürekli kucak yıpratıyor insanıÇarşamba günü 6. Haftaya girdik. O günden beri günlerimiz zehir oldu.Doğduğundan beri kakasız bezini almazdım. Çarşambadan beri kaka yapamıyor. Gaz zaten hak getire. 2 saatte hatta 3 saatte bir kendi ağlardı meme isterdi şimdi sürekli meme istiyor. Uykuları derin değil.
Nedenini şuna bağlıyorum.
Kolik genellikle doğumdan sonra 2-4 hafta arasında başlar ve 6-8 haftada pik yapar.
Hahah deme öyle yaa :)Şu an aralaro 3.5 yaş aklı olan 2. Çocuğu yapmaz modundayım, bizi gören bırak çocuk yapmayı evlenmekten korkar
Ben de aynııı kan ter içindeyimKızlar normal doğum yaptım 20 gün oldu bende aşırı terleme var geceleri kalkıp üst değiştiriyorum yorganı kaldırdım pike örtüyorum ama yine terliyorum gece.. böyle olan var mı
Benim bebek kucaktan inmediği için değil sağım tuvalete bile gidemiyorumBen duzenli icmedm.masallah ama gece de sk emzriiyomsnz
Ben de mayayi duzenli kullanip duzenlj sagim yapicam.insallah siz etkiyi ne zaman gormeye basladnz