Çok teşekkür ederim amin inşallahne güzel MaşaAllah. İnşallah değerin kat kat artsın. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere İnşallah
Yok evde test yapmadım. Önceki tecrübelerimden biliyorum daha çok stres oluyorum öyle. Transfer sonrasını ilk defa bu kadar rahat geçirdim. O yüzden kafam karıştı. Neyse az kaldı öğrenicezBelirtilere takılıp kendini üzme. Rabbim gönlüne göre versin. Evde gebelik testi yaptınmı?
Hadi hayırlısı inşallah bende 1 şubat da transfer olacakBende sizin gibiyim bugün gittim 1 şubatta kontrole gideceğim.
Merhaba benimde pazartesi dondurulmuş transfer olucak Rabbimin izniyle sımsıkı tutunsunlar inşallah aminMerhabalar hanımlar çok şükür benimde dondurulmuş embriyo transferim bugün belli oldu pazartesi olucam allahın izniyleovitrella, jel, progestan iğne, estrofem, oksapar, coraspin, bant, vitamin ilaçlarım transfer günü jeli uygulayacakmıyım acaba
MerhabaKızlar bir şey sormak istiyorum benim ilk transfer sonrası yardım için yanıma görümcem geldi bekar 15 yaşında idare ediyorduk sonra bir görümcem daha var evli üstelik karnı burnunda hamile 2 çocuğu var küçük ve yaramaz oda sana yardıma geleyim diye artı kaynanam da geldiler aslında yardımdan çok taşlarla ben yatıyorum onlar bişeyler yapıyorlar ama o kadar bunalmıştımki zaten zor bir psikolojideyim durduk yere ağlama geliyor falan görümcem demesini ben hamileyim diye bendenmi etkilendin vs. Kaynanam ağladım diye bana kızıyor falan sanki benim evime keyifle gelmişler yardıma değil neyse ben stresle geçirdim hep ilk tutunan gebelikte 8 haftalık civarında kalp atışı durdu sonrasında ben eşimle anlaştım bu transfer sürecini yalnız geçirmek istiyorum dedim biliyorum çok uzun yazdım ama bu süreci tek başıma işte bir yeme içmeemi ayarlayarak geçirsem yani onun dışında büyük iş güç yapmıycam ozaman sorun olurmu illa hep yatmalımıyız eşime kalırsa hep yatmalıyım hala kardeşimi çağırayımmı diye soruyor bu aralar psikolojik mende ilaçlardanmı bilmem herşeye ağlıyorum ne yapmalıyım ne olur bişeyler söyleyin önerin bana
Çok teşekkür ederim ya gerçekten yazdıkların çok iyi geldiMerhababen transferlerimde hep yalnız kaldım. Sadece ilk gün yemek yapmadım ayarlayıp gitmiştim hastaneye. Çok daha iyi oluyor, istediğin kadar uzanıp dinleniyorsun. Ama doktorum sürekli yatma dedi, kan dolaşımının yavaşlamaması gerekiyormuş. Arada hareket olsun diye kalkıp ufak işler yaptım, basit yemekler yaptım. Eşim de yardımcı oldu. Ev süpürmedim, silmedim, ağır kaldırmadım. Robot var o süpürdü saolsun Arada dışarı çıktım, 10-15 dak. yürüdüm bakkala ekmek almaya filan. Kafam çok daha rahattı inan. Evde birileri olunca çok sıkıntı bence. Mümkünse yalnız kalman daha iyi. İşler de kalsın 2 hafta ne olacak ki... Bir de bu süreçte çocuklu ve hamile birilerini görmek hiç iyi gelmez ki tabiki kıskanmak değil ama insan üzülüyor kendi için ne bileyim...
