Canım transfer oldunmu? İnşallah güzel haberler alırsın
Çok üzüldüm canım demekki vakti değilmiş İnşallah bir dahaki denemen pozitif olur. Rabbim gönlüne göre versin. Kaçıncı gün embriyosuydu?Evet oldum ama maalesef iyi haber alamadım. Negatif olduUmarım diğer denememiz de olumlu sonuç alabiliriz
Amin amin hepimizin inşallah. 5.gün embriyosuydu ama kısmet olmadı,Çok üzüldüm canım demekki vakti değilmiş İnşallah bir dahaki denemen pozitif olur. Rabbim gönlüne göre versin. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Caniim benimde ilk kontrolum adetin 4.gunu cuma gunuuBenim de martta olacak sanırım. Cuma günü doktora gideceğim. Rahmi hazırlayacakmışız. Sizin süreç nasıl ilerliyor
Canim gittin mi kontrole dunBenim de martta olacak sanırım. Cuma günü doktora gideceğim. Rahmi hazırlayacakmışız. Sizin süreç nasıl ilerliyor
İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana kucağına almak nasip olur herşey mükemmel şekilde yolunda gitsin kavuş bebeğineMerhaba arkadaşlar nihayet bugün Rabbim nasip ederse transfer olacağım. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah, bu mübarek ayda bana ve tüm isteyenlere hamile kalıp kucağımıza almayı nasip etsin ❤
Amin İnşallah canım. Çok çok sağol kuzum ❤İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana kucağına almak nasip olur herşey mükemmel şekilde yolunda gitsin kavuş bebeğine
Prednol kaç mg olarak aldınHayırlı olsun İnşallah sım sıkı tutunsun minnoşun. Benim transfer ne zaman daha belli değil Rabbim nasib ederse şubat sonu ya da mart sonu olacak. Adetimin ikinci günü femara kullanmaya başlayacağım gerekirse gonal f yumurta geliştikten sonra çatlatma iğnesi vurulacağım. Progestan kullanmadım ama ilk transferim de doğal siklustu transferden 2-3 gün önce duphaston estrofem, prednol, tetrodoks kullanmaya başlayıp transferden 3 gün sonra tetrodoksu 10 gün sonra prednolu bırakmıştım. Sadece progestan mı kullanıyorsun?
embriyo glue ile transfer yapıp sonuç yazan birilerine denk gelmek istiyorum ben de :)Kizlar hamile kalan var mı embriyo glue ile
Ben embriyo glue kullanmadım ama pgt yapıldı embriyolarima şişli memorialde tedavi gördüm şuan 8 haftalık hamileyim Rabbim herkese yardım etsin inş bence doğru hastane çok önemli bunu 4 tüp bebek deneyimimde gördüm ercan bastu bir tane embriyoya bile pgt yapmadı ve tutmadı embriyolar isim veriyorum çünkü gerçekten acıbadem hastanesi doktorları çok havalı ama hiç bilgilendirmediler ilaç i nasıl kullanacağım anlattı ama şu koşullarda saklansin denmedi sonra doktor iki tane kaliteli embriyo kullanmamıza rağmen niye tutmuyor diye 3 transferde gözetim altında tutalım dedi ama hiç pgt yapilmali acaba evet 5 aa kalite ama kromozomlar nasıl demedi şükür şişli memorial ve doktorları kurtarıcım olduembriyo glue ile transfer yapıp sonuç yazan birilerine denk gelmek istiyorum ben de :)
Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz ve bebişinizi kucağınıza alırsınız. Ben de Şişli Memorial' de tüplerimi aldırmıştım. O hastane ile anlaşmalı doktorların merkezindeyim şu an. 3. kez artık son kalan dondurulmuş çift embriyo transferi olacağım nisan ayı içinde. Doğru hastane tabi önemli. Laboratuvar ve embriyolagların kesinlikle çok iyi olması gerekiyor. Acıbadem benim de canımı yaktı ama o konulara hiç girmeyeyim. Benim 6AA embriyo transferim pozitifle sonuçlanmıştı ama maalesef umduğumuz gibi olmadı. Hepimiz için hayırlısı olsun. Zor süreçler.Ben embriyo glue kullanmadım ama pgt yapıldı embriyolarima şişli memorialde tedavi gördüm şuan 8 haftalık hamileyim Rabbim herkese yardım etsin inş bence doğru hastane çok önemli bunu 4 tüp bebek deneyimimde gördüm ercan bastu bir tane embriyoya bile pgt yapmadı ve tutmadı embriyolar isim veriyorum çünkü gerçekten acıbadem hastanesi doktorları çok havalı ama hiç bilgilendirmediler ilaç i nasıl kullanacağım anlattı ama şu koşullarda saklansin denmedi sonra doktor iki tane kaliteli embriyo kullanmamıza rağmen niye tutmuyor diye 3 transferde gözetim altında tutalım dedi ama hiç pgt yapilmali acaba evet 5 aa kalite ama kromozomlar nasıl demedi şükür şişli memorial ve doktorları kurtarıcım oldu
Ah ne kadar güzel. Maşallah.Ben kaldım bebeğim 4 aylik oldu bile darısı isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?