2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Merhaba acaba kaç embriyo gönderdiniz, kaçı sağlıklı geldi.Benzer şeyler yaşıyorum şu anda çok kararsızım genetik konusunda, bizde sendrom yoktu tekrarlama riski yok o sonucun dediler ama korkuyorum yine de

Son adet tarihine göremi hesaplanıyor hafta.buna göre benim kese 1 haft geride ama dr bunu su anda konuşmak için erken dedi bende çok takilmadim.naturel siklus olmuştu adetten 19 gun sonra transfer yapılmıştı

Son adet tarihine göremi hesaplanıyor hafta.buna göre benim kese 1 haft geride ama dr bunu su anda konuşmak için erken dedi bende çok takilmadim.naturel siklus olmuştu adetten 19 gun sonra transfer yapılmıştı
Çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerlesin kalp atışını duymayı ve kucağına almayı Rabbim nasib etsin. Benimki de mart ayının ilk haftası olacak galiba transfer İnşallah bir aksilik çıkmazsa doğal siklusta transfer olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun ❤

Takılma zaten, 7mm bir rüyan var içinde onu düşğn. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Amin Cümlemizin ama bu tup bebek gebeliklerdde hep bir korku olacak sanırım bugün sevinemedim bile her aşamayı geçtiğinde diğer aşamanın telaşı sarıyor.birde ilk 10.ve 12. Gün beta değerimin yetersizliği kafama takılıyor.bugun beta 4600 olmus şükür 4 kat artmış.Allah sonunu hayır eylesin.

Keseyi görmüşsün MaşaAllah. Burda beta düzensiz artarak sonra sağlıklı ilerleyenleri okumuştum. Tüp bebekte 1 hafta geriden gelme önden gitmesi olabilirmiş dondurulmuşsa. İnşallah herşey gönlünce olsun

Dondurulmuş evet. Inşallah sizinde her şey yolunda gider.

Ben gelecek hafta içinde transfer olucm doktorumdan haber bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah. Benim de adetim bitiyor dondurulmuş embriyo transferi olacak. Bu süreç nasıl işliyor acaba. Cuma günü gideceğim rahmi hazırlayacağız dedi doktorum. Sizin nasıl oldu süreç acaba

Benim de martta olacak sanırım. Cuma günü doktora gideceğim. Rahmi hazırlayacakmışız. Sizin süreç nasıl ilerliyor
Hayırlı olsun İnşallah. Bende hazırlanıyorum transfer için yarın hormonlara bakılacak transfer günü belli olacak Rabbim nasib ederse

Benim pozitif oldu sonra düşük yaptm. Bende bi kac ay sonra dondurulmuşla devam edicm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…