2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

bende birgül sarıkamışa gidiyorum bugün adet oldum yarın transfer hazırlıklarına başlıcaz

Merhaba kizlar ben de 26 Mart opu oldum. 16 yumurta toplandı 9 dollendi. Bugün de 2 tane 5. Gün donduruldu. Mayıs ayında transfer olacak. Bu süreçte birlikte konuşup stres atalım :) neler yiyip iciyosunuz takviyeler, yürüyüşler vs önerileriniz var mı. Sevgiler

Doktora sormadım daha arkadas cevremde 20 kisi tüp bebek yaptırdı 14 gün evde dinlen dedi bana saçma geldi benim psikolojim bozulur sürekli evde masa başı çalıyorum herhangi bir sorun olurmu 4 gün dinlenecem deneyimli olanlar bilgi verebilirmi

alakasıı bile yokkk 4 gün bile yeter hattaa bigün bol bol dinşenmen gerek ondan sonra hayatına bakcaksın ağır şeyler kaldırmıcaksınn kendini yorma yeterrr bende öyle kafayı yerimmm yatmaktan başım ağrırrr doktor bence ne kadar dinleniceğini söylerrr normal yolla hamile kalanlar var okadarr onlara bişe olmuyoda tüp bebek yapınca 14 yatmak ne alaka insan baş ağrısından stres olurr

4 kez denemiş biri olarak kesinlikle katılmıyorum tek tuttuğu zaman hiç yatmamıştım diğer denemelerde hiç iş yapmadım yattım tutmadı ilk gün dinlenmek gerekiyor banyo falan yasak oluyor ama sonra normal hayata dönmeli bence bu denemede öyle yapıcam

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…