Normalde yazmıyorum okuyordum forumu ama dayanamadim senin yazdıklarını görünce.Gözünü seveyim gelmesinler ne öyle kaç kişi aynı anda ki üstelik bildiğin psikolojiden sıfır anlayan insanlarmış.Ne demek ben hamileyim diye benden etkileniyorsun demek.Evinde tek başına yat,uzan,kalk ağır iş yapma.Emin ol daha iyi gelecektir.Zaten psikolojimiz cok hassas ben şayet evde o kadar kişi istemem yarardan cok beni strese sokar.Ben şuan evimde yatiyorum kalkiyorum iş yapmiyorum aksam yemeklerini annem ya da kayinvalidem yapip bana ulaştırıyorlar onlar bile gelip saatlerce kalmiyorlar.İnan psikoloji hepsinden daha önemli dusuncesizlikten baska bir şey değil sizinkilerin yaptığı.Boyle yardım olmaz.Bu donemde seni iyice strese sokmak da nedir.Bu arada ben de sürekli dinlenme modunda bile olmadim diger denemelerimde sadece bu denemem de böyle deneyeyim biraz dinleneyim iş yapmamyayim dedim.surekli hareketsiz yatmayi da cok onermezler kan akışı lazım rahime çünkü.Rabbim bebegine kavusman icinne gerekliyse onu gostersin canım.En iyi en yuce en kolay sekilde.Kızlar bir şey sormak istiyorum benim ilk transfer sonrası yardım için yanıma görümcem geldi bekar 15 yaşında idare ediyorduk sonra bir görümcem daha var evli üstelik karnı burnunda hamile 2 çocuğu var küçük ve yaramaz oda sana yardıma geleyim diye artı kaynanam da geldiler aslında yardımdan çok taşlarla ben yatıyorum onlar bişeyler yapıyorlar ama o kadar bunalmıştımki zaten zor bir psikolojideyim durduk yere ağlama geliyor falan görümcem demesini ben hamileyim diye bendenmi etkilendin vs. Kaynanam ağladım diye bana kızıyor falan sanki benim evime keyifle gelmişler yardıma değil neyse ben stresle geçirdim hep ilk tutunan gebelikte 8 haftalık civarında kalp atışı durdu sonrasında ben eşimle anlaştım bu transfer sürecini yalnız geçirmek istiyorum dedim biliyorum çok uzun yazdım ama bu süreci tek başıma işte bir yeme içmeemi ayarlayarak geçirsem yani onun dışında büyük iş güç yapmıycam ozaman sorun olurmu illa hep yatmalımıyız eşime kalırsa hep yatmalıyım hala kardeşimi çağırayımmı diye soruyor bu aralar psikolojik mende ilaçlardanmı bilmem herşeye ağlıyorum ne yapmalıyım ne olur bişeyler söyleyin önerin bana
Hayırlısı olsun çok güzel geçsin umarım sımsıkı tutunur mutlu haberinizi alırız ❣Hadi hayırlısı inşallah bende 1 şubat da transfer olacak
Çok üzüldüm canım hayırlısı vakti gelmemiş demekki. Çözülürken bozulabilir diye duymuştum yani bozulduğunu bilerekmi transfer ettiler anlamadımArkadaşlar merhaba ben negatif sonucu aldım. Size bir şey sormak istiyorum. Dondurulmuş embriyo cozdurulurken bozulmuş dediler. Başına gelen veya böyle bir şeyi duyan var mı?
MaşaAllah sabrında varmışYok evde test yapmadım. Önceki tecrübelerimden biliyorum daha çok stres oluyorum öyle. Transfer sonrasını ilk defa bu kadar rahat geçirdim. O yüzden kafam karıştı. Neyse az kaldı öğrenicez
Çok teşekkür ederim yazdığın için amin inşallah hepimize göstersin rabbimNormalde yazmıyorum okuyordum forumu ama dayanamadim senin yazdıklarını görünce.Gözünü seveyim gelmesinler ne öyle kaç kişi aynı anda ki üstelik bildiğin psikolojiden sıfır anlayan insanlarmış.Ne demek ben hamileyim diye benden etkileniyorsun demek.Evinde tek başına yat,uzan,kalk ağır iş yapma.Emin ol daha iyi gelecektir.Zaten psikolojimiz cok hassas ben şayet evde o kadar kişi istemem yarardan cok beni strese sokar.Ben şuan evimde yatiyorum kalkiyorum iş yapmiyorum aksam yemeklerini annem ya da kayinvalidem yapip bana ulaştırıyorlar onlar bile gelip saatlerce kalmiyorlar.İnan psikoloji hepsinden daha önemli dusuncesizlikten baska bir şey değil sizinkilerin yaptığı.Boyle yardım olmaz.Bu donemde seni iyice strese sokmak da nedir.Bu arada ben de sürekli dinlenme modunda bile olmadim diger denemelerimde sadece bu denemem de böyle deneyeyim biraz dinleneyim iş yapmamyayim dedim.surekli hareketsiz yatmayi da cok onermezler kan akışı lazım rahime çünkü.Rabbim bebegine kavusman icinne gerekliyse onu gostersin canım.En iyi en yuce en kolay sekilde.
