Durmuyoki kimsede bi babasında duruyo o zaptedebiliyo ama yazık o da işe gidiyo dün sabah 9 dan beri kucağımda gece hele hiç susmadı kollarım başım göğüs uçlarım mahvoldu ne uyku var ne dinlenme. Sürekli zıplatıyorum bitiğim artıkİlk oğlum o kadar zor bir bebekti ve tek yardımcım bu çoçuk aç sütün yetmiyor diye başımı yiyen 3/4 gündi bir oğlumu yıkamaya gelen babannemizdi nasıl içime işlediyse şu an sütüm olduğu halde ağlayınva çoçuk aç ğaliba diyorum, sadece gögüste uyuyan bıraktığın an biyeri kırılmışcasına ağlayan bir bebekti mamayı içirip biberonu yıkayamıp komşumdan yıkamasını istemişliğim var kucağımda çığlık kıyamet ağladığı için, eşim gelirdi hoşgeldin demeden direk kucağına verirdim, çok zor zamandı ama geçiyor ve sen uyuduğunda bile özlüyorsun, yardım alabilecğğin kimse varsa muhakkak al baş etmeye çalışma, bak o huysuz beni bitiren çocuk abi oldu
Canım biz de bu gece tartıştık. Çocukta alerji sayılacak bir durum yok. Kaldı ki ben doktora da sormuştum dikkat etmem gereken bi yiyecek olup olmadığını. Bu gece biraz ağladı onu kahvaltıda yediğim minicik peynire bağladı. Pisboğazlığım yüzünden çocuk acı çekiyormuş. O kadar sinirlendim ki alıp başımı gidecek hale geldim. Bi yandan göğüs ağrım bi yandan bu sözler...Ya arkadaşlar konudan bağımsız bişey sorcam. İlk çocuğum. Babasını bildiğiniz kesicem artık sabrım kalmadı. Aşırı düşkün çocuğa. En ufak ağlamasında panikliyor. Sürekli beni suçluyor. 40 gündür kendimi sadece bakıcı gibi hissediyorum onun gözünde. Akşam bu çocuğa bişey olursa gözüme gözükme dedi çıldırdım. Kimi neyle tehdit ediyor.
Sormak istediğim ilk çocuk olup eşi böyle davranan var mı? Normal mi? Çocuk büyüdükçe geçecek mi?
Benim bebeğim sarılıktan iki gün yattı hastanede. Bu onda travma yarattı. Geçen gaz yüzünden acile götürdük. Yine çocuğu elimizden alacaklar diye beynimi kemirdi.
Çocuk bi yandan bu bi yandan vallahi çıldırcam.
Aynı durumdayız bizim ikimci cocuk ilkindede öyleydi. Şimdide üç aylık olsun bi deyip duruo. Odayı bile ayırdık gece salonda yatıyor o. Koronada dolayı hamileyken böleydik devam ediıoz yine . İşide biraz zor diye ilk bi kaç ay böle olmasına durumun izin verdim . Ama baska babalar gibi bakamıyor kesin demeyin. Bastan nasıl alıştırırsanız. Ben bu bebegim banyosunuda babaya devredecem . Yemeginiyle de ilgilendirecem. Yoköyle rahatlıkBenim bebeğim 1 aylık oldu daha kucağına almadı. Korkuyormuş bişey olacak diye. Ben de buna takığım mesela. Sadece benim çocuğum sanki. İşten geliyo uzaktan bakıyo o kadar
Benim 3.cocuk eşim hepsinde öyleydi halen öyle. tek Bi yardımı bile yok. Doğru düzgün kucağına bile alamıyor, korkuyormuş!! Ama sorsan ondan iyi baba yok. Bi hasta olsalar burnumdan getiriyor. Sinir oluyorumYa arkadaşlar konudan bağımsız bişey sorcam. İlk çocuğum. Babasını bildiğiniz kesicem artık sabrım kalmadı. Aşırı düşkün çocuğa. En ufak ağlamasında panikliyor. Sürekli beni suçluyor. 40 gündür kendimi sadece bakıcı gibi hissediyorum onun gözünde. Akşam bu çocuğa bişey olursa gözüme gözükme dedi çıldırdım. Kimi neyle tehdit ediyor.
Sormak istediğim ilk çocuk olup eşi böyle davranan var mı? Normal mi? Çocuk büyüdükçe geçecek mi?
Benim bebeğim sarılıktan iki gün yattı hastanede. Bu onda travma yarattı. Geçen gaz yüzünden acile götürdük. Yine çocuğu elimizden alacaklar diye beynimi kemirdi.
Çocuk bi yandan bu bi yandan vallahi çıldırcam.
Sağol valla, maalesef çözüm bulamadım annanesi kardeşine zarar vermediğin içim sana oyuncak alacağım dedi biraz etki etti ama fatda etmedi, dün benim dikiş yerime bebeğede havuçla vurduGeçmiş olsun, Rabbim korumuşAyh kuzular ya, benimki de öyle küçük anne gibi peşinde, bir şey yedirecek diye ödüm kopuyor ya. Severken can acımaya başladı cadı sen demiştin Di mi bu durumu geçenlerde, bir çözüm bulabildin mi?
