2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

1 embriyonuz varmış ilk onu deneseniz olmazmi belki bakarsınız tutar nasip işi bunlar.

Allah yardımcın olsun canım. Hepimiz Rabbimin imtihanından geçeriz, bundan sonra herşey gönlünce olsun. Rabbim yüzünü güldürsün ❤

Valla sabır değil de sadece ihtimalin bile olmasının tadını çıkarmak için bekledim. Ama maalesef bugün negatif sonuç aldık. Kimse üzülüp kendi için umutsuzluğa kapılmasın çünkü benim daha önce de dediğim gibi çok zor bir ihtimaldi, zor bir hastaydım, donmuş son embriyoları da deneyip bu sayfayı artık kapatmak istedik. Beni yeni bir hayat bekliyor ve bunun en iyi şekilde geçmesi için elimden geleni yapıcam. Bu yolda uğraşan, emek harcayan kızkardeşlerim için de herzaman dua edicem

1 embriyonuz varmış ilk onu deneseniz olmazmi belki bakarsınız tutar nasip işi bunlar.
Evet öyle yapmaya karar verdim. yarın transfer yapılacak, herşeyin yolunda gitmesi için çabalamaktan başka başka bir şansımız yok umarım hepinizin süreçleri güzel geçer..

Allahtan birşey çıkmazsa öyle yapacağım Rabbimin izniyle sonuçta iyi olur inşallah

Ben de kimseye söylemedim eşimle kendimize yettik çok şükür pozitif oludu kese görünce haber verdik normal oldu sandılar tedavi olduğumuzu bile bilmiyorlar be benim ailem ne eşimin ailesi. Sonra düşük oldu yine kimseyi istemedim yanımda. Şimdi yine tedaviye başlıycaz 1 dondurulmuş var. Yine söylemiycez evde zaman geçiricem apartmanda samimi Bi arkadaşım var o a gider gelirim ağır iş yapmam gündelik hafif işleri yemeğimi yapıcam şahsen.

En güzeli rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah gebelik oluncaya sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım amin

En güzeli rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah gebelik oluncaya sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım amin
Amin inşallah canım gün sayıyorum bende adet olunca başlıycam geçen inşallah rabbim nasip eder bu sefer

Merhaba arkadaslar bende ocak ayinda basladim. 22sinde ignelerime basladim 31inde yumurtalar toplanicak. Toplamda 4 yumurta olustu 2si sadece gelismis. Doktorum dondurulucak yumurtam olmadigini soyledi o 2 taneyi dolleyecek.bu yolda emek harcayan herkes dilegine kavusur insallah bende dahil.

İnşallah canım rabbim nasip etsin inşallah bebeğine kavuşursun

Çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin ınsalhh.benimde bugün transferin 6.günü beklemek çok zor günler gec miyor yaa
Allah razı olsun canım sizden de güzel haberler alırız inşallah beklemek zor oluyor gerçekten. Nasılsın bişeyler hissediyor musun test yapcak mısın meşhur soruyu sordum

Allah razı olsun canım sizden de güzel haberler alırız inşallah beklemek zor oluyor gerçekten. Nasılsın bişeyler hissediyor musun test yapcak mısın meşhur soruyu sordum
Dünden beri karnimda şişlik var birde midem çok yanıyor gibi iyiyim evde dinleniyorum erken yapmam heralde test eşim kızıyor ama ben icim içimi yiyor meraktan

Dünden beri karnimda şişlik var birde midem çok yanıyor gibi iyiyim evde dinleniyorum erken yapmam heralde test eşim kızıyor ama ben icim içimi yiyor meraktan
O şişlik bende hala geçmedi ay evet eşler kızıyor erkenden test yapmaya bizimki de 12. Gün kana götürecekti dinlemedim 9. Gün idrar testi yapmaya başladım

Dger posttan hayrlıyrm sni Allah sağlıcakla kucagna almayı da nasp etsn insallah yaa hiç bişi hissetmyorm normal mi
Kasım transfer grubundan mı ben de seni hatırlıyorum ama hangi gruptan onu bilemedim. Bence gayet normal ben de hiş bişey hissetmiyordum sadece regl sancısı oldu arada ama o öteki transferimde de olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…