• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

4 kez denemiş biri olarak kesinlikle katılmıyorum tek tuttuğu zaman hiç yatmamıştım diğer denemelerde hiç iş yapmadım yattım tutmadı ilk gün dinlenmek gerekiyor banyo falan yasak oluyor ama sonra normal hayata dönmeli bence bu denemede öyle yapıcam
Gercejtende oylee cevremde duydugum kadar 1 gunde banyo yapilmiyomus 1 gun bol bol dinlenmeknsartiyla 🥰

29.03.2021 yumurtalarımı aldılar 3 taneymiş bugün aradılar döllenmeye başladı dediler 1 nisan ya da 3 nisan da transfer işlemi olacak transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz masa başında çalışıyorum sorun olmıcağını söylediler ilk gün dinlen daha sonra ani hareket ağır iş yapma dediler
Merhaba canimmm.....tedavin hayirli ugurlu olsun insallah..🤗🤗💕💕rabbim kucaginada almayi nasip etsin ..🙏🙏canim...bence 3 gun felan rapor alabilirsin..bu surecte agir kaldirma..beslenmene dikkat et..stres yapma..olurmu..onun disinda normal hayatina don..senide listemize ekleyebilirmiyim...

Cnm topıgın hayırlı olsun gecen sende aynı anda negatif haberi almıstık 😔 ben ondan sonra bir histeroskopi 2 deneme daha yaptım malesef tranfer asamasına gelemedim sımdı 4. Denemeye inan cesaret edemiyorum cok yıprandım maddi manevi 1 tane dondurulmuşum var onuda koydurmaya cesaret edemiyorum ben havuz olup 2 tane koydurmak istiyordum kısmet olmadı. Sımdı adet olup en azından kontrole gıdım dedım stres mı ılaclardanmı adet de olamadım🌼 ıyı Bı merkez ıyı doktor arıyorum bakalım, son guzel Bı kapanış yapcam artık, Bu surecde hacamata basladım haftayada suluk koydurcam. Bıtkısel olarakda arı sutu propolis polen bal karısımı ozel olarak hazırlattım birde bogurtlen koku cayına baslıcam. Insallah allah hepimize bu mucizeyi yasatır
Merhaba canim💕💕..tesekkur ederim kuzum benim..hatirliyorum..canim..seni cok iyi anliyorum..bazrn zamanini bekliyo malesef bebisler🤗🤗..bende son deneme diye dusunuyorum kendim icin..dahada ugrasmicam sanirim..buyuk konusmiyim tabi..canim ari sutunu saf olarak kullaniyorum ben..onun disinda..inofolik combi ve 3 tane daha ilac kullaniyorum..bazi karisimlara dikkat et yani bu cay olarak kullanilanlara felan..yan etkileri olabiliyor..adetide cok dusunme..tedavilerden oluyo..gecikmeler..peki transferi dusunuyomusun..

3.gün emriyo ile 5.gün emriyo arasında ne fark var
Canim kalitesini soyledilermi...3. Gun ile 5. Gunun..tek farkii 5. Gunun sansi daha cok oluyo...bazen doktorlar..soyle dusunebiliyo..anne rahmi labaratuar ortamindan daha saglikli diye dusunupte embriyolari riske etmek istemeyebiliyolar..3. Gun transfer edebiliyolar.

bende birgül sarıkamışa gidiyorum bugün adet oldum yarın transfer hazırlıklarına başlıcaz
Canimmmmm...🤗🤗🤗hayirliiii olsun...insallah..rabbim..insallah kucagina almayi nasip etsin..cok bekledik..insallah nasip olur..💕💕senide listemize ekliyimmi canim...

