- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
Aman uyusunda nasıl uyursa uyusun raddesine herkes gelmiyor canım. O yüzden seni en iyi anlayanlardan biri benim. Senin anlattığın “hiç uyumuyor” ile başka bir bebeğin “hiç uyumuyor”u çok farklı. Yani hiç öyle süsleyip püsleyemeyeceğim ama uykusuz,gazlı,ağlayan bebekler anasını ağlatıyor insanın kaba tabirle. Sen sabret en kötü 4.ayı bekle o zamana bile kalmaz düzelir. Sadece gece çok sık emmek için uyanır ona da bi hal çaresi düşünürsün biraz büyüsün annesi. Uyku düzeni oluşunca ve sen Bi kaç saat uyuduğunda bile sana iyi geleceği için takmazsın sık uyanmasını. En doğal emzik anne memesi. Hastanede emzirme odasında denk geldiğim annelerin bebekleri emmek istemiyor ya da memeyi tutamıyor ağlıyordu. Anne üzgün perişan bebek desen öyle. Sen kendini telkin et ki bebeğin emme sorunu yaşamıyor ve seninle rahatlıyor. Sabret canım, burda bir arkadaşın dediği gibi bebekliği zor geçenin çocukluğu daha iyi olur diye. Gerçekten benim büyük oğlum bebekken çok çektirdi(çok çektirme; sıfır uyku,sabahlara kadar sürekli ağlama, saatlerce aç kalmam,tuvalet ihtiyacımı gidermek için eşimi işten çağırma,gibi gibi:) ) .İstiyo o zaman da uykuya dalamıyo. Ah hepimiz lohusayız burda ama yine de çok fazla halden anlamayıp can acıtabiliyoruz değil mi
ama şimdi pamuk gibi. Benim elim ayağım. Gözümde hüznümü babasından önce anlayanım. Değişik bir şey giydiğimde iltifat edenim