transferim 1 nisan ya da 3 nisan olacak dedikleri 1 saat dinlenip gidebilirmişim yumurtalarımı aldıklarında 2 saat dinlendirdilerDogru olan sey zatenn illaa hep yatmak zorunda degilsinn yuruyus yapmakta cok onemliymis bide ani kalkmicaksin agir seyler kaldirmicaksin yavas yavas is yaparsin eve nasilk hamile kalanlarr hilmeden herseyinyapiyolar bise olmuyo oda onunn gibi bise yaa bise sorcamm transferden sonra senin 2 saat gibi dinlendirdilermi yoksa hemen kaldirdilarmi
Heee oylemiii ben yumurtalari aldirdiktan sonra kalkip gidiyosun sandim tranferde 2 saat dinleniliyo sandim bende baslicamda regl olmami bekliyorumtransferim 1 nisan ya da 3 nisan olacak dedikleri 1 saat dinlenip gidebilirmişim yumurtalarımı aldıklarında 2 saat dinlendirdiler
2 saat bekledim yumurtalar alınınca kanama falan olur diye çok şükür bir şey olmadı sadece az bir ağrım var transfer sonrası yazarım neler yaptıgımıHeee oylemiii ben yumurtalari aldirdiktan sonra kalkip gidiyosun sandim tranferde 2 saat dinleniliyo sandim bende baslicamda regl olmami bekliyorum
kanamasıdamı oluyotransfer işleminde illa idrar sıkışık olmak gerekiyormu ben tutamıyorum
2 saat bekledim yumurtalar alınınca kanama falan olur diye çok şükür bir şey olmadı sadece az bir ağrım var transfer sonrası yazarım neler yaptıgımı
tamam Yumurta toplama işleminde oluyormuş bende olmadı olduysada odaya alınana kadar bilmiyorum ayıldığımda yoktu transfer söylerim orda sıkıntı idrar sıkışık olman gerekiyormuş o benim için sorunkanamasıdamı oluyoolunca yaz canımm merak ederimmm :)
evett onu duydum idrarın sıkışık olcak o çok zorr yaaatamam Yumurta toplama işleminde oluyormuş bende olmadı olduysada odaya alınana kadar bilmiyorum ayıldığımda yoktu transfer söylerim orda sıkıntı idrar sıkışık olman gerekiyormuş o benim için sorun
canımm sen nerde oturuyosun acaba benim doktorum var prof.dr oya gökmen ilk tüp bebek için çıkaran kişiymişş medistate kavacıkta çalışıyo her giden olumlu sonuçlar almış hep bide sen baktır istersen ama inşallah istanbuldansımCnm topıgın hayırlı olsun gecen sende aynı anda negatif haberi almıstıkben ondan sonra bir histeroskopi 2 deneme daha yaptım malesef tranfer asamasına gelemedim sımdı 4. Denemeye inan cesaret edemiyorum cok yıprandım maddi manevi 1 tane dondurulmuşum var onuda koydurmaya cesaret edemiyorum ben havuz olup 2 tane koydurmak istiyordum kısmet olmadı. Sımdı adet olup en azından kontrole gıdım dedım stres mı ılaclardanmı adet de olamadım ıyı Bı merkez ıyı doktor arıyorum bakalım, son guzel Bı kapanış yapcam artık, Bu surecde hacamata basladım haftayada suluk koydurcam. Bıtkısel olarakda arı sutu propolis polen bal karısımı ozel olarak hazırlattım birde bogurtlen koku cayına baslıcam. Insallah allah hepimize bu mucizeyi yasatır
Ewt cnm ıstbuldayım bahcecıde denedım 2 kere 1 kerede Zeynep Kamil onu hıc duymadım birsen sarıkamıs arastirıyordum aklımda Bı o war onada ilk cıkarann dıyolar. Tamam aklımda olsun bakarım cnm. Sız tedavı ne asamadacanımm sen nerde oturuyosun acaba benim doktorum var prof.dr oya gökmen ilk tüp bebek için çıkaran kişiymişş medistate kavacıkta çalışıyo her giden olumlu sonuçlar almış hep bide sen baktır istersen ama inşallah istanbuldansım
Canım kullandığın ilaçların isimlerini söyler misin bende arayistayim daMerhaba
Bende Koenzim QH , Omega3, D vitamini, Folat ve Arı sütü ampül kullanıyorum. DHEA takviyesini araştırarak okumuştum. Tüp bebek öncesi başlanıyor diye yazıyordu sonra doktora sormaya fırsat olmadı. Başlangıç aşamasını gectim diye üzerinde durmadım ama çok merak ediyorum.Nasıl kullanıyorsunuz?
