• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak-Şubat-Mart Anneleri🌺🌺

Esrasvn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
2.189
2.126
133
Herkese Merhaba Arkadaşlar 13 aylık oğlum var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim biraz duygusallık, biraz tedirginlik yaşıyorum burda birbirimize destek oluruz diye düşündüm varmı hamileliğinin başında olan başka arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik doktor kontrolleriniz ne zaman ne durumdasınız? 🤗🤗☺️

Merhaba ben de benzer durumdayım 14 aylık oğlum var 7+3 hamileyim. Emzirmeyi kesmem gerektiğini söyledi dr ama oğlum biberon almıyor bilemiyorum nasıl olacak:(

Herkese Merhaba Arkadaşlar 13 aylık oğlum var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim biraz duygusallık, biraz tedirginlik yaşıyorum burda birbirimize destek oluruz diye düşündüm varmı hamileliğinin başında olan başka arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik doktor kontrolleriniz ne zaman ne durumdasınız? 🤗🤗
Merhaba bende on haftalık hamileyim çok bulantım kusmam var iştah sıfır vücudum dokuluyo yinede bebeyimi seviyorum hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah 💓😃

Merhaba bende on haftalık hamileyim çok bulantım kusmam var iştah sıfır vücudum dokuluyo yinede bebeyimi seviyorum hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah 💓😃

Hayirli olsun cnm inşallah sağlıkla kavuşuruz ☺️ benimde bulantılarım başladı 2 gündür agzimin tadi kalmadi ama bunada şükur 🤗

Hayirli olsun cnm inşallah sağlıkla kavuşuruz ☺ benimde bulantılarım başladı 2 gündür agzimin tadi kalmadi ama bunada şükur 🤗
Yeni başlamış çok zorr gerçekten artık ağlıyorum sinirden kusarken esimide perişan ettim bulantin azken bol ye sonradan hepsi kesiliyo yiyemiyorsun

Ben varım.. 3 yaşında da bir oğlum var. Çalışıyorum da..
Bulantım olmadı pek ama, çok uyku veriyor. Kendimi çok halsiz hissediyorum.. sıcaklar da fena bizim buralarda.. eşim, annem destek oluyorlar. Onlar da olmasa halim dumandı..

Ben varım.. 3 yaşında da bir oğlum var. Çalışıyorum da..
Bulantım olmadı pek ama, çok uyku veriyor. Kendimi çok halsiz hissediyorum.. sıcaklar da fena bizim buralarda.. eşim, annem destek oluyorlar. Onlar da olmasa halim dumandı..
Hayırlı olsun canım oncelikle kusma bulantı en kötüsü canım Allah kimseye vermesin 😂

Hayırlı olsun canım oncelikle kusma bulantı en kötüsü canım Allah kimseye vermesin 😂
Oğluma hamileyken bulantılıydım ben de.. Allah acıdı bana diyorum. En azından pişirebiliyorum yemeğimi..

Oğluma hamileyken bulantılıydım ben de.. Allah acıdı bana diyorum. En azından pişirebiliyorum yemeğimi..
Maşallah 😍 daim olsun inşallah değecek biliyom ama ölü gibiyim esimide perişan ediyom sofra kurup topluyo etrafımda bir lokma yiyeyim diye fir donuyo ama ne fayda

Maşallah 😍 daim olsun inşallah değecek biliyom ama ölü gibiyim esimide perişan ediyom sofra kurup topluyo etrafımda bir lokma yiyeyim diye fir donuyo ama ne fayda
Geçecek, ya da şiddeti azalacak.. kaç haftalıksınız şu an?

Cok yakınız.. simdi farkettim cnm..

Yok canım bir oğlum 9 biri yedi adında üç olsun son olsun dedim hayirlisi ile
Allah bağışlasın. Süper.. Büyük aileleri cok severim.. Benim yaşim 31 olacak.. Allah nasip etsin, dogurayim. Defteri kapatırım artık.. yas ilerledikce sorunlar artıyor..
Sen kaç yaşındasın?

selam kizlar bende 7. haftama girdim ve herkese hayırlı olsun diyorum. Benim yasadiklarima gelince çok şükür bulantı yok ama kasik ağrım var. Bu sabah hafif pembe bir akıntı gordm telaşlandım.
lekelenme veya kasik agrisi yasayan varmi? sanki adet olcakmism gibi ara sıra giriyor.

Allah bağışlasın. Süper.. Büyük aileleri cok severim.. Benim yaşim 31 olacak.. Allah nasip etsin, dogurayim. Defteri kapatırım artık.. yas ilerledikce sorunlar artıyor..
Sen kaç yaşındasın?
Ben 27 canım erken yaşta evlendim aynen inşallah 😁 bende kapaticam

selam kizlar bende 7. haftama girdim ve herkese hayırlı olsun diyorum. Benim yasadiklarima gelince çok şükür bulantı yok ama kasik ağrım var. Bu sabah hafif pembe bir akıntı gordm telaşlandım.
lekelenme veya kasik agrisi yasayan varmi? sanki adet olcakmism gibi ara sıra giriyor.

Doktora gozuktunmmu cnm bel agrinnl coksa ve lekelenmen varsa hemen git sana fitil.verirler

Back