Merhaba kizlar ben de 26 Mart opu oldum. 16 yumurta toplandı 9 dollendi. Bugün de 2 tane 5. Gün donduruldu. Mayıs ayında transfer olacak. Bu süreçte birlikte konuşup stres atalım :) neler yiyip iciyosunuz takviyeler, yürüyüşler vs önerileriniz var mı. Sevgiler
Merhaba canim..💕🤗insallah rabbim kucaginada almayi nasip etsin...canim yuruyuslere baslamak lazim..ama ben yapamiyorum hala..d vitamini onemli diye biliyorum..ben..d vitamini degerlerin iyimi mesela..degilse..takviye alabilirisn..ama doktoruna sor eger konusmadiysaniz..tutunma icin onemli diye duymuatum daha onceleri d vitaminin ama fazlasida zarar olur..oyuzden doktoruna danis istersen..senide listemize ekleyeyimmi..canim

Doktora sormadım daha arkadas cevremde 20 kisi tüp bebek yaptırdı 14 gün evde dinlen dedi bana saçma geldi benim psikolojim bozulur sürekli evde masa başı çalıyorum herhangi bir sorun olurmu 4 gün dinlenecem deneyimli olanlar bilgi verebilirmi
Doktorlar bu konuda keisnlikle normal hayatiniza donun diyolar..hatta yatmayin surekli..kan akisi onemli diyolar canim..ilk 3 gun belki dinlenilebilir..sonra..normal hayata donulebilir..cok agir kaldirmadan..agir is yapmadan..canim..

Merhaba bende tüp Bebek tedavisi görüyorum ege üniversitesinde hayirlsiiyla pazartesi günü transferim olucak Allah'ın izniyle
Merhaba canim💕🤗hayirli ugurlu olsun tedavin..rabbim insallah kucaginada almayi nasip etsin canim🙏🙏kacinci gun embriyoau olcak..buarada senide listemize ekleyebilirmiyim canin..

Merhaba canim💕🤗hayirli ugurlu olsun tedavin..rabbim insallah kucaginada almayi nasip etsin canim🙏🙏kacinci gun embriyoau olcak..buarada senide listemize ekleyebilirmiyim canin..
Amin canım hepimize nasip etsin Allah'ım bu mucizeyi benim hikayem biraz uzun daha önce özelde yaptırdım tutmadı hayırlısı böyleymiş dedim daha sonra genetik test yaptırdım tepecik eğitim has. eşimin temiz ama benim normal çıkmadı gen kromozom bozukluğu çıktı yani çocuğunuz engelli olur yada sizin gibi taşıyıcı egeye gittim ordada bı dünya görüşme sonra tüp bebek ordada 9 ay sonraya randevu aldım pandemi derken ertelendi ağustosta başladım Eylül'de yumurta toplandı 12 tane 6. Gün embiryosu hepsi ama 6. Gün 3 tanesi sadece kaldı onlarada biyopsi yapıldı genetige gittiler 7 ay sonra sonuç çıktı 2 embiriyo %95 zihinsel engelli malesef hasta sadece 1 embiriyo sağlıklı oda pazartesi günü transfer olacak Allah'ın izniyle Tabi ekleyebilirsiniz🙏💜

Amin canım hepimize nasip etsin Allah'ım bu mucizeyi benim hikayem biraz uzun daha önce özelde yaptırdım tutmadı hayırlısı böyleymiş dedim daha sonra genetik test yaptırdım tepecik eğitim has. eşimin temiz ama benim normal çıkmadı gen kromozom bozukluğu çıktı yani çocuğunuz engelli olur yada sizin gibi taşıyıcı egeye gittim ordada bı dünya görüşme sonra tüp bebek ordada 9 ay sonraya randevu aldım pandemi derken ertelendi ağustosta başladım Eylül'de yumurta toplandı 12 tane 6. Gün embiryosu hepsi ama 6. Gün 3 tanesi sadece kaldı onlarada biyopsi yapıldı genetige gittiler 7 ay sonra sonuç çıktı 2 embiriyo %95 zihinsel engelli malesef hasta sadece 1 embiriyo sağlıklı oda pazartesi günü transfer olacak Allah'ın izniyle Tabi ekleyebilirsiniz🙏💜
Canim cok yorulmussun.cok gecmis olsun..ama sukurler olsun 1 tane embriyoyu kaybetmemissin..sansin yuksek canim.💕😍😍.insallah..tutarr..hayirlisi ise..tutsunn canim..🙏🙏