Tek diyebildiğim bu bi süreç geçecekDurmuyoki kimsede bi babasında duruyo o zaptedebiliyo ama yazık o da işe gidiyo dün sabah 9 dan beri kucağımda gece hele hiç susmadı kollarım başım göğüs uçlarım mahvoldu ne uyku var ne dinlenme. Sürekli zıplatıyorum bitiğim artık
Aynen. Çıkıp gidecek hale geliyorum.Canım biz de bu gece tartıştık. Çocukta alerji sayılacak bir durum yok. Kaldı ki ben doktora da sormuştum dikkat etmem gereken bi yiyecek olup olmadığını. Bu gece biraz ağladı onu kahvaltıda yediğim minicik peynire bağladı. Pisboğazlığım yüzünden çocuk acı çekiyormuş. O kadar sinirlendim ki alıp başımı gidecek hale geldim. Bi yandan göğüs ağrım bi yandan bu sözler...
Canım kilo sağlık göstergesi değil. Hem doktor normal demiş. Sağlıklıysa üzme kendini. Her insan birbiriyle aynı değilki yapısı böyledir belki1 aylık bebekler 2 aylık yanlis yazmışım
Hiç üzülme 3400 doğan bebeğim 1 aylıkken 3770 çıktı çünkü işk hafta hiç kilo alamamıştı sütüm gelmemişti. Neden takıyosun bebek sağlıklıysa gerisi boş alır o bundan sonra hızlaKizlar merhaba. Biz bugün 1 aylık olduk, 3200 doğdu kizim hastaneden 3000ayrildik bugün tartildildik 3700 geldi , çok üzüldümmoralim çok bozuk , doktor normal dedi ama ben çok taktım, yorumları okudum buradaki 2 aylık bebislerin hepsi 4 kilo ustunde dunden beri uzuntuden sütüm azaldı çok mutsuzum
Bizim de odalar ayrı doğumdan beri. Şimdi annem var diye rahat takılıyo bence. Annemi bi 10 güne evine götürcem. Arabayla benim götürmem gerekiyor eşim sadece pazar izinli onda da yasak var. Haftaiçi de eve 20:30da geliyo 21:00de yasak başlıyo. Bebekle gidip annemi bırakıp gelicem. Ama nasıl dönücem düşünüyorum. Kağıthaneden tuzlaya istanbul trafiğinde bebek ve ben tek olucaz. Böyle yola çıkan oldu mu?Aynı durumdayız bizim ikimci cocuk ilkindede öyleydi. Şimdide üç aylık olsun bi deyip duruo. Odayı bile ayırdık gece salonda yatıyor o. Koronada dolayı hamileyken böleydik devam ediıoz yine . İşide biraz zor diye ilk bi kaç ay böle olmasına durumun izin verdim . Ama baska babalar gibi bakamıyor kesin demeyin. Bastan nasıl alıştırırsanız. Ben bu bebegim banyosunuda babaya devredecem . Yemeginiyle de ilgilendirecem. Yoköyle rahatlık
Aaa niye üzülüyorsun, bizde 20 günlük olduk 3200 Dü doğumda sonrasında 3000, dün 3650 çıktı. Doktor normal dedi ben de hiç takmadım, önemli olan sağlıklı olmasıKizlar merhaba. Biz bugün 1 aylık olduk, 3200 doğdu kizim hastaneden 3000ayrildik bugün tartildildik 3700 geldi , çok üzüldümmoralim çok bozuk , doktor normal dedi ama ben çok taktım, yorumları okudum buradaki 2 aylık bebislerin hepsi 4 kilo ustunde dunden beri uzuntuden sütüm azaldı çok mutsuzum
Normale dönmesi ne kadr sürüyo ki çok can sıkıcı bi duruma döndü bizdeDoğum sonrası bi hormon azalıp biri artıyormuş
Kaynamış suyun içine koyuyorum ılınınca içiriyorum benKızlar selam bugun sabah emzirirken diğer mememi de sağdım, küçük şişeyle yarım şişeden fazla süt çıktı onu da üstüne içirdim kızıma . Doğru mu yapıyorım. Bide mesela sütü sağdım dolaba koydum çıkarınca nasıl ısıtıcam onu
Ben ilaçsız geçiremedim. Kızımın poposu uygun bez bulamadığım için hep kızarıktı. Artık ciddi pişik oldu. 3 gündür pişik. Sudokrem, mustela, bepanthol, istemeyerekte olsa talk pudra denedim hiç azalmadı. Onlar pişik oluşmadan önce etkili bence. Hametan ve travazol krem sürdüm, sürer sürmez çocuğun sesi bile değişti çok rahatladı. Lavaboda poposunu, genital bölgesini iyice yıkıyorum her seferinde. Ama her seferinde sabun, şampuan kullanmayın. Sonuçta kendi tuvaletimizde de sabun kullanmıyoruz. Gece uyumadan önce ya da poposunu havalandırırken idrarını yaparsa sırtına filan bulaşırsa kullanıyorum. Sonra iyice kurutuyorum, bezini biraz açıkta bırakıyorum ve bu kremleri kullanıyorum. 1 gün uygulamama rağmen baya azaldı pişiği ve çocuğum ağlamıyor rahatladı en önemlisi.Kızlar bebeğimin poposu pişik olmuş geç saatte farkettim, mustela pişik önleyici krem ve pudra var sadece evde pişik kremi yok. Alternatif öneriniz var mı kıpkırmızı olmuş sürekli ağlıyo( pişik önleyici di sürmeye devam mı edeyim pudra mı süreyim yarına kadar yada evde sürülecek doğal bişi var mı
Yok daha taktırmadım canım önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum kendimle daha ilgilenemedimÜmraniye tarafı uzak olur bize bu hafta Ayşe hanımla bi şansımızı deneyelim bakalım hoşuma gitmezse değiştiririz