2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

transferim 1 nisan ya da 3 nisan olacak dedikleri 1 saat dinlenip gidebilirmişim yumurtalarımı aldıklarında 2 saat dinlendirdiler

Reactions: Jou
transferim 1 nisan ya da 3 nisan olacak dedikleri 1 saat dinlenip gidebilirmişim yumurtalarımı aldıklarında 2 saat dinlendirdiler
Heee oylemiii ben yumurtalari aldirdiktan sonra kalkip gidiyosun sandim tranferde 2 saat dinleniliyo sandim bende baslicamda regl olmami bekliyorum

transfer işleminde illa idrar sıkışık olmak gerekiyormu ben tutamıyorum
Heee oylemiii ben yumurtalari aldirdiktan sonra kalkip gidiyosun sandim tranferde 2 saat dinleniliyo sandim bende baslicamda regl olmami bekliyorum
2 saat bekledim yumurtalar alınınca kanama falan olur diye çok şükür bir şey olmadı sadece az bir ağrım var transfer sonrası yazarım neler yaptıgımı

kanamasıdamı oluyo olunca yaz canımm merak ederimmm :)

kanamasıdamı oluyo olunca yaz canımm merak ederimmm :)
tamam Yumurta toplama işleminde oluyormuş bende olmadı olduysada odaya alınana kadar bilmiyorum ayıldığımda yoktu transfer söylerim orda sıkıntı idrar sıkışık olman gerekiyormuş o benim için sorun

Cnm topıgın hayırlı olsun gecen sende aynı anda negatif haberi almıstık ben ondan sonra bir histeroskopi 2 deneme daha yaptım malesef tranfer asamasına gelemedim sımdı 4. Denemeye inan cesaret edemiyorum cok yıprandım maddi manevi 1 tane dondurulmuşum var onuda koydurmaya cesaret edemiyorum ben havuz olup 2 tane koydurmak istiyordum kısmet olmadı. Sımdı adet olup en azından kontrole gıdım dedım stres mı ılaclardanmı adet de olamadım ıyı Bı merkez ıyı doktor arıyorum bakalım, son guzel Bı kapanış yapcam artık, Bu surecde hacamata basladım haftayada suluk koydurcam. Bıtkısel olarakda arı sutu propolis polen bal karısımı ozel olarak hazırlattım birde bogurtlen koku cayına baslıcam. Insallah allah hepimize bu mucizeyi yasatır

tamam Yumurta toplama işleminde oluyormuş bende olmadı olduysada odaya alınana kadar bilmiyorum ayıldığımda yoktu transfer söylerim orda sıkıntı idrar sıkışık olman gerekiyormuş o benim için sorun
evett onu duydum idrarın sıkışık olcak o çok zorr yaaa

canımm sen nerde oturuyosun acaba benim doktorum var prof.dr oya gökmen ilk tüp bebek için çıkaran kişiymişş medistate kavacıkta çalışıyo her giden olumlu sonuçlar almış hep bide sen baktır istersen ama inşallah istanbuldansım

Ewt cnm ıstbuldayım bahcecıde denedım 2 kere 1 kerede Zeynep Kamil onu hıc duymadım birsen sarıkamıs arastirıyordum aklımda Bı o war onada ilk cıkarann dıyolar. Tamam aklımda olsun bakarım cnm. Sız tedavı ne asamada

Canım kullandığın ilaçların isimlerini söyler misin bende arayistayim da

aa zeynep kamili benim yengem yaptırmıştııı 10 sene oldu tuttu ilk aşamadaa onunkide rahmi zayıftııı demekki şansına
bahçecice iyi diyolardı ama bikaç jkişiylek onuştuğumda bana demişlerdi çok yoğun çok kalabalık oluyo dedii tutmadı benim dedi okadar uğraştım dedi sendede duyunca dedim iyiki bahçecicye gitmedim zaten bana uzak eşimin saatlerine uymaz zaten karışık olur diye medistateye anneme yakın biyer olsun dedi eşim ben çerkezköye taşındım evlendiğimde eşimde bende ailemiz istanbulda annem kavacıkta oturuyo ona yakın olmak istedim bişe olur annem yanımda olur dedim buraya doğru dürüst kimseler gelemiyo korona yüzünden tabii

ben çerkezköyde 2 sene tedavi gördüm aslında hiçbirşeyimiz yok eşiminde benimde
aşılama yaptırdım 2 kez tutmadııı zaten tutma oranı çok düşük ama şansımızı denedik
sonra bikaç ay osnra bu oya gökmeni araştırdık hem anneme yakın hem iyi bi doktor ilk tüp ü çıkaranların
arasındaymışş bizde güvendikk bakalım relmi bekliyorum haftaya kadar gidicem allahın izniyle
reglimde test yaptırıcam sonra konuşulcak ben bekliyorum reglimi ondan sonra artık başalarım
iğneleree:)

Anladım cnm ınsallah kavusursun bebegıne walla bızde en ıyısı diye gıttık sosyal medya doktorları cogu Zeynep kamıl zaten tam fiyasko 10 sene oncesı en azından daha sakindir asırı yogun ilgi sıfır

Anladım cnm ınsallah kavusursun bebegıne walla bızde en ıyısı diye gıttık sosyal medya doktorları cogu Zeynep kamıl zaten tam fiyasko 10 sene oncesı en azından daha sakindir asırı yogun ilgi sıfır
evetttt önceden çok ilgiliydii bukadar kalabalık değildi demekkii yengemde sanıyokii ozamanlarından berii iyi
tutturdu zeynep kamile getiriyim senide dedim okadar uzak gidemem annemde araba yok bişe yok eşim zaten işi yüzünde doğru dürüst gelemez diye bakalımm yaa neler olcakk

Aaa çok güzel bir yöntem o zaman.. inşallah süreç iyi geçer senin adına rahimine tutunur kolayca canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…