Bu arada koenzim Qh , q10’un aktif formu. Yani folik asitin aktif formu Folat gibi. Birde omega 3 alirken içeriğindeki epa ve dha miktarı 1000 olmalı buna dikkat edilmeli + trigliserit formda ve ifos onaylı olmalıBenim opum yeni yapıldı dondurulmuş transfer olacak. Beklemedeyim. Sevgiler herkese sağlıkla sağlıklı evlatlarımıza kavuşmak duasıyla
aa zeynep kamili benim yengem yaptırmıştııı 10 sene oldu tuttu ilk aşamadaa onunkide rahmi zayıftııı demekki şansınaEwt cnm ıstbuldayım bahcecıde denedım 2 kere 1 kerede Zeynep Kamil onu hıc duymadım birsen sarıkamıs arastirıyordum aklımda Bı o war onada ilk cıkarann dıyolar. Tamam aklımda olsun bakarım cnm. Sız tedavı ne asamada
Anladım cnm ınsallah kavusursun bebegıne walla bızde en ıyısı diye gıttık sosyal medya doktorları cogu Zeynep kamıl zaten tam fiyasko 10 sene oncesı en azından daha sakindir asırı yogun ilgi sıfıraa zeynep kamili benim yengem yaptırmıştııı 10 sene oldu tuttu ilk aşamadaa onunkide rahmi zayıftııı demekki şansına
bahçecice iyi diyolardı ama bikaç jkişiylek onuştuğumda bana demişlerdi çok yoğun çok kalabalık oluyo dedii tutmadı benim dedi okadar uğraştım dedi sendede duyunca dedim iyiki bahçecicye gitmedim zaten bana uzak eşimin saatlerine uymaz zaten karışık olur diye medistateye anneme yakın biyer olsun dedi eşim ben çerkezköye taşındım evlendiğimde eşimde bende ailemiz istanbulda annem kavacıkta oturuyo ona yakın olmak istedim bişe olur annem yanımda olur dedim buraya doğru dürüst kimseler gelemiyo korona yüzünden tabii
ben çerkezköyde 2 sene tedavi gördüm aslında hiçbirşeyimiz yok eşiminde benimde
aşılama yaptırdım 2 kez tutmadııı zaten tutma oranı çok düşük ama şansımızı denedik
sonra bikaç ay osnra bu oya gökmeni araştırdık hem anneme yakın hem iyi bi doktor ilk tüp ü çıkaranların
arasındaymışş bizde güvendikk bakalım relmi bekliyorum haftaya kadar gidicem allahın izniyle
reglimde test yaptırıcam sonra konuşulcak ben bekliyorum reglimi ondan sonra artık başalarım
iğneleree:)
evetttt önceden çok ilgiliydii bukadar kalabalık değildi demekkii yengemde sanıyokii ozamanlarından berii iyiAnladım cnm ınsallah kavusursun bebegıne walla bızde en ıyısı diye gıttık sosyal medya doktorları cogu Zeynep kamıl zaten tam fiyasko 10 sene oncesı en azından daha sakindir asırı yogun ilgi sıfır
Aaa çok güzel bir yöntem o zaman.. inşallah süreç iyi geçer senin adına rahimine tutunur kolayca canım :)Sürecin uzamasını bende istemedim ama canım doktorumun tedavi şekli böle idi. Dondurma işlemi şansı biraz daha arttırıyomuş ve rahim dinleniyor. Kullandığımız iğnelerin etkisi ile hormonlar altüst oluyor. Hormonlarında düzene girmesini bekliyoruz canım.
Amin canım inşallhAaa çok güzel bir yöntem o zaman.. inşallah süreç iyi geçer senin adına rahimine tutunur kolayca canım :)
Heraldee kalitesine goree demekki senin hemen gelistii3.gün emriyo ile 5.gün emriyo arasında ne fark var
inşallah öyledir bir yerde okudum 3.gün emriyosu 5.gün tam gelişemezse erken yapabiliyorlarmışHeraldee kalitesine goree demekki senin hemen gelistii
Heee oyuzden iste demekkiiinşallah öyledir bir yerde okudum 3.gün emriyosu 5.gün tam gelişemezse erken yapabiliyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?