Habgi hastanede hangi doktorlar yaptirdiniz acaba tup bebegiinşallah öyledir bir yerde okudum 3.gün emriyosu 5.gün tam gelişemezse erken yapabiliyorlarmış
mersin üniversitesi hastanesiHabgi hastanede hangi doktorlar yaptirdiniz acaba tup bebegi
Bol şans dilerim, inş bebeğiniz size sıkıca tutunur :)Yarın 1 nisan 10,30 transfer olacak 3.gün
amin inşallah herkese sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin AllahımBol şans dilerim, inş bebeğiniz size sıkıca tutunur :)
senin adınada bende çok heyecanlandımmmersin üniversitesi hastanesi
teşekkür ederimsenin adınada bende çok heyecanlandımm
AMin canım benim... Mersin de yazlığımız var, çok güzel bir yer :))))amin inşallah herkese sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin Allahım
bende birgül sarıkamışa gidiyorum bugün adet oldum yarın transfer hazırlıklarına başlıcazEwt cnm ıstbuldayım bahcecıde denedım 2 kere 1 kerede Zeynep Kamil onu hıc duymadım birsen sarıkamıs arastirıyordum aklımda Bı o war onada ilk cıkarann dıyolar. Tamam aklımda olsun bakarım cnm. Sız tedavı ne asamada
Teşekkür ederim tabi yazarımAMin canım benim... Mersin de yazlığımız var, çok güzel bir yer :))))
Gelişmeleri yazar mısın cnm, çok merak ediyorum. Bol şans :)
Dondurulmus emrıyonuzmu warbende birgül sarıkamışa gidiyorum bugün adet oldum yarın transfer hazırlıklarına başlıcaz
Teşekkürler inşallah
Merhaba nerde yaptiriyorsunuz tüp bebegiYaklaşık aynı zamanda transfer olacağız
evet 8 adet varDondurulmus emrıyonuzmu war
alakasıı bile yokkk 4 gün bile yeter hattaa bigün bol bol dinşenmen gerek ondan sonra hayatına bakcaksın ağır şeyler kaldırmıcaksınn kendini yorma yeterrr bende öyle kafayı yerimmm yatmaktan başım ağrırrr doktor bence ne kadar dinleniceğini söylerrr normal yolla hamile kalanlar var okadarr onlara bişe olmuyoda tüp bebek yapınca 14 yatmak ne alaka insan baş ağrısından stres olurrDoktora sormadım daha arkadas cevremde 20 kisi tüp bebek yaptırdı 14 gün evde dinlen dedi bana saçma geldi benim psikolojim bozulur sürekli evde masa başı çalıyorum herhangi bir sorun olurmu 4 gün dinlenecem deneyimli olanlar bilgi verebilirmi
Emrıyomu tasıdnız peki benımde 1 tane war bahcecı fulyadaevet 8 adet var
yok hayır taşımadım ama taşıma hakkı oluyor tabi daha önce taşımıştımEmrıyomu tasıdnız peki benımde 1 tane war bahcecı fulyada
4 kez denemiş biri olarak kesinlikle katılmıyorum tek tuttuğu zaman hiç yatmamıştım diğer denemelerde hiç iş yapmadım yattım tutmadı ilk gün dinlenmek gerekiyor banyo falan yasak oluyor ama sonra normal hayata dönmeli bence bu denemede öyle yapıcamDoktora sormadım daha arkadas cevremde 20 kisi tüp bebek yaptırdı 14 gün evde dinlen dedi bana saçma geldi benim psikolojim bozulur sürekli evde masa başı çalıyorum herhangi bir sorun olurmu 4 gün dinlenecem deneyimli olanlar bilgi verebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?