Doktora sormadım daha arkadas cevremde 20 kisi tüp bebek yaptırdı 14 gün evde dinlen dedi bana saçma geldi benim psikolojim bozulur sürekli evde masa başı çalıyorum herhangi bir sorun olurmu 4 gün dinlenecem deneyimli olanlar bilgi verebilirmi
Birkaç gün dinlenmek yeterli diye düşünüyorum doktorm ertesi gün normal hayatına dönmemi söledi vitamin desteğini sadece doğal beslenmeyi öneriyo vitamn desteğine bile gerek duymuyo. Bende işe başlayıp servis ile gidip geleceğim biraz korkum var ama nasip canım.

Canimmmmm...🤗🤗🤗hayirliiii olsun...insallah..rabbim..insallah kucagina almayi nasip etsin..cok bekledik..insallah nasip olur..💕💕senide listemize ekliyimmi canim...
canım çok saol açtığın bu topic hepimize sans getirir umarım çok bekledik gerçekten sonu güzel olur inşallah... listeye ekliyebilirsin tabiki

Merhaba canimmm.....tedavin hayirli ugurlu olsun insallah..🤗🤗💕💕rabbim kucaginada almayi nasip etsin ..🙏🙏canim...bence 3 gun felan rapor alabilirsin..bu surecte agir kaldirma..beslenmene dikkat et..stres yapma..olurmu..onun disinda normal hayatina don..senide listemize ekleyebilirmiyim...
Teşekkürler tabiki

Birkaç gün dinlenmek yeterli diye düşünüyorum doktorm ertesi gün normal hayatına dönmemi söledi vitamin desteğini sadece doğal beslenmeyi öneriyo vitamn desteğine bile gerek duymuyo. Bende işe başlayıp servis ile gidip geleceğim biraz korkum var ama nasip canım.
Tek sıkıntım dolmuşla gidip gelecem yoksa ofiste sürekli oturuyorum

Canim kalitesini soyledilermi...3. Gun ile 5. Gunun..tek farkii 5. Gunun sansi daha cok oluyo...bazen doktorlar..soyle dusunebiliyo..anne rahmi labaratuar ortamindan daha saglikli diye dusunupte embriyolari riske etmek istemeyebiliyolar..3. Gun transfer edebiliyolar.
Teşekkürler inşallah öyledir

Canim...dualarimiz seninle..insallah..guzel haberlerle sonuclandin tedavin..kac embriyon olusmuatu buarada..tek embriyomu transfer olcaksin
3 yumurtadan 2 emriyo oluştuğunu söylediler şimdi bekliyorum doktor transfer işleminde karar veriyormuş 1 ya da 2 diye doktoru göremedim sürekli işlemde hemşirelerin dediği buydu

Merhaba canim..💕🤗insallah rabbim kucaginada almayi nasip etsin...canim yuruyuslere baslamak lazim..ama ben yapamiyorum hala..d vitamini onemli diye biliyorum..ben..d vitamini degerlerin iyimi mesela..degilse..takviye alabilirisn..ama doktoruna sor eger konusmadiysaniz..tutunma icin onemli diye duymuatum daha onceleri d vitaminin ama fazlasida zarar olur..oyuzden doktoruna danis istersen..senide listemize ekleyeyimmi..canim
Amin canım sagolasin. Ekleyebilirsin tabiki. Doktor takviye vs bir şey demedi. Ama migrenim olduğu için nöroloji 2 ay önce d damla B12 ve magnezyum vermişti onları kullanıyorum halen

Back