AminHayırlısı olsun çok güzel geçsin umarım sımsıkı tutunur mutlu haberinizi alırız ❣
Doktorum transfer esnasında bozulduğunu söyledi ama yine iyi kalite dediÇok üzüldüm canım hayırlısı vakti gelmemiş demekki. Çözülürken bozulabilir diye duymuştum yani bozulduğunu bilerekmi transfer ettiler anlamadım
Kimse gelmesin transfer sonrasını rahat rahat geçir keyfine bak. Bizi biz anlarız başkası anlamazki benim ablam yanımdaydı yemek yaptı temizlik yaptı 3 gün yattım yemeğe tuvalete kalktım sadece 3 gün sonrası yemek yaptım başka bişey yapmadım.Kızlar bir şey sormak istiyorum benim ilk transfer sonrası yardım için yanıma görümcem geldi bekar 15 yaşında idare ediyorduk sonra bir görümcem daha var evli üstelik karnı burnunda hamile 2 çocuğu var küçük ve yaramaz oda sana yardıma geleyim diye artı kaynanam da geldiler aslında yardımdan çok taşlarla ben yatıyorum onlar bişeyler yapıyorlar ama o kadar bunalmıştımki zaten zor bir psikolojideyim durduk yere ağlama geliyor falan görümcem demesini ben hamileyim diye bendenmi etkilendin vs. Kaynanam ağladım diye bana kızıyor falan sanki benim evime keyifle gelmişler yardıma değil neyse ben stresle geçirdim hep ilk tutunan gebelikte 8 haftalık civarında kalp atışı durdu sonrasında ben eşimle anlaştım bu transfer sürecini yalnız geçirmek istiyorum dedim biliyorum çok uzun yazdım ama bu süreci tek başıma işte bir yeme içmeemi ayarlayarak geçirsem yani onun dışında büyük iş güç yapmıycam ozaman sorun olurmu illa hep yatmalımıyız eşime kalırsa hep yatmalıyım hala kardeşimi çağırayımmı diye soruyor bu aralar psikolojik mende ilaçlardanmı bilmem herşeye ağlıyorum ne yapmalıyım ne olur bişeyler söyleyin önerin bana
Canım seni üzmek istemem ama iyi kalite olsada keşke transfer etmeseydi dr.un bozulduğu için tutmamıştır belkiDoktorum transfer esnasında bozulduğunu söyledi ama yine iyi kalite dedi
Yok yok biliyorum çünkü sabahtan beri bu ihtimali düşünüyoruz. Geriye 3 embriyom kaldı ama eşim kesinlikle artık doktora güvenmediğini başka bir merkezde sıfırdan başlamak istiyor. Birde biz ilk transfer aşamasında Ağustos ayında fazla verilen ilaçlar yüzünden adet kanamam durdurulamadı. Acile kaldırıldim kanım 5e düştü ve başka bir doktor ameliyata alacağız eğer kanamayı durduramazsam ya rahmini almak zorunda kalırım ya da eks olursun dedi. Biz korkumuzdan üniversite hastanesine sevk ettiler orada kurtuldum, şimdide böyle bir şey oldu. Kafam çok karışıkCanım seni üzmek istemem ama iyi kalite olsada keşke transfer etmeseydi dr.un bozulduğu için tutmamıştır belki
Çok geçmiş olsun nerede tedavi görüyordunuz?Yok yok biliyorum çünkü sabahtan beri bu ihtimali düşünüyoruz. Geriye 3 embriyom kaldı ama eşim kesinlikle artık doktora güvenmediğini başka bir merkezde sıfırdan başlamak istiyor. Birde biz ilk transfer aşamasında Ağustos ayında fazla verilen ilaçlar yüzünden adet kanamam durdurulamadı. Acile kaldırıldim kanım 5e düştü ve başka bir doktor ameliyata alacağız eğer kanamayı durduramazsam ya rahmini almak zorunda kalırım ya da eks olursun dedi. Biz korkumuzdan üniversite hastanesine sevk ettiler orada kurtuldum, şimdide böyle bir şey oldu. Kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?