1 embriyonuz varmış ilk onu deneseniz olmazmi belki bakarsınız tutar nasip işi bunlar.Kızlar size de sorayım, 3 tane yumurtam vardı tpu topu ikisi maalesef devam edemedi, şuan sadece 1 embriyom kaldı sağlıklı.. Yaşım 36 ve doktorum bu embriyoyu transfer etmek yerine dondurup tekrar yumurta toplayalım dedi. Şansımı da artırmak istiyorum ama dondurmak da çok içime sinmiyor
Allah yardımcın olsun canım. Hepimiz Rabbimin imtihanından geçeriz, bundan sonra herşey gönlünce olsun. Rabbim yüzünü güldürsün ❤Yok yok biliyorum çünkü sabahtan beri bu ihtimali düşünüyoruz. Geriye 3 embriyom kaldı ama eşim kesinlikle artık doktora güvenmediğini başka bir merkezde sıfırdan başlamak istiyor. Birde biz ilk transfer aşamasında Ağustos ayında fazla verilen ilaçlar yüzünden adet kanamam durdurulamadı. Acile kaldırıldim kanım 5e düştü ve başka bir doktor ameliyata alacağız eğer kanamayı durduramazsam ya rahmini almak zorunda kalırım ya da eks olursun dedi. Biz korkumuzdan üniversite hastanesine sevk ettiler orada kurtuldum, şimdide böyle bir şey oldu. Kafam çok karışık
Valla sabır değil de sadece ihtimalin bile olmasının tadını çıkarmak için bekledim. Ama maalesef bugün negatif sonuç aldık. Kimse üzülüp kendi için umutsuzluğa kapılmasın çünkü benim daha önce de dediğim gibi çok zor bir ihtimaldi, zor bir hastaydım, donmuş son embriyoları da deneyip bu sayfayı artık kapatmak istedik. Beni yeni bir hayat bekliyor ve bunun en iyi şekilde geçmesi için elimden geleni yapıcam. Bu yolda uğraşan, emek harcayan kızkardeşlerim için de herzaman dua edicemMaşaAllah sabrında varmıştest yapmayıp iyi etmişsin erken çıkmayabilir strese girersin sonra zaten az kalmış Rabbim güzel haberler almayı nasib etsin canım ilk denememde 3 gün sonra test yapmaya başladım bir haftaya kadar negatif çıktı o kadar üzüldümki boşuna üzülmüşüm zaten düşük oldu ne olsada nasibindeki olur. Rabbime tevekkül ediyorum hayırlısını etsin
Evet öyle yapmaya karar verdim. yarın transfer yapılacak, herşeyin yolunda gitmesi için çabalamaktan başka başka bir şansımız yok1 embriyonuz varmış ilk onu deneseniz olmazmi belki bakarsınız tutar nasip işi bunlar.
Allahtan birşey çıkmazsa öyle yapacağım Rabbimin izniyle sonuçta iyi olur inşallahKimse gelmesin transfer sonrasını rahat rahat geçir keyfine bak. Bizi biz anlarız başkası anlamazki benim ablam yanımdaydı yemek yaptı temizlik yaptı 3 gün yattım yemeğe tuvalete kalktım sadece 3 gün sonrası yemek yaptım başka bişey yapmadım.
Ben de kimseye söylemedim eşimle kendimize yettik çok şükür pozitif oludu kese görünce haber verdik normal oldu sandılar tedavi olduğumuzu bile bilmiyorlar be benim ailem ne eşimin ailesi. Sonra düşük oldu yine kimseyi istemedim yanımda. Şimdi yine tedaviye başlıycaz 1 dondurulmuş var. Yine söylemiycez evde zaman geçiricem apartmanda samimi Bi arkadaşım var o a gider gelirim ağır iş yapmam gündelik hafif işleri yemeğimi yapıcam şahsen.Kızlar bir şey sormak istiyorum benim ilk transfer sonrası yardım için yanıma görümcem geldi bekar 15 yaşında idare ediyorduk sonra bir görümcem daha var evli üstelik karnı burnunda hamile 2 çocuğu var küçük ve yaramaz oda sana yardıma geleyim diye artı kaynanam da geldiler aslında yardımdan çok taşlarla ben yatıyorum onlar bişeyler yapıyorlar ama o kadar bunalmıştımki zaten zor bir psikolojideyim durduk yere ağlama geliyor falan görümcem demesini ben hamileyim diye bendenmi etkilendin vs. Kaynanam ağladım diye bana kızıyor falan sanki benim evime keyifle gelmişler yardıma değil neyse ben stresle geçirdim hep ilk tutunan gebelikte 8 haftalık civarında kalp atışı durdu sonrasında ben eşimle anlaştım bu transfer sürecini yalnız geçirmek istiyorum dedim biliyorum çok uzun yazdım ama bu süreci tek başıma işte bir yeme içmeemi ayarlayarak geçirsem yani onun dışında büyük iş güç yapmıycam ozaman sorun olurmu illa hep yatmalımıyız eşime kalırsa hep yatmalıyım hala kardeşimi çağırayımmı diye soruyor bu aralar psikolojik mende ilaçlardanmı bilmem herşeye ağlıyorum ne yapmalıyım ne olur bişeyler söyleyin önerin bana
En güzeli rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah gebelik oluncaya sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım aminBen de kimseye söylemedim eşimle kendimize yettik çok şükür pozitif oludu kese görünce haber verdik normal oldu sandılar tedavi olduğumuzu bile bilmiyorlar be benim ailem ne eşimin ailesi. Sonra düşük oldu yine kimseyi istemedim yanımda. Şimdi yine tedaviye başlıycaz 1 dondurulmuş var. Yine söylemiycez evde zaman geçiricem apartmanda samimi Bi arkadaşım var o a gider gelirim ağır iş yapmam gündelik hafif işleri yemeğimi yapıcam şahsen.
Amin inşallah canım gün sayıyorum bende adet olunca başlıycam geçen inşallah rabbim nasip eder bu seferEn güzeli rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah gebelik oluncaya sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım amin
İnşallah sürecin ve sonuçların hep sağlıklı olumlu pozitif ilerler canım aminAmin inşallah canım gün sayıyorum bende adet olunca başlıycam geçen inşallah rabbim nasip eder bu sefer
İnşallah canım rabbim nasip etsin inşallah bebeğine kavuşursunMerhaba arkadaslar bende ocak ayinda basladim. 22sinde ignelerime basladim 31inde yumurtalar toplanicak. Toplamda 4 yumurta olustu 2si sadece gelismis. Doktorum dondurulucak yumurtam olmadigini soyledi o 2 taneyi dolleyecek.bu yolda emek harcayan herkes dilegine kavusur insallah bende dahil.
Insallah hepimize nasip etsin cok yoruldum ve umidim kalmadiİnşallah canım rabbim nasip etsin inşallah bebeğine kavuşursun
Çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin ınsalhhSonucumu aldım bacımm 730 çıktı2 gün sonra yani 14. Gün tekrar kan istendi
Allah razı olsun canım sizden de güzel haberler alırız inşallahÇok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin ınsalhh.benimde bugün transferin 6.günü beklemek çok zor günler gec miyor yaa
Dünden beri karnimda şişlik var birde midem çok yanıyor gibi iyiyim evde dinleniyorum erken yapmam heralde test eşim kızıyor ama ben icim içimi yiyor meraktanAllah razı olsun canım sizden de güzel haberler alırız inşallahbeklemek zor oluyor gerçekten. Nasılsın bişeyler hissediyor musun test yapcak mısın meşhur soruyu sordum
Benimde 2. Denemem çift embriyo oldu çok şükür pozitif aldım bugün 14. Günkü kan değerini vericem2. Denemem cift embryo transferi olan arkadaslar olumlu olumsuz nasl sonc aldnz
O şişlik bende hala geçmediDünden beri karnimda şişlik var birde midem çok yanıyor gibi iyiyim evde dinleniyorum erken yapmam heralde test eşim kızıyor ama ben icim içimi yiyor meraktan
Dger posttan hayrlıyrm sniBenimde 2. Denemem çift embriyo oldu çok şükür pozitif aldım bugün 14. Günkü kan değerini vericem
Kasım transfer grubundan mıDger posttan hayrlıyrm sniAllah sağlıcakla kucagna almayı da nasp etsn insallah yaa hiç bişi hissetmyorm normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?